рыбак Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 45 минут назад, US7IGN сказал: тому казати про "до" чи "після" як і шукати якісь інші сенси це просто безглуздо. саме про це Дзен власне. Тогда зачем ты это все выше написал и пишешь, если нет смысла . Тогда твоя жизнь - бессмысленна , как и твои тексты. " Суета сует".с Змінено 1 година тому користувачем рыбак 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 5 минут назад, sergio сказал: Думаю, до конца лета, что-то замутят, чтобы относительно законно по квартирам лазить. Сомневаюсь. Если даже нет копеечного штрафа за нарушения комендантского режима. За два года не придумали как оштрафовать и реально получить деньги за неоновлення обликовых данных. Тем более ситуация реально изменилась. Если раньше на улицы выходили три военных без ментов и раздавали десяток повесток, то сейчас передвигаются такие , что и менты не всегда порешают. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 16 хвилин тому, US7IGN сказав: тут принципова помилка. ні на що ніколи не можна розраховувати і тим паче планувати. але більшість не може жити в стані тотальної невизначеності тому заповнюють своє життя планами чи хоча б горілкою Не бачу принципової помилки Життя у стані тотальної невизначеності для мене природне. Я так давно навчив себе жити, мені це подобається і я вмію отримувати від цього задоволення. А от жінки, наприклад, цього не люблять, не витримують поряд, тому доводиться тримати їх окремо від мого цікавого життя 😉 Але це не заважає мені планувати й реалізовувати плани. Якщо плани пішли шкереберть, я просто не роблю з цього внутрішньої трагедії. Те ж саме з майном тощо. До речі, якщо пройшли повз, то рекомендую прочитати, непогані думки, мені було що взяти свого часу: Risk Savvy: How To Make Good Decisions, Gerd Gigerenzer Змінено 1 година тому користувачем DmiVady 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 9 хвилин тому, ks6 сказав: Сомневаюсь. Если даже нет копеечного штрафа за нарушения комендантского режима. За два года не придумали как оштрафовать и реально получить деньги за неоновлення обликовых данных. Тем более ситуация реально изменилась. Если раньше на улицы выходили три военных без ментов и раздавали десяток повесток, то сейчас передвигаются такие , что и менты не всегда порешают. Пройдіться. В Києві одразу поїдете в тцк 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
katso Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 21 час назад, karbo сказал: В'єтнаміців не мобілізували?😅 Так мы равняемся на США или на Вьетконг? Так можно и Иран мобилизировавших детей в пример привести Цитата пластиковые ключи золотого цвета выдавались Басижам (нечто вроде ДОСААФ например, "народные добровольцы"). Такой ключ вешался на шею на шнурке, и должен был пропустить погибшего в рай. Возраст вступления в Басиджи - 12 лет. Они действительно прозиводились на Тайване, Иран закупил полмиллиона в течении восьми лет войны. Это не значит что все 500,000 подорвались на иракских минах, просто столько записались в Басиж во время войны, их реальные потери составили несколько десятков тысяч человек. waronline.org/fora/index.php?threads/Ключик-от-рая.9831/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 5 минут назад, US7IGN сказал: Пройдіться. В Києві одразу поїдете в тцк Нафіга такі умовності?! Відразу в. "Скелю". 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 5 хвилин тому, DmiVady сказав: Не бачу принципової помилки Життя у стані тотальної невизначеності для мене природне. Я так давно навчив себе жити, мені це подобається і я вмію отримувати від цього задоволення. А от жінки, наприклад, цього не люблять, не витримують поряд, тому доводиться тримати їх окремо від мого цікавого життя 😉 Але це не заважає мені планувати й реалізовувати плани. Якщо плани пішли шкереберть, я просто не роблю з цього внутрішньої трагедії. Те ж саме з майном тощо. До речі, якщо пройшли повз, то рекомендую прочитати, непогані думки, мені було що взяти свого часу: Risk Savvy: How To Make Good Decisions, Gerd Gigerenzer ви не зрозуміли. для мене життя ніколи не мало сенсу і все що я робив і роблю це існування для інших. їх сенси компенсують відсутність моїх. я називаю це гармонією безглуздості. 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Тільки що, sergio сказав: Нафіга такі умовності?! Відразу в. "Скелю". а хто по відомостях проведе та план виконає? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 минуты назад, US7IGN сказал: ви не зрозуміли. для мене життя ніколи не мало сенсу і все що я робив і роблю це існування для інших. їх сенси компенсують відсутність моїх. я називаю це гармонією безглуздості. Та, бля, шкода,життя мимо проходить. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Тільки що, sergio сказав: Та, бля, шкода,життя мимо проходить. хіба то життя? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 3 минуты назад, US7IGN сказал: Пройдіться. В Києві одразу поїдете в тцк Сомневаюсь. Как минимум общался на мобильном блокпосте в Крюковщине. Общался в Чабанах. Да еще на трассе менты зимой тормознули за отсутствия подсветки номера , там пришлось документы показать, пробили , не врозыске , поехал дальше. Да еще штраф полтора года назад на Оболони выписали, выскочил на встречу одностороннему, не знал. И чего? Вас лично сколько останавливали за последние два года? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Тільки що, ks6 сказав: Сомневаюсь. Как минимум общался на мобильном блокпосте в Крюковщине. Общался в Чабанах. Да еще на трассе менты зимой тормознули за отсутствия подсветки номера , там пришлось документы показать, пробили , не врозыске , поехал дальше. Да еще штраф полтора года назад на Оболони выписали, выскочил на встречу одностороннему, не знал. И чего? Вас лично сколько останавливали за последние два года? вночі без перепустки? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 минуты назад, sergio сказал: Нафіга такі умовності?! Відразу в. "Скелю". Зачем такие условности ? Відразу- у плєн. В плену можно будет потребовать права человека. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Только что, US7IGN сказал: вночі без перепустки? Днем. Понял, Вы имеете ввиду что ночью без пропуска в Киеве точно задержат? Тут, согласен. Столица. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 40 минут назад, sergio сказал: Да ХЗ. Но то, что в последнее время няпряжно стает-действительно. Думаю, до конца лета, что-то замутят, чтобы относительно законно по квартирам лазить. это позже к концу 27 го года Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 11 хвилин тому, US7IGN сказав: ви не зрозуміли. для мене життя ніколи не мало сенсу і все що я робив і роблю це існування для інших. їх сенси компенсують відсутність моїх. я називаю це гармонією безглуздості. О, тепер ближче до розуміння. Але інтернети, як на мене, не те місце, щоб розвивати цю тему. (Чому незручно йебати жінку вдень на базарній площі? - Порадами зайобують!) Для цієї теми треба час та натхнення, гарне місце, а ще не завадить гарний чай і немолодий сінгмолт з островів Тож щиро дякую, і гарного дзену! 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 16 минут назад, US7IGN сказал: ви не зрозуміли. для мене життя ніколи не мало сенсу і все що я робив і роблю це існування для інших. їх сенси компенсують відсутність моїх. я називаю це гармонією безглуздості. Если пройдешь предыдущие этапы , то может и дотянешь до 7 уровня: -"Психическое угасание под видом эволюции: То, что психологи называют «высоким 7-м уровнем», на практике часто является банальным снижением витальности, биологической энергии и амбиций. Человек «принимает мир и отказывается от борьбы» не потому, что он стал Буддой, а потому, что у него тупо кончился тестостерон и ресурс нервной системы . Без фундамента 4-го уровня попытка изображать из себя 7-й уровень — это не эволюция сознания, а обыкновенная шизофрения, лень или инфантильный побег от реальности." .с Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 12 хвилин тому, ks6 сказав: Днем 38 хвилин тому, ks6 сказав: Если даже нет копеечного штрафа за нарушения комендантского режима у вас він вдень? в Києві вночі 4 хвилини тому, DmiVady сказав: О, тепер ближче до розуміння. розуміння насправді теж немає 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 18 минут назад, US7IGN сказал: хіба то життя? Все відносне.. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 4 хвилини тому, рыбак сказав: Человек «принимает мир и отказывается от борьбы» не потому, что он стал Буддой, а потому, что у него тупо кончился тестостерон и ресурс нервной системы . То ж не "человек", а тупо биоробот, у которого кончился запас топлива ) Змінено 1 година тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 4 минуты назад, DmiVady сказал: О, тепер ближче до розуміння. у! Так ты же выше уже зрозумів :- -"DmiVady Опубликовано 48 минут назад Дякую, зрозуміло, слушна теорія. " ..--Ничего не понял , так ты зрозумів чи не зрозумів ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 3 хвилини тому, рыбак сказав: ..--Ничего не понял , так ты зрозумів чи не зрозумів ? «понял» – чистая фигура речи и означает примерно следующее: «проанализировал лингвистический материал, выделил смысловые ядра и приступил к генерированию связных реплик, поддерживающих видимость диалога». (с) Змінено 1 година тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 30 хвилин тому, ks6 сказав: Сомневаюсь. Как минимум общался на мобильном блокпосте в Крюковщине. Общался в Чабанах. Да еще на трассе менты зимой тормознули за отсутствия подсветки номера , там пришлось документы показать, пробили , не врозыске , поехал дальше. Да еще штраф полтора года назад на Оболони выписали, выскочил на встречу одностороннему, не знал. И чего? Вас лично сколько останавливали за последние два года? Тук тук, давно не заходив))). Давайте підемо від зворотнього. Наприклад , з ТЦК контактувало мільйон людей. Ваш досвід це 0,0001% від загальних контактів, навіть на статистичну похибку не тягне. Все залежить від конкретної людини у формі, але настав час, коли почали ловити всіх незалежно від наявності/відсутності розшуку. Та й ціна похибки/недооцінювання ситуації може коштувати власного життя. Змінено 1 година тому користувачем XL.pro 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 година тому, sergio сказав: Да ХЗ. Но то, что в последнее время няпряжно стает-действительно. Думаю, до конца лета, что-то замутят, чтобы относительно законно по квартирам лазить. Будут перенимать европейский опыт: Данія екстрено збирає армію з чоловіків і жінок до 65 років для відбиття збройного нападу росії: мобілізувати мають 180 000 (!) людей, — міністр оборони країни. Мобілізуватимуть у рівній пропорції: тобто на одного чоловіка – одна жінка. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 минуты назад, vadimv сказал: Будут перенимать европейский опыт: Данія екстрено збирає армію з чоловіків і жінок до 65 років для відбиття збройного нападу росії: мобілізувати мають 180 000 (!) людей, — міністр оборони країни. Мобілізуватимуть у рівній пропорції: тобто на одного чоловіка – одна жінка. І один трансгендер... 😎 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз