Бездомный Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 1 час назад, outdoor24 сказал: Саме тому всій шоблі, включаючи Портникова, була команда Фас! мені ніхто команду "фас" не давав , але ця паскуда з погано зробленою блефаропластикою , нічого , окрім огиди не викликає Змінено 46 хвилин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 3 минуты назад, outdoor24 сказал: Кто біл нічєм, тот станєт всєм! і ви станьте Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 хвилину тому, Бездомный сказав: мені нізхто команду "фас" не давав , але ця паскуда з погано зробленою блефаропластикою , нічого , окрім огиди не викликає Та може у неї і анус погано відбілений. Що по суті не відповідає дійсності з того що вона сказала? І чим Раміна краще, яка сидить жопою у теплі і тримає там свій язик. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 3 минуты назад, outdoor24 сказал: Та може у неї і анус погано відбілений. Що по суті не відповідає дійсності з того що вона сказала? І чим Раміна краще, яка сидить жопою у теплі і тримає там свій язик. мені обидві вони - огидні . а бульки отієї целулоїдної шмати , які от-от виваляться назовні - дратують . Якщо баба робить таку велику ставку на зовнішність , хай не ображається , що за зовнішністтю її й оцінюють . Змінено 2 години тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 3 хвилини тому, Бездомный сказав: мені обидві вони - огидні . Ваш вибір Віталій Портніков? ))) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 1 час назад, outdoor24 сказал: Ваш вибір Віталій Портніков? ))) ви оцінюєте ідеї за статевою привабливістю речника ? кацапи зарядили шмату у кокошнику баблом за вкид лайна на вентилятор Змінено 14 хвилин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 13 минут назад, Бездомный сказал: мені нізхто команду "фас" не давав , але ця паскуда з погано зробленою блефаропластикою , нічого , окрім огиди не викликає Ви про активного πιдараса? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому www.instagram.com/reels/Db71DQEPCAB/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 6 хвилин тому, Бездомный сказав: ви оцінюєте ідеї за статевою привабливістю речника ? Ні, це якраз ви перевели стрілки із того, ЩО вона каже на її зовнішність. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 45 минут назад, рыбак сказал: Пока есть зеленка и тепло ,то еще есть возможность драпать. Потом дороже будет Отчаянные Мармаросы зимой штурмуют. Главное снегоступы хорошие взять. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 минуту назад, vadimv сказал: www.instagram.com/reels/Db71DQEPCAB/ Ляшко?! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Сцуко, ви забембали спілкуватися посиланнями на інсту! Це форум, тут потрібно писати. 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 8 минут назад, sergio сказал: Ви про активного πιдараса? а ви з ним статевим життям жити плануєте ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 31 минуту назад, outdoor24 сказал: Ні, це якраз ви перевели стрілки із того, ЩО вона каже на її зовнішність. блефаропластика - то не про зовнішність , то про психічний стан сабжа не кажучи вже про те , що мене завжди дратував "сценічний образ" цієї шмати , я ще пам'ятаю оту шмату у дратівливих кокошниках я взагалі не уявляю , хто оте фрік шоу споживав Змінено 1 година тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 3 хвилини тому, Бездомный сказав: блефаропластика - то не про зовнішність , то про психічний стан людини а мужиків в дупу шпекати, це про що? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 14 минут назад, outdoor24 сказал: а мужиків в дупу шпекати, це про що? ви присутні були ? брали участь ? свічку тримали ? мені якось байдуже на статеве життя людей , з якими в мене намає будь яких стосунків . Змінено 1 година тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 9 годин тому, vadimv сказав: t.me/voynareal/141411 www.instagram.com/reel/Db7eGxHO5Nr/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 29 минут назад, Бездомный сказал: а ви з ним статевим життям жити плануєте ? Ні це ви його згадуєте. Мене приваблюють більш заможні чоловіки. 😎 https://www.facebook.com/share/r/189s6WPHNs/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 6 хвилин тому, sergio сказав: Ні це ви його згадуєте. Мене приваблюють більш заможні чоловіки. 😎 https://www.facebook.com/share/r/189s6WPHNs/ А я люблю позитивних людей, а не обісрано переляканих нитиків www.instagram.com/reel/Db71zUOuJgc/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 58 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 58 хвилин тому 18 минут назад, US7IGN сказал: А я люблю позитивних людей, а не обісрано переляканих нитиків www.instagram.com/reel/Db71zUOuJgc/ Муть. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 40 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 40 хвилин тому Блд, в который раз? Генштаб сообщает о поражении четырех кораблей в порту Новороссийска. Среди них «Адмирал Макаров» и «Адмирал Эссен», носители ракет «Калибр»(с) @kazansky2017 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 34 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 34 хвилини тому (змінено) 29 минут назад, Canton сказал: Блд, в который раз? Генштаб сообщает о поражении четырех кораблей в порту Новороссийска. Среди них «Адмирал Макаров» и «Адмирал Эссен», носители ракет «Калибр»(с) @kazansky2017 ну , цього разу по новопоросіську відпрацювали щільно - ракети + дрони + беки все одно перевершити за епічністю знищення флагмана - крейсера масквабад неможливо Змінено 10 хвилин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 31 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 31 хвилин тому 6 часов назад, sergio сказал: Бля, ща декілька відер піску взагалі вишку можуть дати.. t.me/gnapinfo/4712 чудо судимое...так что правильно Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 27 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 27 хвилин тому 1 година тому, outdoor24 сказав: Сцуко, ви забембали спілкуватися посиланнями на інсту! Це форум, тут потрібно писати. Покоління X потроху починає впадати в дєцтво і перетворюється на зумерів. Старість - вона така, сам з цього покоління, але в дєцтво поки ще не впадаю:)) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз