Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

2 минуты назад, Vinsol2009 сказал:

Даже на это ума не хватает. Вполне закономерно.

такого ума как у Вас и тех кто такое смотрит и внемлет мне не нужно

• Дякую 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

9 хвилин тому, vadimv сказав:

Круче только выпускник факультета спецпропаганды ВИИЯ )

Єрмак ще круче 

Посилання на коментар

5 хвилин тому, Vinsol2009 сказав:

Который розделал овоща на весёлый яйцах. Результат на табло.

Что да - то да, именно на табло. Инжойте.

"в нашем ВИИЯ был целый факультет спецпропаганды...Нас учили использовать техники боевой спецпропаганды против солдат армии противника."

Змінено користувачем vadimv
  • Дякую 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, Бармалей сказав:

такого ума как у Вас и тех кто такое смотрит и внемлет мне не нужно

Горе от ума.... ни дать ни взять. 

Посилання на коментар

4 минуты назад, vadimv сказал:

Что да - то да, именно на табло. Инжойте.

"в нашем ВИИЯ был целый факультет спецпропаганды...Нас учили использовать техники боевой спецпропаганды против солдат армии противника."

тю ,  кацапопопів теж такому навчають 

взагалі не розумію , чому кацапопопів досі не дорівняли до офіцерів кацаповійська

• Дякую 1
Посилання на коментар

руда мавпа донкі погрожує вийти з нато :lol:

скатертю дорога :lol:

20888568.jpg

Змінено користувачем Бездомный
Посилання на коментар

9 хвилин тому, Бездомный сказав:

взагалі не розумію , чому кацапопопів досі не дорівняли до офіцерів кацаповійська

У них мабуть звання трохи відрізняються від військових, по типу SS/гебухи

"генерал-майор религиозной службы Отец Звездоний" ©

Лубянский патриархат.jpg

Посилання на коментар

3 минуты назад, Александр Аврамчук сказал:

Горе от ума.... ни дать ни взять. 

вот поэтому вы и аутсайдеры))) плачете, стонете и рыдаете брызгая на экраны мониторов слюной🤣

нормальная жизнь - это семья и близкие...хоть и война...и интернет - это инструмент и им нужно уметь пользоваться, для знаний, развлечений, связи...

и когда видишь человека бьющегося аки лев за-против политических мразей, становится таких жаль...они распространяя всякую мерзость меняют свою жизнь кардинально в омно...я не шучу и не потьёпую - это так и есть, жаль не хватит у вас таких чего то там это понять(((

Посилання на коментар

20 хвилин тому, Скромный прораб сказав:

Вроде, как не только в штатах…

Станом на ранок 1 квітня ціна на нафту марки Brent знизилася на 1,5% до 102,4 дол. за барель, а російська нафта Urals зросла в ціні на 6,44% – до 123,45 дол. за барель.

epravda.com.ua/svit/cini-na-naftu-1-kvitnya-brent-padaye-rosiyska-urals-zrostaye-819917/

Посилання на коментар

02.03.2026 в 21:48, US7IGN сказав:

шиїти суннітам не браття :lol:

Доброго, я без підйобки) Продивлявся звіт за вчора і пригадав, що вже колись обговорювали це.

02.03.2026 в 21:27, DmiVady сказав:

Цікаво, ІПСО "напали не на Іран, напали на наших братів по вірі, на нашу віру" ще не почалась?
І як американці та європейці, якщо/коли почнеться приготувалися цьому протидіяти?

Виявляється, я можу казати, що вмію передбачувати, коли скисне молоко. 😉
Учора ввечері заява КВІР пішла з іранських держмедіа. Reuters прямо пише про "state media". Далі це розлетілося по доволі надійних джерелах і в нашому інфополі.

Іран погрожує почати атаку на великі американські технологічні фірми з 1 квітня

США готові зірвати атаки Ірану після погроз КВІР американським фірмам

Тож як вважаєте, готові білі люди протидіяти бармалєям, які вже заявили, що гратимуть в асиметрію?

Змінено користувачем DmiVady
Посилання на коментар

2 хвилини тому, DmiVady сказав:

Тож як вважаєте, готові білі люди протидіяти бармалєям, які вже заявили, що гратимуть в асиметрію?

Канєшна...

image.png.d634ec19bd948d2815ca5abbf23b3d44.png

Посилання на коментар

24 хвилини тому, DmiVady сказав:

мабуть це риторичне питання як мінімум тому що атака на технологічні компанії це занадто загально. кожна з них буде реагувати окремо і тільки час покаже до чого все це призведе. я от думаю чи купляти SSD чи почекати поки ціни впадуть)

• Лайк 1
Посилання на коментар

5 хвилин тому, US7IGN сказав:

тільки час покаже до чого все це призведе

Під сумнівом тільки останній пункт

06.12.2022 в 07:50, vadimv сказав:

Глобальна економічна криза -> знищення глобальної економіки -> знищення глобальної транспортної системи -> глобальний голодомор -> фізичне знищення всіх незгодних -> глобальний гулаг -> їхнє вічне правління.

Посилання на коментар

З питань  бронювання. Знайомий рік попрацював у фірмі пов'язаній з виготовленням продукції для армії. Був заброньований, але робота важка, зарплата не дуже, тож звільнився. Бронь злетіла. І десь через тиждень вранці його вже чекали під під'їздом. Можливо співпало.

Посилання на коментар

18 хвилин тому, US7IGN сказав:

мабуть це риторичне питання як мінімум тому що атака на технологічні компанії це занадто загально. кожна з них буде реагувати окремо і тільки час покаже до чого все це призведе. я от думаю чи купляти SSD чи почекати поки ціни впадуть)

За SSD, вважаю, теж риторичне питання) і залежить від того, наскільки він вам потрібен зараз, бо не така там велика ціна, щоб економити)
Ціни навряд впадуть найближчим часом, я вважаю, бо дефіцит NAND поки що нема чим перекрити.
Сам хотів взимку поставити терабайт-два, на заміну не основному невеличкому SSD п'ятнадцятирічної давнини) але то було не "тому, що треба" а "тому, що захотілося".
SSD з ОС в мене доволі свіжий, тож поки не буде задач - для себе не бачу сенсу.
Та і, вважаю, машину для складних завдань вже треба буде перезібрати по новій, бо з простими (в тому числі й роботою з ВММ) вже в легку впорається сучасний телефон, з можливостями DeX для зручності роботи.  

Тож вдалої покупки! :beer:

• Лайк 1
Посилання на коментар

4 хвилини тому, vadimv сказав:

Під сумнівом тільки останній пункт

кожного разу коли це намагалися зробити, все тільки глобальніше ставало :lol:

• Хаха 1
Посилання на коментар

1 минуту назад, ks6 сказал:

З питань  бронювання. Знайомий рік попрацював у фірмі пов'язаній з виготовленням продукції для армії. Був заброньований, але робота важка, зарплата не дуже, тож звільнився. Бронь злетіла. І десь через тиждень вранці його вже чекали під під'їздом. Можливо співпало.

Вчора забирав пральку в чувака, той подивився як я за декілька хвилин розібрав її до транспортного положення, сказав що працює в одній контору що складає щось для війська, могли бы мене взяти на роботу 20 кг на руки+бронь. 

Я ввічливо відмовився. 😏 

• Лайк 2
  • Хаха 2
Посилання на коментар

1 година тому, Бармалей сказав:

вот поэтому вы и аутсайдеры))) плачете, стонете и рыдаете брызгая на экраны мониторов слюной🤣

нормальная жизнь - это семья и близкие...хоть и война...и интернет - это инструмент и им нужно уметь пользоваться, для знаний, развлечений, связи...

и когда видишь человека бьющегося аки лев за-против политических мразей, становится таких жаль...они распространяя всякую мерзость меняют свою жизнь кардинально в омно...я не шучу и не потьёпую - это так и есть, жаль не хватит у вас таких чего то там это понять(((

у мене одне питання. навіщо ви витрачаєте час в цій темі, навіть щось постите. більше витрачайте часу із сімєю близькими 

Посилання на коментар

2 хвилини тому, sergio сказав:

Вчора забирав пральку в чувака, той подивився як я за декілька хвилин розібрав її до транспортного положення, сказав що працює в одній контору що складає щось для війська, могли бы мене взяти на роботу 20 кг на руки+бронь. 

Я ввічливо відмовився. 😏 

не патріот 

Посилання на коментар

1 хвилину тому, DmiVady сказав:

За SSD, вважаю, теж риторичне питання) і залежить від того, наскільки він вам потрібен зараз, бо не така там велика ціна, щоб економити)
Ціни навряд впадуть найближчим часом, я вважаю, бо дефіцит NAND поки що нема чим перекрити.
Сам хотів взимку поставити терабайт-два, на заміну не основному невеличкому SSD п'ятнадцятирічної давнини) але то було не "тому, що треба" а "тому, що захотілося".
SSD з ОС в мене доволі свіжий, тож поки не буде задач - для себе не бачу сенсу.
Та і, вважаю, машину для складних завдань вже треба буде перезібрати по новій, бо з простими (в тому числі й роботою з ВММ) вже в легку впорається сучасний телефон, з можливостями DeX для зручності роботи.  

Тож вдалої покупки! :beer:

та то я експериментую і хочу перевірити можливість реального використання системи на ССД без прив'язки до конкретного компа, тобто вставив в будь-який доступний комп трохи завелику флешку і розгорнув власну систему з повним шифруванням.

• Лайк 1
Посилання на коментар

3 хвилини тому, sergio сказав:

могли бы мене взяти на роботу 20 кг на руки+бронь. 

в день? :flag1:

Посилання на коментар

15 хвилин тому, US7IGN сказав:

та то я експериментую і хочу перевірити можливість реального використання системи на ССД без прив'язки до конкретного компа, тобто вставив в будь-який доступний комп трохи завелику флешку і розгорнув власну систему з повним шифруванням.

Тут я не копенгаген :unknown: в мене таке на простому "сата" було. Можу навіть подарувати :lol:)))
Я прикидаю для себе, для подібного, щось на кшталт XCover7 Pro, але в побутовому використанні, тож про якість шифрування не думав.
Дякую, прикину)

Сорі, збрехав - не подарую, поліз в хлам, знайшов, і пригадав що залишав його для бекапів і він зайнятий)
Та і з такими вже навіть не хоронять  😁

Прихований текст

1691639384_.thumb.png.e1d324dfc38ea1148d87cc656edd8041.png

Посилання на коментар

14 хвилин тому, US7IGN сказав:

вставив в будь-який доступний комп трохи завелику флешку і розгорнув власну систему з повним шифруванням.

Чим не влаштовує міні/мікро-ноутбук?

Посилання на коментар

1 час назад, US7IGN сказал:

Станом на ранок 1 квітня ціна на нафту марки Brent знизилася на 1,5% до 102,4 дол. за барель, а російська нафта Urals зросла в ціні на 6,44% – до 123,45 дол. за барель.

epravda.com.ua/svit/cini-na-naftu-1-kvitnya-brent-padaye-rosiyska-urals-zrostaye-819917/

Да как так то ? 

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...