Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

4 хвилини тому, DimaF сказав:

Еще вживую увидеть тех людей которые пьют такое виски)

Я нас кассах в суперах, даже перед праздниками, ничего дороже Чиваса и Джек дениэлся не вижу...)

Отой Green і Yellow Spot цілком продаються в Сільпо. І не так щоб по зовсім захмарній ціні. Десь 3к і 5к. 

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1 час назад, US7IGN сказал:

ця земля поки що вродила величезну кількість довбойобів та підарасів

Якби ще налагодити експорт-зажили б ні***ово (вірніше заставили б жити всіх так само щоб не контрастувати на їх фоні)

Посилання на коментар

1 минуту назад, Dmitriy_S сказал:

І не так щоб по зовсім захмарній ціні. Десь 3к і 5к. 

При доходе от 200 к в месяц.

А так сомнительно...

Посилання на коментар

2 часа назад, akineo сказал:

треба дуже багато корів 

Ніт, посилимо парниковий ефект, і будуть глобальні катаКЛІЗМИ (в корів МЕТАНить з дупи і писку)

Змінено користувачем Nikolay Cherednichenko
Посилання на коментар

25 хвилин тому, DmiVady сказав:

Підкажіть ВММ, що гарний віскі можна, звісно, пити хоч із гранчака.
Але якщо йдеться саме про дегустацію, то в нормальному пабі середню й верхню полиці зазвичай наливають у гленкерн або копіту.

Бо якщо разом із гарно дистильованим самогоном ти продаєш ще бренд, історію, витримку й увесь навколовісковий ритуал, накидаючи зверху ще три ціни, то робити це треба правильно й красиво.:pardon:

Тумблер теж цілком нормальний келих для віскі, особливо з льодом або просто забухати щось рівня джемісон.
Але для вдумливої дегустації хорошого віскі він приблизно як гранчак для бордо: технічно пити можна, але навіщо тоді було все це вівцеїбство з бочками, витримкою та легендою на етикетці? :unknown:

"Витриманий односолодовий віскі ніяк не хотів виливатися у пластиковий стаканчик" :razz:

*Сирка "Дружба" для повноти картинки не вистачило 😉

Щось явно пішло не так😂

Таке відчуття, що ви на мене за щось образилися. Хоча мене тут не було досить довго і я нічого не писав. Тож мабуть за не зовсім гарні відгуки за Дніпро. Або вас просто адвокат покусав. Воно заразне:))

• Хаха 1
Посилання на коментар

12 минут назад, Dmitriy_S сказал:

Тож мабуть за не зовсім гарні відгуки за Дніпро.

то ви відгуки Карліто не читали :lol:

Дніпро - дійсно велике село , заселене переважно містянами у другому поколінні ( тобто онуками селян ) , яке любить  колотити понти .

А ще величезний відсоток завезених кацапів .

Змінено користувачем Бездомный
Посилання на коментар

14 хвилин тому, Бездомный сказав:

то ви відгуки Карліто не читали :lol:

Дніпро - дійсно велике село , заселене переважно містянами у другому поколінні ( тобто онуками селян ) , яке любить  колотити понти .

А ще величезний відсоток завезених кацапів .

Я навіть рахував людей, які в побуті спілкуються українською. За майже місяць нарахував 26 чоловік:)

Посилання на коментар

38 хвилин тому, DimaF сказав:

Еще вживую увидеть тех людей которые пьют такое виски)

Я нас кассах в суперах, даже перед праздниками, ничего дороже Чиваса и Джек дениэлся не вижу...)

Я не допоможу, бо кинув цю гарну звичку :unknown:
Усе своє я роздавав із 23-го року.
Залишилася лише пляшка Mortlach 18 років, і то тільки тому, що вона не купувалася та трохи незвичайна.
Приватний розлив усього на 151 пляшку, більшість із них уже випили, переважно в Україні, тож, може, колись або вип'ю, або подарую.

1859755016_.thumb.png.b3e855d34bdb7bc2fde7e56a4c5b1469.png

Впевнений, вам би сподобалось: 48,4%; без додавання барвника; без холодної фільтрації.

28 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

Щось явно пішло не так😂

Таке відчуття, що ви на мене за щось образилися. Хоча мене тут не було досить довго і я нічого не писав. Тож мабуть за не зовсім гарні відгуки за Дніпро. Або вас просто адвокат покусав. Воно заразне:))

Кашпіровський заряджав воду через телевізор, а у вас відчуття передаються по інтернетах. :pardon:
Не переймайтесь - не люблю, коли мені приписують те, чого я не робив або не писав, тож іноді можу й тригернутись на таке. :oops:
Хоча зазвичай монопенісуально - це ж інтернети. 🧘‍♂️

Змінено користувачем DmiVady
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...