Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

1 годину тому, ks6 сказав:

Что-то Вы Бездомного не вычислили лет пять назад.

Бути комусь винним за питання інтернет батлу?) ви серйозно?

якщо би в той злополучний день хтось би здав, то дорога була б швидкою.. я тоді якраз в такому стані був афектному)

а так то в  нас з ним давно мирова угода. навіть зубника просив толкового. Благо ,по місцю порішав це питання. 

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

3 минуты назад, ks6 сказал:

А какие реальные варианты поповнення ? Схема то работает. Притом все добровольно. Ну сбегут единицы, будут в потенциальном резерве в штурмовики.

Когда сражаются два зла- два насилия , то победит большее  насилие. Это же очевидно.

Меньшее зло старается превзойти большее по уровню насилия .

Как там  - бей своих , чтоб чужие боялись.

Посилання на коментар

12 хвилин тому, ks6 сказав:

А какие реальные варианты поповнення ? Схема то работает. Притом все добровольно. Ну сбегут единицы, будут в потенциальном резерве в штурмовики.

Багато варіантів, але охуліарди на них не заробиш :lol:

Посилання на коментар

1 годину тому, karbo сказав:

Україна мононація терпил, порушення законодавства на побутовому рівні зашкалюють, по американських законах пересічний не виходив би із тюрми. 

Згвалтування тупо не фіксуються, бо це позор для жінки, лише окремі випадки стають кримінальними офіційно 

Та да. Європа та штати розуміють, що таке не тільки фізична шкода, а травми псих не лікуються буває до кінця життя

Посилання на коментар

1 годину тому, hause сказав:

Порахую ухилянтів у своєму під"їзді (навіть у подвір"я виходити не треба) 🤣:

- зліва двері- квартиранти (борг за комуналку біля 80тис. грн.) сидить в квартирі вже з самої осені, років під 30-ть, під осінь десь пропав на пару місяців , мабуть був в учебці, зараз мабуть у сзч, надвір не виходить ЗОВСІМ і мордує у квартирі двох діток 3-5 років, дітки сонця і прогулянок не бачать зовсім, мама -йобнутий подросток...  Здам при нагоді мусорам,  заїбали своєю біготнею

- зправа двері - татко-водятел нової пошти років 50+,  і такий же самий синок-бугай 25+, обоє тянуть на розумовий розвиток років 15 і не більше ...

- знизу під нами - мамин синочок під кг 100, 25+, веде нічний спосіб життя - вдень спить, вночі грає до 5-ї ранку в танчики, нікуди не ходить вже років з три, прищавий аноніст...

- у мамсиночка у сусідах бувший наркоман, зараз кошатнік, років під 40, косить під бомжа, але хоч не буянить..

- на другому холостяк з вівчаркою, біля 30-ти, раніше бігав у формі схожу на військову, зараз у більшості сидить вдома..

- на першому герой-бугай, склепав по бистрячку 3-тю дитину і ходить насміхається...

А ухилянт при  цьому вгадайте хто 🤣

Да уж у вас сусіди)) я приватному, то служать половина. Остальні броньовані. Може один ухилянт тільки 

Змінено користувачем МаТраС
Посилання на коментар

1 година тому, sergio сказав:

Я повістки не отримував, в розшуку не рахуюсь тож якого милого, я ухилянт?! 

По ідеї в розшуку всі.навіть,частина тих,в коно відстрочення чи броня

• Лайк 1
Посилання на коментар

4 минуты назад, US7IGN сказал:

Это поощрительный инструмент. Ведь медаль за ухилянта не дадут. А в глазах семьи - будет оправдание , как у 63вячеслава-" работал на семью ".

Посилання на коментар

1 час назад, Бармалей сказал:

А потому, мил человек, что обязанность военнообязанного в случае военного положения спрятать медь и прийти в военкомат без повестки)))

так говорят...не вникал)

А я не в курсе о такой обязаности.Под подпись не ознакомлен.

Посилання на коментар

11 минут назад, МаТраС сказал:

Да уж у вас сусіди)) я приватному, то служать половина. Остальні броньовані. Може один ухилянт тільки 

Ну якщо служать приблизно як ви....😏

• Хаха 1
Посилання на коментар

1 минуту назад, hause сказал:

натуральні 73% -ві виборці зебоневтіка🤣

Ну якщо би мобiлiзувались всi 25%, хто голосував за сивочолого,то в нас не було би  проблем з мобiлiзацiею.

• Хаха 1
Посилання на коментар

2 хвилини тому, hause сказав:

натуральні 73% -ві виборці зебоневтіка🤣

Я вже казав, що мені ні один з минулих не подобався. Маємо, що маємо. Головне, щоб цей трешак закінчився.

• Лайк 1
Посилання на коментар

18 минут назад, US7IGN сказал:

Например? Но не теоретически , что можно было раньше. А конкретно сейчас. При нынешних раскладах, как обеспечить 30 т. нормальных новобранцев? Вот что бы 80 процентов населения были согласны? Если есть версия, поделитесь.

Посилання на коментар

В этом мало кто сомневался :

"Текущий состав британского парламента «самый гейский», заявил уходящий премьер Стармер.

Об этом он заявил на мероприятии по поводу месяца ЛГБТ (Happy Pride month), где его представили как «лесбийскую икону стиля». Он сказал, что ему нравится такое звание.

«Я горжусь тем, что у нас самый гейский парламент. Я не думаю, что есть какой-то парламент в мире, более гейский, чем этот. Это фантастично», - сказал премьер."

Посилання на коментар

12 хвилин тому, sergio сказав:

Ну якщо служать приблизно як ви....😏

дурік чи шо?) звідки знаєте де, коли, що зі мною? Допуск доросте, я колись розповім) а так сидіть й не триндіть лишнього, а то судьба така жорстока штука, що можна й скоро заспівати Зеленіє трава і за обрій упав...

Змінено користувачем МаТраС
Посилання на коментар

6 минут назад, ks6 сказал:

Например? Но не теоретически , что можно было раньше. А конкретно сейчас. При нынешних раскладах, как обеспечить 30 т. нормальных новобранцев? Вот что бы 80 процентов населения были согласны? Если есть версия, поделитесь.

Смотрите , был тут такой теоретик кот , он предложил схему - через деньги . Она уже принята  еще в прошлом году. 

И как результат ? Что номерной никак статистикой не разродится. Сколько пошли на контракт ?

Выскажу предположение , предложи сейчас  хоть 10 тыс уе на штурмовика , и вы мало кого найдете. 

Как думаете , почему  такая сейчас ситуация ?

Змінено користувачем рыбак
Посилання на коментар

2 години тому, sergio сказав:

Вадиму скоро карточки поблочат, вот и посмотрим, как  он там удалённо поработает. 😸 

У жены ж тоже карточки есть )

Если и жене заблочат - есть еще куча родычей-знакомых с карточками ))

В общем, годиков шесть можно протянуть )))

А там и пенсия ))))

В самом крайнем случае - замотаюсь в арафатку и подамся в бедуины )))))

• Хаха 1
Посилання на коментар

34 хвилини тому, МаТраС сказав:

Головне, щоб цей трешак закінчився.

Все тіки починається )

image.thumb.png.8cca143ac0842216b3033951c22581a1.png

Змінено користувачем vadimv
  • Хаха 2
Посилання на коментар

4 хвилини тому, vadimv сказав:

там и пенсия

Сильно ти проживеш на українську пенсію, заздрю по чорному 😅

Посилання на коментар

10 минут назад, МаТраС сказал:

дурік чи шо?) звідки знаєте де, коли, що зі мною? Допуск доросте, я колись розповім) а так сидіть й не триндіть лишнього, а то судьба така жорстока штука, що можна й скоро заспівати Зеленіє трава і за обрій упав...

Був там у нас один на Фiнiках, байки писав ,як лежить в посадцi, а над головой мiни летят...Як тiльки купив другу квартиру у Львовii отримав ключi,i моментом дембельнувся, щоб ремонт робити для здачi в оренду.

Посилання на коментар

19 минут назад, ks6 сказал:

? Вот что бы 80 процентов населения были согласны? 

С чем согласны , чтобы " того парня мобилизовали " ?

Так  они и сейчас согласны

Змінено користувачем рыбак
  • Лайк 1
Посилання на коментар

20 хвилин тому, ks6 сказав:

як завжди, треба починати з себе а не вмовляти залізнонепридатного не йти на вибори :lol:

Посилання на коментар

11 минут назад, vadimv сказал:

У жены ж тоже карточки есть )

Если и жене заблочат - есть еще куча родычей-знакомых с карточками ))

В общем, годиков шесть можно протянуть )))

А там и пенсия ))))

В самом крайнем случае - замотаюсь в арафатку и подамся в бедуины )))))

А ещё криптой за картошку можна рассчитываться на базаре в Хайфе или ,где вы там укрываетесь😎.

• Хаха 1
Посилання на коментар

Только что, US7IGN сказал:

як завжди, треба починати з себе а не вмовляти залізнонепридатного не йти на вибори :lol:

Еще одна фантазия " если сын прокурора пойдет воевать , то и я своего отправлю" . 

Посилання на коментар

8 хвилин тому, karbo сказав:

Сильно ти проживеш на українську пенсію, заздрю по чорному 😅

"Пенсія" в даному випадку - це 60 років, крайній вік мобілізації.

Якщо звісно його не піднімуть до 65-70 )

Або не почнуть ламати ребра, схиляючи підписати контракт...

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...