Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

9 минут назад, sergio сказал:

Був там у нас один на Фiнiках, байки писав ,як лежить в посадцi, а над головой мiни летят...Як тiльки купив другу квартиру у Львовii отримав ключi,i моментом дембельнувся, щоб ремонт робити для здачi в оренду.

Каждый четвертый заказчик по моей теме военный, или дембель или тыловые войска. Ни в коем разе как упрек, наоборот, вкладывают деньги в Украине.

• Лайк 1
  • Дякую 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

39 хвилин тому, рыбак сказав:

Смотрите , был тут такой теоретик кот , он предложил схему - через деньги . Она уже принята  еще в прошлом году. 

И как результат ? Что номерной никак статистикой не разродится. Сколько пошли на контракт ?

Выскажу предположение , предложи сейчас  хоть 10 тыс уе на штурмовика , и вы мало кого найдете. 

Как думаете , почему  такая сейчас ситуация ?

Будуть з-за кордону намагатися набирати. Як по мені, то стрьомно.взаємодіяти з людьми не знаючими мови і взагалі нічого 

Посилання на коментар

8 часов назад, US7IGN сказал:

Скільки можна терпіти

Так! Саме так! Скільки можна терпіти антирадянську агітацію та пропаганду! Слава наймудрішій партії... ой, дід старенький, в часі заплутався, зараз поправлю.... 🤪

Посилання на коментар

29 хвилин тому, sergio сказав:

Був там у нас один на Фiнiках, байки писав ,як лежить в посадцi, а над головой мiни летят...Як тiльки купив другу квартиру у Львовii отримав ключi,i моментом дембельнувся, щоб ремонт робити для здачi в оренду.

Ви повторюєтесь. Третій раз.Казали про нього. Що мені з цього?

• Дякую 1
Посилання на коментар

Кацап підприємець)

В нас тут був форумчанин Флаг.то пропонував послуги по стоянню в військомат.

https://www.facebook.com/share/r/1DMosyQF8b/

Змінено користувачем МаТраС
  • Хаха 1
Посилання на коментар

3 години тому, hause сказав:

Порахую ухилянтів у своєму під"їзді (навіть у подвір"я виходити не треба) 🤣:

- зліва двері- квартиранти (борг за комуналку біля 80тис. грн.) сидить в квартирі вже з самої осені, років під 30-ть, під осінь десь пропав на пару місяців , мабуть був в учебці, зараз мабуть у сзч, надвір не виходить ЗОВСІМ і мордує у квартирі двох діток 3-5 років, дітки сонця і прогулянок не бачать зовсім, мама -йобнутий подросток...  Здам при нагоді мусорам,  заїбали своєю біготнею

- зправа двері - татко-водятел нової пошти років 50+,  і такий же самий синок-бугай 25+, обоє тянуть на розумовий розвиток років 15 і не більше ...

- знизу під нами - мамин синочок під кг 100, 25+, веде нічний спосіб життя - вдень спить, вночі грає до 5-ї ранку в танчики, нікуди не ходить вже років з три, прищавий аноніст...

- у мамсиночка у сусідах бувший наркоман, зараз кошатнік, років під 40, косить під бомжа, але хоч не буянить..

- на другому холостяк з вівчаркою, біля 30-ти, раніше бігав у формі схожу на військову, зараз у більшості сидить вдома..

- на першому герой-бугай, склепав по бистрячку 3-тю дитину і ходить насміхається...

А ухилянт при  цьому вгадайте хто 🤣

Скоро у Вас ще такі з являться))

https://www.facebook.com/share/r/1D4eTotH5S/

• Хаха 1
Посилання на коментар

Конспектируем,,систематизируем?! Ну слава БГ хоть не скриншотим,как некоторые..😎

Посилання на коментар

14 минут назад, karbo сказал:

Дрон долетів до омська 

а чи влучив ? 

Посилання на коментар

53 хвилини тому, vadimv сказав:

"Пенсія" в даному випадку - це 60 років, крайній вік мобілізації.

Якщо звісно його не піднімуть до 65-70 )

Або не почнуть ламати ребра, схиляючи підписати контракт...

Саме смішне, що деякі вкалували все життя. 3500 пенсія.  А деякі і дня не працювали офіційно і можуть отримувати соціалку 2995

• Дякую 1
Посилання на коментар

2 минуты назад, МаТраС сказал:

Скоро у Вас ще такі з являться))

https://www.facebook.com/share/r/1D4eTotH5S/

Вид них можна буле  всьо чогого завгодно чекати. Але думаю проблема вирiшиться природнiм шляхом.

Посилання на коментар

3 хвилини тому, sergio сказав:

Вид них можна буле  всьо чогого завгодно чекати. Але думаю проблема вирiшиться природнiм шляхом.

Багато різних людей вернеться. Бухать будуть. Тут,якби,  і нормальна людина по синькі може начибучити, а люди з птрс ...і це не тисяча і не 10... 

Змінено користувачем МаТраС
Посилання на коментар

16 минут назад, МаТраС сказал:

Багато різних людей вернеться. Бухать будуть. Тут,якби,  і нормальна людина по синькі може начибучити, а люди з птрс ...і це не тисяча і не 10... 

Тому і написав, що в природній спосіб все вирішиться. Цинізм(здоровий) 

Посилання на коментар

2 хвилини тому, sergio сказав:

Тому і написав, що в природній спосіб все вирішиться. Цинізм(здоровий) 

На це не розраховуйте. Готуйте легенду))) чого не воював?

• Хаха 1
Посилання на коментар

7 часов назад, ks6 сказал:

Лет восемь назад в Коростене видел самогонную точку, где стабильно была очередь. Частный дом на окраине , окошко, продажа полторалитровых бутылок. Все в курсе. Вся такая дичь и другая мелкая принимается населением за норму. Речь не про войну латинских наркокартелей.

будете в Наполі - зможете побачити молодих спортивних юнаків які продають носки, або якусь жіночу біжутерію на вузеньких, але дуже живих велелюдних туристинчих вуличках. якщо вам видасться приїхати туди на авто, і небо дозволить вам там знайти місце для паркування - шанс більший 50 відсотків, що цей юнак, щойно кричавший туристкам "чао, белла" підійде і спробує продати вам носки чи брошку за 20 євро. ви, може купите носочки на память, а може ні, вічливо пошлете маркетолога. повернувшись, ви можете автівку, чи в кращому випадку її колеса не знайти на місці, де лишили. Вітаю, вас привітав з прибуттям в Наполі низовий відділ Каммори. і "Вся такая дичь и другая мелкая принимается населением за норму." 

ви б ще статистику СЗЧ і ухилення від служби додали як аргумент "нульової законослухнянності". суспільство не дурне, і ніхто не хоче бути святішим Папи Римського. всі бачать що еліта складом 100 відсотків кладе болт на економічну частину КК, і робить так само. з військовим законодавством теж.

• Лайк 3
  • Дякую 1
Посилання на коментар

28 хвилин тому, sergio сказав:

www.instagram.com/reel/DYwvwrzR0Hs/

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

1 минуту назад, МаТраС сказал:

На це не розраховуйте. Готуйте легенду))) чого не воював?

Накуя мені в Албанії легенда?! Надіюсь ваде вільно можна буде виїжджати.. 

Пи. Си. Буду, як коли ще з ТЦКашниками лайтово було, на машині пересуватись і уникати місць де   міг би пересіктись з подібними особами. 

Посилання на коментар

4 хвилини тому, karlito сказав:

будете в Наполі - зможете побачити молодих спортивних юнаків які продають носки, або якусь жіночу біжутерію на вузеньких, але дуже живих велелюдних туристинчих вуличках. якщо вам видасться приїхати туди на авто, і небо дозволить вам там знайти місце для паркування - шанс більший 50 відсотків, що цей юнак, щойно кричавший туристкам "чао, белла" підійде і спробує продати вам носки чи брошку за 20 євро. ви, може купите носочки на память, а може ні, вічливо пошлете маркетолога. повернувшись, ви можете автівку, чи в кращому випадку її колеса не знайти на місці, де лишили. Вітаю, вас привітав з прибуттям в Наполі низовий відділ Каммори. і "Вся такая дичь и другая мелкая принимается населением за норму." 

ви б ще статистику СЗЧ і ухилення від служби додали як аргумент "нульової законослухнянності". суспільство не дурне, і ніхто не хоче бути святішим Папи Римського. всі бачать що еліта складом 100 відсотків кладе болт на економічну частину КК, і робить так само. з військовим законодавством теж.

Як це не дивно саме в Неаполі та Мукачево я почував себе майже як вдома :flag1:

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

3 часа назад, karbo сказал:

В США кожний пчих фіксуються. Не доведи господи підвищити голос і поліція тебе зразу відвезе куди треба. Про що ти говориш?

а ти про що? я порівнював статистику по важким злочинам. і вона на користь України. можеш ЧатЖПТ запитати, як мені не віриш)

то чому ж кількість вбивств, згвалтувань та пограбуваннь в 2021 вища в США ніж в Україні, і всі роки до війни?

то чому ж українці взагалом(і юфорюшники зокрема), в США майже не потрапляють в тюрми,  якщо вони "natural born outlaws"?

• Лайк 1
  • Дякую 1
Посилання на коментар

2 хвилини тому, sergio сказав:

Накуя мені в Албанії легенда?! Надіюсь ваде вільно можна буде виїжджати.. 

Пи. Си. Буду, як коли ще з ТЦКашниками лайтово було, на машині пересуватись і уникати місць де   міг би пересіктись з подібними особами. 

Так вони скрізь будуть питать) 

І в албанії. Так ти воював бляяя??)))))

Посилання на коментар

9 минут назад, МаТраС сказал:

На це не розраховуйте. Готуйте легенду))) чого не воював

, del

Змінено користувачем sergio
Посилання на коментар

5 минут назад, karlito сказал:

всі бачать що еліта складом 100 відсотків кладе болт на економічну частину КК, і робить так само. з військовим законодавством теж.

При чем тут элита?! Рядом со мной молочный завод "Рудь" где забор три метра и колючая проволока поверх забора. Притом не со времен совка, а так лет 20. Подобное и на хлебзаводе и на мясокомбинате. Наверное от элиты или кацапов? 

Посилання на коментар

1 минуту назад, МаТраС сказал:

Так вони скрізь будуть питать) 

І в албанії. Так ти воював бляяя??)))))

Звісно. 

3-тя штурмова. Спецназ. Ніхто крім нас. 😸 

• Хаха 1
Посилання на коментар

4 хвилини тому, US7IGN сказав:

Як це не дивно саме в Неаполі та Мукачево я почував себе майже як вдома :flag1:

То ж реле не зря квартиру в Монако купив - замахи, вибухи - майже як вдома )

• Хаха 2
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...