рыбак Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Сообщения из коростенского тгк в последовательности : "Зеленський повідомив, що на території Білорусі вимкнули ретранслятори для “Шахедів” "БпЛА в напрямку Коростенського району.". "Реактивний БпЛА в напрямку Коростеня, в місті та громаді оголошена підвищена небезпека!" Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 51 минуту назад, рыбак сказал: Основной вопрос - зачем вообще это необходимо или с какой целью , прожить еще энное колличество дней- месяцев- лет , чтобы что ?? Чтобы " радоваться жизни " или " меньше страдать" , в чем смысл ? Естественно, что бы радоваться. А иначе, зачем делать добровольно то, что не в кайф? Основное, имхо, у многих современных людей появился вагон свободного времени и его как-то надо заполнять. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 8 годин тому, DmiVady сказав: Є розуміння ризиків, на які не варто наражатися. Було б заради чого на них наражатися ) 8 годин тому, DmiVady сказав: Бо біг - це ударне навантаження, і воно йде на хребет та суглоби. Біг - це не тільки ударне навантаження. Це екстремальний режим роботи організму, виправданий тільки в разі, якщо треба рятувати життя або наздоганяти здобич (рятувати життя). Під час бігу організм знаходиться в режимі екстремального стресу. Бігати щодня по 15 км (не кажучи вже про 26 миль) - це треба бути не сповна розуму, будь-який масай чи Каденюк підтвердить. ) 8 годин тому, DmiVady сказав: За рік-два ходьби й жирок скинеться, і суглоби достатньо укріпляться для сприймання ударного навантаження, яким є біг. Якщр вам так подобається сприймати ударні навантаження, чого ви не бігаєте босяком по бетону? ) Все чомусь норовите зменшити ці навантаження, взуваючи кросівки і бігаючи по гумових бігових доріжках. А якщо ви їх зменшуєте кросівками, то чому не зменшуєте обмеженням кількості, де логіка? )) 8 годин тому, DmiVady сказав: кацапопереклад із "20-30 км" та "15 км" здався мені таким, що суперечить здоровому глузду і фактології физичної культури. Здоровому глузду суперечить повсякденне використання екстремальних режимів роботи організму. Про фактологію спитайте у Каденюка і марафонців, які регулярно дохнуть. Змінено 14 хвилин тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 5 годин тому, vbb сказав: поставили державних службовців в один ряд зі звичайними злочинцями! Браво! Ти ба, виявляється, що держава - це організоване злочинне угрупування, яка несподіванка! ) Хто б міг подумати! )) Змінено 39 хвилин тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 1 година тому, рыбак сказав: Более 3 лет назад начал немного бегать . С первого марта бросил курить и на следующий день побежал Зависимость - она такая ) Пусто место долго пусто не бывает )) 1 година тому, рыбак сказав: Основной вопрос - зачем вообще это необходимо или с какой целью , прожить еще энное колличество дней- месяцев- лет , чтобы что ?? Чтобы " радоваться жизни " или " меньше страдать" , в чем смысл ? Там у Сапольского написано про выброс эндорфинов ) Но вы ж его не читали )) 1 година тому, рыбак сказав: Что есть жизнь человека в контексте страдание- радости? Чего больше и что мерило? Что такое страдание - радости для : человека- животного , человека- мешка днк и Человека ? Просто химические сигналы у биоробота. 1 година тому, рыбак сказав: .допустим нашли мерило и человек - животное или днк определил свою прошедшую жизнь , как большее радости. И что ?? И главное, чтобы биоробот наклепал побольше маленьких биороботов и не задавался дурными вопросами "Зачем?" 42 хвилини тому, рыбак сказав: Интересуюсь ,может ты знаешь или кто другой Других ты в игнор засунул ) Змінено 59 хвилин тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karlito Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 минуты назад, vadimv сказал: Бігати щодня по 15 км (не кажучи вже про 26 миль) - це треба бути не сповна розуму, будь-який масай чи Каденюк підтвердить. ) я вже наводив цифри - 180 хв в зоні 2-3 в тиждень - один з факторів які подовжують життя (потенційно). для більшості людей в такому темпі ніяку здобич не доженеш. в мене це спочатку була ходьба, зараз це джогінг в темпі 7,40 - 8 хв на кілометр. 180 хв це приблизно 20 -25 км в тиждень. ну хай я ще спрогресую на км 5, буде 30. і на тесто мені пох, в мене з фіали. але так, люди декларують що здоровя мета - а це лиш капітал, який ми тратимо на "хотєлки". біг не саме гірше що може бути. Проте якийсь ендорфін виділяється, коли закінчуєш біг. певно тупе днк думає що втік або наздогнав))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 43 хвилини тому, karlito сказав: нашо ви мені такі питання ставите? я ж писав - я проста людина, звідки я знаю. особисто я лежу, а якщо щось роблю - то або заставляють, або гроші платять, або захотілось. стараюсь мінімізувати перші два стимула Жрат, срат, спат ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 17 минут назад, ks6 сказал: Естественно, что бы радоваться. А иначе, зачем делать добровольно то, что не в кайф? Основное, имхо, у многих современных людей появился вагон свободного времени и его как-то надо заполнять. Что включает в себя понятие радость и страдание , и как его понимают человек- животное, человек- мешок днк и Человек ? Радость и страдание- они делимы на телесные и душевные ? Змінено 55 хвилин тому користувачем рыбак 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 49 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 49 хвилин тому 8 хвилин тому, karlito сказав: 180 хв в зоні 2-3 в тиждень - один з факторів які подовжують життя (потенційно) Особисто я не згодний стільки страждати навіть заради подовження життя (страждань). Я краще на тепле море схожу поплаваю ) 8 хвилин тому, karlito сказав: біг не саме гірше що може бути. Проте якийсь ендорфін виділяється Особисто у мене під час бігу виділяється кров у печінковий міхур, тисне на його стінки і біль такий, ніби ножа загнали під ребро. Гірше цього було лише коли апендицит під місцевим наркозом видаляли. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 47 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 47 хвилин тому 11 хвилин тому, рыбак сказав: Что включает в себя понятие радость и страдание , и как его понимают человек- животное, человек- мешок днк и Человек ? Радость и страдание- они делимы на телесные и душевные ? Это одни и те же химические сигналы биороботов ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 40 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 40 хвилин тому 5 годин тому, vbb сказав: тим часом: але це вже прогрес — ви поставили державних службовців в один ряд зі звичайними злочинцями! Браво! Звичайні злочинці не вдають що роблять добру справу та корисні для суспільства. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karlito Опубліковано: 39 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 39 хвилин тому 3 минуты назад, vadimv сказал: Особисто я не згодний стільки страждати навіть заради подовження життя (страждань). Я краще на тепле море схожу поплаваю ) справа в тому, що я певно люблю деякі типи страждань, біль в мязах після залу, сауна з крижаними ваннами, спаринги в молодості. одружився ж знову ж таки))) + я і бігаю опівдні, під сонцем, зразу і інсолюючись і слухаючи підкасти цільовою мовою. потім такий кайф в душі. аналог сауни). коли робив це на Сицилії - особливо епічно було. що цікаво на набережні був не один, завжди були маніяки бігуни і дуже багато таких велосипедистів. певно раллі під палючим сонцем частина підготовки. розумію що навряд чи це здорово. але дивлячись на Девіда Гогінза - я хлопчик в панамці). 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 37 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 37 хвилин тому 2 хвилини тому, US7IGN сказав: Звичайні злочинці не вдають що роблять добру справу та корисні для суспільства. Згадуємо Пабло Ескобара і реле ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 36 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 36 хвилин тому 35 хвилин тому, ks6 сказав: Естественно, что бы радоваться. А иначе, зачем делать добровольно то, что не в кайф? Основное, имхо, у многих современных людей появился вагон свободного времени и его как-то надо заполнять. Я мабуть ніфіга не сучасна людина. Де ви берете вільний час? Для кого тіктоки вигадали ? 25 хвилин тому, karlito сказав: Проте якийсь ендорфін виділяється, коли закінчуєш біг. У мене тільки піт і втома від навантаження виділяється. Тому я і написав що краще вже секс. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 34 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 34 хвилини тому 1 хвилину тому, vadimv сказав: Згадуємо Пабло Ескобара і реле ) Вони не вдають, а роблять. Ще раз, уявіть що ДТЕК чи метінвест забрав умовний міндіч 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 32 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 32 хвилини тому (змінено) 11 хвилин тому, karlito сказав: я певно люблю деякі типи страждань Оце вона і є - істина ) 11 хвилин тому, karlito сказав: на набережні був не один, завжди були маніяки бігуни і дуже багато таких велосипедистів. певно раллі під палючим сонцем частина підготовки. На Мальдівах опівдні під палючим сонцем по пляжу марширували дві німкені (зправа наліво і зліва направо). Не просто ходили туди-сюди, а натурально марширували, як на плацу ) У них мабуть була якась БЗВП )) Змінено 27 хвилин тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 31 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 31 хвилин тому 24 минуты назад, рыбак сказал: Что включает в себя понятие радость и страдание , и как его понимают человек- животное, человек- мешок днк и Человек ? Радость и страдание- они делимы на телесные и душевные ? Да по сути все это настроение или состояние души при выработке дофамина , эндорфина и т.д. Единственное, что часть людей может оценивать нравственность своих поступков и действует на основе морали. Не все. Вот для этих свойственны душевные страдания. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 29 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 29 хвилин тому 1 годину тому, рыбак сказав: Более 3 лет назад начал немного бегать . С первого марта бросил курить и на следующий день побежал ,увеличивая по понемногу дистанцию. Бегаю лишь в несколько прохладных месяцев ок 3 в год. Курить , до того как бросил, начал опять после нескольких личных трагедий. Было ,что несколько недель по 2 пачки в день курил и почти ничего не ел. Думал , что сдохну. В этом году несколько раз бегал 8+ км по 50 мин, на последних 200 м мог сильно ускориться , т.е могу без проблем еще пару км пробежать . На такие дистанции я никогда ранее не бегал , да и зачем . Основной вопрос - зачем вообще это необходимо или с какой целью , прожить еще энное колличество дней- месяцев- лет , чтобы что ?? Чтобы " радоваться жизни " или " меньше страдать" , в чем смысл ? я не бігаю зараз. був молодший бігав і на велосипеді іздив. зараз багато пішки майже щодня на роботу з роботи по 5-6км. спитаете для чього? щоб нормально себе почувати. є проблеми зі спиною, попереком, від сидячої роботи, як у більшості людей з малорухливим стилем життя. як став ходити багато пішки , перестало турбувати. припиняю хотьбу по якимось причинам, на приклад зимою в сильні морози іздив автівкою, починає турбувати, треба приймати ліки . і вага у мене нормальна для мого віку. і на турнічку можу разів 7 підтягнутися. у більшості однолітків котрі без автівки декілька кроків не пройдуть, зайва вага, віддишка і так далі. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 27 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 27 хвилин тому 1 час назад, karlito сказал: нашо ви мені такі питання ставите? я ж писав - я проста людина, звідки я знаю. особисто я лежу, а якщо щось роблю - то або заставляють, або гроші платять, або захотілось. стараюсь мінімізувати перші два стимула а як же : я мислю , значить існую ? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 26 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 26 хвилин тому 2 хвилини тому, Александр Аврамчук сказав: я не бігаю зараз. був молодший бігав і на велосипеді іздив. зараз багато пішки майже щодня на роботу з роботи по 5-6км. спитаете для чього? щоб нормально себе почувати. є проблеми зі спиною, попереком, від сидячої роботи, як у більшості людей з малорухливим стилем життя. як став ходити багато пішки , перестало турбувати. припиняю хотьбу по якимось причинам, на приклад зимою в сильні морози іздив автівкою, починає турбувати, треба приймати ліки . і вага у мене нормальна для мого віку. і на турнічку можу разів 7 підтягнутися. у більшості однолітків котрі без автівки декілька кроків не пройдуть, зайва вага, віддишка і так далі. В той аплікатор Кузнєцова пробували? Поперек Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 22 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 22 хвилини тому 4 хвилини тому, Александр Аврамчук сказав: є проблеми зі спиною, попереком, від сидячої роботи, як у більшості людей з малорухливим стилем життя. як став ходити багато пішки , перестало турбувати. припиняю хотьбу по якимось причинам, на приклад зимою в сильні морози іздив автівкою, починає турбувати, треба приймати ліки . і вага у мене нормальна для мого віку. і на турнічку можу разів 7 підтягнутися Коли у мене від сидячої роботи почала боліти спина, я почав ходити у спортзал (трьома поверхами вище). Турнік не дуже допомагав, набагато ефективніше виявилося віджиматися від підлоги і качати прес. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 17 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 17 хвилин тому 13 минут назад, US7IGN сказал: Я мабуть ніфіга не сучасна людина. Де ви берете вільний час? Вы накатали 35 000 постов. Если в среднем минуты 3 на один то вы потратили 1700 часов или при восьмичасовой работе 220 дней. 10 рабочих месяцев. Времени у Вас явно в избытке. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 16 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 16 хвилин тому 4 хвилини тому, vadimv сказав: Коли у мене від сидячої роботи почала боліти спина, я почав ходити у спортзал (трьома поверхами вище). Турнік не дуже допомагав, набагато ефективніше виявилося віджиматися від підлоги і качати прес. у мене дома спортзал, турніки аж два, брусья, гантелі. але що цікаво, без хотьби не той ефект. в комплексі краще. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 13 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 13 хвилин тому (змінено) Україна не отримає гроші на дрони у першому транші кредиту від ЄС, - ЗМІ Кошти не скасували, але їхнє призначення несподівано переглянули фінансування дронів тимчасово не увійшло до першого пакета кредитної підтримки ЄС (Getty Images) Європейський Союз готується виділити Україні перший транш масштабної позики, однак перед самим рішенням змінив розподіл кількох мільярдів євро. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Euractiv. Як розповіли виданню троє посадовців ЄС, перший транш у межах кредитної програми на 90 млрд євро більше не включатиме 5,9 млрд євро на оборонні потреби. Ці кошти раніше планували спрямувати на фінансування виробництва та закупівлі дронів. Натомість пакет передбачатиме 3,2 млрд євро бюджетної підтримки для України. Очікується, що про виділення першого траншу оголосять у четвер, 25 червня, під час Конференції з відновлення України, яка відбудеться в польському Гданську. Чому змінили перший транш Раніше в Європейській комісії та Європейській службі зовнішніх справ повідомляли, що перший пакет допомоги дозволить Україні закуповувати безпілотники, зокрема з використанням компонентів, вироблених за межами ЄС та України. Однак, за словами джерел Euractiv, реалізацію цього механізму довелося відкласти через технічні питання. Йдеться про необхідність забезпечити належний контроль за використанням коштів. Водночас співрозмовники видання наголосили, що фінансування оборонних потреб України не скасовується. Уже найближчими днями Європейська комісія може оголосити про другий транш, який буде спрямований саме на військові потреби Києва. Змінено 13 хвилин тому користувачем Александр Аврамчук Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 9 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 9 хвилин тому Справжня обдирайлівка: водії з Каліфорнії судяться з автозаправками через завищення цін на бензин за допомогою ШІ itc.ua/ua/novini/spravzhnya-obdyrajlivka-vodiyi-z-kaliforniyi-sudyatsya-z-avtozapravkamy-cherez-zavyshhennya-tsin-na-benzyn-z-dopomogoyu-shi/ 😂 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз