МаТраС Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 10 хвилин тому, karbo сказав: Трамп не вміє, Путін... Продовжуй список)) я ваші батли не граю.для мене обоє однакові вони - ваші кумири +-. воздержусь Змінено 4 години тому користувачем МаТраС Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 2 години тому, US7IGN сказав: там же написали - заграница нам поможет. але щось мені здається що трохи інший сценарій готується. типу ізраїльського. бо пепе вже не хоче воювати, але на роль пугала як совок за холодної війни ще згодиться. але я згоден заробляти не на війні, а на підготовці до неї Russian President Vladimir Putin has said he thinks Russia's conflict with Ukraine is coming to an end, addressing reporters after a scaled-back military parade in Moscow marking the Soviet victory in World War Two. "I think that the matter is coming to an end," he said, referring to the "special military operation" in Ukraine, while condemning Western support for the Kyiv government. www.bbc.com/news/articles/cn8p4j2jzwwo так що я би зараз орієнтувався не на те що було, а на те що буде. а так як було вже не буде. завершився один 5-рійчний цикл і буде новий. подивимося чи мої ставки спрацюють. як мінімум я нічого не втрачаю. Дякую за вашу думку! Вкотре переконуюся, що обирати мислячих співрозмовників не менш корисно, ніж сильніших суперників у шахах: і те, й інше допомагає розвиватися, бо змушує бачити власні слабкі місця й зміцнювати їх. У голові кожної людини захована пастка: мозок не аналізує все з нуля, він частіше покладається на евристики. З одного боку, вони пришвидшують обробку інформації. З іншого - стають джерелом упереджень. Тож альтернативні гіпотези, метод "Red Teaming" тощо допомагають перевірити власні висновки на міцність. А іноді й змінити їх. Так, я читав і згоден із тим, що розумні люди мають право міняти свої погляди, якщо ті починають суперечити фактам. Звісно, такий співрозмовник має бути саме самостійно мислячим і робити власні висновки, а не просто "книжок/фейсбуків/вікіпедій начитався та переказує/копіпастить/цитує чужі висновки". Цитата чи книга як підтвердження судження, звісно, це інше. 🧘♂️ З компліментною частиною закінчено У наведеній вами цитаті Путіна немає контексту оригіналу, а є тільки вирваний шматок переспіву Рабіновича на BBC ) Я в таких знакових речах вже звик до застосування "формули SIFT" (Stop, Investigate the source, Find better coverage, Trace claims, quotes, and media to the original context). І вже по ньому проводити аналіз. Тож про всяк випадок даю шматок з контекстом: Прихований текст <...> Мы совсем недавно с коллегами разговаривали тоже, вспоминали, как это всё разворачивалось. Ведь мы же договорились с украинцами в 2022 году в Стамбуле, парафировали соглашение. Потом один коллега – ну что скрывать, господин Макрон мне позвонил, сказал, что Украина не может подписывать такие документы исторические с пистолетом у виска. Это прямая речь, у нас запись разговора сохранилась. Я говорю: «Что надо сделать?» – «Надо бы отвести войска от Киева». Ну отвели. Тут же приехал ещё один представитель шоу-бизнеса, тогдашний Премьер Великобритании. И что говорит? «Нельзя подписывать, это соглашение несправедливо». А кто определяет, справедливо или нет? Если председатель переговорной группы с украинской стороны парафировал эти документы, что же здесь несправедливого? Кто это определяет? Ну всё, замечательно, пообещали помощь и начали раскручивать противостояние с Россией, которое продолжается до сих пор. Я думаю, что дело идёт к завершению, но всё-таки это серьёзная вещь. Возникает вопрос: а зачем? Во-первых, ждали «сокрушительного поражения» России, мы хорошо знаем, крушения государственности в течение нескольких месяцев. Не получается. А потом уже залезли в эту колею и вылезти из неё никак не могут, вот в чём проблема. Хотя умные люди, безусловно, там есть. Есть и те, которые, безусловно, понимают суть происходящих событий. Надеюсь, что эти политические силы постепенно будут возвращаться к власти либо будут власть брать в свои руки при поддержке подавляющего большинства европейских стран. <...> А.Курбатова: Небо Прибалтики, по сути, сейчас становится коридором для украинских дронов. Дроны, которыми они нас атакуют, им помогают собирать на заводах в Евросоюзе. Минобороны опубликовало список, известны адреса, явки, пароли. Что мы будем делать с этим знанием? И – этот вопрос отчасти уже звучал, уточню, если позволите, – мы расширяем зону безопасности в нашем приграничье, но также мы видим, что дроны ВСУ уже атакуют наш глубокий тыл – это и Пермь, и Ленобласть, и Туапсе. Значит ли это, что зону безопасности нам нужно расширять ещё и до какого предела? Может быть, до самых западных границ Украины, где… В.Путин: Вот Вы и ответили на этот вопрос. Нужно сделать так, чтобы нам не угрожал никто, вот и всё. Мы к этому и будем стремиться. А то, что технологии им дают в Европе, частично там собирают технику, мы знаем. Они играют на повышение, но судя по тому, что сейчас было сказано, всё-таки ищут уже контакты с нами, понимают, что эта игра на повышение может дорого стоить. <...> Джерело первинне: kremlin.ru/d/79718?utm_source=chatgpt.com (більш доступне: interaffairs.ru/news/show/55852) Що було - що буде: "Йєбана Калі-Юга!" Тож з циклами та іншим ви можете мати рацію, обдумаю. Слава святому Діаксу та граблям його! 💪 Слава розумним українцям! Ще раз дякую, є що обдумати Змінено 4 години тому користувачем DmiVady кацапізми виправляю) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 11 хвилин тому, DmiVady сказав: "Йєбана Калі-Юга!" Тож з циклами та іншим ви можете мати рацію, обдумаю. при калі югі родилися,при ньому і помрем)) Змінено 4 години тому користувачем МаТраС Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 2 хвилини тому, МаТраС сказав: при калі югі родилися,при ньому і помрем)) 😉 Змінено 4 години тому користувачем DmiVady 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 4 часа назад, МаТраС сказал: позичать в китайців, візьмуть в борг, що треба.. після кожної великої війни срср скасовував гроші , навіть після війні в Афганістані . якщо кацапія скасує ржубль - що буде в кацапів ? Змінено 4 години тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 26 хвилин тому, Бездомный сказав: після кожної великої війни срср скасовував гроші , навіть після війні в Афганістані . якщо кацапія скасує ржубль - що буде в кацапів ? да пох їм, машина запущена. а те,що вони чмирі,терпіли будуть в лайні ще 30 років,то всім пофіг там 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому Хочаб якись позитив.. https://www.facebook.com/share/r/1EU8e16mED/ 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 15 хвилин тому, sergio сказав: Хочаб якись позитив.. https://www.facebook.com/share/r/1EU8e16mED/ херово мислиш. позитив в другому треба шукати ну і так,як я сам генерую собі деякі відоси, то навіть мені важко розпізнати деякі ролики ші, які зробили профі Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 56 минут назад, МаТраС сказал: херово мислиш. позитив в другому треба шукати ну і так,як я сам генерую собі деякі відоси, то навіть мені важко розпізнати деякі ролики ші, які зробили профі Не думаю, що ШІ. На Ютубі купа видосів, ЩІ. Відразу викупаються Для ФБ ніхто о обливо не став би заморочуватись. Змінено 2 години тому користувачем sergio Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 час назад, Бездомный сказал: якщо кацапія скасує ржубль - що буде в кацапів ? Украинский автономный округ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 25 хвилин тому, sergio сказав: Не думаю, що ШІ. На Ютубі купа видосів, ЩІ. Відразу викупаються Для ФБ ніхто о обливо не став би заморочуватись. відразу,коли є косяки.або просто ідеальна якість. а профі роблять і якість херову, і ще купу речей для правдоподібності Змінено 2 години тому користувачем МаТраС Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 27 минут назад, МаТраС сказал: відразу,коли є косяки.або просто ідеальна якість. а профі роблять і якість херову, і ще купу речей для правдоподібності Та видно коли реально херова якість, скло скажімо брудне, чи спецом типа розмивають. Змінено 2 години тому користувачем sergio Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 2 часа назад, МаТраС сказал: да пох їм, машина запущена. а те,що вони чмирі,терпіли будуть в лайні ще 30 років,то всім пофіг там нє-нє , вони вже звикли сито жерти Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 22 хвилини тому, sergio сказав: Та видно коли реально херова якість, скло скажімо брудне, чи спецом типа розмивають. якщо явно,то і я бачу. але є вищий рівень. той ролик з подвійним праздником на параді підарів теж виникають питання Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 6 годин тому, DimaF сказав: Вата севастопольская чота подозревать начала) по поводу військових рейок, то в них рейка якраз настроєні порівняно з нами. ми ще не знаємо,як у підарів там щимлять бізнес на сво Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 6 часов назад, DimaF сказал: Вата севастопольская чота подозревать начала) рамзай - псевдонім ріхарда зорге Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 6 хвилин тому, DmiVady сказав: У наведеній вами цитаті Путіна немає контексту оригіналу, а є тільки вирваний шматок переспіву Рабіновича на BBC ) Я в таких знакових речах вже звик до застосування "формули SIFT" (Stop, Investigate the source, Find better coverage, Trace claims, quotes, and media to the original context). І вже по ньому проводити аналіз. Тож про всяк випадок даю шматок з контекстом: мої граблі зачепилися за те що якби було чим 6 хвилин тому, DmiVady сказав: Значит ли это, что зону безопасности нам нужно расширять ещё и до какого предела? Может быть, до самых западных границ Украины, где… В.Путин: Вот Вы и ответили на этот вопрос. Нужно сделать так, чтобы нам не угрожал никто, вот и всё. Мы к этому и будем стремиться. то вже б зробили. а втрата динаміки протягом двох років це... як би це сказати. в динамічних системах якщо ти не йдеш вперед то почнеш відступати. і саме це лежить на столі - вчасно зупинитися. визначальним як на мене є те що Європа зробила стратегічний вибір, отже найближчі декілька кроків і ситуація легко рахуються як в шахах. плюс Китай показує майстер клас як досягати цілей без зброї. з чого я роблю оптимістичний висновок що війна за взаємною згодою буде закінчуватися. це великий плюс в зовнішній ситуації, але спричинить надзвичайно велику турбулентність всередині. але все ж таки сподіваюся що ані ШІ ані індуси мені не конкуренти в тому чим я займаюся і планую займатися. з іншого боку не пам'ятаю щоб за останні пару років я не присвячував навчанню менше 2-х годин на день навіть у вихідні. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Шахтар достроково став чемпіоном України з футболу Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому У неділю, 10 травня, в Охтирці на Сумщині чоловік підірвав гранату. Внаслідок інциденту поранено п'ять людей. Про це повідомили у ГУНП в Сумській області. sud.ua/uk/news/ukraine/360754-v-akhtyrke-muzhchina-vzorval-granatu-vo-vremya-peregovorov-s-politseyskimi-est-ranenye На Одещині ухилянт з ножем напав на працівників ТЦК, вони у важкому стані sud.ua/uk/news/ukraine/360755-v-odesskoy-oblasti-uklonist-s-nozhom-napal-na-rabotnikov-ttsk-oni-v-tyazhelom-sostoyanii, ухилянти та дезертири прокачалися і стали більш результативними? коли буде перший прильот джавеліном/FPV по бусу в глухому волинському селі? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 хвилини тому, US7IGN сказав: коли буде перший прильот джавеліном/FPV по бусу в глухому волинському селі? не смішно,бо ,як все скінчиться, то стрьомно тут буде лядям жити+дикарів лямів 5.. будуть і фпв і покруче. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 хвилини тому, US7IGN сказав: ухилянти та дезертири прокачалися і стали більш результативними? коли буде перший прильот джавеліном/FPV по бусу в глухому волинському селі? То будуть не ухилянти, а звичайні диверсанти ворожої армії у цивільному одягу (тобто, то не ухилянти, а солдати, хоч і зрадники) -- зазвичай у всіх війнах розстрілювались на місті, як і мародери. Ухилянт -- завжди ухилянт, від будь якої служби, де є ризик життю чи здоров'ю -- це очевидно... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Мізера парами ходять. 😺 t.me/gnapinfo/3585?single Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 9 минут назад, US7IGN сказал: У неділю, 10 травня, в Охтирці на Сумщині чоловік підірвав гранату. Внаслідок інциденту поранено п'ять людей. Про це повідомили у ГУНП в Сумській області. sud.ua/uk/news/ukraine/360754-v-akhtyrke-muzhchina-vzorval-granatu-vo-vremya-peregovorov-s-politseyskimi-est-ranenye На Одещині ухилянт з ножем напав на працівників ТЦК, вони у важкому стані sud.ua/uk/news/ukraine/360755-v-odesskoy-oblasti-uklonist-s-nozhom-napal-na-rabotnikov-ttsk-oni-v-tyazhelom-sostoyanii, ухилянти та дезертири прокачалися і стали більш результативними? коли буде перший прильот джавеліном/FPV по бусу в глухому волинському селі? Ухилянти наближають перемогу, як можуть. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому о, обидва заговорили про "готовність до перемовин" скільки відмазок придумає потужний, щоб їх не відбулось? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз