sergio Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 8 минут назад, ks6 сказал: Да все там проще. Просто назвал себя и пошел на сотрудничество. За то и выгребает теперь. Мог бы спокойно отморозиться. Одного молодого подгребли утром с собачкой. Месяца три назад. Короче уволился, бронь моментально слетела и через пару дней с раннего утра прям у подьезда. Красиво рассказали, он на полигон попал рядом, км 20. Сказали будешь здесь постоянно в нашей десантной. Конечно. Через два месяца на нуле. Уше в СЗЧ. денег з собой нормально было, таксист вывез за огромный прайс. Я так понял есть там рабочая схема, если бабки присутствуют. Ну, хоть не учеба Скели, там вообще вокруг растяжки. Вывозят или таксисты или родственники. Главное, чтобы связь была. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 43 минуты назад, ks6 сказал: Подгребли левого знакомого 54 года. Вышел мусор выносить, подошли, назвить свои данни дядьку. Назвал. Всэ в вас добрэ, тильки треба за комиссию розпысаться. Давайтэ сйиздымо, там пивчаса, та й назад привэзэм, таки стари вжэ не трэба. Менты, без тцк. Служит месяц. Вроде не дурак, растерялся. Потерпите , вот скоро , в сентябре выборы. Выберут Порошенка, он опытный политик , он войну остановит и все порешает, евросоюз там нато то да се. Вопшем будет все в шоколаде , но это не точно. .и это , когда выберут По.,то винсола главным модером форума поставят. Номерной уйдет в оппозицию и будет строчить только чернуху. Змінено 2 години тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 2 минуты назад, рыбак сказал: Потерпите , вот скоро , в сентябре выборы. Выберут Порошенка, он опытный политик , он войну остановит и все порешает, евросоюз там нато то да се. Вопшем будет все в шоколаде , но это не точно Мне то чего терпеть? Я в принципе спокойно перемещаюсь. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 5 минут назад, рыбак сказал: Потерпите , вот скоро , в сентябре выборы. Выберут Порошенка, он опытный политик , он войну остановит и все порешает, евросоюз там нато то да се. Вопшем будет все в шоколаде , но это не точно. .и это , когда выберут По.,то винсола главным модером форума поставят. Номерной уйдет в оппозицию и будет строчить только чернуху. На еврейских демократических выборах?! 😏 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 3 минуты назад, ks6 сказал: Мне то чего терпеть? Я в принципе спокойно перемещаюсь. В Сумах тоже несколько месяцев назад относительно свободно перемещались. А последние несколько недель по карте тривог там постоянно прилеты пишут. Наверно Сумам скоро станет еще сумней и печальней. Змінено 2 години тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 4 июля 2026, 07:50 "Фламинго", возможно, атаковали завод в Удмуртии, выпускающий ракеты "Орешник" читайте подробнее на сайте "Диалог.UA": www.dialog.ua/russia/ukrainskie-flamingo-vozmozhno-atakovali-zavod-v-udmurtii-vypuskayushchiy-rakety-oreshnik.html Змінено 2 години тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 4 минуты назад, sergio сказал: На еврейских демократических выборах?! 😏 Не, ну козаки не могут же себе в гетьманы выбрать еврея. Это же абсурд какой 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 2 минуты назад, рыбак сказал: Не, ну козаки не могут же себе в гетьманы выбрать еврея. Это же абсурд какой А что есть другие кандидаты? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 16 минут назад, sergio сказал: А что есть другие кандидаты? Я себе уже выбор сделал. А вы себе все никак не определитесь. Точно , как та лженаука мечется . Она вам и определит кандидата Змінено 2 години тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 26 хвилин тому, рыбак сказав: В Сумах тоже несколько месяцев назад относительно свободно перемещались. А последние несколько недель по карте тривог там постоянно прилеты пишут. Наверно Сумам скоро станет еще сумней и печальней. Это было прогнозируемо. 30.06.2022 в 10:42, vadimv сказав: Жаль Сумы - неплохой был город. Но не повезло ему оказаться в антисанитарной зоне рядом с чумным бараком. 6 хвилин тому, рыбак сказав: Я себе уже выбор сделал. А вы себе все никак не определитесь. Точно , как та лженаука мечется . Хорошо хоть у рабов божих все стабильно. 2000 лет уже второго пришествия ждут. Змінено 2 години тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 4 минуты назад, рыбак сказал: Я себе уже выбор сделал. А вы себе все никак не определитесь. Точно , как та лженаука мечется . За которого из кандидатов в фараоны планируете голосовать?! 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 8 минут назад, sergio сказал: За которого из кандидатов в фараоны планируете голосовать?! Я не говорил , что планирую или буду когда либо и за кого либо голосовать. Ты меня с кем - то перепутал Мой выбор никак не связан с вашими выборами себе хозяина режима. Змінено 1 година тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 28 хвилин тому, sergio сказав: А что есть другие кандидаты? Не обирайте підарасів, а там і інші підтягнуться. Пропозиція завжди задовільняє попит. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Только что, US7IGN сказал: Не обирайте підарасів, а там і інші підтягнуться. Пропозиція завжди задовільняє попит. У вас там других не бывает. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 6 минут назад, US7IGN сказал: Не обирайте підарасів, а там і інші підтягнуться. И немножко жутко, И немножко странно, Что казалось шуткой, Оказалось раной. Что казалось раной, Оказалось шуткой... И немножко странно, И немножко жутко. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 20 минут назад, sergio сказал: За которого из кандидатов в фараоны планируете голосовать?! По каким критериям ты себе выбираешь гетьмана ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 9 хвилин тому, US7IGN сказав: Не обирайте підарасів Це ви зараз кому - реле, бородатій бабусі, фірташу чи ще комусь? 9 хвилин тому, US7IGN сказав: а там і інші підтягнуться. а інших традиційно в асфальт закатають 9 хвилин тому, US7IGN сказав: Пропозиція завжди задовільняє попит. Тіки не в совку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hause Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Чому українці змушені відмовлятися від лікування Джерело: https://censor.net/ua/b4011475 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 19 минут назад, рыбак сказал: Я не говорил , что планирую или буду когда либо и за кого либо голосовать. Ты меня с кем - то перепутал Мой выбор никак не связан с вашими выборами себе хозяина режима. Та просто думал, что пост Вадима, а то цитирование было. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 минуты назад, hause сказал: Чому українці змушені відмовлятися від лікування Джерело: https://censor.net/ua/b4011475 Не можуть до лікаря дійти, бо з хат бояться выйти?! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 хвилину тому, sergio сказав: Не можуть до лікаря дійти, бо з хат бояться выйти?! Та якщо гроші є - то лікар сам додому прийде ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 9 минут назад, vadimv сказал: Та якщо гроші є - то лікар сам додому прийде ) Ок.А обстеження як пойти? Ну допустим аналізи за грубу касу і дома можуть взяти, а МРТ, рентген, узі? Пи. Си. Я зуби місяці півтора назад лікував, так, добре, що лікар в особняку кабінет має. Спочатку він вийшов подивився, якраз бус ТЦКашний мимо проїхав. Я почекав, коли він віддалився і бігом в машину. Змінено 1 година тому користувачем sergio Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 19 хвилин тому, sergio сказав: Ок.А обстеження як пойти? Ну допустим аналізи за грубу касу і дома можуть взяти, а МРТ, рентген, узі? Пи. Си. Я зуби місяці півтора назад лікував, так, добре, що лікар в особняку кабінет має. Спочатку він вийшов подивився, якраз бус ТЦКашний мимо проїхав. Я почекав, коли він віддалився і бігом в машину. Треба було в Єгипет їхати Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 1 хвилину тому, US7IGN сказав: Треба було в Єгипет їхати Тут вам і стоматолог з Харкова і лабораторія InVitro Змінено 1 година тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 минуты назад, US7IGN сказал: Треба було в Єгипет їхати Якщо не вилікують, то хоч муміфіцирують професійно. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз