sergio Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 38 минут назад, DmiVady сказал: Ви з Серджіо мене заплутали: - він каже, що населення купує валюту на моря і дуже зріс попит - ваша газета пише, що населення скуповує ОВДП Люди мають кл по 300кг і не в одному банку,купляють ОВДП і скидають під кінець грейсперіоду. Ніби і гривні витрачені на придбання ОВДП , але... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 4 хвилини тому, DmiVady сказав: В разом з Серджіо на фінанс уа тусуєтесь? ))) )) ні ,просто логічно. Валюта лежить на відновлення хребта і остальне здроровя. На курс мені плювати. Вона,як лежала там в людини, так і буде лежати. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 6 минут назад, DmiVady сказал: В разом з Серджіо на фінанс уа тусуєтесь? ))) Треба зайти на валютну гілку глянути що до чого. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 7 минут назад, ks6 сказал: Средний класс. Поняттие растяжимое. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 6 хвилин тому, МаТраС сказав: )) ні ,просто логічно. Валюта лежить на відновлення хребта і остальне здроровя. На курс мені плювати. Вона,як лежала там в людини, так і буде лежати. Та все норм, не переймайтеся. Розподіл просто нагадав мені брошуру початку 90-х "Основи фінансової грамотності на селі", от я й не втримався. Я без злості: ця гілка форуму просто не заохочує писати серйозно. У фінансах нема жорстких критеріїв - кожен сам собі злобний Буратіно 🧘♂️ А особисті фінанси - суто справа кожного. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
eam Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 24 минуты назад, МаТраС сказал: 30% бакси, 30% євро, 30% грн карта,10 нал. т.е имея условные 100т долларов вы 450т грн держите налом и 1.3 ляма гривен на карте. Нафига вам столько гривен? 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому (змінено) 4 хвилини тому, eam сказав: т.е имея условные 100т долларов вы 450т грн держите налом и 1.3 ляма гривен на карте. Нафига вам столько гривен? Ага, ми тут всі мільйонери))) вел кам. На даний момент процентовка така, бо є ліміти по переказам. Далі, дай Бог колись піду у відпустку, то зніму і поміняю на еврики та еноти Змінено 8 годин тому користувачем МаТраС Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому (змінено) 16 хвилин тому, DmiVady сказав: Та все норм, не переймайтеся. Розподіл просто нагадав мені брошуру початку 90-х "Основи фінансової грамотності на селі", от я й не втримався. Я без злості: ця гілка форуму просто не заохочує писати серйозно. У фінансах нема жорстких критеріїв - кожен сам собі злобний Буратіно 🧘♂️ А особисті фінанси - суто справа кожного. Я в цьому плані не особо грамотний. Битки стрьомно, золото я ніколи не продавав, але читав, що злитки херовий варік.якби сумма велика була, то може б купив би гарну ділянку чи халупу на гарній ділянці ,чкщо дуже вигідно буте по швидкому продаватись Змінено 8 годин тому користувачем МаТраС Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 29 хвилин тому, sergio сказав: Люди мають кл по 300кг і не в одному банку,купляють ОВДП і скидають під кінець грейсперіоду. Ніби і гривні витрачені на придбання ОВДП , але... Ну, як на мене, за кілька тапів на місяць по кнопках у додатках це досить пристойна сума на каву з пляцком Але закривати грейс треба гривнею, а це означає, що цю гривню треба десь узяти І якщо вона приходить через надходження за місяць - це одна справа. А якщо треба виводити з твердого, а потім заводити назад - то це вже трошки інша історія, та й час і зусилля зростають. Якщо у когось це працює як бізнес, то й добре, хай щастить.🤘 Я гривневий грейс просто витрачаю на себе та побутові потреби і не переймаюсь. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому (змінено) 38 хвилин тому, МаТраС сказав: )) ні ,просто логічно. Валюта лежить на відновлення хребта і остальне здроровя. На курс мені плювати. Вона,як лежала там в людини, так і буде лежати. Валюта щороку девальвує, тобто втрачає свою купівельну спроможність. Звісно не такими темпами, як гривня. Тоді вже краще розділити заощадження на: валюта, метали, нерухомість))). Хто ближче до військових, сьогодні під час обстрілу Білорусь увімкнула як мінімум один з ретрансляторів (який був вимкнений). Якщо це достовірна інформація, у відповідь буде приліт по Мозирському НПЗ? Ну чи хоча б по ретрансляторам? Змінено 8 годин тому користувачем XL.pro 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 1 хвилину тому, XL.pro сказав: Валюта щороку девальвує, тобто втрачає свою купівельну спроможність. Звісно не такими темпами як гривня. Тоді вже краще: валюта, метали, нерухомість))). Хто ближче до військових, сьогодні під час обстрілу Білорусь увімкнула як мінімум один з ретрансляторів (який був вимкнений). Якщо це достовірна інформація, у відповідь буде приліт по Мозирському НПЗ? Ну чи хоча б по ретрансляторам? Поки не ті суми. Але буду радитись з профі. Ідеальний варік -це партизани) а вони капець,які пакосні. Нас же там не було)) У тої хитроого крисолиса жопа в милі, вже не знає,як петляти, бо розуміє, що один невірний рух і в них буде хаос. Це не лютий 22. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 44 минуты назад, sergio сказал: Поняттие растяжимое. Домик под Киевом 200-300, машина 30-40, ежемесячный приход 5-10. В американских. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому (змінено) 24 хвилини тому, МаТраС сказав: Я в цьому плані не особо грамотний. Битки стрьомно, золото я ніколи не продавав, але читав, що злитки херовий варік.якби сумма велика була, то може б купив би гарну ділянку чи халупу на гарній ділянці ,чкщо дуже вигідно буте по швидкому продаватись Не переймайтесь. Як виберетесь із цієї піхворізки, тоді й будете розбиратися - воно не складно) А поки що бережіть себе! Учора товариш заїжджав проїздом з 0: прямував у Португальщину на відпочинок. Гарно просиділи вечір, поговорили про всяке. Хромав, бо за кілька днів до того автівку роз'їбало на міні за 20 км від ЛБЗ. Благо, без нових уламків у тілі, але... жорстко там. Хоч і дрони, НРК тощо, все одно доводиться витрачати людей. Та й автівки держава теж не дуже охоче видає. 😉 Змінено 8 годин тому користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 35 хвилин тому, eam сказав: т.е имея условные 100т долларов вы 450т грн держите налом и 1.3 ляма гривен на карте. Нафига вам столько гривен? Грівєн, багато не буває. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 3 хвилини тому, DmiVady сказав: Не переймайтесь. Як виберетесь із цієї піхворізки, тоді й будете розбиратися - воно не складно) А поки що бережіть себе! Учора товариш заїжджав проїздом з 0: прямував у Португальщину на відпочинок. Гарно просиділи вечір, поговорили про всяке. Хромав, бо за кілька днів до того автівку роз'їбало на міні за 20 км від ЛБЗ. Благо, без нових уламків у тілі, але... жорстко там. Хоч і дрони, НРК тощо, все одно доводиться витрачати людей. Та й автівки держава теж не дуже охоче видає. Дякую. Португалія -повезло, що виїзний. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 3 хвилини тому, МаТраС сказав: Дякую. Португалія -повезло, що виїзний. Ну, як на мене, в армії не так багато невиїзних. Бо всі мої, поки були живі, мали можливість і каталися. Тому я не дивуюсь, що він то в Італії, то в Іспанії, а зараз ось Португальщина. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 1 час назад, DmiVady сказал: Ну, як на мене, за кілька тапів на місяць по кнопках у додатках це досить пристойна сума на каву з пляцком Але закривати грейс треба гривнею, а це означає, що цю гривню треба десь узяти І якщо вона приходить через надходження за місяць - це одна справа. А якщо треба виводити з твердого, а потім заводити назад - то це вже трошки інша історія, та й час і зусилля зростають. Якщо у когось це працює як бізнес, то й добре, хай щастить.🤘 Я гривневий грейс просто витрачаю на себе та побутові потреби і не переймаюсь. Та пишуть що з одної картки по 2-3кг на місяць мають, в непередбачуваних випадках, звичайно, доводиться валюту зкидати. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 2 години тому, sergio сказав: що я мав досягти? Купити Теслу ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому (змінено) 1 час назад, XL.pro сказал: нерухомість))). так , як може здевальвувати нерухомість після раптового прильоту ..... а метали - не зручно зберігати Змінено 7 годин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 1 час назад, ks6 сказал: Домик под Киевом 200-300, машина 30-40, ежемесячный приход 5-10. В американских. Даже по американскким меркам это уже нижний средний класс. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 4 минуты назад, vadimv сказал: Купити Теслу ) Кажуть ioniq краший. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому Тільки що, sergio сказав: Кажуть ioniq краший. Канєшна, там V2H/V2L є, можна використовувати замість павербанку Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gonchik Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 2 минуты назад, sergio сказал: Кажуть ioniq краший. А армянин лучше чем грузин) Яка тесла? Який іонік? В Україні є офіційні тесли, щоб робили всі додатки? Чи мутити телефон в тримачі на панель?) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gonchik Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 2 минуты назад, vadimv сказал: Канєшна, там V2H/V2L є, можна використовувати замість павербанку Модел 3 взагалі не можна продавати пересічним, тре оцінювати водійські навички) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 1 минуту назад, Gonchik сказал: А армянин лучше чем грузин) Яка тесла? Який іонік? В Україні є офіційні тесли, щоб робили всі додатки? Чи мутити телефон в тримачі на панель?) Отож. Які тесли з іоніками ?! Якщо сьогодня поставив , акум, качнув приспушені колеса, завів свого Аккорда, трохи по вулиці в СТ верх-вниз поїздив, щоб масло в коробці розігнати, поставив на місце. Клему зкинув до іншого разу. 😏 Вже 5 тижнів стоїть, і буде стояти, як мінімум до кінця літа. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз