DmiVady Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 39 хвилин тому, US7IGN сказав: Чому замолодий? Може виглядає гарно. Такі вже на операціях так асистують що старші хірурги тільки поруч стоять дивляться. А у тих хто на фронті працює досвіду та умінь може бути більше ніж у пенсіонера в районній лікарні. Ходити можна по різному, але треба. Я після операції починав з того що після двох кроків падав, а потім потихеньку розходився. Тут головне відчути коли вже збільшувати час/навантаження не треба. Та це не перший "молодий спеціаліст з інтернету", якого я бачу. Може, він і "доктор", а може, просто хлопець у халаті. Інтернет уже давно перетворився на сміттярку, де поради напівграмотних блогерів суперечать одна одній. Як на мене поради здоров'я з інсти - це діагноз хоча в даному випадку це може бути правдою (але то не точно). Я зараз дуже вибірково дивлюся навіть ютуб, а посилання на інсту майже не відкриваю. Зазвичай я перевіряю все, що стосується чутливих тем, де ціна помилки дуже велика, в спеціально створених для цього місцях. У тому, що ви самі можете дати собі раду й добре знаєте, які навантаження вам потрібні, я не сумніваюся. Міцного здоров'я! Змінено 4 години тому користувачем DmiVady 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) Та звісно що Інтернет помийка, але якщо хтось ілюстровано сказав те що я б хотів сказати, то простіше посилання дати Змінено 4 години тому користувачем US7IGN 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 24 хвилини тому, Бездомный сказав: в античній Елладі встати в стрій фаланги - то був привілей вільної людини . В Ольвії ( просто конкретний кейс відсічі нападу Зопіріона uk.wikipedia.org/wiki/Зопіріон) , перед тим , як дати рабам зброю , їм спочатку дали волю . найефективніші солдати середньовічча - йомени , козаки , швейцарські найманці , ідальго , ландскнехти е.т.с - то вільні люди Я там не був і нічого сказати не можу. Бо ті джерела гірше за тіктоки. За ними так і видатний філософ жив в діжці і мастурбував на людей 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 1 час назад, yuragon сказал: Нікак не можна - раз вірить значить для нього це реальність. Головне що це працює і животниє які власною свідомістю не можуть контролювати свої дії "закуті" в видумані концепції в які вони вірять. Цього достатньо щоб суспільство не скотилося в первісно-общинний лад з законами зграї. Не виже смысла вообще вести будь какого вида с тобой диалог , по причине того , что ты совершенно не осмысливаешь прочитанного . Ты даже не пытаешься понять , если было бы желание , то были бы уточняющие вопросы, которые отсутствуют. Еще раз . Я не спорю ни с тобой ни с другими , утверждающими , что он мешок или животное , вы это своим животным существованием доказываете . 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 1 час назад, US7IGN сказал: Я там не був і нічого сказати не можу. Бо ті джерела гірше за тіктоки. За ними так і видатний філософ жив в діжці і мастурбував на людей а що може захопити раб ? а втримати що ? (с) Змінено 2 години тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 1 час назад, yuragon сказал: та так воно і є - зграї б'ються типу за своє виживання, а вершки завжди знімає вожак не залежно від того б'ється зграє чи не б'ється " Так воно і є"- это в отношении тебя ,, и твоей семьи , с этим никто не спорит. Это понятно, что цель пропагандиста - политрука внушать , что человек- животное или детерминированнное вещество . .- это ремарка для других читающих , а не в качестве диалога с тобой. Змінено 3 години тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Сегодня еду на велике и на мусорке два мусора останавливают , типа проверка документов. Опять на том же месте ,где и предыдущие раз 5 , в пределах 100 м.. Для ухилянтов велик- самый опасный вид передвижения. Говорю , что нет паспорта , так они фио спрашивают и по планшету проверяют. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 1 годину тому, karbo сказав: Три км у день можеш в кирзаках бігати без жодного ущербу Дякую, сподіваюся, що мене це "щастя" омине ) 1 годину тому, karbo сказав: Ти традиційно у своєму дусі маніпулюєш😅 Якщо біг, то зразу марафон 😅😅😅 Інакшого просто у твоїй уяві не буває Як я тільки не бігав, поки мене ганяли і поки я вірив у чудодійні властивості бігу ) І швидко, і повільно, і підтюпцем, і мало, і багато, і близько, і далеко, і вранці, і ввечорі, і по пляжу, і по біговій доріжці - вреші решт вирішив, що якщо вже бігтиму - то в самому крайньому випадку, від тигра або ТЦК ) Змінено 3 години тому користувачем vadimv 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 1 хвилину тому, vadimv сказав: Дякую, сподіваюся, що мене це "щастя" омине ) Це чисто твій вибір, бо тебе ще грім не вдарив)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 7 минут назад, рыбак сказал: Сегодня еду на велике и на мусорке два мусора останавливают , типа проверка документов. Опять на том же месте ,где и предыдущие раз 5 , в пределах 100 м.. Для ухилянтов велик- самый опасный вид передвижения. Говорю , что нет паспорта , так они фио спрашивают и по планшету проверяют. Так зачем называть? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 1 годину тому, Александр Аврамчук сказав: Nicotine may change circuits in the brain, and scientists found a new way to see it www.earth.com/news/nicotine-may-change-circuits-in-the-brain-and-scientists-found-a-new-way-to-see-it/ А як інші веселі речовини змінюють маршрути - то взагалі ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 12 хвилин тому, vadimv сказав: вирішив, що якщо вже біггиму - то в самому крайньому випадку, від тигра або ТЦК ) Якщо ти не будеш бігати до то не зможеш бігати від 😅😅😅 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 7 минут назад, ks6 сказал: Так зачем называть? Разве я говорил , что называл. Это он в смысле что вытащил планшет и был готов проверять Змінено 3 години тому користувачем рыбак 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 3 години тому, DmiVady сказав: міф "вредно для здоровья" вже скасовано Можна продовжувати бухати односолодове віскі ) І називати xyйло путіном )) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 5 хвилин тому, karbo сказав: Якщо ти не будеш бігати до то не зможеш бігати від 😅😅😅 Час від часу доводиться швидко бігати (все норм, якщо це обмежено кількома хвилинами і кількастами метрами), але я стараюся мінімізувати таку необхідність ) Без зайвої потреби насилувати і добивати організм екстремальними режимами не бачу сенсу. Змінено 3 години тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 16 минут назад, ks6 сказал: Так зачем называть? Вобщем вели себя вежливо " будьласка" " чого ви так з нами грубо " и тд. Но вежливый мусор- самый опасный мусор. Может и на камеру снимали. Змінено 2 години тому користувачем рыбак 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 8 хвилин тому, vadimv сказав: Час від часу доводиться швидко бігати (все норм, якщо це обмежено кількома хвилинами і кількастами метрами), але я стараюся мінімізувати таку необхідність ) Без зайвої потреби насилувати і добивати організм екстремальними режимами не бачу сенсу. Твій раптовий ривок від може стати останнім 😅 Так що лише тренування, і тут без варіантів Змінено 2 години тому користувачем karbo 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 15.06.2026 в 22:27, vadimv сказав: Он Німеччина вже надає ВНЖ тим, хто з 2022 вивчив мову і має роботу. Іспанія дозволила перехід з тимчасового захисту на інші види ВНЖ (раніше у цьому відмовляли). Термін перебування під ТЗ враховується. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 5 хвилин тому, karbo сказав: Твій раптовий ривок від може стати останнім 😅 Каденюк може підтвердити ) 5 хвилин тому, karbo сказав: Так що лише тренування, і тут без варіантів За такою логікою треба регулярно чимось отруюватися (а то ж раптом нетренованим будеш) і прищеплювати собі холєру з еболою, для тренування... Змінено 2 години тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Тільки що, vadimv сказав: Каденюк може підтвердити ) Тобі рівно нічого не відомо про каденюка, його стан здоров'я на той момент та методи тренування Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 2 години тому, karbo сказав: Про мало тут в точку)) бо то був лише я один 😅 Лінчувать 😄 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) каци : 3 мировая уже давно идёт. Просто теперь не танки,самолёты,пехота.Сейчас вентили , логистика ,торговля .РФ в это очень плохо умеет,и шансов нет никаких.Не надо было вообще начинать.Вождь с голой жопой в атаку пошёл.Переговоры и заморозка хуже уже не сделают.Может дадут отползти назад и больше не отсвечивать. Змінено 2 години тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 22 хвилини тому, МаТраС сказав: Лінчувать 😄 Пробували, але історія вирішила швидко підтвердити моє бачення, злилися лінчувальники)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Дуже цікаво від арестовича та латиніної Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз