Invest-finans Опубліковано: 19 грудня Поділитись Опубліковано: 19 грудня 1 минуту назад, XL.pro сказал: Політика США спрямована на цілісність РФ, навіть за рахунок України. Увы. Но в мире всегда сильные делят слабых по своему усмотрению. Итоги Потсдама пример тому. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 19 грудня Поділитись Опубліковано: 19 грудня 2 минуты назад, XL.pro сказал: Політика США спрямована на цілісність РФ, навіть за рахунок України. На протистояння Китаю. Мала би Україна таку позицію, то би з нею так себе США вели. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 19 грудня Поділитись Опубліковано: 19 грудня (змінено) 5 хвилин тому, Invest-finans сказав: На сегодня выше этой "ни к чему не обязывающая бумажки" нет ничего и на ней держится равновесие в этом мире. А разве оно на чем-то сейчас держится? 5 хвилин тому, Invest-finans сказав: Почитайте Устав ООН. Но понятно, что не для Порошенко и не для Зеленского. Не для Трампа с ***лом Змінено 19 грудня користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 19 грудня Поділитись Опубліковано: 19 грудня 7 хвилин тому, karbo сказав: На протистояння Китаю. Мала би Україна таку позицію, то би з нею так себе США вели. Тому всі ті цінності: свобода слова, демократія до дупи. Хто сильніший, той правий))). 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Invest-finans Опубліковано: 19 грудня Поділитись Опубліковано: 19 грудня АТО не может длиться месяцы и недели. АТО я смогу остановить за часы, максимум дни. Кандидат в Президенты Украины Порошенко П.А. Я готов разговаривать хоть с чертом, я остановлю эту войну. Надо сделать так, чтобы украинцы не плакали. Кандидат в Президенты Украины Зеленский В.А. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 19 грудня Поділитись Опубліковано: 19 грудня Только что, XL.pro сказал: Тому всі ті цінності: свобода слова, демократія до дупи. Хто сильніший, той правий))). Не буває цінностей в ізоляції. Спочатку безпека території де ці цінності можна підтримувати. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Invest-finans Опубліковано: 19 грудня Поділитись Опубліковано: 19 грудня 2 минуты назад, XL.pro сказал: Тому всі ті цінності: свобода слова, демократія до дупи. Хто сильніший, той правий))). Стоит начать с понимания того, что "свобода слова" и "демократия" понятия чисто условные, (что хорошо видно даже на этом форуме). Пока свобода слова говорить в струю, то она есть. Если против струи, то удаление, баны, и плевать на какие то правила. То же и с демократией. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Invest-finans Опубліковано: 19 грудня Поділитись Опубліковано: 19 грудня (змінено) 44 минуты назад, karbo сказал: Не буває цінностей в ізоляції. Спочатку безпека території де ці цінності можна підтримувати. Прежде чем тратить огромные деньги на оборону, следует создать для народа такое качество жизни, которое бы народ хотел защитить. - Карл Густав Маннергейм Змінено 19 грудня користувачем Invest-finans Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 19 грудня Поділитись Опубліковано: 19 грудня Тільки що, Invest-finans сказав: Прежде чем тратить огромные деньги на оборону, следует создать для народа такое качество жизни, которое бы народ хотел защитить. - Карла Густав Маннергейм Або зробити народ бідним, а потім давати йому гроші за те, що він піде вбивати людей в іншу країну. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 19 грудня Поділитись Опубліковано: 19 грудня 7 минут назад, Invest-finans сказал: Прежде чем тратить огромные деньги на оборону, следует создать для народа такое качество жизни, которое бы народ хотел защитить. - Карла Густав Маннергейм Т.е за это качество жизни вы погибать и убивать не хотите. А за какое качество вы готовы убить человека и отдать свою жизнь ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 19 грудня Поділитись Опубліковано: 19 грудня 11 минут назад, Invest-finans сказал: Прежде чем тратить огромные деньги на оборону, следует создать для народа такое качество жизни, которое бы народ хотел защитить. - Карла Густав Маннергейм Це ти, кацапе, про населення. Про народ це інше. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 19 грудня Поділитись Опубліковано: 19 грудня (змінено) Народ завжди прагне волі, населення ковбаси по 2.20 Це різні соціальні утворення з різними властивостями та запитами Змінено 19 грудня користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Invest-finans Опубліковано: 19 грудня Поділитись Опубліковано: 19 грудня 4 минуты назад, karbo сказал: Це ти, кацапе, про населення. Про народ це інше. По этому засекретили потери и количество СЗЧ? Чтоб не расстраивать нарід? 6 минут назад, рыбак сказал: А за какое качество вы готовы убить человека и отдать свою жизнь ? Я свое отубивал и отпогибал тогда, когда многих из форумных умников еще и в проекте не было. Не самые радужные воспоминания. 18 минут назад, Вячеслав63 сказал: Або зробити народ бідним, а потім давати йому гроші за те, що він піде вбивати людей в іншу країну. Вы про украинских наемников в Африке? Так у них спросите. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 19 грудня Поділитись Опубліковано: 19 грудня 1 минуту назад, Invest-finans сказал: 10 минут назад, karbo сказал: Це ти, кацапе, про населення. Про народ це інше. По этому засекретили потери и количество СЗЧ? Чтоб не расстраивать нарід У кожному народі є бойова частина, вона видохлася, інша ще не підтягнулася до рівня першої, яка фактично перемелена в боях Так буває. Особливо в країнах з демократією. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Invest-finans Опубліковано: 19 грудня Поділитись Опубліковано: 19 грудня 5 минут назад, karbo сказал: Народ завжди прагне волі, населення ковбаси по 2.20 Це різні соціальні утворення з різними властивостями та запитами И как вам воля? Как на коленях стоять? Привыкли? И ни колбасы, ни возможности сбежать, так как в самой свободной стране границы оснащены лучше чем меду Кореями, лучше берлинской стены. Погранцы стреляют в спины тем, свободным гражданам самой свободной страны, которые пытаются и нее сбежать любыми правдами и неправдами. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 19 грудня Поділитись Опубліковано: 19 грудня Только что, Invest-finans сказал: Я свое отубивал и отпогибал тогда, когда многих из форумных умников еще и в проекте не было. Не самые радужные воспоминания. Вы же цитату за чем- то привели , наверное согласны с тем написанным. И за что же вы " отубивали тогда" ? Получили хоть вознаграждение и приз в виде " качества жизни" ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Invest-finans Опубліковано: 19 грудня Поділитись Опубліковано: 19 грудня 1 минуту назад, karbo сказал: У кожному народі є бойова частина, вона видохлася, інша ще не підтягнулася до рівня першої, яка фактично перемелена в боях Так буває. Особливо в країнах з демократією. Чуть выше я привел цитаты двух кандидатов в Президенты Украины. Вы их выбрали. Найдите хоть одну цитату, где они говорили что хотят уничтожить Украину как нацию? Что пошлют воевать всех, кроме своей родни? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 19 грудня Поділитись Опубліковано: 19 грудня 1 минуту назад, Invest-finans сказал: И как вам воля? Как на коленях стоять? Привыкли? И ни колбасы, ни возможности сбежать, так как в самой свободной стране границы оснащены лучше чем меду Кореями, лучше берлинской стены. Погранцы стреляют в спины тем, свободным гражданам самой свободной страны, которые пытаются и нее сбежать любыми правдами и неправдами. Поклоняються героям, на колінах кацап перед владою стоїть та сильнішими Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 19 грудня Поділитись Опубліковано: 19 грудня 2 години тому, sergio сказав: Чим держава збирається за куплені мною ОВГЗешки під 18, 5% річних розраховуватись?! Тю, так сьогодні ж домовились дати трошки євро для цього. Але є нюанси ... ви в черзі, де перші на погашення - імпортні інвестори, потім українські друзі самізнаєтекого, потім знайомі, потім ... Чи ви вважали що ОВГЗ випускали, щоб пан Сержіо з тачкою не бігав? Ні, то просто інструмент, як перекладати державні гроші у приватні кишені. It’s not personal. It’s just business © 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 19 грудня Поділитись Опубліковано: 19 грудня Только что, Invest-finans сказал: Чуть выше я привел цитаты двух кандидатов в Президенты Украины. Вы их выбрали. Найдите хоть одну цитату, где они говорили что хотят уничтожить Украину как нацию? Что пошлют воевать всех, кроме своей родни? Кацапе, українці клали і ложили на всіх президентів 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Invest-finans Опубліковано: 19 грудня Поділитись Опубліковано: 19 грудня 3 минуты назад, рыбак сказал: Получили хоть вознаграждение и приз в виде " качества жизни" ? Я получил опыт и ум, способность думать и анализировать. Считаю это достойной наградой за это. А на "качество жизни" я заработал. Возможно благодаря этому. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 19 грудня Поділитись Опубліковано: 19 грудня 4 минуты назад, Invest-finans сказал: Я получил опыт и ум, способность думать и анализировать. Считаю это достойной наградой за это. А на "качество жизни" я заработал. Возможно благодаря этому. А я бачу що ти звичайний кацапський дятел 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Invest-finans Опубліковано: 19 грудня Поділитись Опубліковано: 19 грудня 5 минут назад, karbo сказал: Поклоняються героям, на колінах кацап перед владою стоїть та сильнішими Ты даже не представляешь что такое поклонение ГЕРОЯМ. Это из другой жизни. Тебя как скот просто поставили на колени, как когда то заставляли скакать. И тебе это нравится. Тебе кажется что это причастность к чему то великому, а на самом деле быдло должно знать свое место и не более того. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 19 грудня Поділитись Опубліковано: 19 грудня (змінено) 1 минуту назад, Invest-finans сказал: Ты даже не представляешь что такое поклонение ГЕРОЯМ. Это из другой жизни. Тебя как скот просто поставили на колени, как когда то заставляли скакать. И тебе это нравится. Тебе кажется что это причастность к чему то великому, а на самом деле быдло должно знать свое место и не более того. По собі судиш, кацапе)))) За Путіна дохнете пачками)))) Змінено 19 грудня користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 19 грудня Поділитись Опубліковано: 19 грудня (змінено) 10 минут назад, Invest-finans сказал: Я получил опыт и ум, способность думать и анализировать. Считаю это достойной наградой за это. А на "качество жизни" я заработал. Возможно благодаря этому. Чем вы отличаетесь от наемника и убийцы ? Первый раз такое слышу , что для того чтобы "получил опыт и ум, способность думать и анализировать" нужно идти убивать. Иных путей получить искомое не нашли ? Кто вам такое сказал , что вы приобрели ум ? А если бы вас убили , что бы вы тогда получили? Змінено 19 грудня користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз