hause Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому ✅Январь 2026-го. Планируется реформа ТЦК. ✅Февраль 2026-го. Нарабатываются нововведения по реформе ТЦК. ✅ Март 2026-го. Ждем рекомендаций Минобороны по реформе ТЦК. ✅ Апрель 2026-го. В июне предстоя масштабную реформу ТЦК. ✅ Май 2026-го. Реформа ТЦК будет. ✅ Июнь 2026-го. Реформа будет, но сначала рассматриваем вопрос финансового обеспечения и увеличения заработных плат. ✅ Июль 2026-го- ? Наверное, реформа будет. Обязательно будет. Когда-нибудь будет. Не сомневайтесь, она будет. Вы разве не видите реформы ТЦК? t.me/NikolayGolbin/2842 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 8 хвилин тому, Vitaliy67 сказав: Проще. Не все становятся преступниками, Не каждый может убить,. Майже всі за умови що їм наказали і не треба буквально змивати щось з рук Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 7 минут назад, миг сказал: Ти жалкуєшь "А тикайте собі у сраку"(С), майне кляйне... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 9 минут назад, миг сказал: Отож ні куя ви ,як і порох ні чого не пом'ятаєте А мне не надо эту хню помнить...мне достаточно знать... И эта инфа ищется на счет раз... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 2 години тому, US7IGN сказав: головне факти назвати наративами кацапської пропаганди та дезінформації і корови будуть давати більше молока Звісно, експерти з цієї теми розбираються де факти, а де наративи, тому я навіть сперечатися не буду Я за ці місяці на зсув в українському інфополі трошки подивився, і що вже не дешеві напівбітні з темою працюють приклад привів Так що: "мопедка не моя, я тільки оголошення повісив" І те, що сьогодні зранку набої в тирі подорожчали, мене хвилює значно більше зсуву наративів Невсеремося! 🧘♂️ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 2 хвилини тому, DmiVady сказав: те, що сьогодні зранку набої в тирі подорожчали, мене хвилює значно більше зсуву наративів Зараз дельфін би пояснив що ці речі пов'язані Що, прям з одного долара до півтора? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 27 минут назад, Vitaliy67 сказал: Проще. Не все становятся преступниками, Не каждый может убить,. Смешаны два смысла. - боязнь наказания и противление совершать убийство или истязание себе подобных. Что делает пропаганда чтобы снять ментальный предохранитель - расчеловечивает . Когда пропаганда не справляется , то ей спешит на помощь лженаука и лжеученые , которые из кожи вон лезут , дабы доказать , что человек - животное или безвольный мешок с днк. Что номерной и миг , что беглый дырявый мешок - два вида пропаганды. Горилла успевает и там и там отметиться- это типичныеи низкоуровневые пропагандисты войны и ненависти. Змінено 2 години тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 14 хвилин тому, US7IGN сказав: Зараз дельфін би пояснив що ці речі пов'язані Що, прям з одного долара до півтора? Маленькі пістолетні(9х19) та карабінні пістолетного калібру (9х21) на три-п'ять центів, 6-10 % Навіть при легкому аматорському режимі тренувань це відчувається. На 0.223/5,45 та більші калібри не дивився, але на тих калібрах і так гроші при тренуваннях паляться швидше за резерви НБУ ))) Змінено 2 години тому користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 7 хвилин тому, DmiVady сказав: Маленькі пістолетні(9х19) та карабінні пістолетного калібру (9х21) на три-п'ять центів, 6-10 % Навіть при легкому аматорському режимі тренувань це відчувається. На 0.223/5,45 та більші калібри не дивився, але на тих калібрах і так гроші при тренуваннях паляться швидше за резерви НБУ ))) www.bbc.com/news/articles/c0myzxjkw99o Trump says 'I love the inflation' as US prices rise at fastest rate in three years 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому "Дети сотрудников ТЦК страдают от буллинга, рассказал сотрудник Одесского областного ТЦК Владимир Чабан. В частности, детям военнослужащих Измаильского ТЦК цепляли на спины таблички с ругательствами о ТЦК."-- 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 час назад, рыбак сказал: твои побратымы Тобі особисто. Поділяють люди,між релігіями ставлять паркани. Для Бога немає православний, буддист і так далі, для бога всі єдині. А то в тебе вже якась Рибальська віра)) У світі налічується від 4 000 до 10 000 самостійних релігій, вірувань, деномінацій та релігійних рухів і кожних прав як ти. Простіше згадай про самаритянина. Є такі слова в молитві святого Єфрема Сирина -Господи і Владико живота мого, дух ледарства, зневіри, любові і марнослів'я не дай мені. Полюби Господа Бога твого всім серцем твоїм, і всією душею твоєю, і всією силою твоєю, і всім розумінням твоїм, і ближнього твого, як самого себе. 1 час назад, рыбак сказал: если человек следует учению Павла - павликанец или кто как назовет Тобто, давай розділимо всіх 12 апостолів і похеремо Євангіліє. Я 25 років вивчаю філософію, також Біблію,Будізм,Коран. Спеціально побував на зборах в свідків іегови, пятидесятників ,евангелістів сьомого дня і ще де яких. Всі с початку були раді мене бачити, но їм не подобались мої запитання. Одні душу не признають, другі хрест..... а так всі самі правильні у світі. Так що не грузи мене.....марнослів'ям. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Только что, миг сказал: Я 25 років вивчаю філософію, також Біблію,Будізм,Коран. Спеціально побував на зборах в свідків іегови, пятидесятників ,евангелістів сьомого дня і ще де яких. Всі с початку були раді мене бачити, но їм не подобались мої запитання. Одні душу не признають, другі хрест..... а так всі самі правильні у світі Это заметно по твоим постам .:))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 55 минут назад, hause сказал: ✅Январь 2026-го. Планируется реформа ТЦК. ✅Февраль 2026-го. Нарабатываются нововведения по реформе ТЦК. ✅ Март 2026-го. Ждем рекомендаций Минобороны по реформе ТЦК. ✅ Апрель 2026-го. В июне предстоя масштабную реформу ТЦК. ✅ Май 2026-го. Реформа ТЦК будет. ✅ Июнь 2026-го. Реформа будет, но сначала рассматриваем вопрос финансового обеспечения и увеличения заработных плат. ✅ Июль 2026-го- ? Наверное, реформа будет. Обязательно будет. Когда-нибудь будет. Не сомневайтесь, она будет. Вы разве не видите реформы ТЦК? t.me/NikolayGolbin/2842 Реформа ТЦК відбудеться одночасно зі взяття кацапами Малої Токмачки 😎 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 10 минут назад, рыбак сказал: "Дети сотрудников ТЦК страдают от буллинга, рассказал сотрудник Одесского областного ТЦК Владимир Чабан. В частности, детям военнослужащих Измаильского ТЦК цепляли на спины таблички с ругательствами о ТЦК."-- А детям полицаев? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 49 минут назад, Canton сказал: "А тикайте собі у сраку"(С), майне кляйне... Бачу тобі сподобалось? Які Ви ніжні, я к Богу на ТИ звертаюсь.....а ВИ ВИКАЄТЕ,чи як. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 минуту назад, миг сказал: Полюби Господа Бога твого всім серцем твоїм, і всією душею твоєю, і всією силою твоєю, і всім розумінням твоїм, і ближнього твого, як самого себе. Ближний -кто ? Судя по твоим цитатам , то ближний для тебя - власть. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 52 минуты назад, Canton сказал: эта инфа ищется на счет раз... Вже три, не бачу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 4 минуты назад, рыбак сказал: Это заметно по твоим постам .:))) я ж тобі не баришня,щоб подобатись (с) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 3 минуты назад, миг сказал: Тобі особисто. Поділяють люди,між релігіями ставлять паркани. Для Бога немає православний, буддист і так далі, для бога всі єдині. А то в тебе вже якась Рибальська віра)) У Это кто тебе такое сказал , твой бог? Где ты это взял ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 час назад, hause сказал: Країна мрій головземудара: Але таки втік. Шкода і так задрочена. Не дуже шкода(каламбур😸) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 3 минуты назад, рыбак сказал: Судя по твоим цитатам , то ближний для тебя - власть. Ця пісня добра, починай спочатку)) Відповім як Cantonu ,тобі не подобається влада, так вона і путіну не подобаєтся, а він ***ло. Так не будь ім. Допомагай ЗСУ. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 15 минут назад, миг сказал: Я 25 років вивчаю філософію, також Біблію,Будізм,Коран. Спеціально побував на зборах в свідків іегови, пятидесятників ,евангелістів сьомого дня і ще де яких. Это пздц, улиточка... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 11 минут назад, миг сказал: Вже три, не бачу. "А я Вам ничего не должен"(С) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 4 минуты назад, Canton сказал: Это пздц, Це не в попу тикати, а розвиток. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 минуту назад, миг сказал: ) Відповім Где ты увидел в цитируемом тобой вопрос. Вас там пропагандистов , судя по всему , на низовом уровне отбирают по отсутствии мышления . " Философ":))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз