Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

4 хвилини тому, ks6 сказав:

Согласен полностью. То есть нищие априори не могут быть порядочными?  Не в массе, а в процентном отношении к среднему классу.

Що таке порядність?

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

6 хвилин тому, ks6 сказав:

Согласен полностью. То есть нищие априори не могут быть порядочными?  Не в массе, а в процентном отношении к среднему классу.

Можуть. Просто не читайте гандонів, які пишуть на форумі погане про українців.

• Лайк 1
Посилання на коментар

Есть признаки определённого истощения российских войск. Их активность на фронте снизилась на 30% благодаря нашим недавним ударам по их логистике в тылу. Сейчас примерно 45–50% всех боестолкновений — это наши наступательные действия, — главнокомандующий Сырский.

Посилання на коментар

2 минуты назад, XL.pro сказал:

Можуть. Просто не читайте гандонів, які пишуть на форумі погане про українців.

Ок. Лайки закончились 

Посилання на коментар

1 хвилину тому, ks6 сказав:

Ок. Лайки закончились 

Спілкуюсь не для лайків. Та й повідомлення читаю вибірково.

Посилання на коментар

10 минут назад, US7IGN сказал:

Що таке порядність?

Нормы поведения,  при которым человек не причиняет ущерб членам окружающего общества. 

Посилання на коментар

1 годину тому, Бездомный сказав:

Как сообщает The Moscow Times, Казахстан планирует поставить в Россию 50 тысяч тонн бензина АИ-92 и АИ-95 в июле-августе в рамках гуманитарной помощи. Уточняется, что поставки будут с Павлодарского НХЗ и НПЗ «Конденсат». Однако в Казахстане обеспокоены: существует риск нарушения баланса на внутреннем рынке и санкционные риски.

Краєм вуха чув в якомусь сюжеті, що через третіх осіб лідерам деяких маленьких країн плавно натякають, що в них є рідня і більша частина живе в рашкі. Мов всяке може трапитись..

Посилання на коментар

33 минуты назад, XL.pro сказал:

Півгодини тому вийшло відео про можливість закінчення війни до кінця вересня 2026 р.

Щоб нікого не задрочувати, прослухайте.

Не смотрю видео таких и похожих форматов . Единственно , что могу изредка глянуть в тгк.  Не слушаю и не читаю разного рода блогеров , аналитиков , политологов и др и т.п

Последний раз читал в фейсбуке пропагандиста  Друзенка  уже наверно ок года назад, что еще раз подтвердило какие они все - патриоты - лжецы и манипуляторы. 

Что там , " неделя , 2-3 максимум" ?

Змінено користувачем рыбак
Посилання на коментар

2 години тому, sergio сказав:

Ми десь роки 4 тому, на пляжі в Луково бачили парочку з рашки, судячи по номерам на авто з Челяьбінська. 😳 В мене тільки одне питання-як?! Вони декілька раз приїжджалмна пляж, а потім пропасли, що ми приїжджаємо на авто з українською реєстрацією і перестали туди їздити. 

)) значить міняємо тактику. Першим тепер підходите: ти воював на? Тут ще подумати треба на якій мові))

• Хаха 1
Посилання на коментар

34 хвилини тому, ks6 сказав:

Ахаха 

Найбільше бидла серед так званих успішних, бо вони через голови звикли йти, і саме ця пиз дота наводнила Європу та США, саме через цю пиз доту світ ненавидить українців.

Я вас попереджував 😂

Посилання на коментар

18 хвилин тому, ks6 сказав:

Нормы поведения,  при которым человек не причиняет ущерб членам окружающего общества. 

Фантастика на третьому поверсі (с)

• Хаха 1
Посилання на коментар

3 хвилини тому, МаТраС сказав:

рідня і більша частина живе в рашкі

Навіщо? :lol:

• Хаха 1
Посилання на коментар

35 минут назад, karbo сказал:

Ахаха 😂 😂 😂 

Не, ну я теж невірю. Мені би кеш дали би χερ и я його декларував би ні в Україні ні а Америці. Погано, що в Америці багато дебілів ще чеками розплачується 🤦‍♂️ 

Посилання на коментар

11 минут назад, ks6 сказал:

хм, тут купа дірок, в такому визнеченні. 

є звичаї, традиції, норми моралі, закони і правила. і ця вся маса пластична, часто субєктивна.

жінка яка спить з усіма хто попросить - вона порядна?більш чи менш порядний фан Боба Марлі, який скурпульозно доглядає вазончик з маріхуаною, а потім тихенько вдома його смалить?  кіберзлочинець, який виманює гроші в громадян іншої країни - порядний?

як на мене - достатньо щоб усі громадяни були законослухнянні, а самі еліти, які формують законодавче поле - мають мати вищий, а не нижчий відсоток законослухняноті в своїх рядах. щоб умовний "перехід на червоне" толерувався для еліт меньше, ніж для пересічного. щоб більша влада була обтяжена більшими обовязками. країни в яких це виходить  - показують найкращий рівень життя.

• Сумно 1
Посилання на коментар

2 години тому, sergio сказав:

18 бойових виходів за лінію фронта... 😎 

Вам простіше, відбрешетесь, що в Пентагоні штани протирали. 

Я думаю, кожен вихід на вулицю після 24 року -це вже бойовий)).

Ви й справді думаєте, що інтернет тільки в пентагоні і вільний час є  чи на дуріка косите?

Посилання на коментар

1 хвилину тому, karlito сказав:

є звичаї, традиції, норми моралі, закони і правила. і ця вся маса пластична, часто субєктивна.

жінка яка спить з усіма хто попросить - вона порядна?більш чи менш порядний фан Боба Марлі, який скурпульозно доглядає вазончик з маріхуаною, а потім тихенько вдома його смалить?  кіберзлочинець, який виманює гроші в громадян іншої країни - порядний?

як на мене - достатньо щоб усі громадяни були законослухнянні, а самі еліти, які формують законодавче поле - мають мати вищий, а не нижчий відсоток законослухняноті в своїх рядах. щоб умовний "перехід на червоне" толерувався для еліт меньше, ніж для пересічного. щоб більша влада була обтяжена більшими обовязками. країни в яких це виходить  - показують найкращий рівень життя.

В бібліотеці сьогодні прям черга на третій поверх :lol:

Посилання на коментар

В ТГ пишуть обстріл сьогодня намічається. 

Зелебрьвк завбачливо до Ірландії з"їбнув. 

Совпаденіє, нє думаю. ©

Посилання на коментар

1 хвилину тому, МаТраС сказав:

думаю, кожен вихід на вулицю після 24 року -це вже бойовий

Думаєте в 2014 між орками в Донецьку легше петляти було? Хоча не пам'ятаю щоб так українців катували. Чи то телеграма з відосіками тоді ще не було...

Посилання на коментар

6 хвилин тому, sergio сказав:

Не, ну я теж невірю. Мені би кеш дали би χερ и я його декларував би ні в Україні ні а Америці. Погано, що в Америці багато дебілів ще чеками розплачується 🤦‍♂️ 

Так він і не декларує 

Посилання на коментар

7 хвилин тому, karlito сказав:

Повний відстій у твоїй голові 😅

Лише рівність перед законом 

Посилання на коментар

Только что, karbo сказал:

Так він і не декларує 

Та він з жидів, тому в нього так все добре і йде. З українського, в нього тільки ім"я. 

• Хаха 1
Посилання на коментар

8 минут назад, karlito сказал:

Сначала стало смешно , а потом вспомнил родного мне человека , который к несчастью  в это поверил  и стало грустно и печально .

Кто вам внушает эту бредятину и ложь?

Где вы это все находите

Змінено користувачем рыбак
Посилання на коментар

Тільки що, sergio сказав:

Та він з жидів, тому в нього так все добре і йде. З українського, в нього тільки ім"я. 

Так він ще не закінчив своє життя, щоби такі висновки робити))

Лише я так і не зрозумів, що таке йому йде? 😅

Посилання на коментар

1 минуту назад, рыбак сказал:

Кто вам внушает эту бредятину и ложь?

хай бредятіна, ок, а як я можу збрехати, коли я жодного твердження не сказав?

Посилання на коментар

1 минуту назад, karbo сказал:

Так він ще не закінчив своє життя, щоби такі висновки робити))

Лише я так і не зрозумів, що таке йому йде? 😅

Житіє.

При наймні, як більшість емігрантів, не на мінімалку іпошить, щоб з тарганами в однушці орендній жити всім кагалом 

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...