sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 7 минут назад, vadimv сказал: Та, он на днях в Сумській області прилетіло 3 реактивних дрони в хату сім'ї місцевого аграрія. Кажуть, що заказуха. На власника Нібулона, свого часу, цілу ракету витратили. Власне того я, Озон не бомблять, бо Блекрок атата зробить. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 10 хвилин тому, sergio сказав: Єгипетьскіх фунтів. 😺 Ніт, нормальних зелених грошей ) 10 хвилин тому, sergio сказав: Погуглив,6000 якраз українська мінімалка після податків. 🤪 І на 6000 єгипетьскіх фунтів можна накупити "трохи" більше єгипетьскої їжі, ніж на українську мінімалку після податків. До речі, ви мабуть не відчуваєте, який це фоновий стрес - жити у такому кліматі, який може взимку вбити за кілька годин без тепла. Жити без постійного відчуття цього крижаного подиху смерті - це безцінно. Змінено 1 година тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 3 години тому, sergio сказав: Хто ти воїн?© Когось вам у підтримку прислали, бо старі вже замахалися накидуватм на вентилятор, ніби і стараються, а воно не летить. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 30 минут назад, vadimv сказал: Ніт. Це будуть робити там, де зручніше - наприклад у садовому товаристві недалеко від Львова. А малювати відповідний статус будуть вже по факту відлову. Мабуть, якщо такі прецеденти почнуться, довідаюсь в Вайбер групп р-н. Поки пишуть, що стоять, час від часу, на вїзді в деякі ГСК на межі міста. Якщо вже по СТ дупа почнеться, то вивезуть до міста в опломбованому багажнику. Кімната не за місцем прописки в мене там знайдеться. 😏 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 7 минут назад, vadimv сказал: Ніт, нормальних зелених грошей ) І на 6000 єгипетьскіх фунтів можна накупити "трохи" більше єгипетьскої їжі, ніж на українську мінімалку після податків. Нормальні гроші вже сині. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 5 хвилин тому, sergio сказав: Нормальні гроші вже сині. Зелені теж можна спихнути у обмінний апарат ) Хаває, перевірено )) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 37 минут назад, US7IGN сказал: або так. або і так і так. сподіваюсь що у кожного підпільника є щось на цей випадок В мене заначка іншого плану. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Только что, vadimv сказал: Зелені теж можна спихнути у обмінний апарат ) Хаває, перевірено )) За 6 кує, я би давно фрілансера на ШІ з абонкою в 200 баксів замінив 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 21 хвилину тому, ks6 сказав: Все правильно. Зачем вообще открывать дверь, если никого не ожидаете? Хотя маловероятно, что кто-то будет искать кого-то по квартирах . Куча гемора с нулевым выхлопом. Проще подьезжать под любой завод. в сучасних реаліях не варіант. бо ухилянти не ходять на завод. навіть в офіс. у нас в офіс майже не ходять чоловіки мобілізаційного віку без броні чи відстрочки. підприємства передають усі дані по військовому обліку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 55 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 55 хвилин тому 5 хвилин тому, sergio сказав: За 6 кує, я би давно фрілансера на ШІ з абонкою в 200 баксів замінив Замінюйте ) "Якщо вас не цікавить результат" (с) Доречі, ще до ери ШІ один фрилансер заколочував десятки (чи навіть сотні, як він хизувався) тисяч на місяць, згодовуючи тексти гуглоперекладачу ) Але це було недовго )) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 55 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 55 хвилин тому 10 хвилин тому, vadimv сказав: Зелені теж можна спихнути у обмінний апарат ) Хаває, перевірено )) www.instagram.com/reel/DcG9eXWgzJO/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 52 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 52 хвилини тому 19 хвилин тому, sergio сказав: Мабуть, якщо такі прецеденти почнуться, довідаюсь в Вайбер групп р-н. Поки пишуть, що стоять, час від часу, на вїзді в деякі ГСК на межі міста. Якщо вже по СТ дупа почнеться, то вивезуть до міста в опломбованому багажнику. Кімната не за місцем прописки в мене там знайдеться. 😏 www.instagram.com/reel/DcD1uJLRYxc/ 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 41 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 41 хвилин тому Україна посіла перше місце у світі за поширенням криптоактивів на душу населення Джерело: https://censor.net/n4018672 хоч у чомусь перші. хоча і не відчуваю цю крипту на моій душі і моїх знайомих родичів. де ця чортова крипта? може я чогось не знаю? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 39 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 39 хвилин тому 14 минут назад, vadimv сказал: Замінюйте ) "Якщо вас не цікавить результат" (с) Доречі, ще до ери ШІ один фрилансер заколочував десятки (чи навіть сотні, як він хизувався) тисяч на місяць, згодовуючи тексти гуглоперекладачу ) Але це було недовго )) Тепер в Єгипті на шезлонгу відпочиває? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 20 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 20 хвилин тому 20 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав: може я чогось не знаю? перечитайте S.N.U.F.F. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
truck55 Опубліковано: 12 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 12 хвилин тому (змінено) Можна розслабитись: Керівник Центру протидії дезінформації (ЦПД) при Раді національної безпеки і оборони України Андрій Коваленко закликав не довіряти «припущенням» щодо ситуації в енергетиці взимку. Керівник ЦПД відреагував на поширений у соцмережах ролик із твердженням про те, що взимку у Одесі, Києві і Харкові «будуть локдауни по 2 тижні, яких не було попередньої зими». nv.ua/ukr/ukraine/events/kerivnik-cpd-kovalenko-zaklikav-ne-panikuvati-i-ne-doviryati-pripushchennyam-shchodo-lokdauniv-vzimku-50633294.html Мова про це відео t.me/oko_ua/101099 Змінено 10 хвилин тому користувачем truck55 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз