XL.pro Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 1 хвилину тому, Бармалей сказав: ну что, товарищи ухылянты, то что предсказывал великий ленин совершилось леволюция победила - полиция массово начала охотиться за ухылянтами...видит молодой останавливают и прямо говорят - хочешь быстрее, резерв покажи и едь дальше...сегодня меня так остановили и еще пару авто с сотрудниками... товарищ будущий министр цветной металлургии будьте осторожней...я не шучу Тиждень тому розповідав про мобілізацію форумського електрика. Як це відбулось, людина в п'ятницю поїхала для влаштування на роботу з бронюванням, пройшла обстеження, співбесіду і планувала у вівторок вийти працювати заброньованим. По дорозі додому таксист із третього ряду повернув у перший і сам зупинився на блок пості (його навіть не встигли зупитини полціцейські). Просидівши три дні в ТЦК, оскільки реально обмежено придатний нікому не потрібний був, його погодилась взяти до себе військова частина в Київській області. На вихідні відпускають додому. Умовно пощастило. Тому не тільки тітушки (як то показала ситуація у Львові), але й таксисти співпрацюють з ТЦК. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 6 минут назад, XL.pro сказал: але й таксисти співпрацюють з ТЦК не только спивпрацюють в том смысле, что Вы описали...а еще и как посредники по баблишку...есть у меня пару примеров, один знакомый, а второй рядом живет и во дворе некоторым помогал денег лишиться Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 28 минут назад, Gonchik сказал: Я мав на увазі кримінальну ситуацію після війни. Та пофіг, ухилянти і так по 3 роки поспіль в хатах сиділи, то ще декілька років посидят поки ті ветерани на взаєм не повбиваються.А коли від мадяра почнуть в розборках брати участь то пісец повний настане. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому Таке враження що в темі тільки два оптимісти залишилося Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 2 хвилини тому, sergio сказав: коли від мадяра почнуть в розборках брати участь то пісец повний настане. uatv.ua/uk/za-10-dniv-lypnya-sbs-zavdaly-udariv-po-60-energetychnyh-ob-yektah-na-okupovanyh-terytoriyah-madyar/ Думаєте переїбашать все на окупованих територіях і за неокуповані візьмуться? 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 15 минут назад, XL.pro сказал: Тиждень тому розповідав про мобілізацію форумського електрика. Як це відбулось, людина в п'ятницю поїхала для влаштування на роботу з бронюванням, пройшла обстеження, співбесіду і планувала у вівторок вийти працювати заброньованим. По дорозі додому таксист із третього ряду повернув у перший і сам зупинився на блок пості (його навіть не встигли зупитини полціцейські). Просидівши три дні в ТЦК, оскільки реально обмежено придатний нікому не потрібний був, його погодилась взяти до себе військова частина в Київській області. На вихідні відпускають додому. Умовно пощастило. Тому не тільки тітушки (як то показала ситуація у Львові), але й таксисти співпрацюють з ТЦК. Та я дружину з дітьми мав о п"ятій ранку на автбус завезти, але вирішив не ризикувати подзвонив знайомому таксисту. Вже в Угорщині. ХЗ може нехай відразу до Німеччини їдуть на соціалі оформляються, чи вже після відпочинку в Чорногорії?! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 19 минут назад, XL.pro сказал: Тиждень тому розповідав про мобілізацію форумського електрика. Як це відбулось, людина в п'ятницю поїхала для влаштування на роботу з бронюванням, пройшла обстеження, співбесіду і планувала у вівторок вийти працювати заброньованим. По дорозі додому таксист із третього ряду повернув у перший і сам зупинився на блок пості (його навіть не встигли зупитини полціцейські). Просидівши три дні в ТЦК, оскільки реально обмежено придатний нікому не потрібний був, його погодилась взяти до себе військова частина в Київській області. На вихідні відпускають додому. Умовно пощастило. Тому не тільки тітушки (як то показала ситуація у Львові), але й таксисти співпрацюють з ТЦК. Ще Через ОЛХ відловлюють. Вже декілька раз було, що дзвонять, що вже прямо зараз їдуть бо то шурік треба то ще дещо. Я кажу ОЛХ доставка онлі. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 6 хвилин тому, US7IGN сказав: Таке враження що в темі тільки два оптимісти залишилося Для Вас стало откровенням дізнатися в якій країні живемо?! Але кожен, хто залишився мав на те свою мотивацію. Окрім зовсім наївних. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 4 хвилини тому, sergio сказав: Та я дружину з дітьми мав о п"ятій ранку на автбус завезти, але вирішив не ризикувати подзвонив знайомому таксисту. Вже в Угорщині. ХЗ може нехай відразу до Німеччини їдуть на соціалі оформляються, чи вже після відпочинку в Чорногорії?! Хто їде до Німеччини таксист чи Ваша сім'я? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 5 минут назад, US7IGN сказал: uatv.ua/uk/za-10-dniv-lypnya-sbs-zavdaly-udariv-po-60-energetychnyh-ob-yektah-na-okupovanyh-terytoriyah-madyar/ Думаєте переїбашать все на окупованих територіях і за неокуповані візьмуться? Конкуруючі кондитерські фабрики будуть нищити. 😸 Їде цистерна, везе пальмову олію для виготовлення рошенок, а тут фігась дрони в бочіну. І вже не їде... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 6 годин тому, sergio сказав: Взагалі хочуть всіх на всіх натравити, де тільки можна. sud.ua/uk/news/ukraine/365966-za-nezakonne-parkuvannia-khochut-shtrafuvaty-na-50-tysiach-hryven-a-svidkam-porushennia-platyty-vynahorodu в Москві давно такий додаток на телефон є. суть не натрвати, а щоб люди нарешті почали жити із здоровим глуздом (про закон зараз говорити...) але я вважаю, що законів зараз вистачає, проблема в тому, що ніхто не слідкує за їх дотриманням. в чому проблема приватні компанії евакуваторів запустити, як в тій же Москві а з курящими "курю де хочу" що робити? Змінено 4 години тому користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому Только что, XL.pro сказал: Хто їде до Німеччини таксист чи Ваша сім'я? Таксист до автобуса їх віз. Хоча мені хвмлинм10 було туди їхати. Але перестрахувався. Вони відпочивати їдуть. Та все одно повернуться, мала ще семестр магістратури і в малого навчання. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 3 хвилини тому, XL.pro сказав: Для Вас стало откровенням дізнатися в якій країні живемо?! Але кожен, хто залишився мав на те свою мотивацію. Окрім зовсім наївних. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 1 минуту назад, akineo сказал: а з курящими "курю де хочу" що робити? тут легко - окружающие подходят по очереди и стреляют сигарету))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 1 минуту назад, akineo сказал: в Москві давно такий додаток на телефон є. суть не натрвати, а щоб люди нарешті почали жити із здоровим глуздом (про закон зараз говорити...) але я вважаю, що законів зараз вистачає, проблема в тому, що ніхто не слідкує за їх дотриманням. в чому проблема приватні компанії евакуваторів запустити, як в тій же Москві а з курящими "курю де хочу" що робити? Я я про той прикол бачив, ходять фоткають, а їм потім 10% на карту.Якщо така шняга буде то треба як Тцкуни ліві номера чіпляти. . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 2 минуты назад, sergio сказал: а їм потім 10% на карту классно...можно и работу бросить))))))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 2 години тому, 7351 сказав: гірше за війну нічого в світі немає. то чому ви за продовження війни? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 1 годину тому, US7IGN сказав: думаю не приймуть sud.ua/uk/news/laws/366191-povistku-ttsk-ne-mozhna-bude-vvazhaty-vruchenoiu-lyshe-cherez-vidmitku-poshty-zminy це потрібно лище тим, хто готовий буде судитися у нас взагалі повістки шлють місцевій раді, а ксерокопію без будь чого розносить двірниками і якщо ти її заігнориш, бо вона з порушенням вручена, а тце вліпить тобі розшук, то у етеб вже і часу не буде судитись - бо тебе забусять і всьо - додому ти не повернешся вже Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 8 хвилин тому, sergio сказав: Таксист до автобуса їх віз. Хоча мені хвмлинм10 було туди їхати. Але перестрахувався. Вони відпочивати їдуть. Та все одно повернуться, мала ще семестр магістратури і в малого навчання. У нас з Вами різні філософії. Якби це були мої діти, я б дупу рвав, відправляючи їх за кордон, в першу чергу на навчання. Повернутися в Україну завжди зможуть, якщо захочуть. Моя подруга, яка живе у Франції, бідкається, що умовно безкоштовні садок/школа погані, багато чорних, арабів з найбідніших сімей з усіма наслідками. При тому у свекра 500 тис.євро на рахунку, з її сторони кілька квартир в Києві, є в Полтаві. Ніхто не бажає частину своїх статків вкласти в освіту дітей. 7 хвилин тому, US7IGN сказав: Як показала реальність, не з 2019, в з 2014 р. Цукерками Рошен балістику не зїбєш. РФ планомірно готувалася, добудовуючи другий північний потік. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 49 хвилин тому, XL.pro сказав: В цьому плані я песиміст. Розумію, що після завершення війни буде ще гірше, коли сотні тисяч психічно скалічених людей будуть ходити по місту з нелегальною зброєю і як вберегти рідних і близьких - хз. Адже держава зараз майже не допомогає, умовні 10-15 тис.грн для інваліда - копійки, не проводиться належна психологічна підтримка. ну з чогось починати треба? і це не причина ж продовжувати вічну війну. тим апче коджен день додає скалічених. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 49 хвилин тому, Бармалей сказав: видит молодой останавливают и прямо говорят - хочешь быстрее, резерв покажи и едь дальше.. а як раніше було? зараз якщо бачу що йдуть до мене, то одразу готую, і так зрозуміло чого вони хочуть, а дискутувати з ними я не потягну Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 1 минуту назад, akineo сказал: і це не причина ж продовжувати вічну війну. тим апче коджен день додає скалічених. ну так прекратите войну 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 2 часа назад, рыбак сказал: "Президент Польши Навроцкий выступил за запрет в стране красно-черного флага ОУН-УПА. Во время церемонии в селе Радруж, приуроченной ко Дню памяти жертв Волынской резни, он заявил: "Под этим красно-черным флагом, который мы не хотим видеть в Польше. И я сделаю все, чтобы его не было в нашей стране. Я верю, что польский парламент примет соответствующий закон". По словам Навроцкого, этот флаг символизирует “идеологию украинского национализма, представители которого убивали польских женщин и детей”. Он также сравнил эту идеологию с нацистским лозунгом "Кровь и почва" и заявил, что ей "нет места в Европейском союзе"."-- - до выборов больше года и тему поляки не упустят. А укрвласти назад уже невдобно сдать. Сами себя загнали. .сколько черно красных флагов у бригад всу ? И тут можно вспомнить , а кто же на постсоветском пространстве открыл окно Овертона и стал использовать национальную трагедию в политических целях? Да это же укрпатриоты и Ющенко с голодомором в 2004 году. Года 3 назад тут в теме интересовался , а какие цели преследовались , когда начали " вытаскивать трупы" несчастных 1932-7 годов ? И что сейчас , почему с Польшей возмущаются ? А кто из этой темы больше возмущается действиями польских политиков ? Да это же днепропетровский косноязычий трупоед , который любит тащить трупы погибших и умерших десятки и сотни лет давности . Польские политики используют ровно ту же технологию электоральной мобилизации и внешнего давления, только объектом исторического обвинения теперь выступает украинский национализм 1940-х годов. - за что боролись , на то и напоролись. Пожинайте плоды . Посеяли ветер - пожнете бурю. Змінено 4 години тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 22 хвилини тому, XL.pro сказав: хто залишився мав на те свою мотивацію. безисходность на українській Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 14 минут назад, Бармалей сказал: классно...можно и работу бросить))))))) Меня раз такой активист на тротуар жопоц потдпер не давал уехать. Вызвал полицию, что типа парковка на тротуаре. Я его начал пхать помалу, а оно чуть на багажник не лёгло. Дальше не стал рисковать, Бо он кричать начал. Когда полицаи приехали, сказал, что я его задавить хотел. Полицаи посмотрели на него, что дурачек, но тем не мене мне за парковку выписали штраф. Да, было бы место по глуше, я бы или газанул бы сильнее, или бы просто вышел по Е-, балу ему надавал бы. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз