Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

1 минуту назад, yuragon сказал:

Кант теоретик, і навіть він допускав насильство в плані практичної реалізації своїх ідей в реальному суспільстві. конституція це мануал з практики - так він не досконалий, так можуть бути протиріччя які потрібнео вирішувати в реальних ситуаціях. саме це я називаю реальним світом

А практик кто , Ленин , Сталин или  Макиавелли ?

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1 хвилину тому, рыбак сказав:

Ота " гідність " так как ее многие понимает и есть камень преткновения . Кант вообще пишет " персона " , а не личность , если я не ошибаюсь 

ну це можуть бути труднощі перекладу. значення сдова в одній мові не завжди має відповідник в іншій зі всіма тонкощами і відтінками. навіть якщо ви читали Канта в оригіналі не дуже виправляє ситуацію бо для людини для якої німецька не рідна завжди будуть проблеми з повним розумінням прочитаного зі всіма нюансами

Посилання на коментар

А практик кто , Ленин , Сталин или  Макиавелли ?

Ленін і Сталін так, про Макіавеллі не впевнений.

Посилання на коментар

Только что, yuragon сказал:

можу сказати лише з моїх уявлень про християнство, які без АІ точно будуть кривими бо я сходу не відділю те що було в євангелії і те що вже потім наслоїлося церквою і я точно помилюся в точності формулювання. отак непомітно ми від мого питання чи вірите ви в надприродню сутність Ісуса ми перейшли до тикання мене носом в моє невігластво в питаннях термінології.

Тебя же ранее спрашивал . А к чему эти твои вопросы , что они для тебя изменят , природняя  или не природняя , это может повлиять на твое мировоззрение ? Или тебе поговорить ?  

Посилання на коментар

Тебя же ранее спрашивал . А к чему эти твои вопросы , что они для тебя изменят , природняя  или не природняя , это может повлиять на твое мировоззрение ? Или тебе поговорить ?  

хочу знати чи у вас прихильність до вчення чи віра в Ісуса Христа. якщо віра то змісту дискутувати я не бачу, згідно з вашим ж текстом про різницю між релігією/вірою і вченням. якщо не віра а переконання в тому що це вчення на ваш погляд є найкращим варіантом для людини і людства загалом - можна пробувати обговорювати різні моменти, наприклад можливість практичної реалізації ідей закладених там.

• Сумно 1
Посилання на коментар

9 минут назад, yuragon сказал:

можу сказати лише з моїх уявлень про християнство, які без АІ точно будуть кривими бо я сходу не відділю те що було в євангелії і те що вже потім наслоїлося церквою і я точно помилюся в точності формулювання. отак непомітно ми від мого питання чи вірите ви в надприродню сутність Ісуса ми перейшли до тикання мене носом в моє невігластво в питаннях термінології.

Вот ниже ответ и в том числе и веру или неверие  в воскресенье    --От Луки 16;.17 

"Тогда сказал он: так прошу тебя, отче, пошли его в дом отца моего,  ибо у меня пять братьев; пусть он засвидетельствует им, чтобы и они не пришли в это место мучения.

29 Авраам сказал ему: у них есть Моисей и пророки; пусть слушают их.
30 Он же сказал: нет, отче Аврааме, но если кто из мертвых придет к ним, покаются.
31 Тогда Авраам сказал ему: 

если Моисея и пророков не слушают, то если бы кто и из мертвых воскрес, не поверят." 

Змінено користувачем рыбак
Посилання на коментар

2 хвилини тому, рыбак сказав:

Вот ниже ответ и в том числе и веру или неверие  в воскресенье    --От Луки 16;.17 

"Тогда сказал он: так прошу тебя, отче, пошли его в дом отца моего,  ибо у меня пять братьев; пусть он засвидетельствует им, чтобы и они не пришли в это место мучения.

29 Авраам сказал ему: у них есть Моисей и пророки; пусть слушают их.
30 Он же сказал: нет, отче Аврааме, но если кто из мертвых придет к ним, покаются.
31 Тогда Авраам сказал ему: 

у них есть Моисей и пророки; пусть слушают их.[29] Ин. 5:39, 45.
31 Тогда Авраам сказал ему: если Моисея и пророков не слушают, то если бы кто и из мертвых воскрес, не поверят." 

чи правильно я розумію що ця відповідь означає що ви саме вірите в Ісуса і його божествену сутність?

• Сумно 1
Посилання на коментар

Тільки що, US7IGN сказав:

Може для румінації окрему тему зробити?

я думаю, надіюсь, що ми вже на фінішній прямій

Посилання на коментар

Только что, yuragon сказал:

чи правильно я розумію що ця відповідь означає що ви саме вірите в Ісуса і його божествену сутність?

Опять 25. Перечитай ранее сказанное. Христос не бог , он об этом никогда не говорил.

Все люди - дети Божьи . 

Христос говорил из Евангелии " Царство Божье внутри вас есть " .

Сколько можно повторять уже  

Посилання на коментар

5 минут назад, yuragon сказал:

Прочти " Царство божье внутри вас есть " .Л.Толстой. может больше у тебя  понимания будет 

Посилання на коментар

11 минут назад, yuragon сказал:

Народ торопит , хочет о  мертвых  поговорить , и кто что сказал или недосказал обсудить . Насущное дело 

Посилання на коментар

Тільки що, рыбак сказав:

Народ торопит , хочет о  мертвых  поговорить , и кто что сказал или недосказал обсудить . Насущное дело 

так, думаю можна закінчувати

Посилання на коментар

47 минут назад, US7IGN сказал:

Які незвичайні іпсо кацапи стали робити www.instagram.com/reel/Dcvd8W5KaCV/

Можна було передбачити при прийнятті рішень про зупинку транспорту. 

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...