US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 3 хвилини тому, XL.pro сказав: Бензин підніметься в ціні на 1-2 місяці, якщо операція триватиме не довго. Для України повалення іранського режиму, який підтримує РФ у війні з нами, на краще. Шо дає підстави вважати що наступний режим буде кращим? Яким він буде? Висока ціна на нафту це ж краще для парашки ніж для нас? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому В Ірані вбито керівника іранської ядерної програми Алі Шамхані і також командувача КСІР. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 5 годин тому, sergio сказав: Не приплітайте до мене, це псевдонаукове вчення. Я людина проста, тільки і думаєш де би ще холодильника або пральку взяти. 😎 Та ні в якому разі! То просто побачивши картинку зрозумів одне з джерел походження моргентау головного мозку в дописувачів) То не про вас, ви ж свою освіту ще в 80-ті отримували? Проблеми у більшості тих, хто у двотисячних вчився + інфополе їх по голові лупило) 3 години тому, karlito сказав: скріншот зверху - Залужний, Усик і Буданов лідери по довірі. я трохи в шоці. Пан не знає, як робляться такі "новини" чи "опитування"? Чи може пан знає ту поважну соціологічну контору "Обсос" що підписалося під опитуванням? А те, що на скріншоті нема жодного українського СМІ з білого списку ІМІ, а тільки сміттярки пану нічого не сказало? Не нехтуйте формуванням свого інформаційного імунітету, це не менш важливо за біцуху) Змінено 1 година тому користувачем DmiVady правка описок та помилок 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 минуты назад, US7IGN сказал: Шо дає підстави вважати що наступний режим буде кращим? Яким він буде? Аятоли мають зобов'язання знищити усіх ізраїльтян до нуля. Наступна влада мусить відмовитесь від ідеї-фікс. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 3 хвилини тому, US7IGN сказав: Шо дає підстави вважати що наступний режим буде кращим? Яким він буде? Висока ціна на нафту це ж краще для парашки ніж для нас? Висока ціна на нафту протримається кілька місяців. Далі Саудівська Аравія наростить видобуток, у разі потреби. Напишіть тоді як Лавров: "Безрозсудна й неспровокована збройна агресія США та Ізраїлю. РФ вимагає негайно повернути ситуацію навколо Ірану у русло дипломатичного врегулювання, — голова МЗС рф Лавров". Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 5 хвилин тому, kim chen lhoran сказав: Аятоли мають зобов'язання знищити усіх ізраїльтян до нуля. Наступна влада мусить відмовитесь від ідеї-фікс. Чому? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 3 хвилини тому, XL.pro сказав: Висока ціна на нафту протримається кілька місяців. Далі Саудівська Аравія наростить видобуток, у разі потреби Може тепер знаєте і коли вибори будуть? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 18 минут назад, kim chen lhoran сказал: Аятоли мають зобов'язання знищити усіх ізраїльтян до нуля. Наступна влада мусить відмовитесь від ідеї-фікс. до ноги Читайте Старий завіт - як жиди знищують до ноги народи , які їм не до вподоби Змінено 1 година тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 15 минут назад, DmiVady сказал: Пан не знає, як робляться такі "новини" чи "опитування"? Чи може пан знає ту поважну соціологічну контору "Обсос" що підписалося під опитуванням? Дійсно, деяки пани знають. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому интересно, а чего ждет Китай...как бы пора бы уже тайвань, северная и южная кореи движуху устроить... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 9 минут назад, US7IGN сказал: Чому? Венесуела ж відмовилась від форцування наркотою, а змінили тільки одного Мадуро. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 20 годин тому, kkost сказав: От що каже ШІ - Заключение: Символизм ушедшей эпохи Ви ж Gemini юзаєте? Тут мені Гугл листа прислав, що навчальні матеріали курсу на шару ще пару місяців будуть в доступі. Багато корисного, з практичними навичками, та ще й на шару, спробуйте, чи дасть доступ новим користувачам: google.brandlive.com/AI-for-Business/uk/pages/On-demand 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 5 минут назад, Бармалей сказал: интересно, а чего ждет Китай...как бы пора бы уже тайвань, северная и южная кореи движуху устроить... ну , вони заслали для зав'язки двіжухи позалупатися борзого дрібного шпанюка , але щесь пішло не так - шпанюк отримує рішучу відсіч і не вивозить . 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 5 хвилин тому, kim chen lhoran сказав: Венесуела ж відмовилась від форцування наркотою, а змінили тільки одного Мадуро. До чого тут наркота? Це все та ж історія про нафту... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 минуты назад, US7IGN сказал: До чого тут наркота? Це все та ж історія про нафту... Політики вміють шифрувати наміри, навіть погані політики Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 7 минут назад, Бездомный сказал: ну , вони заслали для зав'язки двіжухи позалупатися борзого дрібного шпанюка Ви про кім чен іна; та він зараз почав тролити Захід - призначив свою 13-річну доньку командувачем ЯЗ збройних сил КНДР. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kkost Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 14 хвилин тому, DmiVady сказав: Ви ж Gemini юзаєте? Тут мені Гугл листа прислав, що навчальні матеріали курсу на шару ще пару місяців будуть в доступі. Багато корисного, з практичними навичками, та ще й на шару, спробуйте, чи дасть доступ новим користувачам: google.brandlive.com/AI-for-Business/uk/pages/On-demand Дякую. Ви ще з місяць тому давали це посилання. Відтоді і дивлюсь потроху. Дійсно дуже корисне. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 13 минут назад, Бездомный сказал: ну , вони заслали для зав'язки двіжухи позалупатися борзого дрібного шпанюка , але щесь пішло не так - шпанюк отримує рішучу відсіч і не вивозить . нашел такое Цитата Мы видим, что Китай сбрасывает около 75-80 млрд долларов своего портфеля американских трежерис каждый год. С учетом этой динамики, которая не прекращается достаточно длительное время, можно делать прогноз, что Китаю понадобиться 8-10 лет для амортизации этих вложений. То есть, ключевая точка противостояния США с Китаем находится после 2030 года. И к этому времени Китай должен достичь нескольких очень важных факторов, среди которых есть и Российско-украинская война. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 58 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 58 хвилин тому 1 час назад, DimaF сказал: Твоя жадность 🤣 Не жадность, а экономноть. А машина у меня на бензе.Жаба душит ГБО поставить. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 54 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 54 хвилини тому 3 хвилини тому, sergio сказав: Не жадность, а экономноть. А машина у меня на бензе.Жаба душит ГБО поставить. Я теж так думаю. Не можеш собі дозволити машину ходи пішки ) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 53 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 53 хвилини тому 18 хвилин тому, kim chen lhoran сказав: Дійсно, деяки пани знають. Доброго дня. Я в тому повідомлені писав пану не про легітимність нинішньої влади) А про методологію відсічі інфовірусів в сучасному інфопросторі України. У данному випадку скриншота: - завантаження інфовіруса через кілька сміттярок (жодного СМІ з білого списку) - далі розгін через профінансованих "лідерів думок" (до речі цей етап вже йде, і ви показали його самі) - далі циркуляція та підтримання інфовіруса в просторі (100% впевнений, що в пейсбуці зараз кілька ботромів працюють на повну, даючи посилання по спискам друзів) - від бюджету операції залежить, чи протримається інфовірус стільки, щоб на нього звернули увагу і підтримали органічно, а не технічно. ПОП свого часу (вірніше його команда) просрали вибори на перших етапах саме технічно, органіка ввімкнулася вже потім, і міграція лемінгів доробила справу. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 52 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 52 хвилини тому 47 минут назад, US7IGN сказал: Шо дає підстави вважати що наступний режим буде кращим? Яким він буде? іран слід розділити на декілька незалежних національних держав тек ж саме слід зробити й з кацапію Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 52 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 52 хвилини тому (змінено) 3 часа назад, karlito сказал: скріншот зверху - Залужний, Усик і Буданов лідери по довірі. я трохи в шоці. Ну ладно я тупой и малограмотный не только в правописании но и в этих новомодных ии и жпт чатах , но когда я тут читаю " продвинутых и многознающих" то у меня возникает впечатление , что эти продвинутые еще тупее меня тупого?? Что такого необычного в в том , когда публикуют какие- то выдуманные рейтинги , это было первый раз ? Вопрос не в публикации , а в том : для чего и с какой целью? , наверное, нужно ставить . или я опять туплю ?? Змінено 45 хвилин тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 47 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 47 хвилин тому Только что, рыбак сказал: Ну ладно я тупой и малограмотный не только в правописании но и в этих новомодных ии и жпт чатах , но когда я тут читаю " продвинутых и многознающих" то у меня возникает впечатление , что эти продвинутые еще тупее меня тупого?? Что такого необычного в в том , когда публикуют какие- то выдуманные рейтинги , это было первый раз ? Вопрос не в публикации , а в том : для чего и с какой целью , наверное, нужно ставить , или я опять туплю ?? А цель , я тут вижу, в том , что Усика выдвигают в кандидаты- рисуют ему рейтинг , а потом и пропаганду подтянут . Он , кстати , как " нейтральный" вполне подойдет в качестве украинского презид.и для Кремля . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 46 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 46 хвилин тому (змінено) 23 хвилини тому, kkost сказав: Дякую. Ви ще з місяць тому давали це посилання. Відтоді і дивлюсь потроху. Дійсно дуже корисне. Мабуть, більше ніж місяць) коли з пан юрист обмовився, що він юзає NotebookLM, а я як раз знайомився з цими матеріалами. Але поки що з Gemini в мене тільки теорія ... не придумав практичних задач, бо пускати ВММ до своєї пошти тощо поки що не хочу Змінено 36 хвилин тому користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз