Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

14 минут назад, рыбак сказал:

Там сердечек наставили под сообщением  благодарные горожане

А то я не знаю север области. Граница с бульбашами, родычи и там и там, чернобыльские выплаты и мутки с этим, там совок не заканчивался. 

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

16 годин тому, Dmitriy_S сказав:

ФОП-айтішнік з зарплатою 5куе платить цих податків немало, якщо не хом'ячить більшу частину зарплати під подушку.

До речі, 5 куо, це реальні зарплати(тобто він її всю забирає собі) простого айтішнега? Я ніколи не цікавився чужими грошами, тому у знайомих з цієї сфери не питав. Але пам'ятаю, як ще при ВФЯ стада айтишнегів використовували у дроп-схемах, поверненню ПДВ, відмиванні коштів та мінімізації податків. В тому числі це робили й імпортні компанії з превеликим задоволенням 😉 Відтоді, можливо, й пішли легенди, що написання рядка коду дорівнює намайненому біткойну) З 2012-го запрацювали нові правила по групах, і масово це стало маловигідним, але не закінчило свого існування, мабуть, і до сьогодні :)

Змінено користувачем DmiVady
Посилання на коментар

21 хвилину тому, DmiVady сказав:

До речі, 5 куо, це реальні зарплати(тобто він її всю забирає собі) простого айтішнега?

Ну не зовсім простого. Зарплати приблизно можна подивитися тут. Справа там клікабельна колнка, можна вибирати по рівню, мові програмування і т.д. 

• Дякую 1
Посилання на коментар

6 годин тому, рыбак сказав:

Я " пропагандирую" то , что сказано в Пересопницком Евангелии. Сколько еще раз повторить , чтобы ты и другие  поняли не "тупо "??

Что и к чему я готов - это не твое дело. 

Ти несеш кацапську пургу 

І в природі не існує пересопницького євангеліє, є не дуже вдалий переклад євангеліє в книзі, яку назвали так. Чисто історично це має цінність, але не більше того.

Посилання на коментар

7 годин тому, рыбак сказав:

А мне вот сейчас удивительно ,как можно при здравом уме и рассудке: читать и петь " батько наш бандера , україна - мати";

прислуживать и выполнять приказы  от того , кому нацепили железку на грудь или какую ленточку на плечи, служить рабом у рабов .За зелезку  , звание и зо сребренников идти убивать такого же как ты .

.ну и периодически бегать на майдан  "отстаивать свободу ", как это все уложить в одно целое , уму непостижимо???..

Не переймайтесь, це вас не стосується. Чтоб постічь, нужно єго імєть.

• Дякую 1
Посилання на коментар

2 хвилини тому, Dmitriy_S сказав:

Ну не зовсім простого. Зарплати приблизно можна подивитися тут. Справа там клікабельна колнка, можна вибирати по рівню, мові програмування і т.д. 

Дякую, я все одно не розберуся з наскоку, тож повірю на слово(графікам з анкетами).
Перше враження від кількості анкет - в Україні п'ять тисяч безробітних айтішнегів ))))

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

13 хвилин тому, DmiVady сказав:

Дякую, я все одно не розберуся з наскоку, тож повірю на слово(графікам з анкетами).
Перше враження від кількості анкет - в Україні п'ять тисяч безробітних айтішнегів ))))

То анкети якраз зайнятих айтішнегів:)

Dou проводить щорічне дослідження зарплат айтнішнегів і веде статистику.

Посилання на коментар

1 час назад, ks6 сказал:

А то я не знаю север области. Граница с бульбашами, родычи и там и там, чернобыльские выплаты и мутки с этим, там совок не заканчивался. 

Т.е. в других городах и областях такого нет ? 

Беру наугад не север , а юг  :

"Памятник воинам-афганцам в Одессе — это мемориальный комплекс, установленный в 2000 году в парке имени Тараса Шевченко."--

Это от какого ума нужно было поставить этот памятник в парке Шевченка ?

Змінено користувачем рыбак
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...