Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

4 часа назад, Бездомный сказал:

- хто такий душніла ?

- той , хто докладно розгорнуто відповідає на поставлене питання . 

що ж , якщо ви наполягаєте на докладній розгорнутій відповіді , доведеться дати вам докладну розгорнуту  відповідь - графоманське простирадло .

Показать контент

нема ніякої гарантії , що  бадьора  стаття  не проплачена з кацапофондів фсб/свр  ( принаймні - виглядає саме , як проплачена кацапами в авторитетному медіа  безсоромна  проплачена  галіма  джинса )  - кацапи десятиріччами ( насправді - сторіччами ) гуртом  зкуповували на Заході не лише окремих  журнахвойд , окремих експердів ( скільки разів західні  "експерди"  помилялися на рахунок кацапії ? і чи помилялися ? а може швидше  були платними  агентами впливу ?)  ,  а й цілі видання , і навіть - медіаімперії. 

Фахові експерти економісти з авторитетного  часопису "економіст" мусять знати - не можуть не знати , що напрямком розвитку  ринків  рухають не індекси контрабандних ламборгіні/тістечок замість хліба (привіт Марії Антуанеті , яка до певного моменту гадала , що все добре , бо особисто в неї все було добре , ну поки голову їй та її чоловіку не відтяли , а її  сина - дофіна Луі Шарля / визнаного світом короля Людовика XVII  , заморили голодом до смерті ) , а очікування  рядових споживачів та найдрібніших операторів ринку , а з цим в кацапів - не дуже , і це ще м'яко кажучи "не дуже" . 

міряти "успіхи" кацапономіки  по завезеним контрабандою ламборгіні :lol:

це приблизно те саме , як міряти стан економіки передреволюційної франції по тістечкам , які жерла аристократія та Марія Антунета особисто  перед Великою  Французькою революцією .

Та й прогуглити прізвище автора - що за пуріц - не можливо , просто анонім прикрився фіговим листячком "поважного" бренду журналу , що само по собі багато на  що  натякає . 

за  анонімну  джинсу , злиту під пафосним медіабрендом ( пам'ятаєте  агента кдб - британського медіамагната , британського депутата палати громад , британського героя Другої світової  війни , Роберта Максвела   , який не  пережив крах  срср , в якого він перебував на утриманні , а донечка його потім працювала постачальницею слов'янської курчатини  на агента моссад ( пояснює самогубний   для нього  напад дітожера та дітойоба трампа  на Іран ?)   та  кдб , серійного  дітожера та дітойоба  Джеффрі Епштейна ?)  

Мене більше  цікавлять учорашні  кацапськи сателіти - типу груії -  вірменії - казахстану - киргизстану - е.т.с., які з різним ступенем відвертості та гучності  починають слати учорашню метрополію  в напрямку крейсеру масквабад .     

Мені цікавіший  умовний  індекс  настройв середніх дописувачів  ЯПа , а там в кацапів ентузіазм на рахунок  переможного  продовження  війни сильно вщух - буквально   "с лая перешли на вой" , настільки перейшли "на вой"  , що теми "про війну"  почали суворо модерувати , та навіть знищувати  в разі , коли  вони раптом повертають " не туди"( останнім часом - майже завжди повертають не туди )   .

панічні настрої явно не проукраїнських ( навіть , як  ангажованих , умовнних  ліпсіців-ширяєвих  відкидаємо )  - прокацапських "експертів"  - максима шевченка , олега в'югіна ,  максима калашнікова - вовки кучеренка ,  максима клімова ,  е.т.с .   - там також "с лая перешли на вой".

наприклад - вой максимально  лояльного до кремлінів  пана в'югіна - российский экономист, банкир, член совета директоров Сбербанка, профессор ВШЭ. ( достатньо фаховий для вас "економіст" ? чи ноунейм - анонім  , який навіть посоромився своє прізвище під джинсою поставити - для вас більший  авторитет ?)

він чомусь кількість контрабандних лаборгіні не рахує :crazy:

сам факт виходу з подібними  наративами  абсолютно лояльного владі , органічно інтегрованого до прокремлівського  естеблішменту кацапоекономіста - сам по собі багато про що говорить . 

на фото - донька британського медіамагната , депутата палати громад , героя висадки в Нормандії  і ..... подвійного  агента - кдб та моссад ,   Роберта Максвела  , разом з її босом - серійним  дітожером та дітойобом Джефрі Епштейном

Показать контент

5576ba50-05e5-11f1-b7e1-afb6d0884c18.png.webp

Louis_Charles_of_France6.jpg

Ми ж не про це, а про потужну стратегію, там далі викладено.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

52 минуты назад, truck55 сказал:

Ми ж не про це, а про потужну стратегію, там далі викладено.

ви краще  в'югіна послухайте , ніж на висер отого всратого ноунейма ( швидше за все автор - впроваджений до журналу зе економіст   відвертий кацапський  агент впливу - редактор Аркаша Островський :lol::lol:) , який навіть прізвище під проплаченим висером ставити соромиться ( так зазвичай роблять , коли хочутть уникнути неприєсмних питаннь )  , час витрачати .

мені взагалі  "думка" ноунеймів не цікава .

ви наполягли - я прочитав статтю адвоката диявола .

доречі - в'югін - також адвокат диявола - умовний  кацапський Альберт  Шпеер - архітектор путіноміки , але він 1 - фаховий , 2 - хоча б обличча не ховає.

а , це ж той зе економіст , який скандальний лист   прутинського  олігарха мельниченка надрукував :lol:

9 липня авторитетний британський тижневик The Economist здивував:lol: багатьох, помістивши на обкладинку нового номера портрет 54-річного російського олігарха Андрія Мельниченка, охарактеризувавши його як "людину, яка могла б змінити Росію".:lol::lol:Ключовий меседж колонки – коли російсько-українська війна закінчиться, РФ має стати повноцінною частиною нової архітектури безпеки:lol::lol:

я розумію , що розрахунок кацапів  на те , що недолугі англійці басню  івана  крилова "волк на псарне" не читали в оригіналі , але ж нас кацпські піхвропедомразі - доньки радянських ахвіцерів , її на пам'ять вчити заставляли

Спойлер

Мой Волк сидит, прижавшись в угол задом.
Зубами щелкая и ощетиня шерсть,
Глазами, кажется, хотел бы всех он съесть;
Но, видя то, что тут не перед стадом
И что приходит, наконец,
Ему расчесться за овец, —
Пустился мой хитрец
В переговоры
И начал так: «Друзья! К чему весь этот шум?
Я, ваш старинный сват и кум,
Пришел мириться к вам, совсем не ради ссоры;
Забудем прошлое, уставим общий лад!
А я, не только впредь не трону здешних стад,
Но сам за них с другими грызться рад
И волчьей клятвой утверждаю,

Что я…» — «Послушай-ка, сосед,—
Тут ловчий перервал в ответ,—
Ты сер, а я, приятель, сед,
И волчью вашу я давно натуру знаю;
А потому обычай мой:
С волками иначе не делать мировой,
Как снявши шкуру с них долой».

И тут же выпустил на Волка гончих стаю.

У самому випуску – велика стаття про "короля добрив" на основі майже 60 годин його розмов із редактором The Economist Аркадієм Островським:lol:суки навіть не паляться , чи паляться ? :lol:

змінити кацапію може хіба що  умовний Кирило  Буданов - здійснивши пророцтво блаженної Пелагеї Рязанської + розколошкавши кацапію на сто окремих  воюючих між собою улусів ( про ймовірність такого сценарію заголосив навіть кацапський  "дугін для розумних" - караулов ) 

aa664b90c387a1c89a7f12864f83fcd0.webp

Змінено користувачем Бездомный
Посилання на коментар

8 часов назад, truck55 сказал:

Краще подивитись першоджерело, бо навіть потужна стратегія має свої нюанси  enovosty.com/uk/ekonomika-ukr/full/obrushiti-ekonomiku-agresora-mozhut-lishe-zrostayuchi-udari-po-tilu-voroga

"Звісно, залежність від зовнішньої допомоги несе для України стратегічні ризики. Оскільки в якийсь момент ця допомога з тих чи інших причин може різко скоротитися. Це може статися через наростаючі економічні проблеми в Європі і, загалом, на Заході. ."

..."..Так от як кров свою лили

Батьки за Москву і Варшаву,

І вам, синам, передали

Свої кайдани, свою славу!

Доборолась Україна

До самого краю..."

..нераби..

Змінено користувачем рыбак
Посилання на коментар

7 годин тому, sergio сказав:

Нікуя собі дешевше.

Савсєм плахой стал.

То був сарказм, я о ку єл від тих уругвайських прайсів. Що там за ти океаном може бути краще, що за такі дурні гроші, люди туди пруться?

• Хаха 1
Посилання на коментар

9 минут назад, рыбак сказал:

"Звісно, залежність від зовнішньої допомоги несе для України стратегічні ризики. Оскільки в якийсь момент ця допомога з тих чи інших причин може різко скоротитися. Це може статися через наростаючі економічні проблеми в Європі і, загалом, на Заході. ."

І вам, синам, передали

Доборолась Україна

До самого краю..."

..нераби..

Л.Мосендз

* * *

У татарви шукали оборони,
людьми татарськими воліли бути,
бо ханські вже миліші були пута,
аніж свої, князівськії, закони.

Ставали в Посполитій Кисілями ( Муравами )...
(В гостині більш подобалось, ніж вдома.)
Від справ чужих не відчувалась втома,
хоч душі й руки крились мозолями.

В Палаті Грановитій розбивали
собі лоби, чолом цареві б’ючи.
За ранги та за цяточки блискучі
і вольності, і звичаї міняли.

Імперіям були все вірні слуги
і ширили до безтяму простори...
Раби-Баярди, вірністію хворі,
за честь чужу — свою дали в наругу...

Все барвилось: у чорне, злотне, біле,
все мріяли про східного владику...

Від довголітнього, від вікового звику
й червона мла вам очі засліпила!

А ще кому знесете ви данину?
Яким варягам зложите присягу?
Яку чужу прикрасите ви сагу?
І перед ким ще схилите коліна?

Посилання на коментар

12 минут назад, рыбак сказал:

І вам, синам, передали

Доборолась Україна

До самого краю..."

..нераби..

Кстати в 2022 году еще как по идее сражались за Украину , и таких прямых и частых  заяв от власти и от Зе, что Украина сражается за Европу и европейцев , как звучат постоянно последнее время и последние года ,  не припомню.

Так что уж точно по Шевченку  -"

І вам, синам, передали

Свої кайдани, свою славу".

Посилання на коментар

26 минут назад, Бездомный сказал:

ви краще  в'югіна послухайте , ніж на висер отого всратого ноунейма , який навіть прізвище під проплаченим висером ставити соромиться ( так зазвичай роблять , коли хочутть уникнути неприєсмних питаннь )  , час витрачати .

мені взагалі  "думка" ноунеймів не цікава .

ви наполягли - я прочитав статтю адвоката диявола .

доречі - в'югін - також адвокат диявола - умовний  кацапський Альберт  Шпеер - архітектор путіноміки , але він 1 - фаховий , 2 - хоча б обличча не ховає.

Там мова йде про економічну стратегію перемоги, яка по сути стала основою концепції діпстрайків, плана президента про примушення рф до миру, і про яку  неодноразово говорили наші державні та громадські діячі а також закордонні ЗМІ. І тут прийшов пан Бездомний і сказав, що це висер ноунейма. 

• Хаха 1
Посилання на коментар

16 минут назад, рыбак сказал:

Не дивитись вгору. Так спокійніше. 

Посилання на коментар

20 минут назад, ozor сказал:

Савсєм плахой стал.

То був сарказм, я о ку єл від тих уругвайських прайсів. Що там за ти океаном може бути краще, що за такі дурні гроші, люди туди пруться?

А ще в них Бігмак дорожче ніж в штатах на 20%

А ще народ туди преться, бо то думають, що глобальна війна туди не добереться. 😏 

'

Screenshot_20260828_080130_com.opera.browser.jpg

Змінено користувачем sergio
Посилання на коментар

3 минуты назад, truck55 сказал:

Там мова йде про економічну стратегію перемоги, яка по сути стала основою концепції діпстрайків, плана президента про примушення рф до миру, і про яку  неодноразово говорили наші державні та громадські діячі а також закордонні ЗМІ. І тут прийшов пан Бездомний і сказав, що це висер ноунейма. 

"авторитетний"  зе економіст абсолютно дискредитував себе , як авторитет , коли опублікував лист прутіна - мельниченка з меседжем криловського вовка людожера  , який втрапив у смертельну халепу 

Мой Волк сидит, прижавшись в угол задом.
Зубами щелкая и ощетиня шерсть,
Глазами, кажется, хотел бы всех он съесть;
Но, видя то, что тут не перед стадом
И что приходит, наконец,
Ему расчесться за овец, —
Пустился мой хитрец
В переговоры
И начал так: «Друзья! К чему весь этот шум?
Я, ваш старинный сват и кум,
Пришел мириться к вам, совсем не ради ссоры;
Забудем прошлое, уставим общий лад!
А я, не только впредь не трону здешних стад,
Но сам за них с другими грызться рад
И волчьей клятвой утверждаю,

Что я…» — «Послушай-ка, сосед,—
Тут ловчий перервал в ответ,—
Ты сер, а я, приятель, сед,
И волчью вашу я давно натуру знаю;
А потому обычай мой:
С волками иначе не делать мировой,
Как снявши шкуру с них долой».
И тут же выпустил на Волка гончих стаю.

Посилання на коментар

3 минуты назад, truck55 сказал:

У меня другие приоритеты . Это я так со стороны на ваш мирок поглядываю  , исходя из пониманий или непониманий прошлой жизни.

Посилання на коментар

9 минут назад, truck55 сказал:

навпаки - дивитися 

відпускати з псарні вовка живого - самогубство .

надто офігенно він підставився - просто еталонно.

мусить сіре падло  "расчесться за оівец"

Посилання на коментар

16 минут назад, truck55 сказал:

Вот что непонятно , то это как трупоед - " дослідник калу"  знает , что  "ноунейм всратий"  ? Как он это определяет:)))

Посилання на коментар

26 минут назад, truck55 сказал:

Там мова йде про економічну стратегію перемоги

там мова йде про те , що редактор "авторитетного часопису" зе економіст Аркашка Островський - агент кдб-фсб-гру-свр  , очевидний   агент впливу кацапів .

- і чо ? 

- і всьо 

(с)

кацапорейх мусить бути знищений - здійснивши пророцтво блаженної Пелагеї Рязанської , масквабад мусить піти під Землю , а розчленінград - під воду .

передбачувана кацапія - то обезголовлена   та подрібнена на друзки кацапія 

Посилання на коментар

17 хвилин тому, sergio сказав:

А ще в них Бігмак дорожче ніж в штатах на 20%

А ще народ туди преться, бо то думають, що глобальна війна туди не добереться. 😏 

'

Screenshot_20260828_080130_com.opera.browser.jpg

В принципі, да, я щось не взяв до уваги ризики глобальної війни. І відчуття понаєхів. Ті люди, з Маріуполя, і їм , певно, довелося надивитися на жахіття, що чинили людожери, вживу. Тут і на Марс захочеш поїхати, аби більше з цим не стикатися.

• Лайк 2
  • Дякую 2
Посилання на коментар

8 минут назад, ozor сказал:

В принципі, да, я щось не взяв до уваги ризики глобальної війни. І відчуття понаєхів. Ті люди, з Маріуполя, і їм , певно, довелося надивитися на жахіття, що чинили людожери, вживу. Тут і на Марс захочеш поїхати, аби більше з цим не стикатися.

або мститися до останнього кацапського хробака

Посилання на коментар

32 хвилини тому, рыбак сказав:

У меня другие приоритеты . Это я так со стороны на ваш мирок поглядываю  , исходя из пониманий или непониманий прошлой жизни.

• Дякую 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

так ось хто тицяв у "авторитетний економічний часопис "  статтю на яку посилається truck55 :lol::lol: , видатний економіст-кавалеріст   аркашка островський :lol:

ну да ну да - куди в'югіну та ліпсіцу до цього гіганта економічного мислення :lol::lol:

хто поставить бодай гривню , що з такою біографією  той економіст - кавалерист  - не впроваджений  агент впливу фсб ? :lol::lol:

мабуть , кацапам зовсім зле - останні консерви відкривають .

https://ru.wikipedia.org/wiki/Островский,_Аркадий_Михайлович

В 1988 году окончил московскую школу № 43 им. Ю.А. Гагарина[1].

В 1993 году окончил театроведческий факультет Российской академии театрального искусства — ГИТИС (учился там на курсе профессора Инны Натановны Соловьевой, которую впоследствии называл своим ближайшим другом[2][3]). В 1996 году окончил Кэмбриджский университет по направлению "Английская литература".

В 1998 году получил степень доктора философии по английской литературе в Кембриджском университете.

В журналистику из академической среды перешёл по стечению обстоятельств ( ми навіть знаємо , які те обставини - родіна сказала "надо" , комсомол оответил "єсть" 

Arkady_Ostrovsky,_March_2018.jpg

• Хаха 1
Посилання на коментар

30 минут назад, sergio сказал:

Що там за ти океаном може бути краще, що за такі дурні гроші, люди туди пруться?

єднина країна Латаму з повною демократією, до речі значно випереджає США по рівню розвитку демократії. Низька злочинність, океан, непогана медицина, купа бізнесів роблять там регіональні офіси через сталі інститути. на носі безвіз з США. але ціни, мля. 

• Лайк 2
  • Дякую 1
Посилання на коментар

21 минуту назад, karlito сказал:

єднина країна Латаму з повною демократією, до речі значно випереджає США по рівню розвитку демократії. Низька злочинність, океан, непогана медицина, купа бізнесів роблять там регіональні офіси через сталі інститути. на носі безвіз з США. але ціни, мля. 

- розглядав ?😉

- розглядав .

• Хаха 2
Посилання на коментар

4 минуты назад, 7351 сказал:

t.me/firepointofficial/232

image.thumb.png.5ac0ef1b57b1d62cc27bfa7fa610be59.png

ані дня без зпаленого кацапського нпз 👍

чините шура , чините 

Посилання на коментар

18 минут назад, ozor сказал:

Чому їм в Швейцарії не сиділось?! Взагалі думаю, що вони не з простих. Прості біженці з 70-80кує на кишені для облаштування в Уругваі? Не думаю, шоб вони встигли продати свою нерухомість в Маріку за якись притомні гроші. 

Посилання на коментар

1 година тому, truck55 сказав:

Стратегічна помилка стратегічного плану Заходу в намаганнях застосувати свою економічну логіку до кацапів чи Китаю. а блазень всього лише повторює рухи спритної руки 

• Лайк 1
  • Дякую 1
Посилання на коментар

8 часов назад, US7IGN сказал:

Стратегічна помилка стратегічного плану Заходу в намаганнях застосувати свою економічну логіку до кацапів чи Китаю. а блазень всього лише повторює рухи спритної руки 

принаймні , він хоча б не враховує "авторитетну" думку впроваджених фсб/свр на Захід  кацапощелепних економістів - кавалерістів з театрознавчим нахилом освіти , а робить дзеркально навпаки 

якщо вороги нас сварять - ми все робимо правильно (с) йосип сралін людожер

груини - такі самі семіти - грузиннські цапі Багратіони ведуть свій родовід від біблійного царя Давида - ну того що дружню жінку взяв до себе , а друга вбив - тепер на Небі . 

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...