Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

17 хвилин тому, sergio сказав:

Мені більше подобалась програма "Это Вы можете" де гаражні умілці на базі старого Москвича ліпили склопластиковий кузов в стилі Ламба Кунтейч. 

Такого навіть на Ламбі не було, тільки на Ферарі і Лянчі.

image.thumb.png.c9fc869f59d5c0d2318c91580f814d96.png

Змінено користувачем vadimv
  • Хаха 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

7 годин тому, Vinsol2009 сказав:

Співвласник 97,5% оборонної компанії ТОВ “Файєр поінт” (Fire Point) Денис Штілєрман у середині-наприкінці 2010-х років намагався повернути собі російське громадянство. І дійшов аж до Конституційного суду росії. 

Той факт, що Штілєрман-Данілов скрізь розповідає, що його позбавили в росії громадянства, але при цьому приховує, що він намагався це громадянство повернути – викликає питання: а що ще від нас приховує пан Денис? І яким його словам можна вірити, – зазначає виконавча директорка ЦПК Дарʼя Каленюк. 

І шо? Цінність цієї інформації приблизно нуль. У нас президент радісно працював з кацапами, головком з родичами і тп. Може мстить кацапам за те що не дали громадянство) 

Ну а вірити взагалі нікому не можна. Є СБУ та інші служби які мають бачити діяльність важливого підприємства. 

• Хаха 1
Посилання на коментар

13 минут назад, sergio сказал:

програма "Это Вы можете" де гаражні умілці на базі старого Москвича

Щас смотришь эту муйню на ютубе, и понимаешь какое же оно все уебищное было.....)

Совок одним словом.

В штатах форд мустанг базовый стоил 6 зарплат или чуть больше...

Посилання на коментар

6 минут назад, vadimv сказал:

Такого навіть на Ламбі не було, тільки на Ферарі і Мазераті:

image.thumb.png.c9fc869f59d5c0d2318c91580f814d96.png

• Хаха 1
Посилання на коментар

37 минут назад, DimaF сказал:

Щас смотришь эту муйню на ютубе, и понимаешь какое же оно все уебищное было.....)

Совок одним словом.

ну , кацапи й досі мріють про "повернути взад" совок.

вони й в Україну полізли , щоб повернути взад  совок

Змінено користувачем Бездомный
  • Дякую 1
Посилання на коментар

2 минуты назад, DimaF сказал:

Совок одним словом.

Это сейчас ас если смотришь, а тогда вполне себе. 

Посилання на коментар

21 хвилину тому, akineo сказав:

90 млрд уе = х ххх ххх покалічених і загиблих за 2 роки?

як ви вважаєте? чи залежить закінчення війни від наявності кредитів?

чи можна кудись подати (в міжнародний суд?) позов за фінансування геноциду населення України?

Коли кажуть про ухилянтів я про одного з перших, цього згадую :lol:

www.instagram.com/reel/DXyj9kUN4qz/

Посилання на коментар

Реформа мобілізації передбачатиме й зміну підходів до бронювання. Це обумовлено нестачею особового складу в армії.

Як зазначив депутат Сергій Нагорняк в ефірі Ранок.LIVE, раніше держава прагнула максимально зберегти працівників критичних підприємств. Але наразі в армії критично не вистачає людей.

Саме тому питання бронювання буде переглядатись. Ймовірніше зміни торкнуться усіх критичних галузей, навіть енергетики. Нагорняк каже, що одним із варіантів є часткове зняття бронювання з працівників підприємств.

news.telegraf.com.ua/ukr/ukraina/5939083-pravila-bronirovaniya-v-ukraine-khotyat-izmenit-v-rade-ozvuchili-vynuzhdennyy-shag-k-kotoromu-mogut-pribegnut

• Хаха 1
Посилання на коментар

28 минут назад, US7IGN сказал:

Коли кажуть про ухилянтів я про одного з перших, цього згадую :lol:

www.instagram.com/reel/DXyj9kUN4qz/

А ще кажуть, що вони хабарі принципово не платять. Ось де головне ухилянтство і зневага до влади. 

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 час назад, Бездомный сказал:

в ті часи  мати водійське посвідчення   на момент 18 років - то вже само по собі не аби яке досягнення .

коменданський підрозділ - елітний надпідрозділ в середині частини .

то не пересічний солдатик - кому попало так не везе , потрібне портфоліо , або блат з волі , а краще - і те і інше .

не знаю які ті часи, але досафи були ледь не в кожному селі де готували водіів і.т.д  я отримав посвідчення відучившись 10-11 клас категорія А,В,С, +трактор, +комбайн но це 90-ті, батько казав на момент закінчення школи також мав посвідчення і особистий радіоаматорський позивний.то про яке досягнення йде мова?

• Лайк 2
Посилання на коментар

1 хвилину тому, sergio сказав:

А ще кажуть, що вони хабарі принципово не платять. Ось де головне ухилянтство і зневага до влади. 

їздять на старих машинах і не купляють новий непотріб щороку щоб щось довести лохам :flag1:

• Хаха 2
Посилання на коментар

10 минут назад, US7IGN сказал:

Реформа мобілізації передбачатиме й зміну підходів до бронювання. Це обумовлено нестачею особового складу в армії.

Як зазначив депутат Сергій Нагорняк в ефірі Ранок.LIVE, раніше держава прагнула максимально зберегти працівників критичних підприємств. Але наразі в армії критично не вистачає людей.

Саме тому питання бронювання буде переглядатись. Ймовірніше зміни торкнуться усіх критичних галузей, навіть енергетики. Нагорняк каже, що одним із варіантів є часткове зняття бронювання з працівників підприємств.

news.telegraf.com.ua/ukr/ukraina/5939083-pravila-bronirovaniya-v-ukraine-khotyat-izmenit-v-rade-ozvuchili-vynuzhdennyy-shag-k-kotoromu-mogut-pribegnut

Дрібниця, а приємно. 

Слава трушним ухилянтам, які по чесному ухиляються без всяких броней. 

• Лайк 1
  • Хаха 3
Посилання на коментар

Тільки що, юра84 сказав:

не знаю які ті часи, але досафи були ледь не в кожному селі де готували водіів і.т.д  я отримав посвідчення відучившись 10-11 клас категорія А,В,С, +трактор, +комбайн но це 90-ті, батько казав на момент закінчення школи також мав посвідчення і особистий радіоаматорський позивний.то про яке досягнення йде мова?

для когось і це досягнення :lol:

• Хаха 2
Посилання на коментар

53 минуты назад, юра84 сказал:

а про таке , що я про таку можливість узнав , коли її було вже згаяно багато років як. 

саме так - я жив у великому місті - мегаполісі , навколо була безліч можливостей підготуватися  до життя , але всі вони пройшли повз мене - бо я про них навіть  не знав , як не знали мої батьки , які потрапили до міста , як лімітники  з колгоспу.

І не лише повз мене - повз більшість тих , кто був навколо мене - вони навіть не знали , куди й навіщо треба йти .

Звісно ж - були й такі , то скористався такою можливісттю.

Я навіть знаю їх - але вони те робили нишком , і не рекламували таку опцію. І так - їх в основному  спрямували  туди  їхні прошарені батьки/діди , які були в  курсі - що по чому і навіщо , а ще й належали до привілейованих каст 

• Лайк 1
  • Дякую 1
Посилання на коментар

Ну вони хоча б знали що Вас треба до школи віддати чи те досягнення? І навіщо брехати як реклами навіть цих самих досафіф з переликом професій були в кожному  журналі та газеті. Ви ще скажіть що в школі де вчилися ніяких гуртків ніяких не було або тільки для ізбраних

Змінено користувачем юра84
  • Хаха 2
Посилання на коментар

36 минут назад, юра84 сказал:

Ну вони хоча б знали що Вас треба до школи віддати чи те досягнення?

ну що поробиш - то було хіба не єдине їхнє знання - куди спрямувати дитину.

тим більше , що , не встиг мій татусь втікач з колгоспу ледь-ледь піднятися з сірого безпорадного загалу , як до його  піструна  присмокталася  охоча до посмоктати прутень  в начальства  тьотя вафлентина , і йому тупо стало не до сина .:lol:

що робити - не можеш вдало вийти заміж -  стань вдало коханкою і відсмокчи собі "шасливий шлюб":lol:

Посилання на коментар

2 години тому, ks6 сказав:

Совсем дохлые в десант или морскую пехоту не попадали. А так конечно как в любом коллективе - слабого духом чмырили.  Но на гражданке в те годы все было аналогично. Что в техникуме, что в ПТУ. 

На моїй пам’яті, у 90-му році, в ДШБ вимагали досить непоганої фізичної форми. Трохи вищої, ніж у відмінника з фізкультури в школі, технікумі чи виші.

У мене був момент у житті, коли доля відвела від цієї забавки)

Після навчалки ми поїхали в Німеччину. До речі, не під конвоєм, а самі, як дорослі 😉

Коли добралися, у дивізії чекали в актовій залі, поки нас розподілять.

Забіг бравий десантник і спитав, хто хоче мати блакитного берета, але може підтягнутися 15–20 разів тощо...

Я, пара кентів із подорожі та ще хтось із зали викликалися.

Він забрав наші справи, за якийсь час повернувся й сказав, що в дЄсанти нас не візьмуть, бо когнітивний розвиток у нас значно вищий, ніж потрібно "справжньому дЄсанту". Коротше: "Піздуйте, хлопці, у своє ППО".

У СРСР інженерами посадки штурмувати чомусь не планували... Дивні керманичі тоді були :unknown:

Тож якщо після ППО я відновлював мозок пару років до доармійського рівня, то після ДШБ часу знадобилося б значно більше. Бо якщо щоранку розбивати головою цеглину, це якось не дуже сприяє вивченню точних та гуманітарних наук. 😉

А з резюме щодо обсмоків згоден повністю: у закритих колективах вирішує не фізична сила, бо табуретка по потилиці вирівнює шанси, а розум і дух. Розум важливіший, а якщо ще й із духом, то це майже непереможна синергія. 💪

Жертвам зі світоглядом "за мене все вирішили, тому я смокчу прутень у долі" важко виживати навіть у звичайних колективах, а тим більше - у таких трешаках, як армія. Хоча "жити нормально" - це не про армію. 😁)))

Змінено користувачем DmiVady
  • Лайк 3
Посилання на коментар

25 хвилин тому, sergio сказав:

Дрібниця, а приємно. 

Слава трушним ухилянтам, які по чесному ухиляються без всяких броней. 

www.instagram.com/reel/DUjRbuYiOfM/

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 минуту назад, Бездомный сказал:

ну що поробиш - то було хіба не єдине їнє знання .

тим більше , що , не встіг мій татусь втікач з колгоспу ледь-ледь піднятися з сірого безпорадного загалу , як до його  піструна  присмокталася  охоча до посмоктати в начальства  тьотя вафлентина , і йому тупо стало не до сина .:lol:

ну ось це більш схоже на правду, проосто нікому було займатися дитиною, хоча якщо спулкуватися з однолітками а не забитися в кутку то теж можно дізнатися про різні можливості.

• Лайк 1
Посилання на коментар

20 минут назад, юра84 сказал:

ну ось це більш схоже на правду, просто нікому було займатися дитиною, хоча якщо спулкуватися з однолітками а не забитися в кутку то теж можно дізнатися про різні можливості.

особливо , якщо клас в тебе - така сама ( ні - часто густо - ще гірша , бо я хоча б в окремій двокімнатній мешкав ) ліміта з Пентагону ( сумновідома  в Дніпрі  малосімейна  общага дя лімітчиків ).

Спойлер

Дурная слава

Днепровский «Пентагон» в отличие от американской тезки имеет дурную славу. Причина просто – это общежитие. Соответственно, люди его рассматривают как временное жилье и не сильно дорожат тем, что имеют.Там очень часто бывают пожары.

Также часто отключаю электроэнергию и газ за неуплату, поскольку за места общего пользования никто платить не хочет. Просидев несколько суток без света и газа, жильцы выходят на акции протеста и перекрывают Слобожанский проспект. Как правило, вернуть электроэнергию в «Пентагон» удается только после вмешательства городской власти.

І таке - татусь працював на іншому боці величезного  міста - не наїздися туди-сюди , навіть за наявності бажання.

"Водити куди слідувало" по величезному місту з поганим транспортним сполученням  потрібні були бабусі - дідусі , а вони в селі в колгоспі лишилися , а бо на полі бою після чергового  м'ясного штурму "безимянної висоти" .

Більше - коли дідусь вже був на пенсії , вільний , і в його системі цінностей - цілком заможний , він не чим допомогти  онукам цікавився , а  відновленням стосунків з  тьотею вафлентиною - ну нема в сиріт патерну дбати про свій рід .  

f-8-14.jpg

Посилання на коментар

5 минут назад, US7IGN сказал:

www.instagram.com/reel/DUjRbuYiOfM/

Кажуть він недуже добре закінчив. 

Порібен баланс. Тобто застосовувати макіавеліщм, якщо немає інших варіантів 

Посилання на коментар

5 хвилин тому, юра84 сказав:

ну ось це більш схоже на правду, проосто нікому було займатися дитиною, хоча якщо спулкуватися з однолітками а не забитися в кутку то теж можно дізнатися про різні можливості.

мною теж ніхто не займався, але і не забороняв читати чи користуватися всім інструментом в гаражі, де ми з товаришем повторювали конструкції з Техніки молодьожі та Радіо :flag1:

• Лайк 1
Посилання на коментар

2 минуты назад, Бездомный сказал:

особливо , якщо клас в тебе - така сама ( ні - ще гірша , бо я хоча б окремій двокімнатній мешкав ) ліміта з Пентагону ( сумновідома  в Дніпрі  малосімейна  общага дя лімітчиків )  

Отож так глибока дитяча психологічна травма... 

Посилання на коментар

Тільки що, sergio сказав:

Кажуть він недуже добре закінчив. 

Порібен баланс. Тобто застосовувати макіавеліщм, якщо немає інших варіантів 

балансу не існує. всі кінчають однаково, але дехто на лице щось залишає по собі :flag1:

де всі його сусіди які кінчили краще? краще кінчити це як? я вже пережив багато тих хто був молодше за мене то будь-який кінець вже успішний :flag1:

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...