US7IGN Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 4 хвилини тому, ks6 сказав: Согласен полностью. То есть нищие априори не могут быть порядочными? Не в массе, а в процентном отношении к среднему классу. Що таке порядність? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 6 хвилин тому, ks6 сказав: Согласен полностью. То есть нищие априори не могут быть порядочными? Не в массе, а в процентном отношении к среднему классу. Можуть. Просто не читайте гандонів, які пишуть на форумі погане про українців. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Есть признаки определённого истощения российских войск. Их активность на фронте снизилась на 30% благодаря нашим недавним ударам по их логистике в тылу. Сейчас примерно 45–50% всех боестолкновений — это наши наступательные действия, — главнокомандующий Сырский. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 2 минуты назад, XL.pro сказал: Можуть. Просто не читайте гандонів, які пишуть на форумі погане про українців. Ок. Лайки закончились Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 1 хвилину тому, ks6 сказав: Ок. Лайки закончились Спілкуюсь не для лайків. Та й повідомлення читаю вибірково. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 10 минут назад, US7IGN сказал: Що таке порядність? Нормы поведения, при которым человек не причиняет ущерб членам окружающего общества. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 1 годину тому, Бездомный сказав: Как сообщает The Moscow Times, Казахстан планирует поставить в Россию 50 тысяч тонн бензина АИ-92 и АИ-95 в июле-августе в рамках гуманитарной помощи. Уточняется, что поставки будут с Павлодарского НХЗ и НПЗ «Конденсат». Однако в Казахстане обеспокоены: существует риск нарушения баланса на внутреннем рынке и санкционные риски. Краєм вуха чув в якомусь сюжеті, що через третіх осіб лідерам деяких маленьких країн плавно натякають, що в них є рідня і більша частина живе в рашкі. Мов всяке може трапитись.. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 33 минуты назад, XL.pro сказал: Півгодини тому вийшло відео про можливість закінчення війни до кінця вересня 2026 р. Щоб нікого не задрочувати, прослухайте. Не смотрю видео таких и похожих форматов . Единственно , что могу изредка глянуть в тгк. Не слушаю и не читаю разного рода блогеров , аналитиков , политологов и др и т.п Последний раз читал в фейсбуке пропагандиста Друзенка уже наверно ок года назад, что еще раз подтвердило какие они все - патриоты - лжецы и манипуляторы. Что там , " неделя , 2-3 максимум" ? Змінено 3 години тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 2 години тому, sergio сказав: Ми десь роки 4 тому, на пляжі в Луково бачили парочку з рашки, судячи по номерам на авто з Челяьбінська. 😳 В мене тільки одне питання-як?! Вони декілька раз приїжджалмна пляж, а потім пропасли, що ми приїжджаємо на авто з українською реєстрацією і перестали туди їздити. )) значить міняємо тактику. Першим тепер підходите: ти воював на? Тут ще подумати треба на якій мові)) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 34 хвилини тому, ks6 сказав: Согласен полностью. То есть нищие априори не могут быть порядочными? Не в массе, а в процентном отношении к среднему классу. Ахаха Найбільше бидла серед так званих успішних, бо вони через голови звикли йти, і саме ця пиз дота наводнила Європу та США, саме через цю пиз доту світ ненавидить українців. Я вас попереджував 😂 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 18 хвилин тому, ks6 сказав: Нормы поведения, при которым человек не причиняет ущерб членам окружающего общества. Фантастика на третьому поверсі (с) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 3 хвилини тому, МаТраС сказав: рідня і більша частина живе в рашкі Навіщо? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 35 минут назад, karbo сказал: Ахаха 😂 😂 😂 Не, ну я теж невірю. Мені би кеш дали би χερ и я його декларував би ні в Україні ні а Америці. Погано, що в Америці багато дебілів ще чеками розплачується 🤦♂️ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karlito Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 11 минут назад, ks6 сказал: Нормы поведения, при которым человек не причиняет ущерб членам окружающего общества. хм, тут купа дірок, в такому визнеченні. є звичаї, традиції, норми моралі, закони і правила. і ця вся маса пластична, часто субєктивна. жінка яка спить з усіма хто попросить - вона порядна?більш чи менш порядний фан Боба Марлі, який скурпульозно доглядає вазончик з маріхуаною, а потім тихенько вдома його смалить? кіберзлочинець, який виманює гроші в громадян іншої країни - порядний? як на мене - достатньо щоб усі громадяни були законослухнянні, а самі еліти, які формують законодавче поле - мають мати вищий, а не нижчий відсоток законослухняноті в своїх рядах. щоб умовний "перехід на червоне" толерувався для еліт меньше, ніж для пересічного. щоб більша влада була обтяжена більшими обовязками. країни в яких це виходить - показують найкращий рівень життя. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 2 години тому, sergio сказав: 18 бойових виходів за лінію фронта... 😎 Вам простіше, відбрешетесь, що в Пентагоні штани протирали. Я думаю, кожен вихід на вулицю після 24 року -це вже бойовий)). Ви й справді думаєте, що інтернет тільки в пентагоні і вільний час є чи на дуріка косите? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 1 хвилину тому, karlito сказав: хм, тут купа дірок, в такому визнеченні. є звичаї, традиції, норми моралі, закони і правила. і ця вся маса пластична, часто субєктивна. жінка яка спить з усіма хто попросить - вона порядна?більш чи менш порядний фан Боба Марлі, який скурпульозно доглядає вазончик з маріхуаною, а потім тихенько вдома його смалить? кіберзлочинець, який виманює гроші в громадян іншої країни - порядний? як на мене - достатньо щоб усі громадяни були законослухнянні, а самі еліти, які формують законодавче поле - мають мати вищий, а не нижчий відсоток законослухняноті в своїх рядах. щоб умовний "перехід на червоне" толерувався для еліт меньше, ніж для пересічного. щоб більша влада була обтяжена більшими обовязками. країни в яких це виходить - показують найкращий рівень життя. В бібліотеці сьогодні прям черга на третій поверх Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому В ТГ пишуть обстріл сьогодня намічається. Зелебрьвк завбачливо до Ірландії з"їбнув. Совпаденіє, нє думаю. © Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 1 хвилину тому, МаТраС сказав: думаю, кожен вихід на вулицю після 24 року -це вже бойовий Думаєте в 2014 між орками в Донецьку легше петляти було? Хоча не пам'ятаю щоб так українців катували. Чи то телеграма з відосіками тоді ще не було... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 6 хвилин тому, sergio сказав: Не, ну я теж невірю. Мені би кеш дали би χερ и я його декларував би ні в Україні ні а Америці. Погано, що в Америці багато дебілів ще чеками розплачується 🤦♂️ Так він і не декларує Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 7 хвилин тому, karlito сказав: як на мене - достатньо щоб усі громадяни були законослухнянні, а самі еліти, які формують законодавче поле - мають мати вищий, а не нижчий відсоток законослухняноті в своїх рядах. щоб умовний "перехід на червоне" толерувався для еліт меньше, ніж для пересічного. щоб більша влада була обтяжена більшими обовязками. країни в яких це виходить - показують найкращий рівень життя. Повний відстій у твоїй голові 😅 Лише рівність перед законом Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Только что, karbo сказал: Так він і не декларує Та він з жидів, тому в нього так все добре і йде. З українського, в нього тільки ім"я. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 8 минут назад, karlito сказал: хм, тут купа дірок, в такому визнеченні. є звичаї, традиції, норми моралі, закони і правила. і ця вся маса пластична, часто субєктивна. жінка яка спить з усіма хто попросить - вона порядна?більш чи менш порядний фан Боба Марлі, який скурпульозно доглядає вазончик з маріхуаною, а потім тихенько вдома його смалить? кіберзлочинець, який виманює гроші в громадян іншої країни - порядний? як на мене - достатньо щоб усі громадяни були законослухнянні, а самі еліти, які формують законодавче поле - мають мати вищий, а не нижчий відсоток законослухняноті в своїх рядах. щоб умовний "перехід на червоне" толерувався для еліт меньше, ніж для пересічного. щоб більша влада була обтяжена більшими обовязками. країни в яких це виходить - показують найкращий рівень життя. Сначала стало смешно , а потом вспомнил родного мне человека , который к несчастью в это поверил и стало грустно и печально . Кто вам внушает эту бредятину и ложь? Где вы это все находите Змінено 3 години тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Тільки що, sergio сказав: Та він з жидів, тому в нього так все добре і йде. З українського, в нього тільки ім"я. Так він ще не закінчив своє життя, щоби такі висновки робити)) Лише я так і не зрозумів, що таке йому йде? 😅 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karlito Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 1 минуту назад, рыбак сказал: Кто вам внушает эту бредятину и ложь? хай бредятіна, ок, а як я можу збрехати, коли я жодного твердження не сказав? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 1 минуту назад, karbo сказал: Так він ще не закінчив своє життя, щоби такі висновки робити)) Лише я так і не зрозумів, що таке йому йде? 😅 Житіє. При наймні, як більшість емігрантів, не на мінімалку іпошить, щоб з тарганами в однушці орендній жити всім кагалом Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз