Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

2 часа назад, DmiVady сказал:

У гузно він може й не залізти, якщо ховати надійно :lol:)))
Розміри126 × 60 × 25 мм; Маса = 185 г
SONIM XP1300 CORE

Тож Nokia 1100❤️ - ось тру-телефон тру-ухилянта. 💪
Хоча ... зі сховом для нього теж не все так однозначно :razz:
Але я не фахівець із цього питання, практики не маю, тому припускаю :pardon:

Смарт віддаш, вже за другий особливо шмонати не будуть. 

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

5 хвилин тому, sergio сказав:

А у нас возле Стрия, почти мента задвузсотили. Чувак от ТЦКашников съебывал на Рейндже.Они там, что, совсем педали попутали, к таким машинам дебываться?

zaxid.net/rozshukuvaniy_ttsk_vodiy_range_rover_pid_chas_vtechi_zbiv_politseyskogo_bilya_striya_n1641981

Схоже довбень навіть телефон не здогадався вимкнути. І ренжу ціна штук п'ять в базарний день :lol:

Посилання на коментар

4 хвилини тому, sergio сказав:

Дроти навіть в Німеччині відкушують. Жирниц дріт від пральки може містити 50 грам міді, що при нинішніх цінах вистачить купити пиво на акцію в  АТБ. 😎 

Скільки часу потрібно щоби назбирати в такий спосіб 1 кг міді?

Посилання на коментар

Только что, US7IGN сказал:

Схоже довбень навіть телефон не здогадався вимкнути. І ренжу ціна штук п'ять в базарний день :lol:

Та я в Албанії на ті, Рейнжі надивився. Спочатку понтово по вулиці їде, а потім на парковці щоб завезти 10 хвилин стартером дрочить. . 

• Хаха 1
Посилання на коментар

Тільки що, sergio сказав:

Смарт віддаш, вже за другий особливо шмонати не будуть

Бізнес ідея - продавати смарти на віддачу виробництва тієї фірми що пейджери моджахедам робила :lol:

• Хаха 2
Посилання на коментар

1 час назад, vadimv сказал:

Якщо комусь треба штовхатися  з дастерами, то мабуть краще підійде броньований прадо )

Особливо ніщеброду сподобається ремонтувати колимагу, яку припинили випускати 18 років тому ))

Танех робити. Моїй 28IMG_20260716_125313.thumb.jpg.e21c57864025b84b8016905b32fb0e01.jpg наступного року буде. 

IMG_20260716_110440.jpg

IMG_20260716_123120.jpg

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

16 минут назад, karbo сказал:

Скільки часу потрібно щоби назбирати в такий спосіб 1 кг міді?

Я вже під 80 пральок розібрав, десь 60 холодильників, і 300 телевізорів з мониторами. Нехай пралька і холодильник по 50 грам, тєлікі по 30 Тобто 16 кг міді, по 480грн Короче 7500 грн тільки зі шнурів живлення. 

Upd В шнурі живлення вилка містить з 5 грам латуні. Десь 2, 5 кекг латуні по 280.Ще 700 грн. 

Разом 8000+тільки зі шнурів. - Насправді більше бо ще шнури з різних тюнерів , радейок не рахував) 

• Дякую 1
Посилання на коментар

16 хвилин тому, sergio сказав:

Танех робити. Моїй 28IMG_20260716_125313.thumb.jpg.e21c57864025b84b8016905b32fb0e01.jpg наступного року буде. 

IMG_20260716_110440.jpg

IMG_20260716_123120.jpg

Що, так можна було? Я колись їбався варив ті всраті Жигулі :lol:

Посилання на коментар

9 хвилин тому, sergio сказав:

Я вже під 80 пральок розібрав, десь 60 холодильників, і 300 телевізорів з мониторами. Нехай пралька і холодильник по 50 грам, тєлікі по 30 Тобто 16 кг міді, по 480грн Короче 7500 грн тільки зі шнурів живлення. 

Upd В шнурі живлення вилка містить з 5 грам латуні. Десь 2, 5 кекг латуні по 280.Ще 700 грн. 

Разом 8000+тільки зі шнурів. - Насправді більше бо ще шнури з різних тюнерів , радейок не рахував) 

Яка трудолюбива людина :flag1:

www.instagram.com/reel/DX3YFE9oOp9/

Змінено користувачем US7IGN
Посилання на коментар

30 минут назад, sergio сказал:

А у нас возле Стрия, почти мента задвузсотили. Чувак от ТЦКашников съебывал на Рейндже.Они там, что, совсем педали попутали, к таким машинам дебываться?

zaxid.net/rozshukuvaniy_ttsk_vodiy_range_rover_pid_chas_vtechi_zbiv_politseyskogo_bilya_striya_n1641981

Додик какой-то. Непуганый. При таких данных как минимум должна быть законная инвалидность с выключенням с облику. 

Посилання на коментар

11 минут назад, US7IGN сказал:

Що, так можна було? Я колись їбався варив ті всраті Жигулі :lol:

В мене в Хонді в передніх арках погнило по шву, поїхав до майстра він каже розбирайся з середини бо в нього одна машина вже почала горіти коли варив. Я подумав, що ну нах, а потім згадав, що коли на ЛАЗі пробив там багато панелей кріпили відривними заклепками. Короче зробив спереду так, вже роки 4 норм. А зараз ззаду. Бояшки оциековані взяв. Згори, ще грунтовкою і силіконом замазюкав. Думаю зварні мінімум двушку  за кожну діру би здерли. З іншого боку, ще більша була теж заклепав. Головне діри взагалі не було просто ржаве. Почав викруткою тикати і прозрів. 

IMG_20260717_112517.jpg

Змінено користувачем sergio
  • Лайк 1
Посилання на коментар

38 минут назад, US7IGN сказал:

Якщо там не преукрасили травми , то мент найближчим часом на полювання не вийде. 

Посилання на коментар

12 минут назад, ks6 сказал:

Додик какой-то. Непуганый. При таких данных как минимум должна быть законная инвалидность с выключенням с облику

У мну поемяшу жены с доходом пятёрка в месяц, наконец удалось сделать группу. Теперь как белый человек. Я даже боюсь спросить сколько ему это стоило. 

Посилання на коментар

21 минуту назад, US7IGN сказал:

Яка трудолюбива людина :flag1:

www.instagram.com/reel/DX3YFE9oOp9/

На тому бабла не заробиш. 

Посилання на коментар

2 минуты назад, sergio сказал:

У мну поемяшу жены с доходом пятёрка в месяц, наконец удалось сделать группу. Теперь как белый человек. Я даже боюсь спросить сколько ему это стоило. 

Сейчас то понятно. А пять лет назад? У нас все-таки ЭТИ темы больше на личных  контактах чем на цифрах. Инвалидность это один из вариантов. Все знакомые, которые плюс минус при бабле, как-то решили все вопросы. Кто по какой теме, но точно не за конский прайс. 

Посилання на коментар

36 хвилин тому, sergio сказав:

Мене цікавлять затрати часу на один кг міді 

Посилання на коментар

9 минут назад, ks6 сказал:

Сейчас то понятно. А пять лет назад? У нас все-таки ЭТИ темы больше на личных  контактах чем на цифрах. Инвалидность это один из вариантов. Все знакомые, которые плюс минус при бабле, как-то решили все вопросы. Кто по какой теме, но точно не за конский прайс. 

До аойны приблизительно было год косарь, потом бессрочная двушка.

Посилання на коментар

10 минут назад, karbo сказал:

Мене цікавлять затрати часу на один кг міді 

Час не має значення.Коли і так нєфіг робити. А нам практиці за 10хв можна розрізати компресор з кілограмом міді.А можна вручну провод канцелярським  ножем чистити ,тоді вихід 300грам на годину(звичайно можна випалити,буде швидше,але не хочу сморід робити.

Змінено користувачем sergio
Посилання на коментар

8 хвилин тому, sergio сказав:

Час не має значення.Коли і так нєфіг робити. А нам практиці за 10хв можна розрізати компресор з кілограмом міді.А можна вручну провод канцелярським  ножем чистити ,тоді вихід 300грам на годину(звичайно можна випалити,буде швидше,але не хочу сморід робити.

Тут один поляк на пенсії збирав металобрух, так йому і десять доларів за годину не виходило. Краще вже на убер підзаробити, там може в рази більше вийти. 

Посилання на коментар

У Польщі жінка побила двох 13-річних українок через те, що вони розмовляли рідною мовою

Інцидент стався у місті Легниця. Підлітки відпочивали біля басейну, коли до них підійшла невідома жінка. Вона почала вимагати припинити спілкуватися українською, а після словесної перепалки вдарила кулаком одну двох дівчат та їхнього знайомого, який намагався заступитися за дітей.

Правоохоронці вже розпочали розслідування за фактом нападу.

Посилання на коментар

️ВНИМАНИЕ

Продолжаются массивные атаки по всем регионам России. 

Российские ПВО за сутки сбивают тысячи дронов. Во многих областях введен режим ЧРЕЗВЫЧАЙНОГО ПОЛОЖЕНИЯ. Настоятельно рекомендуем следить за ситуацией в специальном новостном канале, специализирующемся на атаках БПЛА. 

Посилання на коментар

Ще один простий хлоп, який теж, мабуть, нічого не розуміє в корупційній системі.

Посилання на коментар

16 минут назад, karbo сказал:

Тут один поляк на пенсії збирав металобрух, так йому і десять доларів за годину не виходило. Краще вже на убер підзаробити, там може в рази більше вийти. 

10$ за годину не кожен поляк на роботі заробляє,не те що збираючи металобрухт.

Поляк дослідним шляхом встановив,що 1кВТ потужності двигуна це пів кіля міді.Таке собі.

Посилання на коментар

2 минуты назад, Вячеслав63 сказал:

Ще один простий хлоп, який теж, мабуть, нічого не розуміє в корупційній системі.

Так його недавно тцк пресануло,хоч в нього якість там папери є.

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...