Dmitriy_S Опубліковано: 35 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 35 хвилин тому 4 хвилини тому, DimaF сказав: Еще вживую увидеть тех людей которые пьют такое виски) Я нас кассах в суперах, даже перед праздниками, ничего дороже Чиваса и Джек дениэлся не вижу...) Отой Green і Yellow Spot цілком продаються в Сільпо. І не так щоб по зовсім захмарній ціні. Десь 3к і 5к. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: 33 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 33 хвилини тому 1 час назад, US7IGN сказал: ця земля поки що вродила величезну кількість довбойобів та підарасів Якби ще налагодити експорт-зажили б ні***ово (вірніше заставили б жити всіх так само щоб не контрастувати на їх фоні) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 33 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 33 хвилини тому 1 минуту назад, Dmitriy_S сказал: І не так щоб по зовсім захмарній ціні. Десь 3к і 5к. При доходе от 200 к в месяц. А так сомнительно... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: 31 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 31 хвилин тому (змінено) 2 часа назад, akineo сказал: треба дуже багато корів Ніт, посилимо парниковий ефект, і будуть глобальні катаКЛІЗМИ (в корів МЕТАНить з дупи і писку) Змінено 16 хвилин тому користувачем Nikolay Cherednichenko Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 31 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 31 хвилин тому 25 хвилин тому, DmiVady сказав: Підкажіть ВММ, що гарний віскі можна, звісно, пити хоч із гранчака. Але якщо йдеться саме про дегустацію, то в нормальному пабі середню й верхню полиці зазвичай наливають у гленкерн або копіту. Бо якщо разом із гарно дистильованим самогоном ти продаєш ще бренд, історію, витримку й увесь навколовісковий ритуал, накидаючи зверху ще три ціни, то робити це треба правильно й красиво. Тумблер теж цілком нормальний келих для віскі, особливо з льодом або просто забухати щось рівня джемісон. Але для вдумливої дегустації хорошого віскі він приблизно як гранчак для бордо: технічно пити можна, але навіщо тоді було все це вівцеїбство з бочками, витримкою та легендою на етикетці? "Витриманий односолодовий віскі ніяк не хотів виливатися у пластиковий стаканчик" *Сирка "Дружба" для повноти картинки не вистачило 😉 Щось явно пішло не так😂 Таке відчуття, що ви на мене за щось образилися. Хоча мене тут не було досить довго і я нічого не писав. Тож мабуть за не зовсім гарні відгуки за Дніпро. Або вас просто адвокат покусав. Воно заразне:)) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 20 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 20 хвилин тому (змінено) 12 минут назад, Dmitriy_S сказал: Тож мабуть за не зовсім гарні відгуки за Дніпро. то ви відгуки Карліто не читали Дніпро - дійсно велике село , заселене переважно містянами у другому поколінні ( тобто онуками селян ) , яке любить колотити понти . А ще величезний відсоток завезених кацапів . Змінено 17 хвилин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 4 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 4 хвилини тому 14 хвилин тому, Бездомный сказав: то ви відгуки Карліто не читали Дніпро - дійсно велике село , заселене переважно містянами у другому поколінні ( тобто онуками селян ) , яке любить колотити понти . А ще величезний відсоток завезених кацапів . Я навіть рахував людей, які в побуті спілкуються українською. За майже місяць нарахував 26 чоловік:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 4 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 4 хвилини тому (змінено) 38 хвилин тому, DimaF сказав: Еще вживую увидеть тех людей которые пьют такое виски) Я нас кассах в суперах, даже перед праздниками, ничего дороже Чиваса и Джек дениэлся не вижу...) Я не допоможу, бо кинув цю гарну звичку Усе своє я роздавав із 23-го року. Залишилася лише пляшка Mortlach 18 років, і то тільки тому, що вона не купувалася та трохи незвичайна. Приватний розлив усього на 151 пляшку, більшість із них уже випили, переважно в Україні, тож, може, колись або вип'ю, або подарую. Впевнений, вам би сподобалось: 48,4%; без додавання барвника; без холодної фільтрації. 28 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Щось явно пішло не так😂 Таке відчуття, що ви на мене за щось образилися. Хоча мене тут не було досить довго і я нічого не писав. Тож мабуть за не зовсім гарні відгуки за Дніпро. Або вас просто адвокат покусав. Воно заразне:)) Кашпіровський заряджав воду через телевізор, а у вас відчуття передаються по інтернетах. Не переймайтесь - не люблю, коли мені приписують те, чого я не робив або не писав, тож іноді можу й тригернутись на таке. Хоча зазвичай монопенісуально - це ж інтернети. 🧘♂️ Змінено 2 хвилини тому користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз