Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

Только что, karlito сказал:

хай бредятіна, ок, а як я можу збрехати, коли я жодного твердження не сказав?

". країни в яких це виходить  - показують найкращий рівень життя."- это чье ?

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

3 хвилини тому, sergio сказав:

Житіє.

При наймні, як більшість емігрантів, не на мінімалку іпошить, щоб з тарганами в однушці орендній жити всім кагалом 

З чого ти взяв, що більшість емігрантів працює на мінімалку? Українці переважно в траках та будові з високим рівнем доходу. Діти переважно вчаться і теж мають непогані гроші. 

А він придурок пиляє фанеру на рівні учня учня ПТУ 😂😂

Змінено користувачем karbo
Посилання на коментар

2 години тому, ks6 сказав:

Сейчас другое. Был очевидцем как один дембельнувшийся много говорил. В компании были еще два с реальным опытом боев , списанные по ранению. То там возник вопрос про убд, про хозблок, про писаря при штабе. Вопросы были конкретно ему, за какие бабки свалил, почему не воевал и т.д.

І таке буде:

https://www.facebook.com/share/r/1CybQjogVa/

🤣

• Хаха 1
Посилання на коментар

43 хвилини тому, karbo сказав:

Есть признаки определённого истощения российских войск. Их активность на фронте снизилась на 30% благодаря нашим недавним ударам по их логистике в тылу. Сейчас примерно 45–50% всех боестолкновений — это наши наступательные действия, — главнокомандующий Сырский.

Це головне для чого ці всі удари і затіваються 

Посилання на коментар

5 минут назад, рыбак сказал:

країни в яких це виходить  - показують найкращий рівень життя."- это чье ?

де тут брехня? в Німеччині очільник міністерства пішов у відставку, бо вияснили що за воду недоплатив. в нас таке бачили?

Посилання на коментар

1 минуту назад, karlito сказал:

де тут брехня? в Німеччині очільник міністерства пішов у відставку, бо вияснили що за воду недоплатив. в нас таке бачили?

Так это было тверження чи припущення ? И чье?

-"як  я можу збрехати, коли я жодного твердження не сказав".с

Змінено користувачем рыбак
Посилання на коментар

2 години тому, sergio сказав:

25 років тому працював на Світочі, там πιздили майже всі поголовно. Їх якраз выкупило Нестлє, почали закручувати гайки. Ніби погодинна ЗП,, але при умові виконання плану. Але коли а нас найобуаався гдрівський фасувальний автомат, то бувало і по 12-13годин приходилось сидіти, поки йоги налагодять, а потім виконувати план, при тому, що платили за 8 годин. Вже точно не пам"ятаю, десь під 10-12кг в місяць какао можна було винести. Не рахуючи цукорків.😎 

Триметроавий паркан з колючкою це пряме порушення соціального договору. Відповідно чя працівник може діяти по відношенню до працедавця, як працелавець до нього. 

Дон Серджио,Ви якось ну геть по таким дрібним ділам працюєте, як Балаганов прям. Здібності гарні, а діла капець. Ну і за скільки ви його збували?) 

Посилання на коментар

1 годину тому, sergio сказав:

Ну то же Ю4Юшник Володимир каже, що справно платить всі податки (здавалось би при всій можливості їх не платити, бо багато через кеш), щоб збільшити свої шанси коли він на репароль подається, і можливо це буде сприяти натуралізації) А коли ти вже громадянин, можеш вже класти болт на подібні умовності. 

Як зараз поляки наших за адмінпорушення депортять. 

Да чув таку тему. Останній час депортять ще більше 

Посилання на коментар

Только что, karlito сказал:

Я вже за воду 15 років не плачу. І нічого. 😎 

Посилання на коментар

Только что, МаТраС сказал:

Да чув таку тему. Останній час депортять ще більше 

Нормальні люди вже в Данію позйобували.

Посилання на коментар

31 хвилину тому, рыбак сказав:

Что там , " неделя , 2-3 максимум" ?

1 година тому, XL.pro сказав:

Щоб нікого не задрочувати, прослухайте.

Посилання на коментар

1 хвилину тому, sergio сказав:

Нормальні люди вже в Данію позйобували.

І звідти попруть 

Посилання на коментар

5 минут назад, МаТраС сказал:

Дон Серджио,Ви якось ну геть по таким дрібним ділам працюєте, як Балаганов прям. Здібності гарні, а діла капець. Ну і за скільки ви його збували?) 

Какао вже не пам"ятаю, а ось цукерки типа Маків чи Ромашка десь по 7 грн/кг, при тому,, що ЗП десь в межах 12-13грн за зміну була. В мене в гетри 1, 4 кг влазило. 

• Хаха 2
Посилання на коментар

58 хвилин тому, karbo сказав:

Есть признаки определённого истощения российских войск. Их активность на фронте снизилась на 30% благодаря нашим недавним ударам по их логистике в тылу. Сейчас примерно 45–50% всех боестолкновений — это наши наступательные действия, — главнокомандующий Сырский.

от і вангування збуваються. 

32 хвилини тому, US7IGN сказав:

Думаєте в 2014 між орками в Донецьку легше петляти було? Хоча не пам'ятаю щоб так українців катували. Чи то телеграма з відосіками тоді ще не було...

Не був . Катували

Посилання на коментар

16 минут назад, sergio сказал:

Какао вже не пам"ятаю, а ось цукерки типа Маків чи Ромашка десь по 7 грн/кг, при тому,, що ЗП десь в межах 12-13грн за зміну була. В мене в гетри 1, 4 кг влазило. 

Конфеты же тают 

Посилання на коментар

19 минут назад, sergio сказал:

А говорили , что американцы ссср развалили

Посилання на коментар

19 минут назад, рыбак сказал:

А говорили , что американцы ссср развалили

То вже при нэзалежности было. 

Посилання на коментар

46 хвилин тому, sergio сказав:

300 грн в 2001 це щось для обл центра геть мало. Ну якщо крали 300, то норм)

Посилання на коментар

1 минуту назад, МаТраС сказал:

300 грн в 2001 це щось для обл центра геть мало. Ну якщо крали 300, то норм)

Десь 270.Пістя того, як я  99 му 117 грн заробляв, в 2000 му 270 видавалися просто шаленими грошима. 

Посилання на коментар

29.06.2026 в 07:46, vadimv сказав:

Тут на початку теми (ще у 2022) від місцевих вдалося дізнатися, що з Маріуполя можна було виїхати протягом 24 і 25 лютого - дорога була вільна.

Те саме (як казали місцеві) було під Києвом.

Можете прокоментувати, чому ті, хто там загинув, цього не зробили?

Я виїжджав 24 увечері, дорога була відносно вільна. З собою практично нічого не взяв, так, документи гроші, сім'ю. Був м'яко кажучи в ахуї. З думкою що назад не повернемось. При тому що морально був готовий до війни. Кому не казав ніхто не хотів їхати, поїхав лише кум, брат відмовився. З Ірпеня була можливість виїхати до 7 березня включно. В принципі до цього часу виїхало все місто, ті хто залишились (з цивільних) дуже багато загинуло. Тро дали перший бій 25 числа на вході у місто, зброю отримували у військоматі. Він евакуювався 26. Світло було десь до 2 березня, у мене працювали камери

Потім питав в чого ж ви не їхали? Говорили всякий бред, в основному що по радіо транслювалось що все нормально і ось ось скінчиться, пока вже міни не почали у вікна залітати. Прийде час за те все ще спитають

Я назад вже в місто не потрапляв, авто покинув дружині, спершу хотів призватись зі Стрия де зняв квартиру, тцк відмовив нема особової справи, подзвонив у Чернівці в свою частину - "пля, ми тебе зачекалися", нашвидкоруч в тцк склепали справу, на наступний день вже отримав зброю і майно. Чогось була впевненість що всіх відправляють на Київ, но нет, кацапню зустрів у Вознесенську 

Кум повернувся сам в Ірпінь в середині березня, став у стрій, сім'ї в другій половині квітня

Мусора втекли в перші ж години, до квітня (поки орків не вибили) нікого з ментів не було і близько. Реально підараси

• Сумно 1
Посилання на коментар

29.06.2026 в 09:50, vadimv сказав:

И какие можно сделать выводы? Не так уж много погибло? Не так уж и страшно быть убитым? Не стоило никуда выезжать? Подскажите, а то я не догоняю.

Боятися - не гріх, гріх - зрадити своїх

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...