US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 5 хвилин тому, DmiVady сказав: Але все ж не можу скласти поки що, що буде вважатися тим кінцем з погляду влади? якої влади? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 хвилину тому, kim chen lhoran сказав: А в результаті Білорусі практично вже нема це залежить від того що вважати Білоруссю 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Тільки що, US7IGN сказав: якої влади? Можна з погляду всіх трьох, що прямо впливають на процеси. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 15 минут назад, Dmitriy_S сказал: Це дуже смішний анєкдот Якщо зовсім не дивитись новин. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 21 минуту назад, Бармалей сказал: будут тянуть с этим рассказывая небылицы и про еще чуть чуть...уберут зелю...придет новая команда пистыды по новому...и потихоньку съедут с темы наговорив о том что еще не все задания Украина выполнила Ви скідуєте з рахунків те, що Україну в Європі почали сприймати як надійний паркан від раші і можливо будуть укріплювати і нарощувати. Але одностайности в тому там ще треба добиватись. Змінено 1 година тому користувачем kim chen lhoran Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 49 минут назад, sergio сказал: Та пашу, як папа Карло, вже зранку два тєліка, плиту і холодос забрав. 💪 Сержио делает мир чище. При этом не забывает о себе. Лайк. 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Мдя. Войну на два фронта мы не потянем. https://www.facebook.com/share/p/17wpxq2jtt/ 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Если кто увидит такие обломки ракет, пишите в ПП. Поставлю пивас.😺 https://www.facebook.com/share/p/1AyPzcE6Nm/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 13 хвилин тому, DmiVady сказав: Можна з погляду всіх трьох, що прямо впливають на процеси. так кінця ніякого і не буде. буде процес. а тут питання хто ти в цьому процесі? яка буде наступна влада і які будуть її інтереси (ну крім універсального - дерибану та залишатися при владі) я не знаю. а для пересічних все завжди зводиться до питання що краще - бути живим білорусом чи мертвим українцем? ідейних мало і їх як завжди просто використають) 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 хвилини тому, sergio сказав: Если кто увидит такие обломки ракет, пишите в ПП. Поставлю пивас.😺 https://www.facebook.com/share/p/1AyPzcE6Nm/ у мене протилежні висновки - парашка постійно модернізує та випробовує нові ракети поки полігон не закрили на мирову угоду Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 минуты назад, US7IGN сказал: у мене протилежні висновки - парашка постійно модернізує та випробовує нові ракети поки полігон не закрили на мирову угоду Та видно, що то совкові(або на совковій комплектусі) плати. Нові бідніші. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 10 минут назад, kim chen lhoran сказал: і можливо будуть 🤣 ага...ровно столько, чтоб в нас завязли...нах надо такое Цитата як надійний паркан від раші Цитата а тупой долпонавт кидает в нее камни и пригласив гостей на пьянку не имея дров штахетины забора использует для костра))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 4 хвилини тому, US7IGN сказав: так кінця ніякого і не буде. буде процес. а тут питання хто ти в цьому процесі? яка буде наступна влада і які будуть її інтереси (ну крім універсального - дерибану та залишатися при владі) я не знаю. а для пересічних все завжди зводиться до питання що краще - бути живим білорусом чи мертвим українцем? ідейних мало і їх як завжди просто використають) Про процес, та хто ти в цьому процесі згоден, вже обговорено Я гадав, що ви маєте нові думки з приводу: коли та від чого скисне молоко 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 18 минут назад, US7IGN сказал: це залежить від того що вважати Білоруссю Я був випадково на мітингу Народного фронту ще до мабуть до Лукаша, тобто коли у Мінську ще був старий, як там писало "чугуночний" вокзал. І уси на мітингу виступали білоруською. А зараз як назвати ту Білорашу, що погрожує Європі Орешніком? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 31 хвилину тому, kim chen lhoran сказав: Якщо зовсім не дивитись новин. Єдиний марафон дивитесь? Взяти Україну в ЄС - це все рівно, що взяти закінченого героїнового наркомана в благополучну сім'ю. Далі обіцянок діло не піде. Якщо хочете в ЄС, то кордони для вас відкриті. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
юра84 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 16 минут назад, Vitaliy67 сказал: Сержио делает мир чище. При этом не забывает о себе. Лайк. Чистіше від чого? Куди він подіне скло? Пластік? Окрім мідяхи деякого заліза та радіодеталій все так само йде на смітник, то в такому випадку це як бактерія яка розлагає сміття але ж не повністю перероблює))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 15 хвилин тому, DmiVady сказав: Я гадав, що ви маєте нові думки з приводу: коли та від чого скисне молоко так нових вводних немає. все за старим планом йде. 13 хвилин тому, kim chen lhoran сказав: Я був випадково на мітингу Народного фронту ще до мабуть до Лукаша, тобто коли у Мінську ще був старий, як там писало "чугуночний" вокзал. І уси на мітингу виступали білоруською. А зараз як назвати ту Білорашу, що погрожує Європі Орешніком? я там взагалі ніколи не був і не знаю. але трохи знайомлюся https://www.youtube.com/@TheBudzma Змінено 59 хвилин тому користувачем US7IGN Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 16 минут назад, US7IGN сказал: так кінця ніякого і не буде. буде процес. а тут питання хто ти в цьому процесі? яка буде наступна влада і які будуть її інтереси (ну крім універсального - дерибану та залишатися при владі) я не знаю. а для пересічних все завжди зводиться до питання що краще - бути живим білорусом чи мертвим українцем? ідейних мало і їх як завжди просто використають) Щось так, але ні сябри, ні наші колгоспники коли їх ще було багато в Україні прискіпливо ні за кого не вписувались, їм нав'язали таке - аби тільки не бариг, а в підсумку усі отримали протилежне Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 56 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 56 хвилин тому 4 минуты назад, юра84 сказал: Чистіше від чого? Куди він подіне скло? Пластік? Окрім мідяхи деякого заліза та радіодеталій все так само йде на смітник, то в такому випадку це як бактерія яка розлагає сміття але ж не повністю перероблює))) Закопает у себя в огороде. Или Вы думаете повезет на переработку и заплатит за это? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 52 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 52 хвилини тому 8 минут назад, юра84 сказал: Чистіше від чого? Куди він подіне скло? Пластік? Окрім мідяхи деякого заліза та радіодеталій все так само йде на смітник, то в такому випадку це як бактерія яка розлагає сміття але ж не повністю перероблює))) а чердаки и сараи украинцев...однозначно становятся чище...благодаря таким людям как Серджио любой может экономить деньги на строительстве хламосборников))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 45 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 45 хвилин тому 6 минут назад, Dmitriy_S сказал: Якщо хочете в ЄС, то кордони для вас відкриті. Особисто я знаю за бюрократію в ЄС, і 15 років тому щось знав. Але я і знав за протилежність євродійсності. Наприклад, коли дорослим вже бував на Півночі, то місцеві розповідали, що там під кождою шпалою лежать 2 зека. Але я тоді - то було вже в брежнєвські часи не розпитував що там і як, бо у хрущовські часи відпочивав піонертаборі, який був переобладнаний в піонерський з колишнього гуЛагівського. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 41 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 41 хвилин тому 3 минуты назад, kim chen lhoran сказал: який був переобладнаний в піонерський з колишнього гуЛагівського. Сурово) Дежурный по лагерю на вышке вертухая сидел!?)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 31 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 31 хвилин тому (змінено) 32 хвилини тому, US7IGN сказав: так нових вводних немає. все за старим планом йде. Панки, хой! "Всё идёт по плану!" © Ви казали, що ваша донька зацікавилась вивченням керування настроями та поведінкою лемінгів? 🙂 Тоді, можливо, буде корисно глянути це невеличке дослідження: The Political Legacy of Entertainment TV. Коротко контекст: як Берлусконі в 80-х почав підготовку через скуплені ТВ-канали до виборів 94-го. А потім, у 2013-му, Five Star Movement просто скористався вже підготованим (популістами) електоратом. Суть: вплив розважального телебачення (сьогодні це радше фейсбук та інста) на дебілізацію лемінгів і формування залежності від простих популістських гасел/програм: - розважальне ТБ у дитинстві погіршує когнітивні навички (бо витісняє читання й інші стимулювальні заняття), і виборець стає вразливішим до простих меседжів; - розважальне ТБ знижує громадянську залученість: участь в асоціаціях, інтерес до політики тощо. Я ж правильно зрозумів, що робити з тупої їжі розумних партнерів-конкурентів в далекоглядних цілях не стоїть? Змінено 29 хвилин тому користувачем DmiVady 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 28 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 28 хвилин тому (змінено) 35 минут назад, юра84 сказал: Чистіше від чого? Куди він подіне скло? Пластік? Окрім мідяхи деякого заліза та радіодеталій все так само йде на смітник, то в такому випадку це як бактерія яка розлагає сміття але ж не повністю перероблює))) Так. Той пластик неприомний, і ще не бачив, щоб кінескопи хтось переробляв. В мене колись хотіли по 2 грн/кг купляти пластик з холодосов і деякий з пральок, але мені не вигідно з цим бавитись. А зараз завдяки підарам з кабіну, що заборонили експорт заліза, завдяки цьому брухт, навіть по 3, 50 скуповують. Мабуть теж закопувати буду. А тим часом хітродупий Ахметов купив металургійний комбінат в Румунії, і тільки недавно читав, що за минулий рік туди 200 тис тон сировини поставив, а того року планує 600 тис тон. Світова ціна брухту на Стамбулі майже 400 баксів за тону, або 17грн/кг, А воно тут втричі дешевше купляє. 😠 Змінено 27 хвилин тому користувачем sergio Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 25 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 25 хвилин тому (змінено) 3 часа назад, kim chen lhoran сказал: Не знущайтесь з Бездомного, не кожному довелось витримувати баталії з педовагі....ми. та мабуть , кожному . тількі більшість її програли розгромно - навіть не усвідомивши , що їх нахлобучили . ще раз - на совдепії з педвишів дівчата йшли до школи , хлопчики - які пройшли перевірку - до кдб что не доделал узкій штик , доделаєт узкій поп та узкій учитель (с) муравйов вішатель Змінено 18 хвилин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз