Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

13 хвилин тому, Скромный прораб сказав:

Я знаю, что рагуль для тебя, как бальзам, поэтому только КУГУТ🙂
и да, быдло, учи правила русского и могучего

Це ти, в кінці кінців, вже вивчи, бо чомусь я постійно вказую на твої помилки. Тому рівень твого інтелекту зрозумілий - неуч.

Йому кацапи будинок чи дачу розбомбили - а воно топить за кацапську мову. Якийсь мазохіст. Чогось втік не туде де "магучій", а в Нарву. І скільки таких падлюк ще в Україні?

• Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

10 минут назад, Вячеслав63 сказал:

Це ти, в кінці кінців, вже вивчи, бо чомусь я постійно вказую на твої помилки. Тому рівень твого інтелекту зрозумілий - неуч.

Йому кацапи будинок чи дачу розбомбили - а воно топить за кацапську мову. Якийсь мазохіст. Чогось втік не туде де "магучій", а в Нарву. І скільки таких падлюк ще в Україні?

Кинци…:pozor: Животное

Змінено користувачем Скромный прораб
Посилання на коментар

8 часов назад, Dmitriy_S сказал:

Якщо ви про рагулів, то вони ще ті патріоти. Рівно до тих пір поки діло не доходить до грошей. Кричать "Слава Україні" не виймаючи кацапського прутня з рота - то для них звичайна справа. Край лицемірні істоти. Поїзд Львів-Москва відмінили тільки в березні 2020-го року. Бо ті самі люди, які кричали "москаляку на гілляку" з великим задоволенням каталися в Москву на заробітки навіть після початку війни. А ще один патріот-бандерівець Кузьма не гнушався виступати в підтримку Януковича. Ну і з зовсім свіжого, рагулі масово і патріотично здавали квартири біженцям х3 і патріотично виїжджали за кордон на соцвиплати, хоч нічого їм в тому ж Львові не загрожувало.

Так що не все так просто з "справжніми українцями", як вам вбивала в голови рагульня з 2005 року.

а в 22 году первыми махнули в США, да Канаду, сдавши свои квартиры жителям прифронтовых территорий ( и тут не знание мовы не помешало бабло брать)....самые пострадавшие. А сейчас, обклеивши машины флагами и трызубами, всеми силами не хотят ехать в любимую Украину. Подают в США на беженство ( поливая грязью нэньку), да хоть тушкой, но что б оставили в далеке от родины. Часто, не все конечно, но  очень мерзкие людишки.

• Лайк 2
Посилання на коментар

21 хвилину тому, Александр Аврамчук сказав:

я так зрозумів у еврея здати еврея це святе діло

Ненаситний Коломойський страждає вже вдруге. Спочатку його пресонув Порошенко і він вимушений був виїхати з України, а потім Зеленський. Щось вимагати у президентів - невдячна справа. Але, можна їм потім помститися. 

Посилання на коментар

15 хвилин тому, Скромный прораб сказав:

Кинци…:pozor: Животное

Скільки не зустрічав вірменів - нормальні люди, ти - такий перший, підор прокацапський. Тобі смішна українська мова, покидьку?

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 година тому, loader сказав:

Є відео?

Поки нічого більш-менш достовірного не бачив

Посилання на коментар

11 хвилин тому, Оконщик сказав:

а в 22 году первыми махнули в США, да Канаду, сдавши свои квартиры жителям прифронтовых территорий ( и тут не знание мовы не помешало бабло брать)....самые пострадавшие. А сейчас, обклеивши машины флагами и трызубами, всеми силами не хотят ехать в любимую Украину. Подают в США на беженство ( поливая грязью нэньку), да хоть тушкой, но что б оставили в далеке от родины. Часто, не все конечно, но  очень мерзкие людишки.

Цікаво, що про українців бруд пишуть кацапською "інтєлєктуали", які не спромоглися вивчити навіть свою рідну мову. "что б оставили в далеке" - де ви всі вчилися?

• Лайк 1
Посилання на коментар

53 хвилини тому, ks6 сказав:

С востока Украины было очень мало.

А те, що половина вахтовиків з Донбасу, то дуже мало?

Посилання на коментар

25 хвилин тому, Скромный прораб сказав:

Животное,

та допий вже ти ту свою Фінляндію, а то 3 краплі випʼєш, а розвезе, як з пів літри, і починаєш тут варнякати

• Хаха 1
Посилання на коментар

2 години тому, Вячеслав63 сказав:

А хто для вас "рагулі"? Бандера з побратимами, мешканці заходу України, ті які прагнули незалежності? В мене сусід , який добре заробляв на кацапії, після 2014-ого зі своїми бригадами з заходу України, вже туди не їздив. 

Саме так, жителі заходу України, яких в свій час Ющенко витягнув на світ божий і оголосив тру українцями, заодне натягнувши Галичину на всю Україну, таку велику і таку різну. Хоч ті западенці були не більш трушними українцями, чим жителі Київської чи Черкаської області. Оте, що зараз відбувається - це наслідки його рішення.

• Лайк 1
  • Сумно 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

13 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

Саме так, жителі заходу України, яких в свій час Ющенко витягнув на світ божий і оголосив тру українцями, заодне натягнувши Галичину на всю Україну, таку велику і таку різну. Хоч ті западенці були не більш трушними українцями, чим жителі Київської чи Черкаської області. Оте, що зараз відбувається - це наслідки його рішення.

Зрозуміло. Для вас, як і для кацапів є "настоящіє украінци" (ті, що малороси) і є "рагулі"-бандерівці з заходу України. Не пуйло, а Ющенко винуватий у війні. Звісно, коли бувша колонія хоче самостійності - то вона сама винувата, що імперія хоче її втримати в своїй залежності військовим шляхом - нічого було рипатися.

Змінено користувачем Вячеслав63
  • Лайк 1
Посилання на коментар

23 минуты назад, Вячеслав63 сказал:

Цікаво, що про українців бруд пишуть кацапською "інтєлєктуали", які не спромоглися вивчити навіть свою рідну мову. "что б оставили в далеке" - де ви всі вчилися?

Насколько же ты туп и ограничен, если не допускаешь, что родным может быть не украинский(((

• Хаха 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, Скромный прораб сказав:

Насколько же ты туп и ограничен, если не допускаешь, что родным может быть не украинский(((

А виїхати в Естонію, замість Саратова чи Єревана, коли є вірменом по крові, і поціновувачем кацапського нарєчія, це прояв розуму та його широти? Чому більшість поціновувачів кацапської «культури» і єзига не повертаються до їх джерела, а надають переваги поціновуванню на відстані?

• Лайк 1
Посилання на коментар

2 хвилини тому, Скромный прораб сказав:

Ти зовсім тупий?  Де там було про рідну українську? Він же кацапською пише з помилками, куди там ще українською. Навіть Кантон, відмінник Бауманки і то не ризикує писати украаїнською, хоча каже, що розмовляє нею дуже добре. Про тебе, взагалі, мовчу. Ти хоч би кацапською навчився писати без помилок. Ти в якій школі вчився, до речі?

Посилання на коментар

3 години тому, DmiVady сказав:

До речі, якщо читали "Анафем", а в тому світі Ніла

якщо чесно світи Олді навіть краще зайшли )

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 минуту назад, Вячеслав63 сказал:

Ти в якій школі вчився, до речі?

В 72

Посилання на коментар

18 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

Пригадалося ...
У 2005-му одна з моїх подруг (гарна та розумна дівчинка) поїхала до Київа і знайшла місце в обслузі Ющенка. Звісно за рік вона перейшла на "ющенко-українську мову", як раз тоді в Києві рідна мова (в вигляді западенського діалекту/суржику) увійшла до моди. Коли я з нею черговий раз зустрівся, то вона хвасталася своїми успіхами в українській, а мене коробило від вимови, бо мій рідний діалект - полтавський, і літературна мова у школі СРСР 😉 

Як на мене, рагуль (чи паровознюк) - то не поняття територіальності, а поняття вихованості та способу життя - все чужим коштом; залізти повище та насрати на тих хто нижче тощо.

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

3 минуты назад, Вячеслав63 сказал:

Ти зовсім тупий?  Де там було про рідну українську? Він же кацапською пише з помилками, куди там ще українською. Навіть Кантон, відмінник Бауманки і то не ризикує писати украаїнською, хоча каже, що розмовляє нею дуже добре. Про тебе, взагалі, мовчу. Ти хоч би кацапською навчився писати без помилок. Ти в якій школі вчився, до речі?

Вот какое твоё, собачье, дело, до того как и кто пишет? Ка-ко-е??.

Посилання на коментар

5 хвилин тому, US7IGN сказав:

якщо чесно світи Олді навіть краще зайшли )

Месія буде форматувати диск? 😉

* я їх не так багато читав, але мені сподобалося, теж зайшло, про форматування навіть перечитував)

Змінено користувачем DmiVady
  • Лайк 1
Посилання на коментар

Ну от як довести узькомовним амебам, що мова має значення?
Продовжують і далі дітям псячий йазик навязувати, а потім дивуються, що їх асвабаждать пруться

"Російський олігарх Костянтин Малофєєв радіє, що у Києві більшість дітей у школах говорять російською: “Ради этих людей мы обязаны довести свое дело до победы”

Він назвав російську мову "великою та могутньою", яку, за його словами, не вдається витіснити жодними заборонами ні в Україні, ні в Молдові, ні в країнах Балтії.

"Низький уклін українським сім'ям, які під час терору зберігають свою рідну російську мову. І заради цих людей ми маємо довести свою справу до перемоги", - додає наближений до російського диктатора олігарх."

• Дякую 1
Посилання на коментар

10 хвилин тому, Скромный прораб сказав:

В 72

В харківській школі не вивчити кацапську? Це ж дуже легко. Чому я її знаю краще, ніж ти, хоча я навчався в українській школі? Так хто з нас тоді тупий?

Змінено користувачем Вячеслав63
Посилання на коментар

8 хвилин тому, DmiVady сказав:

Месія буде форматувати диск? 😉

* я їх не так багато читав, але мені сподобалося, теж зайшло, про форматування навіть перечитував)

https://ru.wikipedia.org/wiki/Бездна_голодных_глаз

рекомендую

• Дякую 1
Посилання на коментар

8 хвилин тому, Скромный прораб сказав:

Вот какое твоё, собачье, дело, до того как и кто пишет? Ка-ко-е??.

Так не про "как", а про "що". Але ти знову не зрозумів. Буває. 

Посилання на коментар

4 минуты назад, Вячеслав63 сказал:

В харківській школі не вивчити кацапську? Це ж дуже легко. Чому я її знаю краще, ніж ти, хоча я навчався в українській школі? Так хто з нас тоді тупий?

Ты

• Хаха 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...