Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

10 минут назад, Бармалей сказал:

Та там, думаю, довкола стільки камер натикано, що то не складно було. 

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

8 минут назад, XL.pro сказал:

Веду до того, що не потрібно бути оракулом для передбачення бомбардування Ірану. Питання тільки часу.

Я просто хотів тут дещо потролити.
Але якщо серйозно, то швидше Ізраїль почне.

• Лайк 1
Посилання на коментар

3 хвилини тому, kim chen lhoran сказав:

Там в Ірані є чіткий  і незаперечний лідер

це для кого він чіткий та незаперечний? типу сина якуновича для українців? :lol:

у мене є знайомий, який підтримує зв'язок з доволі прогресивним іранцем - запитаю що він думає з цього приводу.

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

14 минут назад, sergio сказал:

чергова  одноразка з вологродським корінням

780x1040.jpg

Змінено користувачем Бездомный
Посилання на коментар

13 хвилин тому, sergio сказав:

могли і в темну використати, могла сама мститися безтолково, а могли як в тому анекдоті про оперів, яких послали в ліс ведмедя шукати :lol:

Змінено користувачем US7IGN
Посилання на коментар

13 минут назад, US7IGN сказал:

це для кого він чіткий та незаперечний? типу сина якуновича для українців? :lol:

у мене є знайомий, який підтримує зв'язок з доволі прогресивним іранцем - запитаю що він думає з цього приводу.

Всі справжні прогресивні  патріоти живуть у Франківську. 😺

Посилання на коментар

Цитата

Під рубрикою «Геть булгаковщину!»

Хочу звернути увагу народного депутата України Володимира В’ятровича на систематичне саботування Київрадою законодавства про декомунізацію, внаслідок чого в столиці України досі не перейменовані вулиці, що були названі на честь російських і радянських посіпак з числа так званої творчої інтелігенції. Користуючись тим, що київський міський голова Віталій Кличко не знає, хто такі Гмиря, Паторжинський чи Литвиненко-Вольгемут, депутати Київради своїми ідеологічними підступами розкладають національну свідомість та ллють воду на млин агресора.

Передусім, хочу спрямувати політичний інтерес п. В’ятровича на наявність у Києві вулиці Бориса Гмирі, якого музикознавці, що потрапили під вплив радянської агітації, називають одним з найвидатніших оперних і камерних співаків ХХ століття. Можливо, у Гмирі, дійсно, був талант, можливо, він співав навіть краще, ніж Олег Винник. Але коли в 1951 році після Декади українського мистецтва в Москві Сталіну подали список співаків, яких пропонувалось нагородити, диктатор особисто (!) вписав туди Гмирю, якого почув у партії Кривоноса, з резолюцією присвоїти артисту найвище радянське звання – народний артист СРСР. А невдовзі Гмиря став лауреатом Сталінської премії та прийняв орден Леніна. І це – замість того, щоби, дізнавшись про прихильність тирана, вийти на Красну Площу в Москві й влаштувати акт самоспалення. 

Окрім того, Гмиря співав партії в російських операх «Іван Сусанін», «Руслан і Людмила» Глінки та «Русалка» Даргомижського. І хоча він їх співав українською мовою, це ніякою мірою його не виправдовує, позаяк нинішній міністр культури тоді ще не народилася, а, відтак, усі вистави в Київській опері йшли виключно українською мовою. Натомість це свідчить про плазування Гмирі перед російським агресором і прославляння ним «рускава міра».

Також хочу звернути увагу п.В’ятровича на наявність у Києві вулиці, названої на честь оперного співака Івана Паторжинського. Ця вулиця досі не перейменована попри те, що Паторжинський був виконавцем партії Валька в опері Мейтуса «Молода гвардія». Думаю, одного цього факту достатньо, щоби звільнити столицю України від імені цього, з дозволу сказати, вокаліста.

З цієї ж причини декомунізації підлягають вулиці, названі на честь Лариси Руденко (виконувала партію Улі в опері Мейтуса «Молода гвардія»), Зої Гайдай (була першою виконавицею партії Любові Шевцової в цій же ж опері) та, звісно, Марії Литвиненко-Вольгемут. Остання не тільки виконувала, хоча й українською мовою, партії в операх російських композиторів на сценах Харківського та Київського оперних театрів – вона в 1914-1916 роках гастролювала в Петрограді! 

Але починати декомунізацію треба з такого собі Тараса Шевченка, який прославляв окупантів своїми віршами. Ось, будь ласка:

Малого сліду не покину
На нашій славній Україні,
На нашій — не своїй землі.

Вдуматись тільки – «на Україні»! Зразу видно зрадника та колаборанта.

Сподіваюсь, п.В’ятрович та уособлена ним політична сила «Блок Петра Порошенка»… вибачаюсь, «Європейський вибір», вибачаюсь, «Європейська солідарність» – то я сплутав з «Українським вибором» (що не дивно, враховуючи багаторічну співпрацю Петра Олексійовича та Віктора Володимировича), нарешті, ліквідує це неподобство й доб’ється перейменування київських вулиць, Шевченківського району й Національної Опери на честь героїв Незалежної України – Петра Порошенка, Юрія Луценка та Сергія Стерненка.

гы-гы

• Хаха 1
Посилання на коментар

1 час назад, US7IGN сказал:

могли і в темну використати, могла сама мститися безтолково

ага-ага - два ( !!! ) замаскованих  дистанціно керованих  сву ( саморобних вибухових устройства ), які спрацьовують тандемом   :crazy:

я , як піроман-піротеник аматор  зі стажем у трьох поколіннях ( декілька тисяч саморобних взривпакетів стажу ) , можу  стверджувати , що навіть сраний  примітивний  саморобний взривпакет  не всі можуть з підручних матеріалів зкрафтити    та підірвати так , щоб не втратити кінцівку обо очі.

Не кажучи про саморобне дистанційно кероване  замасковане сву ( два тандемних )

Посилання на коментар

2 хвилини тому, sergio сказав:

Всі справжні прогресивні  патріоти живуть у Франківську. 😺

мої знайомі з франека ще до 2022 знялися в Канаду всією родиною :lol:

• Хаха 1
Посилання на коментар

38 хвилин тому, US7IGN сказав:

ну це трохи легше ніж з виборами :lol:

Вибори залиште підарасам))))

Незалежно від часу їхнього проведення, принципово нічого не зміниться.

Війна зупиниться через можливі умови:

1. Путін здохне, що мало ймовірно

2. Фінансовий стан РФ не дозволить продовжувати війну - цілком реальний сценарій.

Чекаємо літа 2026 р...

Змінено користувачем XL.pro
Посилання на коментар

12 минут назад, US7IGN сказал:

мої знайомі з франека ще до 2022 знялися в Канаду всією родиною :lol:

Фоанківщина взагалі якесь знаков місце для патріотів, навіть у Львові їх менше. Хіба ще в Тернополі. 

Посилання на коментар

6 минут назад, XL.pro сказал:

2. Фінансовий стан РФ не дозволить продовжувати війну - цілком реальний сценарій.

Чекаємо літа 2026 р...

Ты же недавно тут писал ,что :

".Глобально Путін вже програв. Майже за 4 роки не захопити жодного обласного центру. Це розуміють і на заході.
Давайте поговоримо про кордонипісля 01.03.2026 р., подивимось як російська економіка переживе зиму".

Посилання на коментар

15 хвилин тому, XL.pro сказав:

Чекаємо літа 2026 р...

3. Україна не зможе продовжувати воювати у зв'язку з браком особового складу і зброї та браком коштів на штучне підтримання економіки.

4. В Україні розпочнеться громадянська війна результатом якої стане повна капітуляція.

Вочевидь варіанти програшу України ви не розглядаєте. Халва вобщім, або Путін здохне, або РФ розвалиться. Україна потужно переможе:flag1:

Посилання на коментар

47 минут назад, sergio сказал:

Пропаганда пишет :

"Вона обрала шлях служіння людям - закінчила Львівський державний університет внутрішніх справ і стала до лав патрульної поліції.".

" слуга людям" ! оказывается была. 

Там " слуги народу" , там " защитники" , там " слуги людям ".

Видите , какое государство заботливое . 

Посилання на коментар

32 хвилини тому, XL.pro сказав:

Чекаємо літа 2026 р...

Я думаю це не те що буде мати значення, але подивимося на активність Китаю 

Посилання на коментар

7 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

Вочевидь варіанти програшу України ви не розглядаєте. Халва вобщім, або Путін здохне, або РФ розвалиться. Україна потужно переможе:flag1:

Для мене Україна програла через кількість вбитих, покалічених, емігрувавших.

Глобально програв Путін через співвідношення втрат/завоювань.

5. Вибори в Україні нічого не змінять, не від нас залежить закінчення війни.

В РФ почали банкрутувати мало відомі НПЗ, Газпром став збитковим.

Зараз на болотах блокують телеграм через: а) ймовірну мобілізацію росіян, б) фінансовим незадоволенням росіян.

Нафтові доходи падають, дефіцит бюджету збільшується, навіть ПДВ підвищили...

P.S. "Халва" - РФ не розвалиться, мова йде виключно про економічні проблеми мордору, які унеможливлять подальше ведення війни.

Посилання на коментар

8 минут назад, XL.pro сказал:

Зараз на болотах блокують телеграм через: а) ймовірну мобілізацію росіян, б) фінансовим незадоволенням росіян.

P.S. "Халва" - РФ не розвалиться, мова йде виключно про економічні проблеми мордору, які унеможливлять подальше ведення війни.

тут війна на тотальне  знищення в обидва боки 

і почала війну на знищення не Україна 

Якщо кацапію не добити до цурки - до розпаду на окрумі ворогуючі улуси -  нам піхвець - перезавантаждення режиму на кацапії  нічого не дасть - там будь яка платівка гратиме імперський марш . 

• Дякую 1
Посилання на коментар

11 минут назад, XL.pro сказал:

золото хорошо поднялось в цене, они несущественную часть продали и решили проблему дефицита средств...запасов золота и алмазов на десятилетие хватит

Посилання на коментар

Сети будут под контролем государства   в недалёком будущем  практически  везде . 

Зачем Кремлю мобилизация , если есть С.Корея  и др .стр.,  есть  наемники . 

Посилання на коментар

1 хвилину тому, рыбак сказав:

Сети будут под контролем государства   в недалёком будущем  практически  везде . 

Зачем Кремлю мобилизация , если есть С.Корея  и др .стр.,  есть  наемники . 

У 2026 р в РФ вибору в думу, без крайньої необхідності не буде влада блокувати ТГ, щоб не злити людей.

Або буде мобілізація, або злякалась бунтів як в Ірані. Схиляюсь до першого варіанту.

Посилання на коментар

16 хвилин тому, Бездомный сказав:

Якщо кацапію не добити до цурки - до розпаду на окрумі ворогуючі улуси -  нам піхвець - перезавантаждення режиму на кацапії  нічого не дасть - там будь яка платівка гратиме імперський марш . 

Імперський авіамарш

Посилання на коментар

во как

Цитата

250 тис.: саме стільки Україні потрібно мобілізувати військових для перемоги над рф, — The Times (https://www.thetimes.com/world/russia-ukraine-war/article/ukraine-russia-military-army-news-latest-8gs2vjwtz)

Посилання на коментар

У 2026 р в РФ вибору в думу, без крайньої необхідності не буде влада блокувати ТГ, щоб не злити людей.

Або буде мобілізація, або злякалась бунтів як в Ірані. Схиляюсь до першого варіанту.

Они давно пытались заблочить телегу, но раньше не было техвозможностей.

Да и нужно было создать свои " аналоги" , которые сейчас появляются .

Змінено користувачем рыбак
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...