рыбак Опубліковано: 27 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 27 хвилин тому 10 минут назад, yuragon сказал: тобто для вас мільйони жертв невинних тільки в цих двох випадках допустима плата для того щоб ви особисто відчували себе високоморальним? що це як не рафінований егоїзм? Т.е для оправдания миллиардов "невинных" жертв при насильственном сопротивлении ты приводишь в контраргумент миллионы других жертв , при этом манипулируя историческим фактором Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuragon Опубліковано: 24 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 24 хвилини тому 1 хвилину тому, рыбак сказав: Т.е для оправдания миллиардов "невинных" жертв при насильственном сопротивлении ты приводишь в контраргумент миллионы других жертв , при этом манипулируя историческим фактором якщо для вас факти з історії це маніпуляції - мої вам щирі співчуття. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 22 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 22 хвилини тому 2 минуты назад, yuragon сказал: жодних маніпуляцій і тролінг у з мого боку не бул . можу ще більш розгорнуто пояснити. ваше твердження має моральну проблему "Ты же сам понимал как " непротивление злу Насилием" , а не совсем не принимать зло как данность. А сейчас подменяешь понятие . Опять манипуляции" в конкретних ситуаціях відмова від протидії насильству насиллям, навіть коли ви нє прінімаєтє зло как данность, є підтримка і співучасть в злі, кров жертв при цьому і на ваших руках. сумнівний вчинок з точки зору моралі. Я же тебе вопрос задал , что предшествовало ситуации ? А ты на " гитлера" съехал"- это как называть ? Ты берешь сам момент казни и говоришь : ну , и где помогло твое несопротивление насилием . Это как называется ? Повторю вопрос , что было до момента казни ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 18 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 18 хвилин тому Только что, yuragon сказал: якщо для вас факти з історії це маніпуляції - мої вам щирі співчуття. Сколько миллиардов погибло при насильственном сопротивлении, и сколько миллионов погибло по ( по твоим представлением фактора " несопротивления") при несопротивлении злу насилием ? Предоставишь свою историю ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 16 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 16 хвилин тому (змінено) 6 минут назад, yuragon сказал: якщо для вас факти з історії це маніпуляції - мої вам щирі співчуття. Что ты на " личность " съехал , " " аргументы" кончились , решил троллить как всегда ?:)))) Ты такой предсказуемый Змінено 15 хвилин тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 13 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 13 хвилин тому 19 минут назад, yuragon сказал: 1. оцінять нащадки, я не знаю що вони будуть про це думати. 2. ні Тебе вопрос задан , а не нащадкам. Какая польза от тебя земли ? Что ты петляешь как заяц Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 12 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 12 хвилин тому (змінено) 42 минуты назад, US7IGN сказал: бити їх пробували? ти йдеш до баби ? ти забув канчук (с) Так казав Заратустра Змінено 2 хвилини тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuragon Опубліковано: 9 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 9 хвилин тому 12 хвилин тому, рыбак сказав: Я же тебе вопрос задал , что предшествовало ситуации ? А ты на " гитлера" съехал"- это как называть ? Ты берешь сам момент казни и говоришь : ну , и где помогло твое несопротивление насилием . Это как называется ? Повторю вопрос , что было до момента казни ? були арешти і концтабори Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuragon Опубліковано: 6 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 6 хвилин тому 9 хвилин тому, рыбак сказав: Сколько миллиардов погибло при насильственном сопротивлении, и сколько миллионов погибло по ( по твоим представлением фактора " несопротивления") при несопротивлении злу насилием ? Предоставишь свою историю ? не проводив розрахунк по всіх кейсах в історіїи. якщо дійсно цікавить проблема моральної дилеми - можете пошукати більше інформації самі, лжеучьониє-фарісєї багато досліджували це питання в плані прийняття особою рішення про активні дії чи бездіяльність коли в будь-якому вибраному варіанті будуть жертви Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 5 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 5 хвилин тому Только что, yuragon сказал: були арешти і концтабори Это уже люди были словлены и готовились к казне. Что до этого было , гитлер - как феномен откуда взялся , кто его вырастил Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuragon Опубліковано: 4 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 4 хвилини тому 10 хвилин тому, рыбак сказав: Что ты на " личность " съехал , " " аргументы" кончились , решил троллить как всегда ?:)))) Ты такой предсказуемый ні, аргументи не закінчились, відповідаю вам на всі ваші запитання. це був не з'їзд на особистість, а відповідь вам коли ви самі перейшли на особистість і безпідставно звинуватили мене в маніпуляціях 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 3 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 3 хвилини тому Только что, yuragon сказал: не проводив розрахунк по всіх кейсах в історіїи. якщо дійсно цікавить проблема моральної дилеми - можете пошукати більше інформації самі, лжеучьониє-фарісєї багато досліджували це питання в плані прийняття особою рішення про активні дії чи бездіяльність коли в будь-якому вибраному варіанті будуть жертви Странно , а как же этот твой текст нужно понимать , как не то что у тебя уже есть факты - "якщо для вас факти з історії це маніпуляції - мої вам щирі співчуття."?? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuragon Опубліковано: 2 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 2 хвилини тому 8 хвилин тому, рыбак сказав: Тебе вопрос задан , а не нащадкам. Какая польза от тебя земли ? Что ты петляешь как заяц питання було про те чи земля стане кращою після мене - я відповів чітко що не знаю і це зможуть оцінити лише ті хто будуть жити після моєї смерті. звинуваченнями в моєму петлянні і зміною на на льоту запитання не додає конструктивності в дискусії. саме така поведінка і є маніпуляцією. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 2 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 2 хвилини тому Только что, yuragon сказал: ні, аргументи не закінчились, відповідаю вам на всі ваші запитання. це був не з'їзд на особистість, а відповідь вам коли ви самі перейшли на особистість і безпідставно звинуватили мене в маніпуляціях В том моем вопросе я перешел на " особистість " , это в каком месте ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз