DmiVady Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 хвилини тому, sergio сказав: Кляте ТЦК. 😠 Вже два місяці бізнес мені χερять. У ТЦК уже так погано з грошима, що вони почали збирати пралки по хатах? Віджимають бізнес? Отжежянуковичі! 🤬 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) вам подобається літо? я от ненавиджу його. всі неадеквати на вечір-ніч вилазять. якщо б всі люди жили в приватних будинках чи ще краще - в селах, то може і війни не було б а так в курятниках кожен сходить з розуму по своєму, і *бе мозок сусідам своїм Змінено 1 година тому користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 минуты назад, akineo сказал: якщо б всі люди жили в приватних будинках чи ще краще - в селах, то може і війни не було б люди начинающие войны как раз в частных и живут))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 58 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 58 хвилин тому 18 минут назад, DmiVady сказал: У ТЦК уже так погано з грошима, що вони почали збирати пралки по хатах? Віджимають бізнес? Отжежянуковичі! 🤬 З хати вже мiсяці не виїжджаю,облави. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 57 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 57 хвилин тому 20 минут назад, akineo сказал: пізно вже насправді сумні фото. явно жили пенси, чиїсь батьки. в таких умовах. але були щасливі скоріше за все. а тепер хтось отримав спадщину, і , або сам робить ремонт, або продали і новий власник робить ремонт. покладуть скрізь ламінат, плитку мажорну в санвузлах ... бездуховненько стане Та причому тут пізно,я навіть не рипаюсь,з міркувань безпеки, Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 51 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 51 хвилин тому 5 хвилин тому, sergio сказав: Та причому тут пізно,я навіть не рипаюсь,з міркувань безпеки, придбайте гвинтокрил Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 49 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 49 хвилин тому 9 хвилин тому, sergio сказав: З хати вже мiсяці не виїжджаю,облави. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 44 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 44 хвилини тому (змінено) 14 хвилин тому, sergio сказав: З хати вже мiсяці не виїжджаю,облави. Жорстко у вас. Я сьогодні вдень повертався із села: на блокпості тільки поліціянт та військові. Махнули рукою і не чіпали. Спека, їм ліньки. Але людей ловлять: мого постачальника свіжої річкової риби нещодавно загребли ( Довелося самому їхати в село та здобувати смачну їжу 😉 Змінено 44 хвилини тому користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 38 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 38 хвилин тому 6 хвилин тому, DmiVady сказав: смачну їжу вона ж сира Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 19 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 19 хвилин тому 37 хвилин тому, sergio сказав: Та причому тут пізно,я навіть не рипаюсь,з міркувань безпеки, www.instagram.com/reel/DZFjmTbRnMO/ Кажуть там такий хабар беруть, куди там пралки Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 17 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 17 хвилин тому 21 хвилину тому, akineo сказав: вона ж сира www.instagram.com/reel/DaStk9cBdXs/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз