Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

9 годин тому, karbo сказав:

В результаті близько 15–20 тисяч осіб були змушені покинути країну

Це називається "вигнали усіх"? Тобто їх усіх було 15–20 тисяч? От жеж брехло...

Змінено користувачем vadimv
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

6 минут назад, Александр Аврамчук сказал:

був би уних презедент єврей. і жили б вони краще ніж зараз :-) 

президент єврей у Польщі ?  

:lol::lol:

ви не знаєте поляків .

це ж західні кацапи .

піс - то польське лднр 

Посилання на коментар

11 минут назад, Александр Аврамчук сказал:

на днях в Вишневому бусифікували знайомого, 58 років. спортивним тренером працював. дані не оновлював. були проблеми з обліком.  мабуть думав що не візьмуть.   

Так зараз навіть в 59,5 гребуть. 

Посилання на коментар

23 години тому, US7IGN сказав:

«Якщо я бачив далі за інших, то тому, що стояв на плечах гігантів».

"У моїх батьків був літак" (с) матір Маска

• Дякую 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

58 минут назад, vadimv сказал:

"У моїх бітьків був літак" (с) матір Маска

а може  це   той , який медоїд погриз?

Змінено користувачем Бездомный
Посилання на коментар

Анна Оскоміна

👽 Маю окрему думку щодо цієї стрімкої й гарячкової заміни уряду. 
Вам не сподобається, бо в ній занадто мало конспірології.

Дивіться, тільки за останні пару тижнів сталося кілька величезних скандалів, від яких штормить соцмережі. Хронологію не пам'ятаю, але по пам'яті:

1. Повний пр0й0б з затопленим НВМК (меморіальним кладовищем), включно з перепохованням родини Мельників – прямо в болото.
Реакція влади: пі3∆ьож у очі, що так і треба.

2. Страшенний скандал зі Скелею – більше 30 замордованих новобранців за півроку – нищівний удар по мотивації військових і репутації армії.
Реакція влади: пук-пук, срєньк-срєньк, хай працюють правоохоронні органи. 

3. 40-денну операцію по примусу до миру ми пафосно об'явили, але протиракет до Петріотів немає, балістику збивати нічим, як наслідок – мега-вибух в Вишневому. Кажуть, тиждень стояв нерозвантажений потяг з боєприпасами. Знесено мікрорайон, купа загиблих.
Реакція влади: пук-пук, срєньк-срєньк, я звільнив двох неназваних директорів держпідприємств Укроборонпрому.
Офігенно порішав, молодець.

4. ДБР руками ручного Печерського суду забороняє ЦПК оприлюднювати  неопубліковане розслідування про 143 об'єкти нерухомості, які належать брату директора ДБР.
Журналістська спільнота вирує.
Реакція влади: 0.
Який такий директор ДБР? Не знає Вова.
Як не знає, хто такий Вова «з Династії».

5. Наїзд ДБР на «Вирій» – крупного виробника дронів. Що характерно, з найдешевшими дронами в галузі. Звинувачення в завищенні ціни дронів на 7 мільярдів. Десятки обшуків – у офісах, у працівників, їх родичів і підрядників. Увага – без рішення суду і навіть без звинувачення!
Реакція влади: 0.
Яке таке ДБР? Не знає Вова.
Та і хто такий Вова, не знає.

6. Сутичка громадян з ТЦК у Сихові, де справжнього військового силою примусили вибачатися перед ряженим качком, який ні дня не воював. І залякані підлітки, які кричать «Слава ТЦК», як перед кадирівцями.
Реакція влади: "дуже погане ставлення до людей у військовій формі, і так не має бути".
Розумієте, да? Не військових. Людей у формі. Як отой бійцівський тренер Удут. Однострій вдягнув, і вже еліта.
А ви не смійте навіть глянути косо.

7. Абсолютно ганебне рішення Верховного суду за позовом Петра Порошенка – причому, прийняте під ймовірним тиском СБУ, та й ще дві "окремих думки" – що само по собі унікальний випадок.
Реакції влади: 0.
До слова, ви ж розумієте, що це потрібно не тільки для того, щоб усунути Пороха з виборів. Це потрібно ще й для того, щоб він не міг фінансувати виборчу кампанію – ані свою, ані ЄС, ані чиюсь іншу. І затягували умисно на півтора роки саме тому, що думали, ось-ось вибори не за горами, а там хай навіть ЄСПЛ виграває і відміняє, головне, що ми з виборами пропітляли.

8. І вишенька на торті – чудовищне вбивство двох цивільних цілою групою військових за наказом комбрига. Комбриг і комбат – зі Скелі.  І комбриг – в СЗЧ. Деталі настільки шокуючі, що волосся стає дибки і ворушиться. Оце миздобули – перевершили навіть кувалду Прігожина. 
Реакція влади: а вона взагалі була? Я не помітила.
Подвійне замовне вбивство військовиками цивільних, комбриг втік, а Вові про це нема чого сказати своєму народові. Він зайнятий війною же ж. 40-денною операцію з примусу до. Йому нема коли займатися такою фігньою.

Апд. Доповнили в коментарях:
9. Замах в Монако і вбивство виконавиці.
10. Санкції на Борислава Березу.

Десять. Десять помітних скандалів! За якихось пару тижнів. Кожен з яких претендує на величезний шіт-шторм, на максимальний  розголос, на  суспільний тиск і повноцінне публічне(!) розслідування.

То до чого тут срачка-гарячка з новим урядом, спитаєте ви?

Та бо "нада шота дєлать срочна!"
Треба терміново змінити порядок денний, а перебити весь цей пекельний хаос може лише дуже вагомий інформаційний привід. Не менш потужний і незламний, ніж наш Найбоневтічніший.

От і все. Старий добрий прийом «народ відволічеться і забуде». І чарівна пігулка «новиє ліца». Тепер вже точно новиє.  Найновіші, ви ще таких не бачили.

Не здивуюся, якщо він заодно просуне Поклада на голову СБУ – того самого, який методів не обирає і не буде, як Малюк, відмовлятися прогнилі подання підписувати. Минулого разу голосів не було, а зараз знайдуться.
От побачите.

Так що вся ця тусанина виключно для того, щоб ви відволікалися від думки про колапс держуправління і хоч трошечки помріяли про «а може, тепер луччє стане?».

Ага. З 2019го кожен божий день тільки луччє стає.(С)

• Лайк 2
  • Хаха 1
  • Сумно 1
Посилання на коментар

14 хвилин тому, Бездомный сказав:

який спорт ?

точно не знаю. чи бокс чи боротьба. щось таке. на вигляд здоровань. що цікаво, я на рік молодше. разів 7 перевіряли документи але не доходило навіть до звірки даних з базою. тільки дізнавалися про рік народження по паспорту або зі слів, втрачали інтерес.   

Посилання на коментар

Тільки що, XL.pro сказав:

Заморозка по лінії розмежування

ви оптиміст або наївний. мені б ваш оптимізм . 

Посилання на коментар

2 минуты назад, XL.pro сказал:

Не пойдет ху№ло на это.

Посилання на коментар

10 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав:

ви оптиміст або наївний

Як жеж інакше:

11.07.2026 в 23:54, XL.pro сказав:

Це мій свідомий вибір залишитись в Україні. Міг виїхати до і під час війни, більше того, мене "виганяли" за кордон.

• Лайк 1
Посилання на коментар

20 минут назад, XL.pro сказал:

+ прощення  , зняття санкцій , інвестиції  та трансфер технологій - "повернення кацвапів у лоно рідної західної цивілізації" 

тобто нова перезагрузка на кшталт тієї , яку влаштував покидьок  обабамама .

личко не лусне ?

видя то, что тут не перед стадом
И что приходит, наконец,
Ему расчесться за овец, —
Пустился мой хитрец
В переговоры
И начал так: «Друзья! К чему весь этот шум?
Я, ваш старинный сват и кум,
Пришел мириться к вам, совсем не ради ссоры;

Забудем прошлое, уставим общий лад!
А я, не только впредь не трону здешних стад,
Но сам за них с другими грызться рад
И волчьей клятвой утверждаю,
Что я…
» — «Послушай-ка, сосед,—
Тут ловчий перервал в ответ,—
Ты сер, а я, приятель, сед,
И волчью вашу я давно натуру знаю;
А потому обычай мой:
С волками иначе не делать мировой,
Как снявши шкуру с них долой».
И тут же выпустил на Волка гончих стаю.

images - 2026-07-13T090512.121.jpg

Посилання на коментар

Хто буде наступним прем'єр-міністром України?

Це абсолютно не має жодного значення. Абсолютно. Призначте завтра Пупкіна, і післязавтра - його ніхто навіть не згадає.

Голів уряду, попри Конституцію, знімає і призначає Зеленський. Як і голів Верховної Ради.

Жодної змагальності.

Жодної програми уряду.

Жодних висновків після звільнення.

Той, хто перебрав на себе всі повноваження у цій державі - Володимир Зеленський. Всі інші це - антураж для президента України.

Відставляючи Свириденко, Зеленський де-факто втретє за сім років висловлює сам собі недовіру. Бо ти ж їм всім довіряв, але жодного разу не запитав: "А що ж ви, с...ки, зробили?".

Бо ти знаєш, що незроблене ними, це - незроблене особисто тобою. При повному контролі парламенту, силовиків, центральних органів влади, місцевих органів влади, армії.

В умовах, коли країна стоїть на межі "бути чи не бути", важливим є не переставляння ліжок у консерваторії. Важливим є відповідальність за зроблене і не зроблене.

Досить вже влаштовувати кадрове файєр шоу! Джерело: https://censor.net/ua/b4013086

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

14 минут назад, Бездомный сказал:

видя то, что тут не перед стадом
И что приходит, наконец,
Ему расчесться за овец, —
Пустился мой хитрец
В переговоры
И начал так: «Друзья! К чему весь этот шум?
Я, ваш старинный сват и кум,
Пришел мириться к вам, совсем не ради ссоры;
Забудем прошлое, уставим общий лад!
А я, не только впредь не трону здешних стад,
Но сам за них с другими грызться рад
И волчьей клятвой утверждаю,
Что я…
» — «Послушай-ка, сосед,—
Тут ловчий перервал в ответ,—
Ты сер, а я, приятель, сед,
И волчью вашу я давно натуру знаю;
А потому обычай мой:
С волками иначе не делать мировой,
Как снявши шкуру с них долой».
И тут же выпустил на Волка гончих стаю.

Академик Императорской Академии. Годиться. Это из хороших толстоевских?

• Хаха 2
Посилання на коментар

11 годин тому, Бармалей сказав:

или скеля)))

Не, ну если кота действительно бусифицировали, то это круче, чем два попадалова в оккупацию и пять вступаний в брак

• Хаха 3
Посилання на коментар

6 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав:

ви оптиміст або наївний. мені б ваш оптимізм . 

Кто не был молод, тот не был глуп (с)

Битва Мідвей "Якщо ви плануєте весілля і можливо я не бачив запрошення, але я чув від служби доставки їжі, що у них банкет, флорист скуповує всі квіти на острові, найкращі співробітник замовлені..."

Наприклад, DimaF не бачить паливної кризи в Росії. В той час вартість бензину подекуди виросла в 2 рази, літом - це посівна кампанія, зупиняється логістика, зростає незадоволення населення, ціни будуть підніматися, розкручується інфляція. Економіка має ланцюгову реакцію.

Раніше РФ вистачало ресурсів набирати контрактників, зараз бовдури помирати та гроші закінчилися, залишився лише один метод - силова мобілізація.

Вікно можливостей заморозити війну є до оголошення силової мобілізації в РФ, яка може відбутися в кінці вересня 2026 р після виборів в державну думу.

Звісно, що рішення про закінчення війни приймає одна людина - Путін.

Якщо буде загострення війни, то ще рік, два вона може тривати.

Посилання на коментар

1 година тому, Vitaliy67 сказав:

Вы намекаете на элитного рагуля?

Елітний рагуль, це таки же оксюморон, як кацапомовний українець, з томіком толстоєвского в руках.

• Дякую 1
Посилання на коментар

53 минуты назад, XL.pro сказал:

Битва Мідвей "Якщо ви плануєте весілля і можливо я не бачив запрошення, але я чув від служби доставки їжі, що у них банкет, флорист скуповує всі квіти на острові, найкращі співробітник замовлені..."

Наприклад, DimaF не бачить паливної кризи в Росії. В той час вартість бензину подекуди виросла в 2 рази, літом - це посівна кампанія, зупиняється логістика, зростає незадоволення населення, ціни будуть підніматися, розкручується інфляція. Економіка має ланцюгову реакцію.

Раніше РФ вистачало ресурсів набирати контрактників, зараз бовдури помирати та гроші закінчилися, залишився лише один метод - силова мобілізація.

Вікно можливостей заморозити війну є до оголошення силової мобілізації в РФ, яка може відбутися в кінці вересня 2026 р після виборів в державну думу.

вибачте , яка мобілізація на  тлі паливної кризи ? на забезпечення  кожного умовного солдата - тонни вантажів .

чим все оте возитимуть ?

тачанками ? 

коні - овес в наявності  ?

Посилання на коментар

13 хвилин тому, XL.pro сказав:

Путін не скористається цим вікном... буде мобілізація. поки що я бачу розвиток по найгіршому сценарію і жодного оптимізму.  колись був таким же оптимістом як ви. але на жаль розвиток подій змінив моє ставлення.     

• Лайк 1
  • Сумно 2
Посилання на коментар

3 хвилини тому, Александр Аврамчук сказав:

Путін не скористається цим вікном... буде мобілізація. поки що я бачу розвиток по найгіршому сценарію і жодного оптимізму.  колись був таким же оптимістом як ви. але на жаль розвиток подій змінив моє ставлення.     

Найбільша проблема в тому що війна потрібна всім крім кріпаків з обох сторін.

В цій війні Китай зіграє роль США в другій світовій.

Вчора мала була на черговій грі де вони  моделювали якійсь військовий конфлікт і почали третю світову. Це дає уявлення як працює реальна політика і що нас чекає у майбутньому :lol:

IMG_20260712_145054_057~2.jpg

Змінено користувачем US7IGN
  • Лайк 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, Александр Аврамчук сказав:

поки що я бачу розвиток по найгіршому сценарію і жодного оптимізму    

Та ладно, найгіршим сценарієм був би удар ЯЗ, так що поки що все більш-менш оптимістично...

• Лайк 1
Посилання на коментар

47 минут назад, ks6 сказал:

Академик Императорской Академии. Годиться. Это из хороших толстоевских?

Это  - когнитивный диссонанс.

Одна из причин мной заболоченных такого рода  персонажей, это  противоречия не только в персональной аргументации и позиции  , но и  в одном предложении  -абсурд на абсурде и абсурдом погоняет, чаще это тотальная безграмотность и брожение в мозгах отрывков чужих мыслей и пропаганды. 

Можно спорить  , вести диалог , соглашаться или нет только тогда , когда у оппонента присуствует четкая , ясно выраженная и последовательная позиция . А когда идет вал  и нагромождение бреда из  больного  воображения  особи , когда одно предложение противоречит второму , а третье первому  и превращается в бессмысленную  галиматью ,   то это необходимо отсекать .   

Тут есть его собрат по разуму и сосед по месту обитания - бармалей. Это ваще уникальный тип , напоминает мне Грицька  пасшего гусей , который вынес из школы лишь " Абабабаламага" :))  но тот хоть понимал свою ограниченность , а этот же - похваляется. 

Змінено користувачем рыбак
Посилання на коментар

8 хвилин тому, vadimv сказав:

Та ладно, найгіршим сценарієм був би удар ЯЗ, так що поки що все більш-менш оптимістично...

усе в цьому світі відносне. варіант ядерного удару я не розглядаю взагалі. 

Посилання на коментар

1 хвилину тому, Александр Аврамчук сказав:

усе в цьому світі відносне. варіант ядерного удару я не розглядаю взагалі. 

Чому? На чому заснований ваш оптимізм? :lol:

• Лайк 2
Посилання на коментар

35 минут назад, US7IGN сказал:

Найбільша проблема в тому що війна потрібна всім крім кріпаків з обох сторін.

В цій війні Китай зіграє роль США в другій світовій.

чому лише китай ? 

індія , іран , навіть сакартвело з вірменією  та країнами центральної азії , які стали тразитерами  підсанкційних товарів

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...