truck55 Опубліковано: 14 годин тому Поділитись Опубліковано: 14 годин тому 4 часа назад, Бездомный сказал: - хто такий душніла ? - той , хто докладно розгорнуто відповідає на поставлене питання . що ж , якщо ви наполягаєте на докладній розгорнутій відповіді , доведеться дати вам докладну розгорнуту відповідь - графоманське простирадло . Показать контент нема ніякої гарантії , що бадьора стаття не проплачена з кацапофондів фсб/свр ( принаймні - виглядає саме , як проплачена кацапами в авторитетному медіа безсоромна проплачена галіма джинса ) - кацапи десятиріччами ( насправді - сторіччами ) гуртом зкуповували на Заході не лише окремих журнахвойд , окремих експердів ( скільки разів західні "експерди" помилялися на рахунок кацапії ? і чи помилялися ? а може швидше були платними агентами впливу ?) , а й цілі видання , і навіть - медіаімперії. Фахові експерти економісти з авторитетного часопису "економіст" мусять знати - не можуть не знати , що напрямком розвитку ринків рухають не індекси контрабандних ламборгіні/тістечок замість хліба (привіт Марії Антуанеті , яка до певного моменту гадала , що все добре , бо особисто в неї все було добре , ну поки голову їй та її чоловіку не відтяли , а її сина - дофіна Луі Шарля / визнаного світом короля Людовика XVII , заморили голодом до смерті ) , а очікування рядових споживачів та найдрібніших операторів ринку , а з цим в кацапів - не дуже , і це ще м'яко кажучи "не дуже" . міряти "успіхи" кацапономіки по завезеним контрабандою ламборгіні це приблизно те саме , як міряти стан економіки передреволюційної франції по тістечкам , які жерла аристократія та Марія Антунета особисто перед Великою Французькою революцією . Та й прогуглити прізвище автора - що за пуріц - не можливо , просто анонім прикрився фіговим листячком "поважного" бренду журналу , що само по собі багато на що натякає . за анонімну джинсу , злиту під пафосним медіабрендом ( пам'ятаєте агента кдб - британського медіамагната , британського депутата палати громад , британського героя Другої світової війни , Роберта Максвела , який не пережив крах срср , в якого він перебував на утриманні , а донечка його потім працювала постачальницею слов'янської курчатини на агента моссад ( пояснює самогубний для нього напад дітожера та дітойоба трампа на Іран ?) та кдб , серійного дітожера та дітойоба Джеффрі Епштейна ?) Мене більше цікавлять учорашні кацапськи сателіти - типу груії - вірменії - казахстану - киргизстану - е.т.с., які з різним ступенем відвертості та гучності починають слати учорашню метрополію в напрямку крейсеру масквабад . Мені цікавіший умовний індекс настройв середніх дописувачів ЯПа , а там в кацапів ентузіазм на рахунок переможного продовження війни сильно вщух - буквально "с лая перешли на вой" , настільки перейшли "на вой" , що теми "про війну" почали суворо модерувати , та навіть знищувати в разі , коли вони раптом повертають " не туди"( останнім часом - майже завжди повертають не туди ) . панічні настрої явно не проукраїнських ( навіть , як ангажованих , умовнних ліпсіців-ширяєвих відкидаємо ) - прокацапських "експертів" - максима шевченка , олега в'югіна , максима калашнікова - вовки кучеренка , максима клімова , е.т.с . - там також "с лая перешли на вой". наприклад - вой максимально лояльного до кремлінів пана в'югіна - российский экономист, банкир, член совета директоров Сбербанка, профессор ВШЭ. ( достатньо фаховий для вас "економіст" ? чи ноунейм - анонім , який навіть посоромився своє прізвище під джинсою поставити - для вас більший авторитет ?) він чомусь кількість контрабандних лаборгіні не рахує сам факт виходу з подібними наративами абсолютно лояльного владі , органічно інтегрованого до прокремлівського естеблішменту кацапоекономіста - сам по собі багато про що говорить . на фото - донька британського медіамагната , депутата палати громад , героя висадки в Нормандії і ..... подвійного агента - кдб та моссад , Роберта Максвела , разом з її босом - серійним дітожером та дітойобом Джефрі Епштейном Показать контент Ми ж не про це, а про потужну стратегію, там далі викладено. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 14 годин тому Поділитись Опубліковано: 14 годин тому (змінено) 52 минуты назад, truck55 сказал: Ми ж не про це, а про потужну стратегію, там далі викладено. ви краще в'югіна послухайте , ніж на висер отого всратого ноунейма ( швидше за все автор - впроваджений до журналу зе економіст відвертий кацапський агент впливу - редактор Аркаша Островський ) , який навіть прізвище під проплаченим висером ставити соромиться ( так зазвичай роблять , коли хочутть уникнути неприєсмних питаннь ) , час витрачати . мені взагалі "думка" ноунеймів не цікава . ви наполягли - я прочитав статтю адвоката диявола . доречі - в'югін - також адвокат диявола - умовний кацапський Альберт Шпеер - архітектор путіноміки , але він 1 - фаховий , 2 - хоча б обличча не ховає. а , це ж той зе економіст , який скандальний лист прутинського олігарха мельниченка надрукував 9 липня авторитетний британський тижневик The Economist здивував багатьох, помістивши на обкладинку нового номера портрет 54-річного російського олігарха Андрія Мельниченка, охарактеризувавши його як "людину, яка могла б змінити Росію".Ключовий меседж колонки – коли російсько-українська війна закінчиться, РФ має стати повноцінною частиною нової архітектури безпеки я розумію , що розрахунок кацапів на те , що недолугі англійці басню івана крилова "волк на псарне" не читали в оригіналі , але ж нас кацпські піхвропедомразі - доньки радянських ахвіцерів , її на пам'ять вчити заставляли : Спойлер Мой Волк сидит, прижавшись в угол задом. Зубами щелкая и ощетиня шерсть, Глазами, кажется, хотел бы всех он съесть; Но, видя то, что тут не перед стадом И что приходит, наконец, Ему расчесться за овец, — Пустился мой хитрец В переговоры И начал так: «Друзья! К чему весь этот шум? Я, ваш старинный сват и кум, Пришел мириться к вам, совсем не ради ссоры; Забудем прошлое, уставим общий лад! А я, не только впредь не трону здешних стад, Но сам за них с другими грызться рад И волчьей клятвой утверждаю, Что я…» — «Послушай-ка, сосед,— Тут ловчий перервал в ответ,— Ты сер, а я, приятель, сед, И волчью вашу я давно натуру знаю; А потому обычай мой: С волками иначе не делать мировой, Как снявши шкуру с них долой». И тут же выпустил на Волка гончих стаю. У самому випуску – велика стаття про "короля добрив" на основі майже 60 годин його розмов із редактором The Economist Аркадієм Островським, суки навіть не паляться , чи паляться ? змінити кацапію може хіба що умовний Кирило Буданов - здійснивши пророцтво блаженної Пелагеї Рязанської + розколошкавши кацапію на сто окремих воюючих між собою улусів ( про ймовірність такого сценарію заголосив навіть кацапський "дугін для розумних" - караулов ) Змінено 14 годин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 14 годин тому Поділитись Опубліковано: 14 годин тому (змінено) 8 часов назад, truck55 сказал: Краще подивитись першоджерело, бо навіть потужна стратегія має свої нюанси enovosty.com/uk/ekonomika-ukr/full/obrushiti-ekonomiku-agresora-mozhut-lishe-zrostayuchi-udari-po-tilu-voroga "Звісно, залежність від зовнішньої допомоги несе для України стратегічні ризики. Оскільки в якийсь момент ця допомога з тих чи інших причин може різко скоротитися. Це може статися через наростаючі економічні проблеми в Європі і, загалом, на Заході. ." ..."..Так от як кров свою лили Батьки за Москву і Варшаву, І вам, синам, передали Свої кайдани, свою славу! Доборолась Україна До самого краю..." ..нераби.. Змінено 14 годин тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 14 годин тому Поділитись Опубліковано: 14 годин тому 7 годин тому, sergio сказав: Нікуя собі дешевше. Савсєм плахой стал. То був сарказм, я о ку єл від тих уругвайських прайсів. Що там за ти океаном може бути краще, що за такі дурні гроші, люди туди пруться? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 14 годин тому Поділитись Опубліковано: 14 годин тому (змінено) 9 минут назад, рыбак сказал: "Звісно, залежність від зовнішньої допомоги несе для України стратегічні ризики. Оскільки в якийсь момент ця допомога з тих чи інших причин може різко скоротитися. Це може статися через наростаючі економічні проблеми в Європі і, загалом, на Заході. ." ..."..Так от як кров свою лили Батьки за Москву і Варшаву, І вам, синам, передали Свої кайдани, свою славу! Доборолась Україна До самого краю..." ..нераби.. Л.Мосендз * * * У татарви шукали оборони, людьми татарськими воліли бути, бо ханські вже миліші були пута, аніж свої, князівськії, закони. Ставали в Посполитій Кисілями ( Муравами )... (В гостині більш подобалось, ніж вдома.) Від справ чужих не відчувалась втома, хоч душі й руки крились мозолями. В Палаті Грановитій розбивали собі лоби, чолом цареві б’ючи. За ранги та за цяточки блискучі і вольності, і звичаї міняли. Імперіям були все вірні слуги і ширили до безтяму простори... Раби-Баярди, вірністію хворі, за честь чужу — свою дали в наругу... Все барвилось: у чорне, злотне, біле, все мріяли про східного владику... Від довголітнього, від вікового звику й червона мла вам очі засліпила! А ще кому знесете ви данину? Яким варягам зложите присягу? Яку чужу прикрасите ви сагу? І перед ким ще схилите коліна? Змінено 14 годин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 14 годин тому Поділитись Опубліковано: 14 годин тому (змінено) 12 минут назад, рыбак сказал: "Звісно, залежність від зовнішньої допомоги несе для України стратегічні ризики. Оскільки в якийсь момент ця допомога з тих чи інших причин може різко скоротитися. Це може статися через наростаючі економічні проблеми в Європі і, загалом, на Заході. ." ..."..Так от як кров свою лили Батьки за Москву і Варшаву, І вам, синам, передали Свої кайдани, свою славу! Доборолась Україна До самого краю..." ..нераби.. Кстати в 2022 году еще как по идее сражались за Украину , и таких прямых и частых заяв от власти и от Зе, что Украина сражается за Европу и европейцев , как звучат постоянно последнее время и последние года , не припомню. Так что уж точно по Шевченку -" І вам, синам, передали Свої кайдани, свою славу". Змінено 14 годин тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
truck55 Опубліковано: 14 годин тому Поділитись Опубліковано: 14 годин тому 26 минут назад, Бездомный сказал: ви краще в'югіна послухайте , ніж на висер отого всратого ноунейма , який навіть прізвище під проплаченим висером ставити соромиться ( так зазвичай роблять , коли хочутть уникнути неприєсмних питаннь ) , час витрачати . мені взагалі "думка" ноунеймів не цікава . ви наполягли - я прочитав статтю адвоката диявола . доречі - в'югін - також адвокат диявола - умовний кацапський Альберт Шпеер - архітектор путіноміки , але він 1 - фаховий , 2 - хоча б обличча не ховає. Там мова йде про економічну стратегію перемоги, яка по сути стала основою концепції діпстрайків, плана президента про примушення рф до миру, і про яку неодноразово говорили наші державні та громадські діячі а також закордонні ЗМІ. І тут прийшов пан Бездомний і сказав, що це висер ноунейма. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
truck55 Опубліковано: 14 годин тому Поділитись Опубліковано: 14 годин тому 16 минут назад, рыбак сказал: "Звісно, залежність від зовнішньої допомоги несе для України стратегічні ризики. Оскільки в якийсь момент ця допомога з тих чи інших причин може різко скоротитися. Це може статися через наростаючі економічні проблеми в Європі і, загалом, на Заході. ." Не дивитись вгору. Так спокійніше. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 14 годин тому Поділитись Опубліковано: 14 годин тому (змінено) 20 минут назад, ozor сказал: Савсєм плахой стал. То був сарказм, я о ку єл від тих уругвайських прайсів. Що там за ти океаном може бути краще, що за такі дурні гроші, люди туди пруться? А ще в них Бігмак дорожче ніж в штатах на 20% А ще народ туди преться, бо то думають, що глобальна війна туди не добереться. 😏 ' Змінено 14 годин тому користувачем sergio Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 14 годин тому Поділитись Опубліковано: 14 годин тому 3 минуты назад, truck55 сказал: Там мова йде про економічну стратегію перемоги, яка по сути стала основою концепції діпстрайків, плана президента про примушення рф до миру, і про яку неодноразово говорили наші державні та громадські діячі а також закордонні ЗМІ. І тут прийшов пан Бездомний і сказав, що це висер ноунейма. "авторитетний" зе економіст абсолютно дискредитував себе , як авторитет , коли опублікував лист прутіна - мельниченка з меседжем криловського вовка людожера , який втрапив у смертельну халепу Мой Волк сидит, прижавшись в угол задом. Зубами щелкая и ощетиня шерсть, Глазами, кажется, хотел бы всех он съесть; Но, видя то, что тут не перед стадом И что приходит, наконец, Ему расчесться за овец, — Пустился мой хитрец В переговоры И начал так: «Друзья! К чему весь этот шум? Я, ваш старинный сват и кум, Пришел мириться к вам, совсем не ради ссоры; Забудем прошлое, уставим общий лад! А я, не только впредь не трону здешних стад, Но сам за них с другими грызться рад И волчьей клятвой утверждаю, Что я…» — «Послушай-ка, сосед,— Тут ловчий перервал в ответ,— Ты сер, а я, приятель, сед, И волчью вашу я давно натуру знаю; А потому обычай мой: С волками иначе не делать мировой, Как снявши шкуру с них долой». И тут же выпустил на Волка гончих стаю. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 14 годин тому Поділитись Опубліковано: 14 годин тому (змінено) 3 минуты назад, truck55 сказал: Не дивитись вгору. Так спокійніше. У меня другие приоритеты . Это я так со стороны на ваш мирок поглядываю , исходя из пониманий или непониманий прошлой жизни. Змінено 14 годин тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 14 годин тому Поділитись Опубліковано: 14 годин тому (змінено) 9 минут назад, truck55 сказал: Не дивитись вгору. Так спокійніше. навпаки - дивитися відпускати з псарні вовка живого - самогубство . надто офігенно він підставився - просто еталонно. мусить сіре падло "расчесться за оівец" Змінено 14 годин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 14 годин тому Поділитись Опубліковано: 14 годин тому (змінено) 16 минут назад, truck55 сказал: Там мова йде про економічну стратегію перемоги, яка по сути стала основою концепції діпстрайків, плана президента про примушення рф до миру, і про яку неодноразово говорили наші державні та громадські діячі а також закордонні ЗМІ. І тут прийшов пан Бездомний і сказав, що це висер ноунейма. Вот что непонятно , то это как трупоед - " дослідник калу" знает , что "ноунейм всратий" ? Как он это определяет:))) Змінено 13 годин тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 14 годин тому Поділитись Опубліковано: 14 годин тому (змінено) 26 минут назад, truck55 сказал: Там мова йде про економічну стратегію перемоги там мова йде про те , що редактор "авторитетного часопису" зе економіст Аркашка Островський - агент кдб-фсб-гру-свр , очевидний агент впливу кацапів . - і чо ? - і всьо (с) кацапорейх мусить бути знищений - здійснивши пророцтво блаженної Пелагеї Рязанської , масквабад мусить піти під Землю , а розчленінград - під воду . передбачувана кацапія - то обезголовлена та подрібнена на друзки кацапія Змінено 13 годин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому 17 хвилин тому, sergio сказав: А ще в них Бігмак дорожче ніж в штатах на 20% А ще народ туди преться, бо то думають, що глобальна війна туди не добереться. 😏 ' В принципі, да, я щось не взяв до уваги ризики глобальної війни. І відчуття понаєхів. Ті люди, з Маріуполя, і їм , певно, довелося надивитися на жахіття, що чинили людожери, вживу. Тут і на Марс захочеш поїхати, аби більше з цим не стикатися. 2 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому 8 минут назад, ozor сказал: В принципі, да, я щось не взяв до уваги ризики глобальної війни. І відчуття понаєхів. Ті люди, з Маріуполя, і їм , певно, довелося надивитися на жахіття, що чинили людожери, вживу. Тут і на Марс захочеш поїхати, аби більше з цим не стикатися. або мститися до останнього кацапського хробака Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому 32 хвилини тому, рыбак сказав: У меня другие приоритеты . Это я так со стороны на ваш мирок поглядываю , исходя из пониманий или непониманий прошлой жизни. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому (змінено) так ось хто тицяв у "авторитетний економічний часопис " статтю на яку посилається truck55 , видатний економіст-кавалеріст аркашка островський ну да ну да - куди в'югіну та ліпсіцу до цього гіганта економічного мислення хто поставить бодай гривню , що з такою біографією той економіст - кавалерист - не впроваджений агент впливу фсб ? мабуть , кацапам зовсім зле - останні консерви відкривають . https://ru.wikipedia.org/wiki/Островский,_Аркадий_Михайлович В 1988 году окончил московскую школу № 43 им. Ю.А. Гагарина[1]. В 1993 году окончил театроведческий факультет Российской академии театрального искусства — ГИТИС (учился там на курсе профессора Инны Натановны Соловьевой, которую впоследствии называл своим ближайшим другом[2][3]). В 1996 году окончил Кэмбриджский университет по направлению "Английская литература". В 1998 году получил степень доктора философии по английской литературе в Кембриджском университете. В журналистику из академической среды перешёл по стечению обстоятельств ( ми навіть знаємо , які те обставини - родіна сказала "надо" , комсомол оответил "єсть" Змінено 13 годин тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karlito Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому 30 минут назад, sergio сказал: Що там за ти океаном може бути краще, що за такі дурні гроші, люди туди пруться? єднина країна Латаму з повною демократією, до речі значно випереджає США по рівню розвитку демократії. Низька злочинність, океан, непогана медицина, купа бізнесів роблять там регіональні офіси через сталі інститути. на носі безвіз з США. але ціни, мля. 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому t.me/firepointofficial/232 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому (змінено) 21 минуту назад, karlito сказал: єднина країна Латаму з повною демократією, до речі значно випереджає США по рівню розвитку демократії. Низька злочинність, океан, непогана медицина, купа бізнесів роблять там регіональні офіси через сталі інститути. на носі безвіз з США. але ціни, мля. - розглядав ?😉 - розглядав . Змінено 13 годин тому користувачем Бездомный 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому (змінено) 4 минуты назад, 7351 сказал: t.me/firepointofficial/232 ані дня без зпаленого кацапського нпз 👍 чините шура , чините Змінено 13 годин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому 18 минут назад, ozor сказал: В принципі, да, я щось не взяв до уваги ризики глобальної війни. І відчуття понаєхів. Ті люди, з Маріуполя, і їм , певно, довелося надивитися на жахіття, що чинили людожери, вживу. Тут і на Марс захочеш поїхати, аби більше з цим не стикатися. Чому їм в Швейцарії не сиділось?! Взагалі думаю, що вони не з простих. Прості біженці з 70-80кує на кишені для облаштування в Уругваі? Не думаю, шоб вони встигли продати свою нерухомість в Маріку за якись притомні гроші. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому 1 година тому, truck55 сказав: Там мова йде про економічну стратегію перемоги, яка по сути стала основою концепції діпстрайків, плана президента про примушення рф до миру, і про яку неодноразово говорили наші державні та громадські діячі а також закордонні ЗМІ. І тут прийшов пан Бездомний і сказав, що це висер ноунейма. Стратегічна помилка стратегічного плану Заходу в намаганнях застосувати свою економічну логіку до кацапів чи Китаю. а блазень всього лише повторює рухи спритної руки 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому (змінено) 8 часов назад, US7IGN сказал: Стратегічна помилка стратегічного плану Заходу в намаганнях застосувати свою економічну логіку до кацапів чи Китаю. а блазень всього лише повторює рухи спритної руки принаймні , він хоча б не враховує "авторитетну" думку впроваджених фсб/свр на Захід кацапощелепних економістів - кавалерістів з театрознавчим нахилом освіти , а робить дзеркально навпаки якщо вороги нас сварять - ми все робимо правильно (с) йосип сралін людожер груини - такі самі семіти - грузиннські цапі Багратіони ведуть свій родовід від біблійного царя Давида - ну того що дружню жінку взяв до себе , а друга вбив - тепер на Небі . Змінено 5 годин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз