outdoor24 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 3 хвилини тому, sergio сказав: Та просто цікаво чи там щось спільного з ніком є, чи просто завищена самооцінка. Може передьорнеш затвор перед сном) 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 хвилину тому, sergio сказав: Та просто цікаво чи там щось спільного з ніком є, чи просто завищена самооцінка. Она пытылась из себя что то строить, но стройматериалы уже были не те)) Звичайна, сіськи великі, доглядає за собою. Років 10 назад була да на 7 з 10. Зараз невідомо 2 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 минуты назад, outdoor24 сказал: Може передьорнеш затвор перед сном) Мдя. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 45 хвилин тому, sergio сказав: Я теж думаю, що на мій зріст хіба Джимнік кабріо треба. Ще раз: туди легко влазять люди зростом 195-200. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 59 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 59 хвилин тому (змінено) 15 хвилин тому, sergio сказав: Мдя. А ви нову Єлєну Троянську бачили? ) Отож )) Змінено 58 хвилин тому користувачем vadimv 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 57 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 57 хвилин тому (змінено) 23 хвилини тому, karbo сказав: Тримай, бажаю тобі бути таким же дебілом з умінням краще звідси бачити ситуацію, як ти у себе під носом 🤣 ❗️ Олександра Сирського звільнено з посади головнокомандувача ЗСУ. Новим головнокомандувачем стане Михайло Драпатий, заявив Зеленський у зверненні. Також сьогодні Зеленський запропонував Федорову «достойну» посаду у владі щодо розвитку технологічної складової держави. Злі язики кажуть, що основна задача Зеленського і Ко- щоб Федоров не заважав дерибанити "своїм" людям західні мільярди через МО. Навіть, прийшлося Сирським пожертвувати. Змінено 53 хвилини тому користувачем Вячеслав63 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 55 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 55 хвилин тому 17 хвилин тому, karbo сказав: Тримай, бажаю тобі бути таким же дебілом з умінням краще звідси бачити ситуацію, як ти у себе під носом 🤣 ❗️ Олександра Сирського звільнено з посади головнокомандувача ЗСУ. Новим головнокомандувачем стане Михайло Драпатий, заявив Зеленський у зверненні. Також сьогодні Зеленський запропонував Федорову «достойну» посаду у владі щодо розвитку технологічної складової держави. Це я типу маю радіти? Не, я краще не буду дебілом Через півроку драпатого будуть хоєсосить як сирського. Драпатий вже був командувачем сухопутки, відомо чим закінчилось. На мою думку сирський на три голови вище драпатого. Він звичайно виросте, але це все час, якого немає, і не буде. Аби ми були Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 52 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 52 хвилини тому 8 хвилин тому, vadimv сказав: Ще раз: туди легко влазять люди зростом 195-200. А всі ліве вікно відкривають щоб рука стирчала бо не влазить? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 51 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 51 хвилин тому 7 минут назад, vadimv сказал: А ви нову Єлєну Троянську бачили? ) Отож )) Тіко що ФБ підсунув. https://www.facebook.com/share/r/1JT3KKNqY7/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 50 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 50 хвилин тому Ну, що Сирок нафіг з пляжа. Зранку можна вільно буде пересуватись. Але недовго. 😎 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 49 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 49 хвилин тому Тільки що, sergio сказав: Ну, що Сирок нафіг з пляжа. Зранку можна вільно буде пересуватись. Але недовго. 😎 Інженери повинні знати, що є таке поняття, як інерція. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 47 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 47 хвилин тому 7 хвилин тому, Дощ сказав: Це я типу маю радіти? Не, я краще не буду дебілом Через півроку драпатого будуть хоєсосить як сирського. Драпатий вже був командувачем сухопутки, відомо чим закінчилось. На мою думку сирський на три голови вище драпатого. Він звичайно виросте, але це все час, якого немає, і не буде. Аби ми були Сирський токсичним став, з таким і за такого воювати не хочуть Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 46 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 46 хвилин тому (змінено) наивняк))) пока всех (до 45-50) не пропустят через армию бусификация не прекратится мясник всё!!! да здравствует новый мясник!!! как бы теперь не сделали с 21 до 60... Змінено 46 хвилин тому користувачем Бармалей Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 45 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 45 хвилин тому 11 хвилин тому, Вячеслав63 сказав: Злі язики кажуть, що основна задача Зеленського і Ко- щоб Федоров не заважав дерибанити "своїм" людям західні мільярди через МО. Навіть, прийшлося Сирським пожертвувати. Не вірю я у ці дерибани, Зеленський має задачу вище. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 44 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 44 хвилини тому 3 минуты назад, Вячеслав63 сказал: Інженери повинні знати, що є таке поняття, як інерція. Інерція інерцією,але на місцях можуть перестрахуватися.До наступних розпоряджень. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 42 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 42 хвилини тому 3 минуты назад, Бармалей сказал: наивняк))) пока всех (до 45-50) не пропустят через армию бусификация не прекратится мясник всё!!! да здравствует новый мясник!!! как бы теперь не сделали с 21 до 60... Так то гребли до 60-ти. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 42 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 42 хвилини тому 2 хвилини тому, karbo сказав: Не вірю я у ці дерибани, Зеленський має задачу вище. Єрмак з Міндічами, Цукерманами не переконливо? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 40 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 40 хвилин тому 1 хвилину тому, Вячеслав63 сказав: Єрмак з Міндічами, Цукерманами не переконливо? Так в сім'ї не без... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 40 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 40 хвилин тому тенденция с картонками очень паршива для государственности Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 38 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 38 хвилин тому (змінено) 5 хвилин тому, karbo сказав: Так в сім'ї не без... Так там "сім'я" в італійському тлумаченні. І "уродом" якраз виявився Федоров. А Флеш і Стерненко йому асистували. Дуже показово, що Єрмак поїхав до Сирського після зняття Федорова. Змінено 34 хвилини тому користувачем Вячеслав63 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 36 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 36 хвилин тому 3 хвилини тому, Бармалей сказав: тенденция с картонками очень паршива для государственности Майдани - зло? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 35 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 35 хвилин тому 1 хвилину тому, Вячеслав63 сказав: Це не сьогоднішній огляд новин, але Так там "сім'я" в італійському тлумаченні. І "уродом" якраз виявився Федоров. А Флеш і Стерненко йому асистували. Я бачу настромленість Зеленського дати пзди Путіну, а не двушку заносити. Акценти не ті. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 35 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 35 хвилин тому интересно что с Сырским будет, поступит как и должен - будет служить или выторгует себе как зализнонепридатное теплое местечко? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 34 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 34 хвилини тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 33 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 33 хвилини тому 1 минуту назад, Вячеслав63 сказал: Майдани - зло? причина и факты - тут ответ слабость демократии - то что человек с деньгами может всё Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз