Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

7 годин тому, sergio сказав:

хлопчина..) за 5 секунд постарів років на 25) на адреналіні й не зрозумів.каскадер гарний. талант міг би пропасти.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

18 минут назад, МаТраС сказал:

хлопчина..) за 5 секунд постарів років на 25) на адреналіні й не зрозумів.каскадер гарний. талант міг би пропасти.

В мене майже така фигня років 8 тому була, тут вже описував, більше не буду, бо знов напишете, що втретє те саме пишу. 

Посилання на коментар

Ухилянтам з ТЦК знов не пощастило. 😏 

t.me/gnapinfo/4282

Могли би цеглою закидати, а потім на розтопку пустити. 👺 

Змінено користувачем sergio
Посилання на коментар

9 хвилин тому, sergio сказав:

В мене майже така фигня років 8 тому була, тут вже описував, більше не буду, бо знов напишете, що втретє те саме пишу. 

пишіть. я не так сильно слідкував за форумчанинами.

я як на пенсію піду,то добавлю в ссвою автобіографічну книжку. 

Посилання на коментар

16 минут назад, МаТраС сказал:

пишіть. я не так сильно слідкував за форумчанинами.

я як на пенсію піду,то добавлю в ссвою автобіографічну книжку. 

Та їхав раз вечором в грудні,ще і дощ йшов і якийсь прилурок перебігав через чотирьохполоску.Причому в капюшоні зі і з навушниками.головнеивін в один бік подивився в мав інший ні.Коли я його помітив дав по гальмам,але вже віддаль мала була.Точно так тільки спиною на капот вилетів у теж скло продавив,Потім скатується під машину,бо вона вже зупинилась.Я подумав,що вже пісец йому(хоча швидкість вже мала була,менше 20км)А він як цей в відео встає і хоче йти, бо каже що з ним все в порядку.Але я ментів тоді викликав,щоб потім проблем не було.Короче проіпав купу часу, по ітогу скло міняв за свої гроші.Та і слідак прискакав буквально через 10 хв,думав що бабла з мене зіб"є,але як довідався,що то не з моєї вини,став сумним і з"їбнув ,казав чекати патрульну.

Посилання на коментар

12 годин тому, Бездомный сказав:

юла плокулол ще від ганебного  ефіру з  тюлькою  латиніною не відмився

Посилання на коментар

10 хвилин тому, sergio сказав:

Та їхав раз вечором в грудні,ще і дощ йшов і якийсь прилурок перебігав через чотирьохполоску.Причому в капюшоні зі і з навушниками.головнеивін в один бік подивився в мав інший ні.Коли я його помітив дав по гальмам,але вже віддаль мала була.Точно так тільки спиною на капот вилетів у теж скло продавив,Потім скатується під машину,бо вона вже зупинилась.Я подумав,що вже пісец йому(хоча швидкість вже мала була,менше 20км)А він як цей в відео встає і хоче йти, бо каже що з ним все в порядку.Але я ментів тоді викликав,щоб потім проблем не було.Короче проіпав купу часу, по ітогу скло міняв за свої гроші.Та і слідак прискакав буквально через 10 хв,думав що бабла з мене зіб"є,але як довідався,що то не з моєї вини,став сумним і з"їбнув ,казав чекати патрульну.

ну за скло судитись хз чи воно варте того, при умові ,що лось ще втік і його знайти треба й доказати...
не знаю,як там ще з адвокатами, оці бабки,що платиш , то їх можна компенсувати за рахунок винуватого цікаво?)

Посилання на коментар

4 години тому, karbo сказав:

️Українські біженці у Польщі більше не можуть жити у безкоштовному помешканні – з 1 липня вони мають або самостійно оплачувати оренду, або шукати приватне житло, – пише The Telegraph

Польська влада зазначає: це зроблено, щоб спонукати тих, хто хоче залишитися, до фінансової самостійності, а тих, хто вже може повернутися в Україну, – виїжджати.

......

А ви кажете УПА 😅 

В Чехии ещё год назад.

Посилання на коментар

3 години тому, Gonchik сказав:

А в Польщі вибору особливо і немає у громадян - за неявку по повістці протягом шести годин годин наступає кримінальна відповідальність з мінімальним терміном 5 років.

К сожалению Порох оказался слабаком и не добился того же.

Посилання на коментар

1 минуту назад, Vinsol2009 сказал:

вот тут как раз порох и молодец, нах нам нужно 6 млн зеков?

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, Бармалей сказав:

вот тут как раз порох и молодец, нах нам нужно 6 млн зеков?

В Харькове СБУ и менты вонючие сдрыснули в первый день.

• Лайк 1
Посилання на коментар

4 години тому, 7351 сказав:

Декілька знайомих сімей з ТОТ виїхали до Польщі у 2015 році. Молодші за мене.

В статусі біженців їм було відмовлено:"в Україні немає війни, навіть воєнного стану немає" така була офіційна формуліровка відмови -- дяка Порошенку за те, що "зберігав росії лице" і брехав українцям про неможливість введення воєнного стану.

Безкоштовно тільки курси польської мови. Тому всі працювали та винаймали житло.

Вже всі стали громадянами Польщі.

ви в свойому стилі. або не розбираєтеся в законодавстві України. або свідомо маніпулюєте перекручуєте інформацію в стилі рос пропаганди . хоча для посіпак зелені і перше і друге норма.  Порошенко не вводить військовий стан. Рада вводить . У Порошенка не було більшості в Раді на відміну від вашого шефа. яка вірогідність введення військового стану тоді? адже введення військового стану це відміна виборів, обмеження свободи слова і так далі. І знаєте, що цікаво. якби таки ввели військовий стан, ви були б найбільшим критиком цього. 

Змінено користувачем Александр Аврамчук
Посилання на коментар

8 минут назад, Vinsol2009 сказал:

В Харькове СБУ и менты вонючие сдрыснули в первый день.

причем они к тому что Вы жалеете, что порох 5 лет не сделал за то что "военнообязанные" не придут сами в тцк в течении 6 часов как в польше?

Говорили что у нас 6 млн ухилянтов...где их содержать 5 лет и главное за какие шишы?

Посилання на коментар

23 хвилини тому, Vinsol2009 сказав:

Смог добиться только повышения мобилизационного возраста с 50 до 60.

• Хаха 1
Посилання на коментар

1 година тому, sergio сказав:

Та їхав раз вечором в грудні,ще і дощ йшов і якийсь прилурок перебігав через чотирьохполоску.Причому в капюшоні зі і з навушниками.головнеивін в один бік подивився в мав інший ні.Коли я його помітив дав по гальмам,але вже віддаль мала була.Точно так тільки спиною на капот вилетів у теж скло продавив,Потім скатується під машину,бо вона вже зупинилась.Я подумав,що вже пісец йому(хоча швидкість вже мала була,менше 20км)А він як цей в відео встає і хоче йти, бо каже що з ним все в порядку.

Я якось їхав в полутєх на тролейбусі (1994 рік) на задній площадці. Прямо за тролейбусом їхав жигуль, а в сусідньому ряду на перехресті стояли машини, за якими того жигуля не було видно. І тут прямо під жигуль вилітає підліток, перелітає через капот, розбиває головою лобове, і шкереберть летить далі через дах і багажник. Я аж офігів від такого видовища прямо переді мною. А той зомбі підхватився і побіг далі. Причому в польоті через дах у нього з ноги один кросовок злетів - він так і побіг в одному.

Змінено користувачем vadimv
  • Хаха 1
Посилання на коментар

7 минут назад, vadimv сказал:

и провести тренировку бусификаций

• Лайк 1
Посилання на коментар

22 хвилини тому, vadimv сказав:

При Порошенку долар був по 24))))

• Хаха 2
Посилання на коментар

1 час назад, МаТраС сказал:

ну за скло судитись хз чи воно варте того, при умові ,що лось ще втік і його знайти треба й доказати...
не знаю,як там ще з адвокатами, оці бабки,що платиш , то їх можна компенсувати за рахунок винуватого цікаво?)

Та я поміняв тоді ,вже непам*ятаю 800 грн,чи що типа того.

Якщо адвокат дає чеки,то думаю можна.😎

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

17 минут назад, vadimv сказал:

Я якось їхав в полутєх на тролейбусі (1994 рік) на задній площадці. Прямо за тролейбусом їхав жигуль, а в сусідньому ряду на перехресті стояли машини, за якими того жигуля не було видно. І тут прямо під жигуль вилітає підліток, перелітає через капот, розбиває головою лобове, і шкереберть летить далі через дах і багажник. Я аж офігів від такого видовища прямо переді мною. А той зомбі підхватився і побіг далі. Причому в польоті через дах у нього з ноги один кросовок злетів - він так і побіг в одному.

Шоковий стан.Може ще побігати.Деякий час.

Посилання на коментар

12 хвилин тому, sergio сказав:

Шоковий стан.Може ще побігати.Деякий час.

побіг .забіг на кухню .попив води і задвухсотився))) 
хай тоді ще докажуть,що він із=за дтп задвухсотився. мало що з ним за цей час сталось..

Посилання на коментар

Тільки що, МаТраС сказав:

побіг .забіг на кухню .попив води і задвухсотився))) 
хай тоді ще докажуть,що він із=за дтп задвухсотився. мало що з ним за цей час сталось..

Експертиза легко встановлює 😉

Посилання на коментар

13 хвилин тому, US7IGN сказав:

а вдруг йому по башкі наріки надавали по дорозі?)

Посилання на коментар

21 хвилину тому, МаТраС сказав:

а вдруг йому по башкі наріки надавали по дорозі?)

я ж написав

35 хвилин тому, US7IGN сказав:

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...