рыбак Опубліковано: 55 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 55 хвилин тому 1 минуту назад, yuragon сказал: Кант теоретик, і навіть він допускав насильство в плані практичної реалізації своїх ідей в реальному суспільстві. конституція це мануал з практики - так він не досконалий, так можуть бути протиріччя які потрібнео вирішувати в реальних ситуаціях. саме це я називаю реальним світом А практик кто , Ленин , Сталин или Макиавелли ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuragon Опубліковано: 53 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 53 хвилини тому 1 хвилину тому, рыбак сказав: Ота " гідність " так как ее многие понимает и есть камень преткновения . Кант вообще пишет " персона " , а не личность , если я не ошибаюсь ну це можуть бути труднощі перекладу. значення сдова в одній мові не завжди має відповідник в іншій зі всіма тонкощами і відтінками. навіть якщо ви читали Канта в оригіналі не дуже виправляє ситуацію бо для людини для якої німецька не рідна завжди будуть проблеми з повним розумінням прочитаного зі всіма нюансами Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuragon Опубліковано: 52 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 52 хвилини тому 1 хвилину тому, рыбак сказав: А практик кто , Ленин , Сталин или Макиавелли ? Ленін і Сталін так, про Макіавеллі не впевнений. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 51 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 51 хвилин тому Які незвичайні іпсо кацапи стали робити www.instagram.com/reel/Dcvd8W5KaCV/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 50 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 50 хвилин тому Только что, yuragon сказал: можу сказати лише з моїх уявлень про християнство, які без АІ точно будуть кривими бо я сходу не відділю те що було в євангелії і те що вже потім наслоїлося церквою і я точно помилюся в точності формулювання. отак непомітно ми від мого питання чи вірите ви в надприродню сутність Ісуса ми перейшли до тикання мене носом в моє невігластво в питаннях термінології. Тебя же ранее спрашивал . А к чему эти твои вопросы , что они для тебя изменят , природняя или не природняя , это может повлиять на твое мировоззрение ? Или тебе поговорить ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuragon Опубліковано: 45 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 45 хвилин тому 1 хвилину тому, рыбак сказав: Тебя же ранее спрашивал . А к чему эти твои вопросы , что они для тебя изменят , природняя или не природняя , это может повлиять на твое мировоззрение ? Или тебе поговорить ? хочу знати чи у вас прихильність до вчення чи віра в Ісуса Христа. якщо віра то змісту дискутувати я не бачу, згідно з вашим ж текстом про різницю між релігією/вірою і вченням. якщо не віра а переконання в тому що це вчення на ваш погляд є найкращим варіантом для людини і людства загалом - можна пробувати обговорювати різні моменти, наприклад можливість практичної реалізації ідей закладених там. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 44 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 44 хвилини тому (змінено) 9 минут назад, yuragon сказал: можу сказати лише з моїх уявлень про християнство, які без АІ точно будуть кривими бо я сходу не відділю те що було в євангелії і те що вже потім наслоїлося церквою і я точно помилюся в точності формулювання. отак непомітно ми від мого питання чи вірите ви в надприродню сутність Ісуса ми перейшли до тикання мене носом в моє невігластво в питаннях термінології. Вот ниже ответ и в том числе и веру или неверие в воскресенье --От Луки 16;.17 "Тогда сказал он: так прошу тебя, отче, пошли его в дом отца моего, ибо у меня пять братьев; пусть он засвидетельствует им, чтобы и они не пришли в это место мучения. 29 Авраам сказал ему: у них есть Моисей и пророки; пусть слушают их. 30 Он же сказал: нет, отче Аврааме, но если кто из мертвых придет к ним, покаются. 31 Тогда Авраам сказал ему: если Моисея и пророков не слушают, то если бы кто и из мертвых воскрес, не поверят." Змінено 43 хвилини тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuragon Опубліковано: 41 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 41 хвилин тому 2 хвилини тому, рыбак сказав: Вот ниже ответ и в том числе и веру или неверие в воскресенье --От Луки 16;.17 "Тогда сказал он: так прошу тебя, отче, пошли его в дом отца моего, ибо у меня пять братьев; пусть он засвидетельствует им, чтобы и они не пришли в это место мучения. 29 Авраам сказал ему: у них есть Моисей и пророки; пусть слушают их. 30 Он же сказал: нет, отче Аврааме, но если кто из мертвых придет к ним, покаются. 31 Тогда Авраам сказал ему: у них есть Моисей и пророки; пусть слушают их.[29] Ин. 5:39, 45. 30 Он же сказал: нет, отче Аврааме, но если кто из мертвых придет к ним, покаются. 31 Тогда Авраам сказал ему: если Моисея и пророков не слушают, то если бы кто и из мертвых воскрес, не поверят." чи правильно я розумію що ця відповідь означає що ви саме вірите в Ісуса і його божествену сутність? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 41 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 41 хвилин тому Може для румінації окрему тему зробити? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuragon Опубліковано: 40 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 40 хвилин тому Тільки що, US7IGN сказав: Може для румінації окрему тему зробити? я думаю, надіюсь, що ми вже на фінішній прямій Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 37 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 37 хвилин тому Только что, yuragon сказал: чи правильно я розумію що ця відповідь означає що ви саме вірите в Ісуса і його божествену сутність? Опять 25. Перечитай ранее сказанное. Христос не бог , он об этом никогда не говорил. Все люди - дети Божьи . Христос говорил из Евангелии " Царство Божье внутри вас есть " . Сколько можно повторять уже Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 31 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 31 хвилин тому 5 минут назад, yuragon сказал: я думаю, надіюсь, що ми вже на фінішній прямій Прочти " Царство божье внутри вас есть " .Л.Толстой. может больше у тебя понимания будет Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 24 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 24 хвилини тому 11 минут назад, yuragon сказал: я думаю, надіюсь, що ми вже на фінішній прямій Народ торопит , хочет о мертвых поговорить , и кто что сказал или недосказал обсудить . Насущное дело Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuragon Опубліковано: 23 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 23 хвилини тому Тільки що, рыбак сказав: Народ торопит , хочет о мертвых поговорить , и кто что сказал или недосказал обсудить . Насущное дело так, думаю можна закінчувати Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
truck55 Опубліковано: 1 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 1 хвилин тому 47 минут назад, US7IGN сказал: Які незвичайні іпсо кацапи стали робити www.instagram.com/reel/Dcvd8W5KaCV/ Можна було передбачити при прийнятті рішень про зупинку транспорту. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз