sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 минуту назад, US7IGN сказал: балансу не існує. всі кінчають однаково, але дехто на лице щось залишає по собі де всі його сусіди які кінчили краще? краще кінчити це як? я вже пережив багато тих хто був молодше за мене то будь-який кінець вже успішний Аналогічно. Вже починають помирати однолітки. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 хвилину тому, sergio сказав: Отож так глибока дитяча психологічна травма... це не травма, це звинувачення всіх навколо у власній недолугості. моя школа була стрьомною навіть по місцевим стандартам і що? якуновичу взагалі в Єнакієво виживати та підніматися довелося. хто там хоч раз був, зрозуміє... 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 27 хвилин тому, sergio сказав: Дрібниця, а приємно. Слава трушним ухилянтам, які по чесному ухиляються без всяких броней. У мене була "бронь" у 1989-му, але тоді в армії був недобір, тож я гарно провів майже два роки свого життя Це навчило мене ретельніше обмірковувати свої дії ще до того, як сідати грати в блекджек із державою. Бо коли колода виключно в дилера, шанси гравця такі собі 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 хвилину тому, DmiVady сказав: Це навчило мене ретельніше обмірковувати свої дії ще до того, як сідати грати в блекджек із державою. які різні наслідки мають дитячі травми 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 часа назад, 7351 сказал: Я служив не в "десантурі", але в моїй частині майже всі були "розрядники", включаючи майстрів спорту. Саме через це "дідовщини" не було -- офіцери ночували в ротах. Вільного часу у рядових не було ні хвилини -- до дня дембеля. Охорона виробництва ядерної зброї... В "досаафі" займався стрільбою, 3 роки, 1 розряд... патронів можна було витрачати досхочу. До цього, з шести років -- плавання, сучасне п'ятиборство, самбо. Сука, с таким багажном и дома. Мог бы где то в учебке патриотизм проявлять. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 3 години тому, vadimv сказав: потом и от армии закосил )) Так і просрали Україну Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 14 минут назад, Бездомный сказал: ща красивая утепленная... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 22 хвилини тому, DmiVady сказав: Після навчалки ми поїхали в Німеччину. До речі, не під конвоєм, а самі, як дорослі 😉 Як окупанти 22 хвилини тому, DmiVady сказав: Забіг бравий десантник і спитав, хто хоче мати блакитного берета, але може підтягнутися 15–20 разів тощо... Я, пара кентів із подорожі та ще хтось із зали викликалися. Цитата Когда я выбирал род войск, в котором собирался летать, на мое решение повлияла речь, произнесенная одним офицером морской пехоты. Стоя на сцене в синей парадной форме перед аудиторией из 500 молодых мужчин, этот человек сильным и властным голосом сказал: «Если вы хотите спасать людей, летайте в Береговой охране. Если хотите убивать людей, записывайтесь в морскую пехоту». Змінено 1 година тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 минуты назад, Бармалей сказал: ща красивая утепленная... дурню й кришталевий прутень не надовго Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 16 хвилин тому, US7IGN сказав: краще кінчити це як? На пляжі тропічного острова з пляшкою шампанського і двома таїтянками ) Змінено 1 година тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 16 хвилин тому, sergio сказав: Аналогічно. Вже починають помирати однолітки. У мене вони почали помирати у 1997, наступний у 2010, наступний у 2021 Змінено 1 година тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 15 минут назад, DmiVady сказал: У мене була "бронь" у 1989-му, але тоді в армії був недобір, тож я гарно провів майже два роки свого життя Це навчило мене ретельніше обмірковувати свої дії ще до того, як сідати грати в блекджек із державою. Бо коли колода виключно в дилера, шанси гравця такі собі Якраз війська з Афгана вивели, вже не так стрьомно було. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 хвилину тому, vadimv сказав: На пляжі тропічного острова з пляшкою шампанського і двома таїтянками ) шлях каторжника - померти від сифілісу? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 13 хвилин тому, karbo сказав: Так і просрали Україну УССР, на столі в Радьківці було надряпано "Умру за УССР". 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 минуты назад, vadimv сказал: У мене вони почали помирати у 1997, наспуний у 2010, наступний у 2021 В мене одногрупник ласти склеїв 20 ролку, непогано був влаштований. Ще декілька хто раніше, хто пізніше. Одникласник від колонки вчадів. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 8 минут назад, vadimv сказал: У мене вони почали помирати у 1997, наступний у 2010, наступний у 2021 та на зборі однокласників було п'ять хлопців , і я - єдиний з них не єврей . Ну ще один - полкан в російській армії ( представник радянської воєнної касти в декількох поколіннях ) , один єврей - в Бостоні , ще один єврей - в Гамбурзі . І так - євреї - то вже зведений "випускний" 9-10 А клас , куди діти лімітників з Пентагону не потрапили . Змінено 1 година тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 4 хвилини тому, US7IGN сказав: шлях каторжника - померти від сифілісу? Якщо комусь кортить кінчити ось таким чином - то його справа Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 1 година тому, US7IGN сказав: Реформа мобілізації передбачатиме й зміну підходів до бронювання. Це обумовлено нестачею особового складу в армії. Як зазначив депутат Сергій Нагорняк в ефірі Ранок.LIVE, раніше держава прагнула максимально зберегти працівників критичних підприємств. Але наразі в армії критично не вистачає людей. Саме тому питання бронювання буде переглядатись. Ймовірніше зміни торкнуться усіх критичних галузей, навіть енергетики. Нагорняк каже, що одним із варіантів є часткове зняття бронювання з працівників підприємств. news.telegraf.com.ua/ukr/ukraina/5939083-pravila-bronirovaniya-v-ukraine-khotyat-izmenit-v-rade-ozvuchili-vynuzhdennyy-shag-k-kotoromu-mogut-pribegnut 90 млрд дали - ресурс знайдемо! (с) якийсь єврей з влади а що буде з економікою, країною - то пі***. за 2 роки нас вже тут не буде (с) знову якийсь х*й треба швидше ставати алкоголіком, наркоманом - такі не цікаві підорам 4 роки можливостей було закінчити війну в переможному контексті ...а проєбуть все Змінено 1 година тому користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hause Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 26 минут назад, US7IGN сказал: це не травма, це звинувачення всіх навколо у власній недолугості. моя школа була стрьомною навіть по місцевим стандартам і що? якуновичу взагалі в Єнакієво виживати та підніматися довелося. хто там хоч раз був, зрозуміє... Вітання з Красного Луча 🤣 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 3 хвилини тому, akineo сказав: треба швидше ставати алкоголіком, наркоманом - такі не цікаві підорам ТЦК будуть ходити по підприємствах, де є заброньовані працівники — вони хочуть подивитися «на живих чоловіків» і шукатимуть тих, хто не має інвалідності, заявив нардеп Сергій Нагорняк. 3 хвилини тому, akineo сказав: 4 роки можливостей було закінчити війну в переможному контексті ... не було 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 17 минут назад, Бездомный сказал: дурню й кришталевий прутень не надовго дурни рисуют какой то свой мир и пытаются убедить в правдивости этой личной придумки, не понимая, что как только в него начинают верить, этот мир придумщика становится реальностью у него, его семьи и идиотов поверивших в это...))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 11 минут назад, Бездомный сказал: і я - єдиний з них не єврей . и даже не агент кгб? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 59 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 59 хвилин тому 14 хвилин тому, US7IGN сказав: які різні наслідки мають дитячі травми Це була не травма. І не дитяча) Бо на той час я вже був юнаком: прожив півтора року окремо від батьків і після армії теж під мамчину спідницю не повернувся. То був досвід юності - у чомусь, погоджусь, травматичний Але я був досить підготовлений: до школи ходив сам, не мама за ручку водила; до музичної школи змалку їздив сам; у технічні гуртки через пів міста - теж сам; у спортивні секції через усе місто, бо одна секція на місто була, - теж доводилося самому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 59 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 59 хвилин тому 3 хвилини тому, Бармалей сказав: дурни рисуют какой то свой мир и пытаются убедить в правдивости этой личной придумки, не понимая, что как только в него начинают верить, этот мир придумщика становится реальностью у него, его семьи и идиотов поверивших в это...))) Реальность умеет достучаться до всех ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 58 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 58 хвилин тому (змінено) 52 минуты назад, US7IGN сказал: це не травма, це звинувачення всіх навколо у власній недолугості. Голодні ігри ? вижити мають виключно сталеві щури ? Змінено 43 хвилини тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз