7351 Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому t.me/GeneralStaffZSU/41361 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 6 годин тому, sergio сказав: Для ухилянтів корисна штука. Коли тцк загребе і забере смартфон, по такому заниканому можна домовитись, щоб під"їхати під учебку зустріли, коли будеш з" йобувати. У гузно він може й не залізти, якщо ховати надійно ))) Розміри126 × 60 × 25 мм; Маса = 185 г SONIM XP1300 CORE Тож Nokia 1100❤️ - ось тру-телефон тру-ухилянта. 💪 Хоча ... зі сховом для нього теж не все так однозначно Але я не фахівець із цього питання, практики не маю, тому припускаю Змінено 3 години тому користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 50 хвилин тому, sergio сказав: Чесно кажучи, якби зараз треба було би купити машину, то навіть і не знаю, що брати. Джимнік ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Наблюдал у нас на районе охоту ментов на ухылянтов. Два дастера , один неспешно проезжает и прячеться за угол. Второй начинает по периметру хрущевок ездить, а там они буквой П. Короче кто-то начинает уходить и попадает на первый Дастер. Второй неспешно проезжает и при необходимости тормозит. Без военных. Правда особо не борзеют, весь расчет на лоха или кто реально побежит. Была компания синелобых, кипиш подняли, менты махнули рукой и поехали дальше. После 16-00 переезжают на промку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 1 година тому, Canton сказав: Серж Марко він би ще про Канта згадав KPI та OKR запропонував запровадити 59 хвилин тому, sergio сказав: Чесно кажучи, якби зараз треба було би купити машину, то навіть і не знаю, що брати. Сексі б щось підібрала 57 хвилин тому, sergio сказав: Я не про батальон, я лично про себя. Что мне дадут е-балы? тільки не кажіть що не можна в крипту вивести 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 23 хвилини тому, DmiVady сказав: Але я не фахівець із цього питання, практики не маю, тому припускаю після цього застереження небезпечно розвивати тему, тому промовчу 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 2 хвилини тому, US7IGN сказав: Сексі б щось підібрала З американської помийки ) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Тільки що, vadimv сказав: З американської помийки ) можна провести маленький експеримент - лобове зіткнення новенького джимні з салону та відновленої секвойі з американської помийки за ті ж гроші... або лягти в кожній спати витягнувши ноги. або посадити сім'ю і поїхати відпочивати кудись... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gonchik Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 2 минуты назад, US7IGN сказал: можна провести маленький експеримент - лобове зіткнення новенького джимні з салону та відновленої секвойі з американської помийки за ті ж гроші... або лягти в кожній спати витягнувши ноги. або посадити сім'ю і поїхати відпочивати кудись... Для чого такі складні тести робити? Достатньо пару км поза містом на швидкості 80+ проїхати) 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 10 хвилин тому, US7IGN сказав: можна провести маленький експеримент - лобове зіткнення новенького джимні з салону та відновленої секвойі з американської помийки за ті ж гроші... Особливо Йолку третього покоління з новим модним двигуном V35A-FTS ) Результат буде як у Дона Хуана - її там не буде, бо двигун відригне раніше, ніж вона кудись доїде )) 10 хвилин тому, US7IGN сказав: або лягти в кожній спати витягнувши ноги. або посадити сім'ю і поїхати відпочивати кудись... Куди відпочивати, до басіку на своїй фазенді? ) Так там пішки дійти можна )) ЗІ: якщо серйозно, то якщо б я жив біля Карпат (у тому ж Франківську, наприклад), то брав би саме Джимнік. Їздити вузькими лісовими дорогами і паркуватися тісними вулицями. Секвойя там нахрін не потрібна. 6 хвилин тому, Gonchik сказав: Достатньо пару км поза містом на швидкості 80+ проїхати) По Карпатах швидше 70 краще не їздити. Змінено 2 години тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 13 хвилин тому, vadimv сказав: Особливо Йолку третього покоління з новим модним двигуном V35A-FTS ) Результат буде як у Дона Хуана - її там не буде, бо двигун відригне раніше, ніж вона кудись доїде )) Куди відпочивати, до басіку на своїй фазенді? ) Так там пішки дійти можна )) ЗІ: якщо серйозно, то якщо б я жив біля Карпат (у тому ж Франківську, наприклад), то брав би саме Джимнік. Їздити вузькими лісовими дорогами і паркуватися тісними вулицями. Секвойя там нахрін не потрібна. По Карпатах швидше 70 краще не їздити. Не збираюся нікого ні в чому переконувати. Я був в горах десятки разів на різних машинах. Краще за всіх показала доїхати за добу з Луганська на Полонину Руну ця 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 12 хвилин тому, US7IGN сказав: Краще за всіх показала доїхати за добу з Луганська на Полонину Руну ця за добу... з Луганська... цей маршрут вже 12 років як неактуальний З Франківська до Яремче 60 км - 1 година не поспішаючи І взагалі, які розмови про відпочинок, коли кругом Дастери їздять... Змінено 2 години тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 20 хвилин тому, US7IGN сказав: Не збираюся нікого ні в чому переконувати. Я був в горах десятки разів на різних машинах. Краще за всіх показала доїхати за добу з Луганська на Полонину Руну ця Так вони й створювалися як службові позашляховики, "автівка японського лісника" 😉 Це в Україні вони чомусь стали гламурними, як і геліки))) До речі, у моєму колі спілкування товарищі та друзі використовували ці машини якраз більше за призначенням. В моєму селі ці автівки теж популярні: майже усі мої знайомі сусіди, рибалкі та мисливці, на крузаках. Змінено 2 години тому користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Сєпаратні переговори з агентами штазі: Цитата Представники Росії та Німеччини таємно зустрічалися в Баку, щоб покласти кінець війни рф в Україні — про це повідомив президент Азербайджану Алієв. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 37 хвилин тому, vadimv сказав: цей маршрут вже 12 років як неактуальний ми ж не про актуальність, а про реальну перевірку за реальним маршрутом. і якщо стане задача поштовхатися з дастерами то я знаю хто першим назад поїде 25 хвилин тому, DmiVady сказав: До речі, у моєму колі спілкування товарищі та друзі використовували ці машини якраз більше за призначенням. так я її і брав виключно в гори їздити (не відпочивати). хіба що інколи по ходу доводилося і в Луганськ і в Одесу заїжджати) і це не була трагедія по трасі будь-якої якості. тим паче я більше 120 все одно навіть на мотоциклі не їзжу www.instagram.com/reel/DbCAeHOsgM_/ Змінено 2 години тому користувачем US7IGN 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 16 хвилин тому, US7IGN сказав: ми ж не про актуальність Дійсно, я ж забув ) 2 години тому, sergio сказав: якби зараз треба було би купити машину Змінено 1 година тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 12 хвилин тому, vadimv сказав: Дійсно, я ж забув ) так зараз актуальність тільки збільшилась з огляду на дастери. чи ви на джимнях з ними штовхатися зібралися? подивився на авторіа. зараз сотку будь-який ніщеброд може взяти - до 20к повно. Змінено 1 година тому користувачем US7IGN Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 1 годину тому, US7IGN сказав: так зараз актуальність тільки збільшилась з огляду на дастери. чи ви на джимнях з ними штовхатися зібралися? Якщо комусь треба штовхатися з дастерами, то мабуть краще підійде броньований прадо ) 1 годину тому, US7IGN сказав: зараз сотку будь-який ніщеброд може взяти - до 20к повно. Особливо ніщеброду сподобається ремонтувати колимагу, яку припинили випускати 18 років тому )) Змінено 11 хвилин тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
юра84 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 час назад, ks6 сказал: Наблюдал у нас на районе охоту ментов на ухылянтов. Два дастера , один неспешно проезжает и прячеться за угол. Второй начинает по периметру хрущевок ездить, а там они буквой П. Короче кто-то начинает уходить и попадает на первый Дастер. Второй неспешно проезжает и при необходимости тормозит. Без военных. Правда особо не борзеют, весь расчет на лоха или кто реально побежит. Была компания синелобых, кипиш подняли, менты махнули рукой и поехали дальше. После 16-00 переезжают на промку. Ось тут військовий розповідає як його полубуряти зловили, то він так і кажє у цивільного взагалі шансів ніяких проти цих списаних бугаів ( ну і звісно як би не побратими то взагалі він сам би був винен). 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 56 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 56 хвилин тому 2 часа назад, vadimv сказал: Джимнік ) В нього навіть пралька не влізе, не говорячи про холодильник. 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 51 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 51 хвилин тому 4 хвилини тому, sergio сказав: В нього навіть пралька не влізе, не говорячи про холодильник. Так можна ж тільки дроти повикушувати Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 50 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 50 хвилин тому 2 часа назад, ks6 сказал: Наблюдал у нас на районе охоту ментов на ухылянтов. Два дастера , один неспешно проезжает и прячеться за угол. Второй начинает по периметру хрущевок ездить, а там они буквой П. Короче кто-то начинает уходить и попадает на первый Дастер. Второй неспешно проезжает и при необходимости тормозит. Без военных. Правда особо не борзеют, весь расчет на лоха или кто реально побежит. Была компания синелобых, кипиш подняли, менты махнули рукой и поехали дальше. После 16-00 переезжают на промку. А у нас возле Стрия, почти мента задвузсотили. Чувак от ТЦКашников съебывал на Рейндже.Они там, что, совсем педали попутали, к таким машинам дебываться? zaxid.net/rozshukuvaniy_ttsk_vodiy_range_rover_pid_chas_vtechi_zbiv_politseyskogo_bilya_striya_n1641981 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 49 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 49 хвилин тому 1 минуту назад, US7IGN сказал: Так можна ж тільки дроти повикушувати Дроти навіть в Німеччині відкушують. Жирниц дріт від пральки може містити 50 грам міді, що при нинішніх цінах вистачить купити пиво на акцію в АТБ. 😎 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз