vadimv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 17 хвилин тому, sergio сказав: Мені більше подобалась програма "Это Вы можете" де гаражні умілці на базі старого Москвича ліпили склопластиковий кузов в стилі Ламба Кунтейч. Такого навіть на Ламбі не було, тільки на Ферарі і Лянчі. Змінено 2 години тому користувачем vadimv 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 7 годин тому, Vinsol2009 сказав: Співвласник 97,5% оборонної компанії ТОВ “Файєр поінт” (Fire Point) Денис Штілєрман у середині-наприкінці 2010-х років намагався повернути собі російське громадянство. І дійшов аж до Конституційного суду росії. Той факт, що Штілєрман-Данілов скрізь розповідає, що його позбавили в росії громадянства, але при цьому приховує, що він намагався це громадянство повернути – викликає питання: а що ще від нас приховує пан Денис? І яким його словам можна вірити, – зазначає виконавча директорка ЦПК Дарʼя Каленюк. І шо? Цінність цієї інформації приблизно нуль. У нас президент радісно працював з кацапами, головком з родичами і тп. Може мстить кацапам за те що не дали громадянство) Ну а вірити взагалі нікому не можна. Є СБУ та інші служби які мають бачити діяльність важливого підприємства. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 13 минут назад, sergio сказал: програма "Это Вы можете" де гаражні умілці на базі старого Москвича Щас смотришь эту муйню на ютубе, и понимаешь какое же оно все уебищное было.....) Совок одним словом. В штатах форд мустанг базовый стоил 6 зарплат или чуть больше... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) дубль. Змінено 2 години тому користувачем DimaF Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 6 минут назад, vadimv сказал: Такого навіть на Ламбі не було, тільки на Ферарі і Мазераті: 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 37 минут назад, DimaF сказал: Щас смотришь эту муйню на ютубе, и понимаешь какое же оно все уебищное было.....) Совок одним словом. В штатах форд мустанг базовый стоил 6 зарплат или чуть больше... ну , кацапи й досі мріють про "повернути взад" совок. вони й в Україну полізли , щоб повернути взад совок Змінено 1 година тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 2 минуты назад, DimaF сказал: Щас смотришь эту муйню на ютубе, и понимаешь какое же оно все уебищное было.....) Совок одним словом. В штатах форд мустанг базовый стоил 6 зарплат или чуть больше... Это сейчас ас если смотришь, а тогда вполне себе. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 21 хвилину тому, akineo сказав: 90 млрд уе = х ххх ххх покалічених і загиблих за 2 роки? як ви вважаєте? чи залежить закінчення війни від наявності кредитів? чи можна кудись подати (в міжнародний суд?) позов за фінансування геноциду населення України? Коли кажуть про ухилянтів я про одного з перших, цього згадую www.instagram.com/reel/DXyj9kUN4qz/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Реформа мобілізації передбачатиме й зміну підходів до бронювання. Це обумовлено нестачею особового складу в армії. Як зазначив депутат Сергій Нагорняк в ефірі Ранок.LIVE, раніше держава прагнула максимально зберегти працівників критичних підприємств. Але наразі в армії критично не вистачає людей. Саме тому питання бронювання буде переглядатись. Ймовірніше зміни торкнуться усіх критичних галузей, навіть енергетики. Нагорняк каже, що одним із варіантів є часткове зняття бронювання з працівників підприємств. news.telegraf.com.ua/ukr/ukraina/5939083-pravila-bronirovaniya-v-ukraine-khotyat-izmenit-v-rade-ozvuchili-vynuzhdennyy-shag-k-kotoromu-mogut-pribegnut 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 28 минут назад, US7IGN сказал: Коли кажуть про ухилянтів я про одного з перших, цього згадую www.instagram.com/reel/DXyj9kUN4qz/ А ще кажуть, що вони хабарі принципово не платять. Ось де головне ухилянтство і зневага до влади. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
юра84 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 час назад, Бездомный сказал: в ті часи мати водійське посвідчення на момент 18 років - то вже само по собі не аби яке досягнення . коменданський підрозділ - елітний надпідрозділ в середині частини . то не пересічний солдатик - кому попало так не везе , потрібне портфоліо , або блат з волі , а краще - і те і інше . не знаю які ті часи, але досафи були ледь не в кожному селі де готували водіів і.т.д я отримав посвідчення відучившись 10-11 клас категорія А,В,С, +трактор, +комбайн но це 90-ті, батько казав на момент закінчення школи також мав посвідчення і особистий радіоаматорський позивний.то про яке досягнення йде мова? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 хвилину тому, sergio сказав: А ще кажуть, що вони хабарі принципово не платять. Ось де головне ухилянтство і зневага до влади. їздять на старих машинах і не купляють новий непотріб щороку щоб щось довести лохам 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 10 минут назад, US7IGN сказал: Реформа мобілізації передбачатиме й зміну підходів до бронювання. Це обумовлено нестачею особового складу в армії. Як зазначив депутат Сергій Нагорняк в ефірі Ранок.LIVE, раніше держава прагнула максимально зберегти працівників критичних підприємств. Але наразі в армії критично не вистачає людей. Саме тому питання бронювання буде переглядатись. Ймовірніше зміни торкнуться усіх критичних галузей, навіть енергетики. Нагорняк каже, що одним із варіантів є часткове зняття бронювання з працівників підприємств. news.telegraf.com.ua/ukr/ukraina/5939083-pravila-bronirovaniya-v-ukraine-khotyat-izmenit-v-rade-ozvuchili-vynuzhdennyy-shag-k-kotoromu-mogut-pribegnut Дрібниця, а приємно. Слава трушним ухилянтам, які по чесному ухиляються без всяких броней. 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Тільки що, юра84 сказав: не знаю які ті часи, але досафи були ледь не в кожному селі де готували водіів і.т.д я отримав посвідчення відучившись 10-11 клас категорія А,В,С, +трактор, +комбайн но це 90-ті, батько казав на момент закінчення школи також мав посвідчення і особистий радіоаматорський позивний.то про яке досягнення йде мова? для когось і це досягнення 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 53 минуты назад, юра84 сказал: не знаю які ті часи, але досафи були ледь не в кожному селі де готували водіів і.т.д я отримав посвідчення відучившись 10-11 клас категорія А,В,С, +трактор, +комбайн но це 90-ті, батько казав на момент закінчення школи також мав посвідчення і особистий радіоаматорський позивний.то про яке досягнення йде мова? а про таке , що я про таку можливість узнав , коли її було вже згаяно багато років як. саме так - я жив у великому місті - мегаполісі , навколо була безліч можливостей підготуватися до життя , але всі вони пройшли повз мене - бо я про них навіть не знав , як не знали мої батьки , які потрапили до міста , як лімітники з колгоспу. І не лише повз мене - повз більшість тих , кто був навколо мене - вони навіть не знали , куди й навіщо треба йти . Звісно ж - були й такі , то скористався такою можливісттю. Я навіть знаю їх - але вони те робили нишком , і не рекламували таку опцію. І так - їх в основному спрямували туди їхні прошарені батьки/діди , які були в курсі - що по чому і навіщо , а ще й належали до привілейованих каст Змінено 38 хвилин тому користувачем Бездомный 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
юра84 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) Ну вони хоча б знали що Вас треба до школи віддати чи те досягнення? І навіщо брехати як реклами навіть цих самих досафіф з переликом професій були в кожному журналі та газеті. Ви ще скажіть що в школі де вчилися ніяких гуртків ніяких не було або тільки для ізбраних Змінено 1 година тому користувачем юра84 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 36 минут назад, юра84 сказал: Ну вони хоча б знали що Вас треба до школи віддати чи те досягнення? ну що поробиш - то було хіба не єдине їхнє знання - куди спрямувати дитину. тим більше , що , не встиг мій татусь втікач з колгоспу ледь-ледь піднятися з сірого безпорадного загалу , як до його піструна присмокталася охоча до посмоктати прутень в начальства тьотя вафлентина , і йому тупо стало не до сина . що робити - не можеш вдало вийти заміж - стань вдало коханкою і відсмокчи собі "шасливий шлюб" Змінено 37 хвилин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 2 години тому, ks6 сказав: Совсем дохлые в десант или морскую пехоту не попадали. А так конечно как в любом коллективе - слабого духом чмырили. Но на гражданке в те годы все было аналогично. Что в техникуме, что в ПТУ. На моїй пам’яті, у 90-му році, в ДШБ вимагали досить непоганої фізичної форми. Трохи вищої, ніж у відмінника з фізкультури в школі, технікумі чи виші. У мене був момент у житті, коли доля відвела від цієї забавки) Після навчалки ми поїхали в Німеччину. До речі, не під конвоєм, а самі, як дорослі 😉 Коли добралися, у дивізії чекали в актовій залі, поки нас розподілять. Забіг бравий десантник і спитав, хто хоче мати блакитного берета, але може підтягнутися 15–20 разів тощо... Я, пара кентів із подорожі та ще хтось із зали викликалися. Він забрав наші справи, за якийсь час повернувся й сказав, що в дЄсанти нас не візьмуть, бо когнітивний розвиток у нас значно вищий, ніж потрібно "справжньому дЄсанту". Коротше: "Піздуйте, хлопці, у своє ППО". У СРСР інженерами посадки штурмувати чомусь не планували... Дивні керманичі тоді були Тож якщо після ППО я відновлював мозок пару років до доармійського рівня, то після ДШБ часу знадобилося б значно більше. Бо якщо щоранку розбивати головою цеглину, це якось не дуже сприяє вивченню точних та гуманітарних наук. 😉 А з резюме щодо обсмоків згоден повністю: у закритих колективах вирішує не фізична сила, бо табуретка по потилиці вирівнює шанси, а розум і дух. Розум важливіший, а якщо ще й із духом, то це майже непереможна синергія. 💪 Жертвам зі світоглядом "за мене все вирішили, тому я смокчу прутень у долі" важко виживати навіть у звичайних колективах, а тим більше - у таких трешаках, як армія. Хоча "жити нормально" - це не про армію. 😁))) Змінено 1 година тому користувачем DmiVady 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 25 хвилин тому, sergio сказав: Дрібниця, а приємно. Слава трушним ухилянтам, які по чесному ухиляються без всяких броней. www.instagram.com/reel/DUjRbuYiOfM/ 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
юра84 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 минуту назад, Бездомный сказал: ну що поробиш - то було хіба не єдине їнє знання . тим більше , що , не встіг мій татусь втікач з колгоспу ледь-ледь піднятися з сірого безпорадного загалу , як до його піструна присмокталася охоча до посмоктати в начальства тьотя вафлентина , і йому тупо стало не до сина . ну ось це більш схоже на правду, проосто нікому було займатися дитиною, хоча якщо спулкуватися з однолітками а не забитися в кутку то теж можно дізнатися про різні можливості. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 20 минут назад, юра84 сказал: ну ось це більш схоже на правду, просто нікому було займатися дитиною, хоча якщо спулкуватися з однолітками а не забитися в кутку то теж можно дізнатися про різні можливості. особливо , якщо клас в тебе - така сама ( ні - часто густо - ще гірша , бо я хоча б в окремій двокімнатній мешкав ) ліміта з Пентагону ( сумновідома в Дніпрі малосімейна общага дя лімітчиків ). Спойлер Дурная слава Днепровский «Пентагон» в отличие от американской тезки имеет дурную славу. Причина просто – это общежитие. Соответственно, люди его рассматривают как временное жилье и не сильно дорожат тем, что имеют.Там очень часто бывают пожары. Также часто отключаю электроэнергию и газ за неуплату, поскольку за места общего пользования никто платить не хочет. Просидев несколько суток без света и газа, жильцы выходят на акции протеста и перекрывают Слобожанский проспект. Как правило, вернуть электроэнергию в «Пентагон» удается только после вмешательства городской власти. І таке - татусь працював на іншому боці величезного міста - не наїздися туди-сюди , навіть за наявності бажання. "Водити куди слідувало" по величезному місту з поганим транспортним сполученням потрібні були бабусі - дідусі , а вони в селі в колгоспі лишилися , а бо на полі бою після чергового м'ясного штурму "безимянної висоти" . Більше - коли дідусь вже був на пенсії , вільний , і в його системі цінностей - цілком заможний , він не чим допомогти онукам цікавився , а відновленням стосунків з тьотею вафлентиною - ну нема в сиріт патерну дбати про свій рід . Змінено 45 хвилин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 5 минут назад, US7IGN сказал: www.instagram.com/reel/DUjRbuYiOfM/ Кажуть він недуже добре закінчив. Порібен баланс. Тобто застосовувати макіавеліщм, якщо немає інших варіантів Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 59 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 59 хвилин тому 5 хвилин тому, юра84 сказав: ну ось це більш схоже на правду, проосто нікому було займатися дитиною, хоча якщо спулкуватися з однолітками а не забитися в кутку то теж можно дізнатися про різні можливості. мною теж ніхто не займався, але і не забороняв читати чи користуватися всім інструментом в гаражі, де ми з товаришем повторювали конструкції з Техніки молодьожі та Радіо 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 59 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 59 хвилин тому 2 минуты назад, Бездомный сказал: особливо , якщо клас в тебе - така сама ( ні - ще гірша , бо я хоча б окремій двокімнатній мешкав ) ліміта з Пентагону ( сумновідома в Дніпрі малосімейна общага дя лімітчиків ) Отож так глибока дитяча психологічна травма... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 57 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 57 хвилин тому Тільки що, sergio сказав: Кажуть він недуже добре закінчив. Порібен баланс. Тобто застосовувати макіавеліщм, якщо немає інших варіантів балансу не існує. всі кінчають однаково, але дехто на лице щось залишає по собі де всі його сусіди які кінчили краще? краще кінчити це як? я вже пережив багато тих хто був молодше за мене то будь-який кінець вже успішний Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз