Дощ Опубліковано: учора в 05:33 Поділитись Опубліковано: учора в 05:33 17 хвилин тому, US7IGN сказав: www.instagram.com/reel/DcrhZ_wxnEw/ Ще один, Ладно там ведернікова кацапка має складнощі перекладу держави. "І тут особливо показова історія з людиною, яка тримала на протесті плакат "Хмара — чорт". "Він реальний офіцер, який воював, на відміну від того, хто ніс ту картонку", — обурюється Буданов. "Можливо, і той, хто ніс, воював", — припускає Мосейчук. "Я конкретно знаю — на відміну від того, хто ніс її", — відповідає Буданов. Звідки глава ОП конкретно знає, хто саме тримав плакат і чи воювала ця людина? Особливо на тлі інформації про присутність представників спецслужб на протестах. Джерело: https://censor.net/ua/b4020817" Тут навіть коню зрозуміло що буданов точно знає що хмара воював, на відміну від того хто ніс картонку, а не оте все. А кажуть мова не має значення - таки має, кацапня відразу палиться на цьому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: учора в 05:39 Поділитись Опубліковано: учора в 05:39 24 минуты назад, US7IGN сказал: Які обсяги достатні щоб винести склади навколо Львова та супермаркети типу епіцентру? Ну тих же шахедів значно менше долетить. Хоть диряве, але ППО трохи з кулеметів позбиває. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: учора в 05:43 Поділитись Опубліковано: учора в 05:43 12 минут назад, US7IGN сказал: www.instagram.com/reel/DcRyEBTR1lq/ Вік живи, вік навчайся Какістократія, то про керівництво Америки? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hause Опубліковано: учора в 05:43 Поділитись Опубліковано: учора в 05:43 "Атака влади на бойового офіцера Ширшина мимоволі воскрешає тему Курської операції. Минуло 2 роки. Цар грізно заявляв тоді: обміняємо курські території на наші. В цьому й полягав задум, від якого наша гальорка ейфорійно оргазмувала в стані куража й афекту. Тоді як притомні аналітики попереджали, що все завершиться цілком протилежним: спочатку буде плюс Курщина, а потім буде мінус Донбас, а потім – мінус Курщина. Саме таку послідовність озвучували західні ЗМІ, зокрема Washington Post: шалено захопливий плюс завершиться двома мінусами. Так і сталося: відкриття ще одного фронту (на додачу до вкрай тяжкого основного) коштувало Україні рекордну кількість утрачених земель Донбасу в 2024-25 роках. Росія застосувала на Курщині північнокорейців, і наприкінці операції вже не було що міняти: спаливши тонни західної бронетехніки і втративши тисячі воїнів, ми втратили і курський «фонд земель на обмін», і свої донбаські. А ще Washington Post тоді прямо писав: Курській Офензиві передували заочні спроби домовитися про припинення вогню через посередників у Катарі. А Курськ усе зруйнував: після нього патова війна звелася до програшної безкомпромісності. На Заході й понині нема одностайної оцінки нашої реальної, а не павичевої, спроможності підвищувати градус війни замість навпаки, понижувати його (над чим, власне, й кулуарно працювало багато третіх сторін). Кожна ескалація, пишуть вони, допінгує ворога і ставить хрест на зупинці війни, доливаючи в неї каністру мазуту замість заливати водою. 40-денний «примус до миру» – найсвіжіше тому свідчення: градус війни підвищено, при цьому не маючи засобів відбити очікувану відповідь противника. За все це платить країна." t.me/OstapDrozdovOfficial/5952 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: учора в 05:47 Поділитись Опубліковано: учора в 05:47 10 хвилин тому, Дощ сказав: Ще один, Ладно там ведернікова кацапка має складнощі перекладу держави. "І тут особливо показова історія з людиною, яка тримала на протесті плакат "Хмара — чорт". "Він реальний офіцер, який воював, на відміну від того, хто ніс ту картонку", — обурюється Буданов. "Можливо, і той, хто ніс, воював", — припускає Мосейчук. "Я конкретно знаю — на відміну від того, хто ніс її", — відповідає Буданов. Звідки глава ОП конкретно знає, хто саме тримав плакат і чи воювала ця людина? Особливо на тлі інформації про присутність представників спецслужб на протестах. Джерело: https://censor.net/ua/b4020817" Тут навіть коню зрозуміло що буданов точно знає що хмара воював, на відміну від того хто ніс картонку, а не оте все. А кажуть мова не має значення - таки має, кацапня відразу палиться на цьому Філолог-перекладач тут інша людина тому я не впевнений що це взагалі мені А те що хтось воював не робить його гарним чи іншим чи кращим за інших. Це означає лише що він воював. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: учора в 05:50 Поділитись Опубліковано: учора в 05:50 4 хвилини тому, hause сказав: Курській Офензиві передували заочні спроби домовитися про припинення вогню через посередників у Катарі. А Курськ усе зруйнував Кацап ніколи не планував припинення вогню, ні в катарі ні деінде - неможливо зруйнувати те чого немає 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: учора в 05:54 Поділитись Опубліковано: учора в 05:54 3 хвилини тому, US7IGN сказав: Філолог-перекладач тут інша людина тому я не впевнений що це взагалі мені А те що хтось воював не робить його гарним чи іншим чи кращим за інших. Це означає лише що він воював. Це лише означає що буданов точно знає що хмара воював проти кацапів, і вже цим він точно кращий за інших Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: учора в 05:54 Поділитись Опубліковано: учора в 05:54 11 хвилин тому, sergio сказав: Какістократія, то про керівництво Америки? Це в офісі якого пересидента? www.instagram.com/reel/DcqefSltD4K/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: учора в 05:56 Поділитись Опубліковано: учора в 05:56 1 хвилину тому, Дощ сказав: Це лише означає що буданов точно знає що хмара воював проти кацапів, і вже цим він точно кращий за інших І чим же він кращий за всіх інших хто воював та воює проти кацапів? Де можна подивитися рейтинги? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: учора в 05:59 Поділитись Опубліковано: учора в 05:59 3 минуты назад, US7IGN сказал: Це в офісі якого пересидента? www.instagram.com/reel/DcqefSltD4K/ Якісь індійський маловідомий Божок? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
truck55 Опубліковано: учора в 06:02 Поділитись Опубліковано: учора в 06:02 15 минут назад, hause сказал: А ще Washington Post тоді прямо писав: Курській Офензиві передували заочні спроби домовитися про припинення вогню через посередників у Катарі. Забули ще про Саміт миру в Швейцарії, організований Єрмаком, якраз під час підготовки Курська. Виявляється, це була військова хитрість, приспали пильність ворога. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: учора в 06:02 Поділитись Опубліковано: учора в 06:02 5 хвилин тому, US7IGN сказав: І чим же він кращий за всіх інших хто воював та воює проти кацапів? Де можна подивитися рейтинги? Кращий за інших хто не воював. Ну ти ведернікова і тупа 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hause Опубліковано: учора в 06:02 Поділитись Опубліковано: учора в 06:02 https://www.facebook.com/share/p/14eAtLaz7qb/ ХТО ДАВ ВАМ ПРАВО ПЕРЕВІРЯТИ ГРОМАДЯНИНА НА ЛОЯЛЬНІСТЬ І ПАТРІОТИЗМ? ... Нам намагаються нав'язати хибну формулу: оскільки в країні війна, громадянин має лише обов'язки, а влада має безлімітні права. Це небезпечна брехня. Стаття 65 Конституції України справді встановлює обов'язок громадянина захищати Вітчизну. Але цей обов'язок захищати державу не створює для держави права вийти за межі Конституції. Конституція не складається з однієї статті 65. Вона складається зі статті 3 (людина, її життя і гідність — найвища цінність). Зі статті 5 (джерелом влади є народ, а не ТЦК чи уряд). Зі статті 19 (державний орган діє виключно в межах прямо наданих повноважень). Зі статті 34 (свобода думки і слова) та 38 (участь в управлінні державою). Більше того, навіть стаття 64 прямо вказує: під час воєнного стану Конституція не зникає. Допускаються лише певні обмеження, а фундаментальні права взагалі не підлягають звуженню. Конституційний Суд України вже під час цієї війни наголосив: і в умовах воєнного стану повага до прав і свобод та захист людини від свавільного застосування влади залишаються основами ладу. Конституцію неможливо «поставити на паузу». І головна проблема сьогодні полягає в тому, що значна частина державної машини почала поводитися так, наче воєнний стан дав їй право цю паузу увімкнути. ... Висновок Я громадянин республіки. Держава не видає мені ліцензію на думку.Мій конституційний обов'язок захищати Україну не скасовує конституційного обов'язку України захищати мої права. Воєнний стан — це правовий режим, а не індульгенція на скасування права. Незручне запитання не стає ворожим тільки тому, що владі неприємно на нього відповідати. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: учора в 06:09 Поділитись Опубліковано: учора в 06:09 4 хвилини тому, Дощ сказав: Кращий за інших хто не воював. Ну ти ведернікова і тупа я не Буданов, але точно знаю що мій хірург наприклад не воював. для мене він кращий за всіх хто воював, але не мій хірург. що вам дає підстави вважати свою думку єдино вірною і нав'язувати її іншим навіть коли вас про це не питають? ви капелан? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: учора в 06:13 Поділитись Опубліковано: учора в 06:13 2 минуты назад, US7IGN сказал: я не Буданов, але точно знаю що мій хірург наприклад не воював. для мене він кращий за всіх хто воював, але не мій хірург. що вам дає підстави вважати свою думку єдино вірною і нав'язувати її іншим навіть коли вас про це не питають? ви капелан? Зараз воюють переважно ті, кому не вдалось втікнути від бусика ТЦК, чим вони кращі від тих кому це вдалося?! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: учора в 06:19 Поділитись Опубліковано: учора в 06:19 4 хвилини тому, sergio сказав: Зараз воюють переважно ті, кому не вдалось втікнути від бусика ТЦК, чим вони кращі від тих кому це вдалося?! воювати в міністерстві мабуть трохи інше ніж в посадці. щось я ніколи не чув щоб когось в бусику повезли в МО але це не важливо. важливо що "бурят" це не національність 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: учора в 06:20 Поділитись Опубліковано: учора в 06:20 (змінено) 6 хвилин тому, sergio сказав: Зараз воюють переважно ті, кому не вдалось втікнути від бусика ТЦК, чим вони кращі від тих кому це вдалося?! ви не можете бути обективним у цьому питанні я чомусь певнений, як тільки ви опинитеся в іншй ролі, риторика ваша кардинально зміниться і будете важати себе супергероем і вимагати привілеів для себе. Змінено учора в 06:21 користувачем Александр Аврамчук 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: учора в 06:22 Поділитись Опубліковано: учора в 06:22 2 хвилини тому, Александр Аврамчук сказав: ви не можете бути обективним у цьому питанні я чомусь певнений, як тільки ви опинитеся в іншй ролі, риторика ваша кардинально зміниться і будете важати себе супергероем і вимагати привілеів для себе. люди не змінюються. якщо він зараз нічого не вимагає, то чому має потім? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: учора в 06:23 Поділитись Опубліковано: учора в 06:23 Українцям потрібно готуватися до довгого конфлікту з Росією, адже на Заході не налаштовані на те, щоб війна припинилася в найближчі два роки. Про це в ефірі "24 каналу" сказав Валерій Чалий, український політик і дипломат, колишній посол України у США (2015-2019 роки), Дипломат зазначив, що європейські країни зацікавлені, щоб Україна якомога довше тримала оборону, поки вони краще підготуються. "За різними оцінками, це ще приблизно два роки. Бажано до кінця 2028 року. У багатьох головах у США вже 2028 рік, президентські вибори 2028 року і те, що після них може щось змінитися. Тобто у всіх головах уже немає 2027 року", - зауважив він. Чалий підкреслив: публічно можуть лунати інші заяви, однак бажання швидко зупинити війну він зараз не бачить. Водночас він наголосив, що якби Путін дійсно відмовився від загарбницьких позицій і почав поважати міжнародне право, європейські партнери були б тільки раді, адже тоді їм не довелось би витрачати величезні кошти на підтримку України. "Але вони розуміють, і ми розуміємо, що Росія цього не зробить. Тому вони цинічно, але вже не перший рік говорять про довгі терміни війни. І треба визнати, що їхні прогнози виявилися точнішими за наші", - зазначив він. Чалий також пояснив, чому Захід не може довести Росію до такого стану, коли вона не зможе атакувати. За його словами, союзники бояться, що Путін або застосує ядерну зброю, або того, що Росія розвалиться і стане непередбачуваною. Крім того, є побоювання потоку біженців до Європи. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: учора в 06:24 Поділитись Опубліковано: учора в 06:24 (змінено) 4 хвилини тому, US7IGN сказав: люди не змінюються. якщо він зараз нічого не вимагає, то чому має потім? змінюються легко при зміні ситуації і умов перебування. люди ще ті пристосуванці зараз він нічого не вимагає для себе бо ховаеться, боітья носа висунути з двору і якимось чином проявити своє існування. Змінено учора в 06:29 користувачем Александр Аврамчук Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: учора в 06:42 Поділитись Опубліковано: учора в 06:42 22 минуты назад, US7IGN сказал: воювати в міністерстві мабуть трохи інше ніж в посадці. щось я ніколи не чув щоб когось в бусику повезли в МО але це не важливо. важливо що "бурят" це не національність Федоров тепер на озері Комо буде воювати. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: учора в 06:43 Поділитись Опубліковано: учора в 06:43 23 минуты назад, Александр Аврамчук сказал: ви не можете бути обективним у цьому питанні я чомусь певнений, як тільки ви опинитеся в іншй ролі, риторика ваша кардинально зміниться і будете важати себе супергероем і вимагати привілеів для себе. Тьху, Тьху. Не наврочте... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: учора в 06:46 Поділитись Опубліковано: учора в 06:46 21 минуту назад, Александр Аврамчук сказал: змінюються легко при зміні ситуації і умов перебування. люди ще ті пристосуванці зараз він нічого не вимагає для себе бо ховаеться, боітья носа висунути з двору і якимось чином проявити своє існування. Вже навіть на ФБ деякі пости перестав лайкати, щоб уваги санітарів не привертати. . 😎 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dvr002 Опубліковано: учора в 06:47 Поділитись Опубліковано: учора в 06:47 терорист воює з магазина та складами з продуктами Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: учора в 06:53 Поділитись Опубліковано: учора в 06:53 Пісец.Яке воно тупе. https://www.facebook.com/share/v/1bhJLzwEGz/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз