US7IGN Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 16 хвилин тому, МаТраС сказав: Хто прохаваний, той в масці. думаєте вони на справу йдуть залишивши телефони вдома чи в ТЦК? чи їх немає в особових списках? в цьому бентежному світі людину знайти дуже і дуже легко... 11 хвилин тому, ks6 сказав: которые на это не уполномочены. якщо дивитися на все глобальніше, то вони якраз органічна частина злочинної системи. тому дуже навіть уповноважені пересидентом і іншими які взагалі невідомо на якій підставі утримують владу. але людям подобається. як казав докінз з зебрами - барани будуть дивитися як одного з них ріжуть вовки, радіючи що цього разу не їх черга. ну і звісно пастух їх захищає 4 хвилини тому, МаТраС сказав: Вони самі підписались на це. Побачимо, що далі буде нічого не буде. мені ще колись дід розказував як прийшов в якусь радянську державну установу після війни, а там керівником колишній поліцай, який з німцями працював, сидів... 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому Вчера хозяин апартаментов из Саранды написал. 😏 Короче 2 года меня уже вылетело из-за этого сбориша πιдарасов. Чтобы долго не расписывать какая ситуация у нас с мобилизацией, ссылок из ТГ Гнапа накидал. 😎 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 3 хвилини тому, ks6 сказав: Я не могу понять почему все видео в сети с гопниками тцк с Одессы, Львова иногда с Днепра? Я много раз видел разные варианты блокпостов, совместного патрулирования и задержания. Лично, не с сети. Везде менты слегка разбавленные военными. Никаких масок. Вчера проходил, в кармашке два дастера, 4 мента и два военных. Ко мне когда подходили, я об этом писал, на военных бодикамера была. Даже по селам ездят менты, но никогда военные сами. Все знакомые которые попали типа добровольно, задерживались ментами. а з Донецька чи Сімферополя бачили? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому (змінено) 6 хвилин тому, рыбак сказав: Суспільство- общество может вместиться в несколько семей, а может пониматься как все человечество. И тут возникает вопрос - кто понимается под "ближними" в Библии ) Явно ж не все человечество )) И тот, кто этого не понимает - тот этого не понимает ))) Змінено 7 годин тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 1 минуту назад, US7IGN сказал: а з Донецька чи Сімферополя бачили? В 2022-м Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому (змінено) от куди це - в "щасливий шлюб" , чи сюди ? Змінено 7 годин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 4 минуты назад, ks6 сказал: Я не могу понять почему все видео в сети с гопниками тцк с Одессы, Львова иногда с Днепра? Я много раз видел разные варианты блокпостов, совместного патрулирования и задержания. Лично, не с сети. Везде менты слегка разбавленные военными. Никаких масок. Вчера проходил, в кармашке два дастера, 4 мента и два военных. Ко мне когда подходили, я об этом писал, на военных бодикамера была. Даже по селам ездят менты, но никогда военные сами. Все знакомые которые попали типа добровольно, задерживались ментами. Перегибы на местах,Нужно же план как-то выполнять. Возможно в этих городах более прохаваная, публика, чем в провинции, где уже всех давно переловили. На фоне всего этого, я не удивлюсь если в учебказ бусифицированым даже оружие не выдают, а если и выдают то без БК. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому Только что, Бездомный сказал: от куди це - в "щасливий шлюб" , чи сюди Смотрел раньше. Жена то чего виновата? Ей деньги выделяло государство, законно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 6 минут назад, sergio сказал: Короче 2 года меня уже вылетело из-за этого сбориша πιдарасов. С твоим то опытом ДРГ, чо тебе стоит через границу махнуть!?))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому (змінено) 50 хвилин тому, US7IGN сказав: думаєте вони на справу йдуть залишивши телефони вдома чи в ТЦК? чи їх немає в особових списках? в цьому бентежному світі людину знайти дуже і дуже легко... Списки треба, щоб хтось злив. Пробивати місцезнаходження теж повинні бути знайомі з певним доступом. Хто сильно захоче, то знайде. Людей травмованих прийде багато або в рідних крига поїде. Розумні люди з посад людоловів перевелись або роблять на вялому Змінено 6 годин тому користувачем МаТраС 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 6 хвилин тому, ks6 сказав: В 2022-м Давайте ще 2002 згадаємо Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому Тільки що, МаТраС сказав: Списки треба, щоб хтось злив. Пробивати місцезнаходження теж повинні бути знайомі з певним доступом. а може наступна влада до цього серйозно поставиться, а не як до розслідування майдану... 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 4 хвилини тому, sergio сказав: Перегибы на местах,Нужно же план как-то выполнять. Возможно в этих городах более прохаваная, публика, чем в провинции, где уже всех давно переловили. На фоне всего этого, я не удивлюсь если в учебказ бусифицированым даже оружие не выдают, а если и выдают то без БК. 1500 здається кожен повинен пульнути. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому Тільки що, US7IGN сказав: а може наступна влада до цього серйозно поставиться, а не як до розслідування майдану... Побачим побачим)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому Тільки що, МаТраС сказав: 1500 здається кожен повинен пульнути. Де стільки інструкторів набратися 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 1 хвилину тому, US7IGN сказав: Давайте ще 2002 згадаємо Це коли виявилося, що чучма замовив вбивство? Да, ото були часи, прям країна мрій... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому Тільки що, МаТраС сказав: Побачим побачим)) Ну як тут раніше зазначили, у мене повно вільного часу. Можу очолити слідчу комісію Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому Только что, vadimv сказал: Це коли виявилося, що чучма замовив вбивство? Да, ото були часи, прям країна мрій... це про Гонгадзе ? історія ну дуже сожа на фсбшну провокацію з підриву міжнародно суб'ктності України - просто таки тхне . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому (змінено) 5 хвилин тому, US7IGN сказав: у мене повно вільного часу. Пан має не тіки час, але і натхнення ) Цитата дідусь прив'язав москаля до дерева і пиляє пилкою. -Та чи пан не має ножа чи сокири? -Та ні, пан має і ніж і сокиру, але пан має ще час і натхненя! Змінено 7 годин тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому Тільки що, Бездомный сказав: це про Гонгадзе ? історія ну дуже сожа на фсбшну провокацію з підриву міжнародно суб'ктності України - просто таки тхне . Та на чучмі ніде клейма ставити - всюди партаки. Від нього просто таки тхне криміналом. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 2 хвилини тому, vadimv сказав: Пан має не тіки час, але і натхнення ) Та ні, чистий бізнес. Я думаю Маску потрібні добровольці для випробовування нейролінків чи одноразових старшипів на Марс... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому (змінено) 20 минут назад, vadimv сказал: Та на чучмі ніде клейма ставити - всюди партаки. Від нього просто таки тхне криміналом. в тому середовищі хіба міг вижити хтось моральніший ? Нагадаю , вибір був між Кучмою та українським Лукою - Симоненком , або Морозом . на їхньому фоні Кучма - ще лицар у білих шатах. ви еще успєєте узнать , что такоє Украина без Кучми (с) Змінено 6 годин тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 3 минуты назад, US7IGN сказал: а може наступна влада до цього серйозно поставиться, а не як до розслідування майдану... Показательно сделают пару процессов, они и сейчас есть. По закону не получиться, на всех тюрем не хватит. Ведь за добровольную сдачу в плен тоже статья. Это весь состав НГ Чернобыля придется садить. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому Тільки що, ks6 сказав: Показательно сделают пару процессов, они и сейчас есть. По закону не получиться, на всех тюрем не хватит. Ведь за добровольную сдачу в плен тоже статья. Это весь состав НГ Чернобыля придется садить. Знаю багато забудовників які з радістю побудують скільки завгодно тюрем 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 1 хвилину тому, US7IGN сказав: Знаю багато забудовників які з радістю побудують скільки завгодно тюрем Можна ще використати стадіони і музеї вов... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз