outdoor24 Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 1 годину тому, Бездомный сказав: кацапи - карго культ з риму сша - карго культ з риму франція , британія - карго культ з риму рим - карго культ з еллади Джонсонюк про шось таке книжку написав Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Трохи гумору перед пермовинами:) Прихований текст Є у мого кума водітєль на ім’я Юра. Юра преставляє собою мужчину в рассвєтє сіл. Має два метри росту і вєс – далеко за сто кілограмів… Іноді кум бере його з собою, коли виїжджає за кордон, для всяких разних поручєній. Напрімєр, поїхать в магазін і купить продуктів. Це Юра любить, бо там все понятно: заходиш в магазін чи на базар і вибираєш нужні продукти… А от аптеку Юра не любить, бо там самому вибірать всякі лікарства не розрішають… Проблєма в тому, що Юра зовсім не знає іноземної мови. В смислі, вообще. Жодного слова… В бурні годи молодості Юра занімався всяким бандітізмом та мєлким рекетом, а в тій общественній среді знання іностранних язиков не поощрялося, і було, по-суті, не нужне… В общим, за кордоном комунікабельність Юри фактично дорівнює нулю… Але порученія треба ісполнять, незалежно від трудностєй. І він ісполня… Одного разу Юру послали в аптеку купить якесь успокоітєльне, бо хтось там погано спав… Словом, потрібні були таблєтки од беспокойства… Юра поїхав в аптеку одкрив двері і з самого порога став ізображать крайнє беспокойство… Тобто підняв розчепірені руки до гори, страшно заричав, і пішов на пожилого аптекаря приступом сумашедшої Годзілли. “Грр-р-р-р!!!” – казав Юра аптекарю, угрожающе поблискував глазами і мєдлєнно наближався… Аптекар сначала хотів його застрелить з двустволки, але потім якось вони все ж порозумілися. Бо людство все-таки може комуніцировать, навідь тоді коли на це немає жодних об’єктивних підстав… Іншого разу Юру послали в ту ж саму аптеку, щоб купить спрей од блох для собак… Юра цього разу з самого порога став сильно чесаться обома руками і клацать зубами, імітіруя поімку блохи… Продавець, уже обізнаний з особливостями юриної жестикуляції, поняв, що треба щось од чесотки… Фо ю? – спитав він у Юри… Але Юра не знав, що таке “фо ю?” (йому даже почулося (“на хую?”), і став чесаться ще інтенсивніше… Ситуація була тупіковою… Як потім розказував сам Юра, у нього була ідея, сісти посеред аптеки і спробувать почесаться ногою за вухом… Але тут йому в голову прийшла значно краща ідея. Блестяща і проста по своїй реалізації… “Гав-гав-гав-гав-гав!” – зайшовся Юра на всю аптеку звонким лаєм… Причому так натурально, що аптечний кіт, який до того мирно дрімав на прилавку, схопився, вигнув спину, зашипів і великими прижками ретірувався в підсобку… Окей-окей, май дог, андестенд - сказав аптекар, і видав Юрі требуємий спрей для собак… А то раз ми сиділи з кумом і було нам скучно, то він і каже: треба Юру послать в ту саму аптеку хай купить, напрімєр, презервативи з вкусом клубники… - Як же він це пояснюватиме?- питаю - Ну, сначала, - каже кум, - він заїде в продмаг і купить там кіло клубники… Потом покладе її в труси і поїде в аптеку. А там уже, с прімінєнієм грубої фізичної сили, якось нагне аптекаря головою в район паха і предложить понюхать… А потім зробить соотвєтствующий завлікающий жест руками… По ідеї повинні порозуміться… (с) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 36 минут назад, XL.pro сказал: Який досвід))))) Это или наболелое или профессиональное . А может все вместе. Иногда наблюдал со стороны , как между собой общаются прокурор , мент и адвокат , то у них петушиная тема одна из популярных , причем молодые мусорки травят сальные анекдотики , как бывалые каторжане. Змінено 3 години тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 14 хвилин тому, рыбак сказав: Это или наболелое или профессиональное . А может все вместе. Иногда наблюдал со стороны , как между собой общаются прокурор , мент и адвокат , то у них петушиная тема одна из популярных , причем молодые мусорки травят сальные анекдотики , как бывалые каторжане. То ви таки сиділи чи вертухаєм були? Казали вже наче, але я запам'ятував, лінь шукати. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 14.08.2025 в 19:54, рыбак сказав: по нравственным свойствам своим мы не можем быть праздны и спокойны Явно псих писал, причем как обычно про себя, но во множественном числе, типа за всех... 14.08.2025 в 19:54, рыбак сказав: В этой-то обязательной и безупречной праздности состояла и будет состоять главная привлекательность военной службы. А как пожар - так хоть увольняйся... 31 хвилину тому, Dmitriy_S сказав: То ви таки сиділи чи вертухаєм були? Казали вже наче, але я запам'ятував, лінь шукати. Воділою на бітоновозкє Змінено 2 години тому користувачем vadimv 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
henko Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Глава Крыма Сергей Аксёнов доставлен в Москву спецбортом ФСБ после обысков и изъятия компромата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 15 минут назад, Dmitriy_S сказал: То ви таки сиділи чи вертухаєм були? Казали вже наче, але я запам'ятував, лінь шукати. Ни то и ни другое. Если не считать до армии 15 суток за драку . А в зоне был часто по работе , уже после армии ,работал 4 месяца водителем в гараже при зоне. Сам авто - зил самосвал находился в зоне. А с контингентом адвокатским знаком с самого детства. Жили мы почти в центре города в доме на два хозяина и через дом от нас находилась городская адвокатская кантора и следующий горсуд. То эту мусорскую кодлу знаю с малых лет. Змінено 3 години тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 8 годин тому, Canton сказав: Цікаво, що має на увазі позітівна пропаганда, коли заявляє про "складні рішення, прийняття яких ми з усіх сил відкладали"(с)? Що їм наприклад доведеться якось пояснити той факт, що насправді "Мінські угоди" в порівнянні з досягненнями найвеличніших були не такими вже і "зрадницькими", як вони роками розповідали добрим українцям під шашличок? Це ж тоді комусь доведеться вибачатись за смертельну для держави брехню ("атопутіннападєт, ахаха" (тм), а комусь і відповідати за своє повне та всеосяжне "проєбалі"? В цьому "складність рішень" чи ще якісь сюрпризи? Ну, почекаємо, вже недовго.(С) це звідки Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 3 хвилини тому, рыбак сказав: Ни то и ни другое. Если не считать до армии 15 суток за драку . А в зоне был часто по работе , работал 4 месяца водителем в гараже при зоне. Сам авто - зил самосвал находился в зоне. А с контингентом адвокатским знаком с самого детства. Жили мы почти в центре города в доме на два хозяина и через дом от нас находилась городская адвокатская кантора и следующий горсуд. То эту мусорскую кодлу знаю с малых лет. Тобто @US7IGN мусорський підар на вашу думку? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Только что, Dmitriy_S сказал: Тобто @US7IGN мусорський підар на вашу думку? Да кто его знает , но у него петушиная тема популярна, это еще Вадик , который считает себя мешком , заметил . Адвокаты и юристы- все мусорские. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 7 хвилин тому, рыбак сказав: Да кто его знает , но у него петушиная тема популярна, это еще Вадик , который считает себя мешком , заметил . Адвокаты и юристы- все мусорские. А я який, на вашу думку? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Только что, Dmitriy_S сказал: А я який, на вашу думку? Если честно , то я и не задумывался особо. Я помню вашу котячую моську давно , но вот так шоб вникать кто - что , то и не интересовало. Да и зачем мне это . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Тільки що, рыбак сказав: Если честно , то я и не задумывался особо. Я помню вашу котячую моську давно , но вот так шоб вникать кто - что , то и не интересовало. Да и зачем мне это . Це добре. Так і було задумано:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 26 хвилин тому, рыбак сказав: Да кто его знает , но у него петушиная тема популярна, это еще Вадик , который считает себя мешком , заметил . Адвокаты и юристы- все мусорские. А Вадіка, до речі, як оцінюєте? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 3 минуты назад, Dmitriy_S сказал: А Вадіка, до речі, як оцінюєте? Я нашел ему определение , по психотеме. Но говорить не буду- он неблагодарный и дерзит , поэтому конструктивной критики не заслуживает. Пусть живет с этим , оно его еще догонит. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 9 минут назад, Dmitriy_S сказал: Дел Змінено 2 години тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 9 хвилин тому, рыбак сказав: Я нашел ему определение , по психотеме. Но говорить не буду- он неблагодарный и дерзит , поэтому конструктивной критики не заслуживает. Пусть живет с этим , оно его еще догонит. Так він на вас xуй ложив, він перекладач з англійської на якусь-там. І живе собі в своє задоволення. Змінено 2 години тому користувачем Dmitriy_S Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Только что, Dmitriy_S сказал: Так він на вас *** дожив, він перекладач з англійської на якусь-там. І живе собі в своє задоволення. Так всегда не будет Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 хвилину тому, рыбак сказав: Так всегда не будет Буде, завжди так було:)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Только что, Dmitriy_S сказал: Буде, завжди так було:)) Теоретически , по той книге которую сейчас читаю , то и у вас похожие симптомы . Но я не доктор , утверждать не стану. Кто бы меня самого вылечил ))))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 17 хвилин тому, рыбак сказав: Теоретически , по той книге которую сейчас читаю , то и у вас похожие симптомы . Но я не доктор , утверждать не стану. Кто бы меня самого вылечил ))))) А яка книжка? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 25 хвилин тому, рыбак сказав: Так всегда не будет Так оно и не всегда так было ) Змінено 1 година тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ashim1990 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 15 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 15 хвилин тому Перемовини тривають ... © Філл ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз