US7IGN Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 3 хвилини тому, МаТраС сказав: Так вони скрізь будуть питать) І в албанії. Так ти воював бляяя??))))) Головне не зустрітися з такими ж кацапами в Єгипті Змінено 5 годин тому користувачем US7IGN 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 3 хвилини тому, sergio сказав: Звісно. 3-тя штурмова. Спецназ. Ніхто крім нас. 😸 Думаю, судячи з ваших талантів шифруватись , то правдоподобніше буде розвідка. Змінено 5 годин тому користувачем МаТраС Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому Как сообщает The Moscow Times, Казахстан планирует поставить в Россию 50 тысяч тонн бензина АИ-92 и АИ-95 в июле-августе в рамках гуманитарной помощи. Уточняется, что поставки будут с Павлодарского НХЗ и НПЗ «Конденсат». Однако в Казахстане обеспокоены: существует риск нарушения баланса на внутреннем рынке и санкционные риски. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 5 минут назад, US7IGN сказал: Головне не зустрітися з такими ж кацапами в Єгипті Ми десь роки 4 тому, на пляжі в Луково бачили парочку з рашки, судячи по номерам на авто з Челяьбінська. 😳 В мене тільки одне питання-як?! Вони декілька раз приїжджалмна пляж, а потім пропасли, що ми приїжджаємо на авто з українською реєстрацією і перестали туди їздити. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 12 хвилин тому, karlito сказав: а ти про що? я порівнював статистику по важким злочинам. і вона на користь України. можеш ЧатЖПТ запитати, як мені не віриш) то чому ж кількість вбивств, згвалтувань та пограбуваннь в 2021 вища в США ніж в Україні, і всі роки до війни? то чому ж українці взагалом(і юфорюшники зокрема), в США майже не потрапляють в тюрми, якщо вони "natural born outlaws"? Так важкі злочини завдяки таким, як ти, прихильникам вільної міграції. Всяка срань з цілого світу зібралася, от і стріляють, наркоту продають... 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 8 минут назад, МаТраС сказал: Думаю, судячи з ваших талантів шифруватись , то правдоподобніше буде розвідка. 18 бойових виходів за лінію фронта... 😎 Вам простіше, відбрешетесь, що в Пентагоні штани протирали. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 18 минут назад, МаТраС сказал: На це не розраховуйте. Готуйте легенду))) чого не воював? Сейчас другое. Был очевидцем как один дембельнувшийся много говорил. В компании были еще два с реальным опытом боев , списанные по ранению. То там возник вопрос про убд, про хозблок, про писаря при штабе. Вопросы были конкретно ему, за какие бабки свалил, почему не воевал и т.д. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karlito Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 3 минуты назад, ks6 сказал: При чем тут элита?! Рядом со мной молочный завод "Рудь" где забор три метра и колючая проволока поверх забора. Притом не со времен совка, а так лет 20. Подобное и на хлебзаводе и на мясокомбинате. Наверное от элиты или кацапов? а ви взнайте структуру собівартості і частку зп в ній, порівняйте з якимось Фереро Роше. потім дайте собі відповідь - працюючи прибиральником на ціх заводах - одинак зможе зняти кімнату, і жити досить пристойно, годуючи себе і авто? якщо втратить роботу - в нас досить футбанків і інших типів допомоги, щоб навіть живучи в авто, гарантовано не вмерти з голоду? ви можете дати руку на відсіч що "еліта" - власники вищеназваних заводів платять всі податки і дотримуються вимог законодавства про працю і про захист на робочому місці на 95 відсотків? я працював на гірничому, власники київські Приймаки, знаю як це буває. їх всі інвестиції що можна віднести до захисту праці були в відеоспостереження, щоб не крали солярку. але платити достойно водіям - ну ви що, це ж алкашня, природжені злодії((( риба гниє з голови. чому ніхто, хто пропагує наявність в українців як нації якоїсь прямо гігантської схильності до правового нігілізму не може дати мені відповідь на просте питання - чому українці, які мігрують в інші країни, завжди (підчеркну, завжди) мають нижчий показник злочинності в відсотках ніж місцеві? то може таки не в крові україській справа, хоч задумайтесь. 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karlito Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 22 минуты назад, US7IGN сказал: Як це не дивно саме в Неаполі та Мукачево я почував себе майже як вдома я теж. і син сказав " тільки живучи в США почав розуміти яка крута Італія". мрію повернутись, побудувавши онлайн дохід. Клод і Чат ЖПТ кажуть що реально. добре, коли друзі в тебе вірять і підтримують))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 8 минут назад, karlito сказал: а ви взнайте структуру собівартості і частку зп в ній, порівняйте з якимось Фереро Роше. потім дайте собі відповідь - працюючи прибиральником на ціх заводах - одинак зможе зняти кімнату, і жити досить пристойно, годуючи себе і авто? якщо втратить роботу - в нас досить футбанків і інших типів допомоги, щоб навіть живучи в авто, гарантовано не вмерти з голоду? ви можете дати руку на відсіч що "еліта" - власники вищеназваних заводів платять всі податки і дотримуються вимог законодавства про працю і про захист на робочому місці на 95 відсотків? я працював на гірничому, власники київські Приймаки, знаю як це буває. їх всі інвестиції що можна віднести до захисту праці були в відеоспостереження, щоб не крали солярку. але платити достойно водіям - ну ви що, це ж алкашня, природжені злодії((( риба гниє з голови. чому ніхто, хто пропагує наявність в українців як нації якоїсь прямо гігантської схильності до правового нігілізму не може дати мені відповідь на просте питання - чому українці, які мігрують в інші країни, завжди (підчеркну, завжди) мають нижчий показник злочинності в відсотках ніж місцеві? то може таки не в крові україській справа, хоч задумайтесь. там кацапська пиха щелепа замислится заважає - тисне на мозок Змінено 5 годин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 4 минуты назад, karlito сказал: чому українці, які мігрують в інші країни, завжди (підчеркну, завжди) мають нижчий показник злочинності в відсотках ніж місцеві? то може таки не в крові україській справа, хоч задумайтесь. Эмигранты, это не среднестатистический грузчик Петя или кладовщица Маня. Не элита, но люди с мозгами и пониманием для чего они это делают. И попадая в более-менее порядочную среду, естественно у них задачи другие, чем слить канистру дизеля. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 12 минут назад, karlito сказал: а ви взнайте структуру собівартості і частку зп в ній, порівняйте з якимось Фереро Роше. потім дайте собі відповідь - працюючи прибиральником на ціх заводах - одинак зможе зняти кімнату, і жити досить пристойно, годуючи себе і авто? якщо втратить роботу - в нас досить футбанків і інших типів допомоги, щоб навіть живучи в авто, гарантовано не вмерти з голоду? ви можете дати руку на відсіч що "еліта" - власники вищеназваних заводів платять всі податки і дотримуються вимог законодавства про працю і про захист на робочому місці на 95 відсотків? я працював на гірничому, власники київські Приймаки, знаю як це буває. їх всі інвестиції що можна віднести до захисту праці були в відеоспостереження, щоб не крали солярку. але платити достойно водіям - ну ви що, це ж алкашня, природжені злодії((( риба гниє з голови. чому ніхто, хто пропагує наявність в українців як нації якоїсь прямо гігантської схильності до правового нігілізму не може дати мені відповідь на просте питання - чому українці, які мігрують в інші країни, завжди (підчеркну, завжди) мають нижчий показник злочинності в відсотках ніж місцеві? то може таки не в крові україській справа, хоч задумайтесь. 25 років тому працював на Світочі, там πιздили майже всі поголовно. Їх якраз выкупило Нестлє, почали закручувати гайки. Ніби погодинна ЗП,, але при умові виконання плану. Але коли а нас найобуаався гдрівський фасувальний автомат, то бувало і по 12-13годин приходилось сидіти, поки йоги налагодять, а потім виконувати план, при тому, що платили за 8 годин. Вже точно не пам"ятаю, десь під 10-12кг в місяць какао можна було винести. Не рахуючи цукорків.😎 Триметроавий паркан з колючкою це пряме порушення соціального договору. Відповідно чя працівник може діяти по відношенню до працедавця, як працелавець до нього. Змінено 5 годин тому користувачем sergio Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karlito Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 5 минут назад, ks6 сказал: И попадая в более-менее порядочную среду, естественно у них задачи другие, чем слить канистру дизеля. то все таки в українців не "нульова доброчесність" ? а вони грають по правилах, які склались в суспільстві? дякую. раунд рахую за собою, я саме це мав на увазі. "нє ми такіє, жизнь такая"))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 15 минут назад, ks6 сказал: Эмигранты, это не среднестатистический грузчик Петя или кладовщица Маня. Не элита, но люди с мозгами и пониманием для чего они это делают. И попадая в более-менее порядочную среду, естественно у них задачи другие, чем слить канистру дизеля. Ну то же Ю4Юшник Володимир каже, що справно платить всі податки (здавалось би при всій можливості їх не платити, бо багато через кеш), щоб збільшити свої шанси коли він на репароль подається, і можливо це буде сприяти натуралізації) А коли ти вже громадянин, можеш вже класти болт на подібні умовності. Як зараз поляки наших за адмінпорушення депортять. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 32 хвилини тому, sergio сказав: Триметроавий паркан з колючкою це пряме порушення соціального договор Ви про той що понад Тисою? Не плутайте державні справи з бізнесом Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 5 минут назад, US7IGN сказал: Ви про той що понад Тисою? Не плутайте державні справи з бізнесом Я саме про бізнес мав на увазі. Понад Тисою - это другое. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 50 минут назад, karlito сказал: я теж. і син сказав " тільки живучи в США почав розуміти яка крута Італія". мрію повернутись, побудувавши онлайн дохід. Клод і Чат ЖПТ кажуть що реально. добре, коли друзі в тебе вірять і підтримують))) Ситуация уже меняется , как мне видится , в будущем не в пользу Европы. После выборов в сша нагибание европы , думаю , что продолжится. Так что поспешите , а то можете не успеть в "крутую италию ". .перемирие с Ираном- это лишь предвыборная временная пауза . С рф не получается , с китаем тяжело , значит будут доить богатых буратино в европе Змінено 4 години тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 1 година тому, ks6 сказав: При чем тут элита?! Рядом со мной молочный завод "Рудь" где забор три метра и колючая проволока поверх забора. Притом не со времен совка, а так лет 20. Подобное и на хлебзаводе и на мясокомбинате. Наверное от элиты или кацапов? У Вас правильні погляди на життя, але мені незрозуміла позиція. В Україні "еліта" сформувалась з криміналітету 90-х та "волохатої руки" часів СРСР. Мінімальна заробітна плата Еквадору (дивився відео, знайомі туди виїхали) - 500 у.о. Бомжі в Канаді отримують соціальну допомогу в сумі 900 у.о. В Україні в умовах війни, в цеху збірки дронів, у 2024 році робітники отримували 22 000 грн. А у співвласників таких підприємств діти навчалися в США. Коли людина закриває свої базові потреби, вона не буде планувати адміністративний/кримінальний злочин. Враховуючи наші умови проживання, можна впевнено сказати, що українці пристойна і миролюбна нація, не схильна до криміналітету. Змінено 4 години тому користувачем XL.pro 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 2 минуты назад, XL.pro сказал: Коли людина закриває свої базові потреби, вона не буде планувати адміністративний/кримінальний злочин. Враховуючи наші умови проживання, можна впевнено сказати, що українці пристойна і миролюбна нація, не схильна до криміналітету. То я не понял , это потому что - украинцы или потому что закрыты базові потреби? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому Зеленський попередив про масований обстріл і терміново повертається в Україну glavcom.ua/country/incidents/zelenskij-poperediv-pro-masovanij-obstril-i-terminovo-povertajetsja-v-ukrajinu-1129027.html Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) тим , хто розраховує на звитяжних колумбійців - колумбійці охоче воюють і на боці кацапів Змінено 4 години тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 3 минуты назад, US7IGN сказал: Зеленський попередив про масований обстріл і терміново повертається в Україну glavcom.ua/country/incidents/zelenskij-poperediv-pro-masovanij-obstril-i-terminovo-povertajetsja-v-ukrajinu-1129027.html Парад в Москве разрешал, в Питере - запрещал , ретрансляторы заставил снять , мог бы и от туда запретить обстреливать. Или у него в бункере пульт управления? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 14 хвилин тому, рыбак сказав: То я не понял , это потому что - украинцы или потому что закрыты базові потреби? Півгодини тому вийшло відео про можливість закінчення війни до кінця вересня 2026 р. Щоб нікого не задрочувати, прослухайте. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 54 хвилини тому, sergio сказав: то же Ю4Юшник Володимир каже, що справно платить всі податки Ахаха 😂 😂 😂 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 7 минут назад, XL.pro сказал: Коли людина закриває свої базові потреби, вона не буде планувати адміністративний/кримінальний злочин. Враховуючи наші умови проживання, можна впевнено сказати, що українці пристойна і миролюбна нація, не схильна до криміналітету. Согласен полностью. То есть нищие априори не могут быть порядочными? Не в массе, а в процентном отношении к среднему классу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз