Бездомный Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hause Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому " "Єдине, що можна спробувати реформувати — це прояви нелюдського ставлення до людей під час примусового приводу у мобілізації, а не сам факт приводу, " — Буданов. Не зовсім зрозумів, якщо чесно. А звідки взялась інформація про прояви нелюдського ставлення? Наприклад, я постійно читаю коментарі від офіційних речників ТЦК та СП, де вони говорять, що діють виключно в межах законодавства України з дотриманням норм Конституції України." t.me/NikolayGolbin/2534 ЗИ: зелені мудараси Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Скромный прораб Опубліковано: 2 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 2 години тому 9 минут назад, karbo сказал: Донецьку область захопити не може, а відкрити другий фронт це запросто. Чи ти вважаєш що Україна вийде з війни ?😂 Я считаю, только то, что они не настолько долbоёбы, как бы нам всем не казалось или хотелось 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hause Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Кому війна... : Олексій Кучеренко 4 год · Отже, рішенням НКРЕКП граничні ціни на енергоринку піднято, що неминуче призведе до подальшого зростання цін та прискорення інфляційних процесів. Ключові лобісти цього рішення - колишні та діючі чиновники та депутати, які мають надприбутки від свого бізнесу в «розподіленій генерації» Кудрицький та Герус та інвест-спекулянти Фіала та Мазепа. Свій потужний внесок зробили урядовці Свириденко та Шмигаль - «подяка» вам, наші потужні. Окрема «подяка» продажним ЗМІ, блогерам, експертам та особливо «антикорупціонерам». За все безумовно заплатить споживач! Деталі цього рішення та мій виступ на засіданні викладу пізніше. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 8 хвилин тому, Скромный прораб сказав: Я считаю, только то, что они не настолько долbоёбы, как бы нам всем не казалось или хотелось Вони це європейці? Може варто прийняти до уваги що кілзону у випадку нападу на Європу буде встановлена зразу же? Кацап отримає більшу протяжність фронту де його будуть ліквідовувати. Я вже не говорю про те що Європа дасть фронту сотні сучасних літаків які зрівняють парашу з землею Змінено 2 години тому користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Скромный прораб Опубліковано: 2 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 2 години тому 6 минут назад, karbo сказал: Вони це європейці? Про Россию я Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Скромный прораб Опубліковано: 2 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 2 години тому 10 минут назад, karbo сказал: Може варто прийняти до уваги що кілзону у випадку нападу на Європу буде встановлена зразу же? Кацап отримає більшу протяжність фронту де його будуть ліквідовувати. Я вже не говорю про те що Європа дасть фронту сотні сучасних літаків які зрівняють парашу з землею Вот так будут сидеть и смотреть, как их стирают? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 4 хвилини тому, Скромный прораб сказав: Вот так будут сидеть и смотреть, как их стирают? Ти про коричневі лінії?😂 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 15 хвилин тому, hause сказав: Кому війна... : Олексій Кучеренко 4 год · Отже, рішенням НКРЕКП граничні ціни на енергоринку піднято, що неминуче призведе до подальшого зростання цін та прискорення інфляційних процесів. Ключові лобісти цього рішення - колишні та діючі чиновники та депутати, які мають надприбутки від свого бізнесу в «розподіленій генерації» Кудрицький та Герус та інвест-спекулянти Фіала та Мазепа. Свій потужний внесок зробили урядовці Свириденко та Шмигаль - «подяка» вам, наші потужні. Окрема «подяка» продажним ЗМІ, блогерам, експертам та особливо «антикорупціонерам». За все безумовно заплатить споживач! Деталі цього рішення та мій виступ на засіданні викладу пізніше. ок. відсутність електрики краще? можна наказом обмежити ціну на дизель хоч 20грн за літр. хто вам її продавати буде? але лохам дуже подобається популізм 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuragon Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 6 хвилин тому, Скромный прораб сказав: Вот так будут сидеть и смотреть, как их стирают? +/- як зараз дивляться на Туапсе 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 5 хвилин тому, Скромный прораб сказав: Вот так будут сидеть и смотреть, как их стирают? одна маленька ядерна бімба на Брюссель і вже ніхто нікого не стирає 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Тільки що, yuragon сказав: +/- як зараз дивляться на Туапсе ну що ви порівнюєте. який стратегічний інтерес в Туапсе? воно на внутрішню пропаганду дорожче працює ніж втрати від нафти Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuragon Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Тільки що, US7IGN сказав: ну що ви порівнюєте. який стратегічний інтерес в Туапсе? воно на внутрішню пропаганду дорожче працює ніж втрати від нафти А уявляєте як любо-дорого запрацює на внутрішньою пропаганди кратер на місці кремля? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 3 минуты назад, US7IGN сказал: ок. відсутність електрики краще? можна наказом обмежити ціну на дизель хоч 20грн за літр. хто вам її продавати буде? але лохам дуже подобається популізм Та ніхто ж не спорить , що треба допомогти рла вартість найдорожчої квартири у світі відбити. 😏 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Реакция ватников на высказывание ввп об ограничении работы интернета. 😺 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Скромный прораб Опубліковано: 1 година тому Автор Поділитись Опубліковано: 1 година тому 6 минут назад, yuragon сказал: +/- як зараз дивляться на Туапсе Больше того, + поставки нефти и газа в Европу, а в замен санкции, 90 млрд Украине, оружие и топливо для ВСУ. Возможно я пессимист, но это меня и напрягает, понимаю одно, что ждут, понять бы что. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuragon Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 хвилини тому, Скромный прораб сказав: Больше того, + поставки нефти и газа в Европу, а в замен санкции, 90 млрд Украине, оружие и топливо для ВСУ. Возможно я пессимист, но это меня и напрягает, понимаю одно, что ждут, понять бы что. Ваш песимізм вселяє оптимізм 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 31 хвилину тому, yuragon сказав: А уявляєте як любо-дорого запрацює на внутрішньою пропаганди кратер на місці кремля? я з фантастики зараз тільки Стівенсона читаю і то більше заради мовної практики, бо вже 20% Sevenes викликає блювоту і все чекаю коли шедевр почнеться( 30 хвилин тому, sergio сказав: Та ніхто ж не спорить , що треба допомогти рла вартість найдорожчої квартири у світі відбити. 😏 продавайте електрику дешевше, попустіть всіх тих капіталістів 24 хвилини тому, sergio сказав: Реакция ватников на высказывание ввп об ограничении работы интернета. 😺 через рік зустрічайте в Україні під гаслом турботи про українців та їх безпеку 23 хвилини тому, Скромный прораб сказав: Возможно я пессимист, но это меня и напрягает, понимаю одно, что ждут, понять бы что. так це залежить від того кому. правильно питати - що мені з того? Змінено 1 година тому користувачем US7IGN Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 18 хвилин тому, Скромный прораб сказав: Больше того, + поставки нефти и газа в Европу, а в замен санкции, 90 млрд Украине, оружие и топливо для ВСУ. Возможно я пессимист, но это меня и напрягает, понимаю одно, что ждут, понять бы что. Те ботексне чучело, яке зараз називають Путін, хоча справжній здох десь у 2012 році, готують до утилізації. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) Не понятно на чем основано мнение , что в " рабской" России можно ожидать переворота , революции или бунта ,а в "нерабской" Украине майданов не стоит ожидать . При чем пишут это одни и те же. .вы уже как- то определитель , где рабы , а где нерабы Змінено 1 година тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Ооо, в теме появились специалисты по " мозгу женщин после монопаузы". Кого тут только не встретишь. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Скромный прораб Опубліковано: 1 година тому Автор Поділитись Опубліковано: 1 година тому 7 минут назад, рыбак сказал: Не понятно на чем основано мнение , что в " рабской" России можно ожидать переворота , революции или бунта ,а в "нерабской" Украине майданов не стоит ожидать . При чем пишут это одни и те же. .вы уже как- то определитель , где рабы , а где нерабы Все очень просто, задачу, которая была поставлена, майданы выполнили, остаётся расслабиться и получать удовольствие Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 48 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 48 хвилин тому .... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 47 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 47 хвилин тому (змінено) 5 хвилин тому, МаТраС сказав: .... Змінено 43 хвилини тому користувачем МаТраС Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 45 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 45 хвилин тому (змінено) 6 хвилин тому, МаТраС сказав: .... Змінено 41 хвилин тому користувачем МаТраС Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз