Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

6 годин тому, sergio сказав:

Для ухилянтів корисна штука. Коли тцк загребе і забере смартфон, по такому заниканому можна домовитись, щоб під"їхати під учебку зустріли, коли будеш з" йобувати. 

У гузно він може й не залізти, якщо ховати надійно :lol:)))
Розміри126 × 60 × 25 мм; Маса = 185 г
SONIM XP1300 CORE

Тож Nokia 1100❤️ - ось тру-телефон тру-ухилянта. 💪
Хоча ... зі сховом для нього теж не все так однозначно :razz:
Але я не фахівець із цього питання, практики не маю, тому припускаю :pardon:

Змінено користувачем DmiVady
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

50 хвилин тому, sergio сказав:

Чесно кажучи, якби зараз треба було би  купити машину, то навіть і не знаю, що брати. 

Джимнік )

Посилання на коментар

Наблюдал у нас на районе охоту ментов на ухылянтов. Два дастера , один неспешно проезжает и прячеться за угол. Второй начинает по периметру хрущевок ездить, а там они буквой П. Короче кто-то начинает уходить и попадает на первый Дастер. Второй неспешно проезжает и при необходимости тормозит. Без военных. Правда особо не борзеют, весь расчет на лоха или кто реально побежит. Была компания синелобых, кипиш подняли, менты махнули рукой и поехали дальше. После 16-00 переезжают на промку. 

Посилання на коментар

1 година тому, Canton сказав:

Серж Марко

він би ще про Канта згадав KPI та OKR запропонував запровадити :lol:

59 хвилин тому, sergio сказав:

Чесно кажучи, якби зараз треба було би  купити машину, то навіть і не знаю, що брати. 

Сексі б щось підібрала :flag1:

57 хвилин тому, sergio сказав:

Я не про батальон, я лично про себя. Что мне дадут е-балы? 

тільки не кажіть що не можна в крипту вивести :lol:

• Хаха 1
Посилання на коментар

23 хвилини тому, DmiVady сказав:

Але я не фахівець із цього питання, практики не маю, тому припускаю 

після цього застереження небезпечно розвивати тему, тому промовчу :lol:

• Хаха 2
Посилання на коментар

2 хвилини тому, US7IGN сказав:

Сексі б щось підібрала :flag1:

З американської помийки )

• Хаха 1
Посилання на коментар

Тільки що, vadimv сказав:

З американської помийки )

можна провести маленький експеримент - лобове зіткнення новенького джимні з салону та відновленої секвойі з американської помийки за ті ж гроші...

або лягти в кожній спати витягнувши ноги. або посадити сім'ю і поїхати відпочивати кудись...

• Хаха 2
Посилання на коментар

2 минуты назад, US7IGN сказал:

можна провести маленький експеримент - лобове зіткнення новенького джимні з салону та відновленої секвойі з американської помийки за ті ж гроші...

або лягти в кожній спати витягнувши ноги. або посадити сім'ю і поїхати відпочивати кудись...

Для чого такі складні тести робити? Достатньо пару км поза містом на швидкості 80+ проїхати)

• Лайк 1
  • Хаха 2
Посилання на коментар

10 хвилин тому, US7IGN сказав:

Особливо Йолку третього покоління з новим модним двигуном V35A-FTS ) Результат буде як у Дона Хуана - її там не буде, бо двигун відригне раніше, ніж вона кудись доїде ))

10 хвилин тому, US7IGN сказав:

Куди відпочивати, до басіку на своїй фазенді? ) Так там пішки дійти можна ))

ЗІ: якщо серйозно, то якщо б я жив біля Карпат (у тому ж Франківську, наприклад), то брав би саме Джимнік. Їздити вузькими лісовими дорогами і паркуватися тісними вулицями. Секвойя там нахрін не потрібна.

6 хвилин тому, Gonchik сказав:

Достатньо пару км поза містом на швидкості 80+ проїхати)

По Карпатах швидше 70 краще не їздити.

Змінено користувачем vadimv
  • Лайк 1
Посилання на коментар

13 хвилин тому, vadimv сказав:

Особливо Йолку третього покоління з новим модним двигуном V35A-FTS ) Результат буде як у Дона Хуана - її там не буде, бо двигун відригне раніше, ніж вона кудись доїде ))

Куди відпочивати, до басіку на своїй фазенді? ) Так там пішки дійти можна ))

ЗІ: якщо серйозно, то якщо б я жив біля Карпат (у тому ж Франківську, наприклад), то брав би саме Джимнік. Їздити вузькими лісовими дорогами і паркуватися тісними вулицями. Секвойя там нахрін не потрібна.

По Карпатах швидше 70 краще не їздити.

Не збираюся нікого ні в чому переконувати. Я був в горах десятки разів на різних машинах. Краще за всіх показала доїхати за добу з Луганська на Полонину Руну ця:flag1:

IMG_9816.jpg

• Лайк 1
Посилання на коментар

12 хвилин тому, US7IGN сказав:

Краще за всіх показала доїхати за добу з Луганська на Полонину Руну ця:flag1:

за добу... з Луганська... цей маршрут вже 12 років як неактуальний

З Франківська до Яремче 60 км - 1 година не поспішаючи

І взагалі, які розмови про відпочинок, коли кругом Дастери їздять...

• Лайк 1
Посилання на коментар

20 хвилин тому, US7IGN сказав:

Не збираюся нікого ні в чому переконувати. Я був в горах десятки разів на різних машинах. Краще за всіх показала доїхати за добу з Луганська на Полонину Руну ця:flag1:

IMG_9816.jpg

Так вони й створювалися як службові позашляховики, "автівка японського лісника" 😉
Це в Україні вони чомусь стали гламурними, як і геліки)))

До речі, у моєму колі спілкування товарищі та друзі використовували ці машини якраз більше за призначенням. :pardon:
В моєму селі ці автівки теж популярні: майже усі мої знайомі сусіди, рибалкі та мисливці, на крузаках.

Змінено користувачем DmiVady
Посилання на коментар

Сєпаратні переговори з агентами штазі:

Цитата

Представники Росії та Німеччини таємно зустрічалися в Баку, щоб покласти кінець війни рф в Україні — про це повідомив президент Азербайджану Алієв.

Посилання на коментар

37 хвилин тому, vadimv сказав:

цей маршрут вже 12 років як неактуальний

ми ж не про актуальність, а про реальну перевірку за реальним маршрутом. і якщо стане задача поштовхатися з дастерами то я знаю хто першим назад поїде 

25 хвилин тому, DmiVady сказав:

До речі, у моєму колі спілкування товарищі та друзі використовували ці машини якраз більше за призначенням.

так я її і брав виключно в гори їздити (не відпочивати). хіба що інколи по ходу доводилося і в Луганськ і в Одесу заїжджати) і це не була трагедія по трасі будь-якої якості. тим паче я більше 120 все одно навіть на мотоциклі не їзжу :lol:

www.instagram.com/reel/DbCAeHOsgM_/

Змінено користувачем US7IGN
  • Лайк 1
Посилання на коментар

16 хвилин тому, US7IGN сказав:

ми ж не про актуальність

Дійсно, я ж забув ) 

2 години тому, sergio сказав:

якби зараз треба було би  купити машину

Посилання на коментар

12 хвилин тому, vadimv сказав:

Дійсно, я ж забув ) 

так зараз актуальність тільки збільшилась з огляду на дастери. чи ви на джимнях з ними штовхатися зібралися? :lol:

подивився на авторіа. зараз сотку будь-який ніщеброд може взяти - до 20к повно.

Змінено користувачем US7IGN
Посилання на коментар

1 годину тому, US7IGN сказав:

так зараз актуальність тільки збільшилась з огляду на дастери. чи ви на джимнях з ними штовхатися зібралися? :lol:

Якщо комусь треба штовхатися  з дастерами, то мабуть краще підійде броньований прадо )

1 годину тому, US7IGN сказав:

зараз сотку будь-який ніщеброд може взяти - до 20к повно.

Особливо ніщеброду сподобається ремонтувати колимагу, яку припинили випускати 18 років тому ))

Посилання на коментар

1 час назад, ks6 сказал:

Наблюдал у нас на районе охоту ментов на ухылянтов. Два дастера , один неспешно проезжает и прячеться за угол. Второй начинает по периметру хрущевок ездить, а там они буквой П. Короче кто-то начинает уходить и попадает на первый Дастер. Второй неспешно проезжает и при необходимости тормозит. Без военных. Правда особо не борзеют, весь расчет на лоха или кто реально побежит. Была компания синелобых, кипиш подняли, менты махнули рукой и поехали дальше. После 16-00 переезжают на промку. 

Ось тут військовий розповідає як його полубуряти зловили, то він так і кажє у цивільного взагалі шансів ніяких  проти цих списаних бугаів ( ну і звісно як би не побратими то взагалі він сам би був винен). 

• Сумно 1
Посилання на коментар

2 часа назад, vadimv сказал:

Джимнік )

В нього навіть пралька не влізе, не говорячи про холодильник. 

• Лайк 1
  • Хаха 2
Посилання на коментар

4 хвилини тому, sergio сказав:

В нього навіть пралька не влізе, не говорячи про холодильник. 

Так можна ж тільки дроти повикушувати :flag1:

Посилання на коментар

2 часа назад, ks6 сказал:

А у нас возле Стрия, почти мента задвузсотили. Чувак от ТЦКашников съебывал на Рейндже.Они там, что, совсем педали попутали, к таким машинам дебываться?

zaxid.net/rozshukuvaniy_ttsk_vodiy_range_rover_pid_chas_vtechi_zbiv_politseyskogo_bilya_striya_n1641981

Посилання на коментар

1 минуту назад, US7IGN сказал:

Так можна ж тільки дроти повикушувати :flag1:

Дроти навіть в Німеччині відкушують. Жирниц дріт від пральки може містити 50 грам міді, що при нинішніх цінах вистачить купити пиво на акцію в  АТБ. 😎 

• Хаха 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...