Humanite Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 6 хвилин тому, Дощ сказав: Я не знаю хто при пам'яті і здоровому глузді не хотів би повернутись назад в 2019. Я не хочу. Тем более зная кого вы выберете и чем это закончится. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 1 годину тому, Бездомный сказав: ну зараз розплата за оті "мирні роки" , коли окупанти типу хьюманіте-имертвечуків жирували Так думаю мертвечуки з х'юманіте і зараз не особо бідують, а то що роки були мирні то факт, навіть жорсткі 14 -15 для переважної більшості минули без напрягів 5 хвилин тому, Humanite сказав: Вышел поплавать. Вода +31. Плывешь и потеешь. Как в супе. Пока хотя бы до 27 не упадет лезть просто не хочется. Дивись не зварись. Можеш пробігтися по набережній, мож кондратій швидше схопить Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому (змінено) 15 хвилин тому, Дощ сказав: Ще раз - в 18-19 війни не було, хто як хотів так і дрочив Війна замаячила пізніше, А, ну да, 2014-2021 - то же не війна була, то так... 15 хвилин тому, Дощ сказав: А потім так хоп - і рєзко захотілось. А шо ж такоє Та стало ясно, що цей дощ надовго і далі вже можуть і не випустити навіть з реальним інвалідом на руках. Та й прилітать стало більше. 15 хвилин тому, Дощ сказав: Я не знаю хто при пам'яті і здоровому глузді не хотів би повернутись назад в 2019. Я б не хотів. Для мене то був дуже важкий час. Якщо вже повертатись, то у 1999. 7 хвилин тому, Дощ сказав: роки були мирні то факт, навіть жорсткі 14 -15 для переважної більшості минули без напрягів Особисто у мене в ті роки не було дня, коли б я не думав, що тепер робити з батьками, дружиною, дітьми, котами-собаками і нерухомим лайном в 25 км від кацапів. Це був не "напряг", а ночі з кошмарами. Змінено 10 годин тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Humanite Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 5 хвилин тому, Дощ сказав: Можеш пробігтися по набережній, мож кондратій швидше схопить Ну, доктора не велят бегать. Только ходить и в горку. По этому на беговой ставлю угол 6 градусов, скорость 6 км/ч и вперед к вершине. Так что кондратий таких не любит. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 49 минут назад, DmiVady сказал: Дивний ви... У вас є грейс на триста (п'ятсот) тисяч? 😉 Ви взагалі розумієте, скільки часу й грошей потребує створення такої фінансової цифрової особи? І що якщо її створюють, то точно не заради вівцейобства з ОВДП? Тому для такої цифрової особи ці 10 к за пару місяців - просто факультативна побічка, а не ціль. Гроші до грошей: якщо вони валяються на підлозі, і є вже готовий інструмент, то чому б не нагнутися й не підняти. Але в цьому світі не всім щастить поєднувати рибну дієту з проктологічними процедурами. Бля, мені Приват мало не примусово КЛ підвищив до 65 кг, при тому, що коли був останні раз на верифікації, щось там питали про доходи, сказавав, що по нулям. Тож маючи якись оф дохід ав межах 25 - 30 кг, КЛ в 300 к робиться, як два пальця об асфвльт. Програма бачить, що я кожен місяць залажу в кредит на 10-20 кг та його вчасно гашу, тож мені з банка наярюють регулярно з різними цікавими пропозиціями. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Humanite Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 11 хвилин тому, sergio сказав: коли був останні раз на верифікації, Малацца! А читал что подписывал? А там интересно... В здравом уме такое никто не подпишет, но оказывается есть и такие. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому (змінено) 47 минут назад, Дощ сказал: Ще раз - в 18-19 війни не було, хто як хотів так і дрочив Війна замаячила пізніше, здогадайтесь в який період і по якій причині була , була війна тільки тут модераторки - донечки радянських ахвіцерів терли та банили за алармістські пости - форум був поза політикою це як раз 18 рік Змінено 10 годин тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 8 минут назад, Humanite сказал: Малацца! А читал что подписывал? А там интересно... В здравом уме такое никто не подпишет, но оказывается есть и такие. Ну хз довольно давно было, тогда ТЦК так не зверстаовали. Ограничат банковские услуги и дальше не будешь подписывать. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому (змінено) 40 хвилин тому, sergio сказав: КЛ в 300 к робиться, як два пальця об асфвльт. Серйозно? ))) А чому самі так не зробили й не отримуєте на халяву всі ці роки грубі гроші лежачі біля басіку? Чи скоринг не зараховує "піздю пісок тачками та розбираю холодоси на мідяху" як джерело доходу, а податки у вигляді "прутня вам усім, а ще й на автоцивілці зекономлю" не верифікує? Схоже, підзабулося перше правило успішного інвестора: "Не лізь туди, в чому не розбираєшся, і не просторікуй." 🧘♂️ *** Приходить єврей до рабина й питає: Ребе, заходжу я в "АТБ" - і в мене волосся дибки стає від цієї скаженої інфляції. Слава Богу, я не пропаду: маю трохи грошей у "Приваті". Але не знаю, як їх зберегти. Може, залишити там і отримувати відсотки? А може, забрати й купити валюту? Чи золото? Чи вкластися в ОВДП? Або брендовий годинник - вони начебто ніколи не дешевшають. А може, консервів набрати - раптом продукти зникнуть... Раптом забігає молода, схвильована дівчина: Ребе, у мене завтра весілля, перша шлюбна ніч. Порадьте, як мені лягати в ліжко до чоловіка: у сорочці чи без сорочки? Знаєш, дівчинко, ляжеш ти в сорочці чи без сорочки - він тебе однаково виїбе. І, до речі, - рабин переводить погляд на відвідувача, - вас, реб Мироне, це теж стосується. *** Змінено 10 годин тому користувачем DmiVady кацапізми виправив) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому (змінено) 56 минут назад, Дощ сказал: Ще раз - в 18-19 війни Війна замаячила пізніше, здогадайтесь в який період і по якій причині А потім так хоп - і рєзко захотілось. А Наверное потому что " выбрали" " нэдолугого комика" и этим спровоцировали нападение или не по этому ? А при Пор. Кремль никак не мог решиться широкомасштабно нападать ? Или не так и по другим причинам ? Змінено 10 годин тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому (змінено) 53 минуты назад, Дощ сказал: Так думаю мертвечуки з х'юманіте і зараз не особо бідують, а то що роки були мирні то факт, навіть жорсткі 14 -15 для переважної більшості минули без напрягів Я весь "мирний" час вів незкінченну війну нон-стоп з кацапощелепними ватницями шкільними педопіхвомразями - дрочками радянських ахвіцерів , які переконували дітей , як добре їм жилося на совдепії за татуся полковника кдб. Змінено 10 годин тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому (змінено) 22 минуты назад, рыбак сказал: Наверное потому что " выбрали" " нэдолугого комика" и этим спровоцировали нападение или не по этому ? А при Пор. Кремль никак не мог решиться широкомасштабно нападать ? Или не так и по другим причинам ? Припоминаю времена Пор.,кто и как только не глумился в сми над всу , с одной стороны вроде как и возвеличивали , а с другой постоянно пародировали. То какая-то комическая военная техника , то неработающие минометы и коррупция с откатами , то еще какую чушь , то еще эти клоуны которых в Россию отправляли чтобы составить необходимое впечатление , о якобы немочных всу и уязвимости . Комическая " стена" Яценюка и тд и тп .Так и родилось " Киев за 3 дня" . И западные " военные эксперты" же тоже не остались в стороне: дада , " киеф за 3 дня , ок , фперед Ванька ", самое время наступать, Америка - завязла в Афгане , запад - небоеспособный . Никак это не вкладывалось в логическую цепочку. Тогда не вкладывалось . Когда начинаешь все это сопоставлять , то понимаешь что это все была дезинформация рассчитанная не кремлевских властей "пребывающих в теплой ванной". Змінено 9 годин тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Humanite Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 17 хвилин тому, sergio сказав: Ну хз довольно давно было, тогда ТЦК так не зверстаовали. Ну так открой и почитай. Там про то, что ты не против если твои персональные данные будут переданы любому лицу зарегистрированному в США и банк не несет ответственности, а ты не имеешь право предъявлять претензии если банк все твои данные расклеит хоть на каждом шагу. В том числе и ТЦК, и без решения суда любому, и не только из правоохранительных органов... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 1 минуту назад, Humanite сказал: Ну так открой и почитай. Там про то, что ты не против если твои персональные данные будут переданы любому лицу зарегистрированному в США и банк не несет ответственности, а ты не имеешь право предъявлять претензии если банк все твои данные расклеит хоть на каждом шагу. В том числе и ТЦК, и без решения суда любому, и не только из правоохранительных органов... Пох. Главное,, чтобы пинкод от карточки не раскрываю третьим лицам. 😎 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Humanite Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 4 хвилини тому, рыбак сказав: Так и родилось " Киев за 3 дня" . Не так. Это родила гебельсовская пропаганда 95го квартала. Путину ни Донбасс ни Киев и даже Крым были не нужны. Главное чтобы в Киеве сидело адекватное правительство и Украина оставалась внеблоковым безъядерным государством не угрожающим интересам росии. Кормить коррупционеров в Киеве не думаю что входило в чьи либо планы. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Humanite Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 3 хвилини тому, sergio сказав: Пох. Главное,, чтобы пинкод от карточки не раскрываю третьим лицам. 😎 Еще раз... Зайди и прочти. Хотя... Зачем... В следующем "обновлении данных" подпишешь что все твои внутренние органы являются собственностью банка и он может распоряжаться ими по своему усмотрению. Главное не читай что подписываешь. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 22 минуты назад, DmiVady сказал: Серйозно? ))) А чому самі так не зробили й не отримуєте на халяву всі ці роки грубі гроші лежачі біля басіку? Чи скоринг не зараховує "піздю пісок тачками та розбираю холодоси на мідяху" як джерело доходу, а податки у вигляді "прутня вам усім, а ще й на автоцивілці зекономлю" не верифікує? Схоже, підзабулося перше правило успішного інвестора: "Не лізь туди, в чому не розбираєшся, і не просторікуй." 🧘♂️ *** Приходить єврей до рабина й питає: Ребе, заходжу я в "АТБ" - і в мене волосся дибки стає від цієї скаженої інфляції. Слава Богу, я не пропаду: маю трохи грошей у "Приваті". Але не знаю, як їх зберегти. Може, залишити там і отримувати відсотки? А може, забрати й купити валюту? Чи золото? Чи вкластися в ОВДП? Або брендовий годинник - вони начебто ніколи не дешевшають. А може, консервів набрати - раптом продукти зникнуть... Раптом забігає молода, схвильована дівчина: Ребе, у мене завтра весілля, перша шлюбна ніч. Порадьте, як мені лягати в ліжко до чоловіка: у сорочці чи без сорочки? Знаєш, дівчинко, ляжеш ти в сорочці чи без сорочки - він тебе однаково виїбе. І, до речі, - рабин переводить погляд на відвідувача, - вас, реб Мироне, це теж стосується. *** Чувак який влазить на 300 к, писвв, що часом не вдасться зкинути до закінчення грейс у і "доводилось міняти долари©" Я влажу на суму,, яку без ризиків можу погасити. Було, наприклад 2 роки тому в гаражі 3 коробки по 20 кг мідяхи що при нинішніх цінах майже по 10 кг за коробку, то я міг влізти на стільки то , зараз сижу по нуояз, можу розраховувати на оренду і ще дещо по дрібницях залажу на стількито. Звичайно, може це копійки для когось, але вже 2, 5 міс можу собі дозволити з хати не вилазити завдяки цьому. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 2 минуты назад, Humanite сказал: Еще раз... Зайди и прочти. Хотя... Зачем... В следующем "обновлении данных" подпишешь что все твои внутренние органы являются собственностью банка и он может распоряжаться ими по своему усмотрению. Главное не читай что подписываешь. Бля. Хватит χерню писать. Пуганые уже неоднократно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 4 минуты назад, Humanite сказал: Не так. Это родила гебельсовская пропаганда 95го квартала. Путину ни Донбасс ни Киев и даже Крым были не нужны. Главное чтобы в Киеве сидело адекватное правительство и Украина оставалась внеблоковым безъядерным государством не угрожающим интересам росии. Кормить коррупционеров в Киеве не думаю что входило в чьи либо планы. " Не так " - это по твоим меркам не так. А твое мерило мне понятно , я точно знаю откуда ты черпаешь " достоверную и критическую " инфу. Все эти байки - искажение и пропаганда из определенных якобы оппозиционных пабликов. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 8 минут назад, Humanite сказал: . Путину ни Донбасс ни Киев и даже Крым были не нужны. Главное чтобы в Киеве сидело адекватное правительство и Украина оставалась внеблоковым безъядерным государством не угрожающим интересам росии. " Адекватное" в понятиях Кремля - это лояльное Кремлю. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому (змінено) 30 минут назад, Humanite сказал: Не так. Это родила гебельсовская пропаганда Пропаганду можно условно разделить на 3 составляющие :. 1- официальная , прямая и тупая , транслирующая сплошные победы - это для основного контингегта. 2- оппозиция. Эти транслируют чуть больше правды , но она искажена . 3- это паблики косящие под паблики противника , но противника оппозиционного.. там еще больше "правды" , и она искажена более искусно. Вот ты и попался на 3 уровень пропаганды . 3 уровень , это для тех , кто считает себя , якобы критически мыслящим и не таким как остальные с " промытыми мозгами пропагандой". Змінено 9 годин тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Humanite Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 17 хвилин тому, рыбак сказав: " Не так " - это по твоим меркам не так. А твое мерило мне понятно , я точно знаю откуда ты черпаешь " достоверную и критическую " инфу. Все эти байки - искажение и пропаганда из определенных якобы оппозиционных пабликов. А можно без нервов просто дать ссылку на кого то из их верхушки где говорят что планировали "за три дня"? Я пока что эти побрехеньки слышал от Арестовича, Подоляка и по моему Лещенка... А потом про планы путина по захвату Мариуполя, других "фортець" к каким то датам и как Зеленнский потужно нарушил их коварные планы. 20 хвилин тому, рыбак сказав: " Адекватное" в понятиях Кремля - это лояльное Кремлю. Адекватное, это руководство, для которого жизнь и благополучие своих граждан является приоритетом. 12 хвилин тому, рыбак сказав: Пропаганду можно условно разделить на 3 составляющие :. 1- официальная , прямая и тупая , транслирующая сплошные победы - это для основного контингегта. 2- оппозиция. Эти транслируют чуть больше правды , но она искажена . 3- это паблики косящие под паблики противника , но противника оппозиционного.. там еще больше правды , и она искажена более искусно. Вот ты и попался на 3 уровень пропаганды Опять на нервах какой то бред. 1. Вы смотрите/ смотрели марафон? Вы всему верили что там рассказывают или нет? 2. Кого из оппозиционеров вы смотрели/смотрите и на сколько им доверяете? 3. Какие паблики противника смотрите/смотрели и на сколько доверяете тому что там говорят? А я читаю официальные сообщения и их комментарии от Банковой. Читаю типа "оппозиционеров"( так как для оппозиции нужна позиция, а ее нет) и просматриваю сообщения противника. Далее вычленяю из этого голые факты, а не их обсасывание и на этом делаю свои выводы. На ФАКТАХ, а не на отношении к ним кого то. Возможно по этому у меня нет "наших доблестных разведчиков и их подлых шпионов". 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 5 минут назад, Humanite сказал: А можно без нервов просто дать ссылку на кого то из их верхушки где говорят что планировали "за три дня"? Я пока что эти побрехеньки слышал от Арестовича, Подоляка и по моему Лещенка... А потом про планы путина по захвату Мариуполя, других "фортець" к каким то датам и как Зеленнский потужно нарушил их коварные планы. С чего мне нервничать. ?. Где я сказал , что "верхушки где говорят что планировали "за три дня"?"? Читай текст внимательно Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 7 минут назад, Humanite сказал: А можно без нервов просто дать ссылку на кого то и... А я читаю официальные сообщения и их комментарии от Банковой. Читаю типа "оппозиционеров"( так как для оппозиции нужна позиция, а ее нет) и просматриваю сообщения противника Ну я могу дать ссыль что бы подтвердить свои слова , но тебе это не нужно , и мне оно не за чем. Не про тех ' оппозиционеров " речь . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому Короче чуть не встрял .Приехал сегодня с напарником в Святопетровское на монтаж, жду заказчика, время 7-40 утра. Частный сектор разбавленный новыми стройками. Хожу вдоль дороги, напарник в машине в переулке в метрах 10 от меня. Тормозит бус на Франковских номерах и ещё что-то на львовских. Вышли четверо в пикселе с боди камерой, культурно панэ. Говорю что общаться буду только с полицией. Напарник тихонько свалил. Вышел со второй машины мент, спрашиваю что случилось. Спросил возраст, говорю 54. Покажить резерв, чы не в розшуку. Показал по быстрому, перепроверять на планшет не дал, выключил. Гарного дня , все. Очень даже культурные. Дурацкая ситуация, машина, инструмент, встреча с заказчиком, уже взята предоплата. Да ещё права здуру взял, вариант всэ забув проблемный , потеряю полдня . Пока проперло. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз