рыбак Опубліковано: 54 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 54 хвилини тому 10 минут назад, yuragon сказал: тобто для вас мільйони жертв невинних тільки в цих двох випадках допустима плата для того щоб ви особисто відчували себе високоморальним? що це як не рафінований егоїзм? Т.е для оправдания миллиардов "невинных" жертв при насильственном сопротивлении ты приводишь в контраргумент миллионы других жертв , при этом манипулируя историческим фактором Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuragon Опубліковано: 50 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 50 хвилин тому 1 хвилину тому, рыбак сказав: Т.е для оправдания миллиардов "невинных" жертв при насильственном сопротивлении ты приводишь в контраргумент миллионы других жертв , при этом манипулируя историческим фактором якщо для вас факти з історії це маніпуляції - мої вам щирі співчуття. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 49 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 49 хвилин тому 2 минуты назад, yuragon сказал: жодних маніпуляцій і тролінг у з мого боку не бул . можу ще більш розгорнуто пояснити. ваше твердження має моральну проблему "Ты же сам понимал как " непротивление злу Насилием" , а не совсем не принимать зло как данность. А сейчас подменяешь понятие . Опять манипуляции" в конкретних ситуаціях відмова від протидії насильству насиллям, навіть коли ви нє прінімаєтє зло как данность, є підтримка і співучасть в злі, кров жертв при цьому і на ваших руках. сумнівний вчинок з точки зору моралі. Я же тебе вопрос задал , что предшествовало ситуации ? А ты на " гитлера" съехал"- это как называть ? Ты берешь сам момент казни и говоришь : ну , и где помогло твое несопротивление насилием . Это как называется ? Повторю вопрос , что было до момента казни ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 45 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 45 хвилин тому Только что, yuragon сказал: якщо для вас факти з історії це маніпуляції - мої вам щирі співчуття. Сколько миллиардов погибло при насильственном сопротивлении, и сколько миллионов погибло по ( по твоим представлением фактора " несопротивления") при несопротивлении злу насилием ? Предоставишь свою историю ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 42 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 42 хвилини тому (змінено) 6 минут назад, yuragon сказал: якщо для вас факти з історії це маніпуляції - мої вам щирі співчуття. Что ты на " личность " съехал , " " аргументы" кончились , решил троллить как всегда ?:)))) Ты такой предсказуемый Змінено 42 хвилини тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 39 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 39 хвилин тому 19 минут назад, yuragon сказал: 1. оцінять нащадки, я не знаю що вони будуть про це думати. 2. ні Тебе вопрос задан , а не нащадкам. Какая польза от тебя земли ? Что ты петляешь как заяц Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 38 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 38 хвилин тому (змінено) 42 минуты назад, US7IGN сказал: бити їх пробували? ти йдеш до баби ? ти забув канчук (с) Так казав Заратустра Змінено 29 хвилин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuragon Опубліковано: 36 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 36 хвилин тому 12 хвилин тому, рыбак сказав: Я же тебе вопрос задал , что предшествовало ситуации ? А ты на " гитлера" съехал"- это как называть ? Ты берешь сам момент казни и говоришь : ну , и где помогло твое несопротивление насилием . Это как называется ? Повторю вопрос , что было до момента казни ? були арешти і концтабори Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuragon Опубліковано: 32 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 32 хвилини тому 9 хвилин тому, рыбак сказав: Сколько миллиардов погибло при насильственном сопротивлении, и сколько миллионов погибло по ( по твоим представлением фактора " несопротивления") при несопротивлении злу насилием ? Предоставишь свою историю ? не проводив розрахунк по всіх кейсах в історіїи. якщо дійсно цікавить проблема моральної дилеми - можете пошукати більше інформації самі, лжеучьониє-фарісєї багато досліджували це питання в плані прийняття особою рішення про активні дії чи бездіяльність коли в будь-якому вибраному варіанті будуть жертви Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 32 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 32 хвилини тому Только что, yuragon сказал: були арешти і концтабори Это уже люди были словлены и готовились к казне. Что до этого было , гитлер - как феномен откуда взялся , кто его вырастил Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuragon Опубліковано: 31 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 31 хвилин тому 10 хвилин тому, рыбак сказав: Что ты на " личность " съехал , " " аргументы" кончились , решил троллить как всегда ?:)))) Ты такой предсказуемый ні, аргументи не закінчились, відповідаю вам на всі ваші запитання. це був не з'їзд на особистість, а відповідь вам коли ви самі перейшли на особистість і безпідставно звинуватили мене в маніпуляціях 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 30 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 30 хвилин тому Только что, yuragon сказал: не проводив розрахунк по всіх кейсах в історіїи. якщо дійсно цікавить проблема моральної дилеми - можете пошукати більше інформації самі, лжеучьониє-фарісєї багато досліджували це питання в плані прийняття особою рішення про активні дії чи бездіяльність коли в будь-якому вибраному варіанті будуть жертви Странно , а как же этот твой текст нужно понимать , как не то что у тебя уже есть факты - "якщо для вас факти з історії це маніпуляції - мої вам щирі співчуття."?? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuragon Опубліковано: 28 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 28 хвилин тому 8 хвилин тому, рыбак сказав: Тебе вопрос задан , а не нащадкам. Какая польза от тебя земли ? Что ты петляешь как заяц питання було про те чи земля стане кращою після мене - я відповів чітко що не знаю і це зможуть оцінити лише ті хто будуть жити після моєї смерті. звинуваченнями в моєму петлянні і зміною на на льоту запитання не додає конструктивності в дискусії. саме така поведінка і є маніпуляцією. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 28 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 28 хвилин тому Только что, yuragon сказал: ні, аргументи не закінчились, відповідаю вам на всі ваші запитання. це був не з'їзд на особистість, а відповідь вам коли ви самі перейшли на особистість і безпідставно звинуватили мене в маніпуляціях В том моем вопросе я перешел на " особистість " , это в каком месте ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuragon Опубліковано: 26 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 26 хвилин тому 4 хвилини тому, рыбак сказав: Это уже люди были словлены и готовились к казне. Что до этого было , гитлер - как феномен откуда взялся , кто его вырастил зокрема і ті хто дотримувався нєнасільствжнному сопротівлєнію злу. я б сказав що саме завдяки їм він не був зупинений раніше, зміг захопити владу що і призвело до мільйонів жертв. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 25 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 25 хвилин тому Только что, yuragon сказал: питання було про те чи земля стане кращою після мене - я відповів чітко що не знаю і це зможуть оцінити лише ті хто будуть жити після моєї смерті. звинуваченнями в моєму петлянні і зміною на на льоту запитання не додає конструктивності в дискусії. саме така поведінка і є маніпуляцією. Я не задавал тебе вопрос о нащадках . Достаточно твоего " не знаю" . Т е ты живешь на земле , пользуешься и не знаешь есть польза от тебя или нет . Так для чего ты живешь , от тебя есть польза ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuragon Опубліковано: 24 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 24 хвилини тому 4 хвилини тому, рыбак сказав: Странно , а как же этот твой текст нужно понимать , как не то что у тебя уже есть факты - "якщо для вас факти з історії це маніпуляції - мої вам щирі співчуття."?? треба розуміти як щирий жаль з приводу того що ви сприймаєте критику і факти які суперечать вашій картині світу і вам не подобаються не як харч для розумів, в як особисті нападки Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 23 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 23 хвилини тому Тільки що, yuragon сказав: зокрема і ті хто дотримувався нєнасільствжнному сопротівлєнію злу. я б сказав що саме завдяки їм він не був зупинений раніше, зміг захопити владу що і призвело до мільйонів жертв. гітлер поганий приклад з огляду на те хто і чому його підтримували. рекомендую ознайомитися з творчістю цього пана uk.wikipedia.org/wiki/Ернст_фон_Заломон Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuragon Опубліковано: 23 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 23 хвилини тому 4 хвилини тому, рыбак сказав: В том моем вопросе я перешел на " особистість " , это в каком месте ? звинувативши мене в маніпуляціях тільки з приводу того що деякі історичні факти вам особисто не сподобались 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 23 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 23 хвилини тому (змінено) 1 минуту назад, yuragon сказал: зокрема і ті хто дотримувався нєнасільствжнному сопротівлєнію злу. я б сказав що саме завдяки їм він не був зупинений раніше, зміг захопити владу що і призвело до мільйонів жертв. И кто из них " ті" придерживался принципа ненасильственного сопротивления злу насилием ? Змінено 22 хвилини тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuragon Опубліковано: 21 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 21 хвилин тому 2 хвилини тому, рыбак сказав: Я не задавал тебе вопрос о нащадках . Достаточно твоего " не знаю" . Т е ты живешь на земле , пользуешься и не знаешь есть польза от тебя или нет . Так для чего ты живешь , от тебя есть польза ? багато користі, різної в різних сферах. наприклад в цій темі я на фактах показую аморальність ваших високоморальних переконань 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuragon Опубліковано: 19 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 19 хвилин тому 2 хвилини тому, US7IGN сказав: гітлер поганий приклад з огляду на те хто і чому його підтримували. рекомендую ознайомитися з творчістю цього пана uk.wikipedia.org/wiki/Ернст_фон_Заломон в процитованому вами моєму повідомленні я торкався питання не про тих хто його підтримував, в тих хто не підтримував, бачив до чого йде але нічого не робив щоб зупинити його. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 19 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 19 хвилин тому Только что, yuragon сказал: звинувативши мене в маніпуляціях тільки з приводу того що деякі історичні факти вам особисто не сподобались Словоблудие Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 19 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 19 хвилин тому 40 хвилин тому, vadimv сказав: Кажуть, у похованнях кам'яного віку бабські черепи майже поголовно з переламаними носами ) Результату - нуль )) This will surprise no one; statistics show that it there are about as many men as women and that after the world wars, women are generally more numerous; so that many men shamelessly express their predilection for the society of women (c) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 18 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 18 хвилин тому Только что, yuragon сказал: багато користі, різної в різних сферах. наприклад в цій темі я на фактах показую аморальність ваших високоморальних переконань Т.е ты уже не пытаешься скрывать что ты тролль Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз