Бармалей Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 25 минут назад, vadimv сказал: Возможно они служили на продовольственном складе, все 30 ) В основном, почти все, Десну прошли...короче пехота...2е нормально попали, один водителем волги какого то генерала (залетел за месяц до дембеля, но протянул нормально хоть и генерал дал приказ гонять до последней минуты), второй так же водилой, но больше по ремонту - вернулся с баблом)))-доволен...ах да еще один на бтр, не помню должность, что то в виде стрелка кажется... остальные тупо пехота...ах да, есть еще один диверсант - тут гоняли реально, несколько прыжков с парашюта и т.д...рассказывал что червячков и жучков кушать учили (но рассказы то такое), зато пострелял из всего что можно было + рукопашка на вполне приличном уровне...жутко доволен, хоть и страсти были разные, вплоть до больнички...не жалеет Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 20 минут назад, рыбак сказал: Есть лишь два условия . Какой выбор сделаешь? Представь , так в жизни иногда случается , что третьего выбора нет. И в этом таком своем положении ты сам поучаствовал, частично или косвенно. Конечно, я бы выполнил все, что отменял хотят. Потому,, что люди попадают на такие должности уже априори готовы на такое. Меня как у бати не получилось меня в армию запихать была возможность устроить меня в налоговую милицию(это ещё окт 25 тому), у него там не то бывший однокласник или одногрупник работал. Ну и поехали в большой дом на спиаьесилу. С начала я с тем кентом говорил, потом батя. Ну и он потом вышел и все выше перечисленное в вашей дилеме говорит., ну и плюс в случае попадоса(подставы) сможет ли он меня откупить. Короче я понял, что это не для меня. Короче если я иду на такую посаду, я заранее должен быть согласен выполнить любую хрень. Взять даже наших командиров, которых поотстраняли за критику начальства после того, как они на убой погнали солдат. Но они все одно таки погнали выполняя приказ, а не сказали что приказ злочынный и они не будут его выполнять. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 23 минуты назад, 7351 сказал: Я служив не в "десантурі", але в моїй частині майже всі були "розрядники", включаючи майстрів спорту. Саме через це "дідовщини" не було -- офіцери ночували в ротах. Вільного часу у рядових не було ні хвилини -- до дня дембеля. Охорона виробництва ядерної зброї... В "досаафі" займався стрільбою, 3 роки, 1 розряд... патронів можна було витрачати досхочу. До цього, з шести років -- плавання, сучасне п'ятиборство, самбо. у вас елітна частина , ви - елітний призовник з прекрасною доармійською підготовкою . а я - про загальний стан справ у радянській армії , де на час мого потрапляння туди ніякої дідовщини вже не було - була суцільна "земляковщина - дружба народів проти слов'ян" я ще думав тоді - якщо не дай Боже війна , як це "військо" воюватиме ? Змінено 2 години тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 минуту назад, Бармалей сказал: В основном, почти все, Десну прошли...короче пехота...2е нормально попали, один водителем волги какого то генерала (залетел за месяц до дембеля, но протянул нормально хоть и генерал дал приказ гонять до последней минуты), второй так же водилой, но больше по ремонту - вернулся с баблом)))-доволен...ах да еще один на бтр, не помню должность, что то в виде стрелка кажется... остальные тупо пехота...ах да, есть еще один диверсант - тут гоняли реально, несколько прыжков с парашюта и т.д...рассказывал что червячков и жучков кушать учили (но рассказы то такое), зато пострелял из всего что можно было + рукопашка на вполне приличном уровне...жутко доволен, хоть и страсти были разные, вплоть до больнички...не жалеет Ну это при Украине, при совке ещё накладывался национальный фактор. Пропетлять без драк и прочего было невозможно. Во всяком случае там где я служил. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 16 минут назад, Бармалей сказал: один водителем волги какого то генерала в ті часи мати водійське посвідчення на момент 18 років - то вже само по собі не аби яке досягнення . коменданський підрозділ - елітний надпідрозділ в середині частини . то не пересічний солдатик - кому попало так не везе , потрібне портфоліо , або блат з волі , а краще - і те і інше . Змінено 2 години тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 40 минут назад, sergio сказал: Ну физически крепче можно было стать и студентом по ночам разгружая вагоны. Сержио, ну неужели я пропагандирую службу? рассказал просто, что было в моем окружении...каждый сам должен иметь право выбирать - или ты платишь налоги или являешься винтиком (солдатиком и др) гос машины, которая защищает и дает комфортную возможность жизни общества налогоплательщиков...утопия конечно))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 17 минут назад, Бармалей сказал: есть еще один диверсант - тут гоняли реально, несколько прыжков с парашюта и т.д...рассказывал что червячков и жучков кушать учили (но рассказы то такое), зато пострелял из всего что можно было + рукопашка на вполне приличном уровне...жутко доволен, хоть и страсти были разные, вплоть до больнички...не жалеет не могло бути такого без серйозної попередньої - доармійської підготовки . як мінімум - спортивні досягнення у "правильному" спорті + вос з досааф Змінено 2 години тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 13 минут назад, Бармалей сказал: Сержио, ну неужели я пропагандирую службу? рассказал просто, что было в моем окружении... пан і досі перебуває під магічним впливом передачі "Служу Советскому Союзу" . Змінено 2 години тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 3 минуты назад, sergio сказал: Конечно, я бы выполнил все, что отменял хотят. Потому,, что люди попадают на такие должности уже априори готовы на такое. Меня как у бати не получилось меня в армию запихать была возможность устроить меня в налоговую милицию(это ещё окт 25 тому), у него там не то бывший однокласник или одногрупник работал. Ну и поехали в большой дом на спиаьесилу. С начала я с тем кентом говорил, потом батя. Ну и он потом вышел и все выше перечисленное в вашей дилеме говорит., ну и плюс в случае попадоса(подставы) сможет ли он меня откупить. Короче я понял, что это не для меня. Короче если я иду на такую посаду, я заранее должен быть согласен выполнить любую хрень. Взять даже наших командиров, которых поотстраняли за критику начальства после того, как они на убой погнали солдат. Но они все одно таки погнали выполняя приказ, а не сказали что приказ злочынный и они не будут его выполнять. О том и речь. Когда я прослужил год и в то время был во Львове на подготовке к параду, то вдвоем ушли в самоход. Мне было интересно что там за " бандеровцы " тусуются на " Стометровке. Удалось пообщаться с двумя , судя по всему " подкованными " интеллигентными дядьками. Вот один и задал вопрос , который мне запомнился на всю жизнь : "если тебе командир прикажет сына или отца убить , что делать будешь?" Но значение этого только позже в сознание пришло . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 10 минут назад, Бездомный сказал: кому попало так не везе пан теоретик! (с) паренек с села, без протекций... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 8 минут назад, Бездомный сказал: не могло бути такого без серйозної попередньої - доармійської підготовки . як мінімум - спортивні досягнення у "правильному" спорті . Пан теоретик! (с) друг детства...в спорте не замечен))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 6 минут назад, Бармалей сказал: пан теоретик! (с) паренек с села, без протекций... а чому ви вирішили , що в селі не можна отримати до армії цінну військово облікову спеціальність ? приклад : мій татусь - сільський сирота в школі під час упк вивчився на тракториста , завдячуючи чому в армії - став інструктором водління танка в миколаївській учебці . Дембельнувся старшиною. Жодних блатів . Жодних. Змінено 2 години тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 10 минут назад, Бездомный сказал: пан перебуває під магічним впливом передачі "Служу Советскому Союзу" . Это та, что после Будильника и перед Утренней почтой была? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 14 хвилин тому, Бездомный сказав: пан перебуває під магічним впливом передачі "Служу Советскому Союзу" . ...у якій одним із найчастіших сюжетів була зйомка солдатиків, які лягають між гусеницями танка, а коли він проїде - кидають ззаду "гранату". Я ще тоді думав - що це за долбоєбізм такий? ) Змінено 2 години тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 8 минут назад, рыбак сказал: О том и речь. Когда я прослужил год и в то время был во Львове на подготовке к параду, то вдвоем ушли в самоход. Мне было интересно что там за " бандеровцы " тусуются на " Стометровке. Удалось пообщаться с двумя , судя по всему " подкованными " интеллигентными дядьками. Вот один и задал вопрос , который мне запомнился на всю жизнь : "если тебе командир прикажет сына или отца убить , что делать будешь?" Но значение этого только позже в сознание пришло . Бывал на том параде несколько раз, бате, как работаюшему в Пентагоне, пропуск давали. Недалеко от трибуны всегда стояли Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 минуту назад, Бездомный сказал: а чочому ви вирішили , що в селі не можна отримати до армії вос ? мы ведь обсуждали не получение вос а Ваше ложное утверждение Цитата кому попало так не везе А в селе (во всяком случае, где родычи и где я провел очень много времени прям аж с трех лет) все пацаны после школы имели права на авто и трактир)))... девчонки поголовно корочку повара и как то там кондитера Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 3 минуты назад, sergio сказал: Это та, что после Будильника и перед Утренней почтой была? так точно Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 58 минут назад, Бармалей сказал: мы ведь обсуждали не получение вос а Ваше ложное утверждение А в селе (во всяком случае, где родычи и где я провел очень много времени прям аж с трех лет) все пацаны после школы имели права на авто и трактир)))... девчонки поголовно корочку повара и как то там кондитера конкретизуйте - де я збрехав ? у часи срср водійське посвідчення - жирна галочка у портфоліо - цінне вос . в мої часи вже трактористи не потрібні були - танки були , а от солярку вже заощаджували , частини "кадрировали" - дурні гроші на "підтримку боєдатності" - танкові біатлони - скінчилися . Змінено 1 година тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 6 минут назад, sergio сказал: Бывал на том параде несколько раз, бате, как работаюшему в Пентагоне, пропуск давали. Недалеко от трибуны всегда стояли С нашей части только техника было . Мехводы наши технику драили , а я с кентом вообще ничем не были заняты. Зырили с окна казарма на : " делай раз , делай два":)) Змінено 2 години тому користувачем рыбак 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 4 минуты назад, Бездомный сказал: конкретизуйте - де я збрехав ? 26 минут назад, Бездомный сказал: в ті часи мати водійське посвідчення на момент 18 років - то вже само по собі не аби яке досягнення . коменданський підрозділ - елітний надпідрозділ в середині частини . то не пересічний солдатик - кому попало так не везе , потрібне портфоліо , або блат з волі , а краще - і те і інше . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 90 млрд уе = х ххх ххх покалічених і загиблих за 2 роки? як ви вважаєте? чи залежить закінчення війни від наявності кредитів? чи можна кудись подати (в міжнародний суд?) позов за фінансування геноциду населення України? Змінено 2 години тому користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 9 минут назад, vadimv сказал: ...у якій одним із найчастіших сюжетів була зйомка солдатиків, які лягають між гусеницями танка, а коли він проїде - кидають ззаду "гранату". Я ще тоді думав - що це за долбоєбізм такий? ) Мені більше подобалась програма "Это Вы можете" де гаражні умілці на базі старого Москвича ліпили склопластиковий кузов в стилі Ламба Кунтейч. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 51 минуту назад, Бармалей сказал: то не пересічний солдатик - кому попало так не везе , потрібне портфоліо , або блат з волі , а краще - і те і інше . водійське посвідчення - то цінна галочка у портфоліо . і так - хлопець ще сподобатися мав "генералу" , щоб його за кермо персонального генеральського авта посадили . Ще раз - комендачі - то еліта , обрані . По комендачах про всю армію не судять. Це те ж саме - як судити про вроду всіх кацапок по смокталкам Шойги . Змінено 1 година тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 10 хвилин тому, Бездомный сказав: якщо не дай Боже війна , як це "військо" воюватиме ? У випадку війни наш батальйон повинен був за години завантажити всю "продукцію", тренування завантаження у авто, спецвагони, транспортні літаки проводились кожного місяця, нормативи до секунди. Тренування тривали поки всі не виконають нормативи, при будь який погоді. Воно все відносно невелике, але дуже важке. Далі кожен взвод ставав ротою за рахунок резервістів, кожен ефрейтор -- командиром відділення, кожен командир відділення -- замкомвзводу. Далі -- звичайний мотострілковий полк. Навчання проводили регулярно, техніка, нова, періодично перевірена, рядами стояла в ангарах. Навчальні стрільби в нас були кожного тижня и теж в будь яку погоду, раз на місяць -- вночі. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 46 минут назад, 7351 сказал: У випадку війни наш батальйон повинен був за години завантажити всю "продукцію", тренування завантаження у авто, спецвагони, транспортні літаки проводились кожного місяця, нормативи до секунди. Тренування тривали поки всі не виконають нормативи, при будь який погоді. Воно все відносно невелике, але дуже важке. Далі кожен взвод ставав ротою за рахунок резервістів, кожен ефрейтор -- командиром відділення, кожен командир відділення -- замкомвзводу. Далі -- звичайний мотострілковий полк. Навчання проводили регулярно, техніка, нова, періодично перевірена, рядами стояла в ангарах. Навчальні стрільби в нас були кожного тижня и теж в будь яку погоду, раз на місяць -- вночі. а в нас був суцільний далекосхідний бардак - на командно штабній шишизі комбатальйону їздив на рибалку , в теплу пору року бігуни бігли у самоход регулярно - щомісяця - в мене в располазі була розвідрота( всі - "білі" спортсмени розрядники - литовці , білоруси , українці , кацапи)- весь час бігали їх ловили , іноді - нами їх "підсилювали" Змінено 1 година тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз