Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

5 минут назад, newbee2020 сказал:

америка не проводить ніяку пропаганду, ні в європі ні тим більше в росії.

Кто вам такое сказал , или это вы сами придумали ?

Змінено користувачем рыбак
  • Дякую 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

13 минут назад, newbee2020 сказал:

це не так - це не дає нікому права винищувати все все місто разом із цивільними.

Все очень просто - выгоняют ХАМАС и их пальцем никто не тронет.

Не выгоняют - враги должны быть уничтожены.

Половина этих "цивильных" держат у себя заложников. "Обычные" врачи, учителя, строители. И отлично рубят на них бабло - продают, меняют...

А вторая половина спит и видит, как бы себе наскирдовать заложников...ведь акуенная же тема, не...?

Посилання на коментар

16 хвилин тому, newbee2020 сказав:

ви ненавидите цілий народ і бажаєте йому знищення. це нацизм.

Не народ, а послідовників релігії. Іслам - це чума 21-го сторіччя. Тільки випалювати вогнем і мечем, інакше вони знищать планету.

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, рыбак сказав:

Кто вам такое сказал , или это вы сами придумали ?

Я маю очі і можу через впн зайти в рунет і побачити. 

Посилання на коментар

11 хвилин тому, newbee2020 сказав:

америка не проводить ніяку пропаганду, ні в європі ні тим більше в росії. а росія вкладає мільярди грошей (офіційно 5 млрд доларів на рік, а реально думаю більше) в псевдо західні ЗМІ та інфлуенсерів та ботів. весь англомовний інтернет заповнений російсько нацистською пропагандою

Який-який там бюджет в USAID був?:lol:

• Хаха 2
Посилання на коментар

2 хвилини тому, Dmitriy_S сказав:

Не народ, а послідовників релігії. Іслам - це чума 21-го сторіччя. Тільки випалювати вогнем і мечем, інакше вони знищать планету.

вас убиває русня яка має ядерку здатну спалити планету,  а ви переживаєте за мусульман, смішно.

• Лайк 3
Посилання на коментар

2 хвилини тому, Dmitriy_S сказав:

Який-який там бюджет в USAID був?:lol:

Роздача їжі та презервативів африканцям це не пропаганда.

• Дякую 1
  • Хаха 2
Посилання на коментар

2 хвилини тому, newbee2020 сказав:

це частина пропаганди. 

• Лайк 1
Посилання на коментар

Только что, newbee2020 сказал:

Я маю очі і можу через впн зайти в рунет і побачити. 

При чем тут рунет к американской пропаганде?

Посилання на коментар

6 хвилин тому, Canton сказав:

Все очень просто - выгоняют ХАМАС и их пальцем никто не тронет.

Не выгоняют - враги должны быть уничтожены.

Половина этих "цивильных" держат у себя заложников. "Обычные" врачи, учителя, строители. И отлично рубят на них бабло - продают, меняют...

А вторая половина спит и видит, как бы себе наскирдовать заложников...ведь акуенная же тема, не...?

Мда, 1в1 російська наці пропаганда, тільки против палестинців, а не проти нас. Як цивільний може вигнати озброєних бойовиків? Давайте будем бомбити Донецьк тому що місцеві не змогли вигнати підарів.

• Хаха 1
Посилання на коментар

При чем тут рунет к американской пропаганде?

Не тормозіть. Кацапи впливають на американський медіа простір, а американці мають нуль впливу на російський. Кацапи уміють в інфо війну краще за всіх, в американці не відбивають дупля навіть, що кацапи використовують західні технології проти заходу

• Лайк 2
Посилання на коментар

4 хвилини тому, Александр Аврамчук сказав:

це частина пропаганди. 

Ні. Пропаганда це коли підари просувають думку на заході, що вони мають право нас вбивати.

• Лайк 1
  • Дякую 2
Посилання на коментар

3 минуты назад, newbee2020 сказал:

А гуманитарка , которую раздавали российские вояки в захваченных селах и городах - это пропаганда или нет ?

Посилання на коментар

Як цивільний може вигнати озброєних бойовиків?

Элементарно.

Как в Славянске могли похоронить команду Гиркина...И следов бы никто не нашел...

Как в Сватово не зашел ни один обсос...достаточно было всего парочку своих уродов за ноги подвесить, и на пальцах объяснить залетным, что так будет и с ними...

И не одна сволочь даже не сунулась...

• Хаха 1
Посилання на коментар

10 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

Не ламайте матрицю, а то ще розкажете про семітів, та про те що і євреї, і араби походять від давніх семітських племен, які жили на території Леванту (сучасні Ізраїль, Палестина, Сирія, Ліван) та поряд )))

Адьіннарод єпта! )))

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

2 хвилини тому, рыбак сказав:

А гуманитарка , которую раздавали российские вояки в захваченных селах и городах - это пропаганда или нет ?

ви так і не пояснили, як знавець російської душі, для чого підари зараз вбивають цивільних у Херсоні?

Посилання на коментар

Не тормозіть. Кацапи впливають на американський медіа простір, а американці мають нуль впливу на російський. Кацапи уміють в інфо війну краще за всіх, в американці не відбивають дупля навіть, що кацапи використовують західні технології проти заходу

Вы бюджеты военные двух стран сравните .

Американцы , в том числе ,за счет пропаганды ,СССР развалили. Это кто не умеет? 

• Хаха 1
Посилання на коментар

5 минут назад, Canton сказал:

Элементарно.

Как в Славянске могли похоронить команду Гиркина...И следов бы никто не нашел...

Как в Сватово не зашел ни один обсос...достаточно было всего парочку своих уродов за ноги подвесить, и на пальцах объяснить залетным, что так будет и с ними...

И не одна сволочь даже не сунулась...

+ Старобєльськ , + Дніпро ( на моїх очах ) , херсонські казапли , що були спроби кацапні  Херсон качати  

Змінено користувачем Бездомный
Посилання на коментар

ви так і не пояснили, як знавець російської душі, для чого підари зараз вбивають цивільних у Херсоні?

Разве я утверждал где , что я " знаток русской души" ? 

Зачем врать . Вам не чем аргументированно ответить на вопросы выше .

Посилання на коментар

Вы бюджеты военные двух стран сравните .

Американцы , в том числе ,за счет пропаганды ,СССР развалили. Это кто не умеет? 

Американці уміли в пропаганду, і дійсно за її допомогою розвалили союз. Але це було дуже давно і Америка зараз зовсім не та і сама може повторити долю совка. 

В бюджети це таке, американська зброя переоцінена в десятки разів. Тому бюджет великий а толку мало. 10 мільйонів ракета до патріоту. Думаю підари за 10 млн будують весь комплекс типу с400 (собівартість)

Посилання на коментар

13 минут назад, Dmitriy_S сказал:

Іслам - це чума 21-го сторіччя.

Они не видят в нас людей...от слова совсем...на уровне с грязной свиньей...

В одной шибко теплой стране басмачи взяли на абордаж гум конвой. Покрошили охрану в муку. Мы были там через два часа после контакта...

Неаппетитное зрелище, страшное...

Но поразило даже не это, а полное БЕЗРАЗЛИЧИЕ местных цивильных, которые прилетели добирать остатки жратвы и топлива...

Они не добивали тяжело раненых, не оказывали помощь...Они их просто НЕ ЗАМЕЧАЛИ...переступил и пошел дальше...

Просто досадное препятствие между ними и теми подарками, которые послал Аллах

И если нужно устроить геноцид - я "За" всеми четырьмя и хвостом...

"Делай Сонгми!!!"

• Лайк 1
Посилання на коментар

Разве я утверждал где , что я " знаток русской души" ? 

Зачем врать . Вам не чем аргументированно ответить на вопросы выше .

Я відповів на всі питання, просто вам відповіді не сподобались. Ви почали з того що кацапи ніколи не нападуть на європу. 

Посилання на коментар

Американці уміли в пропаганду, і дійсно за її допомогою розвалили союз. Але це було дуже давно і Америка зараз зовсім не та і сама може повторити долю совка. 

В бюджети це таке, американська зброя переоцінена в десятки разів. Тому бюджет великий а толку мало. 10 мільйонів ракета до патріоту. Думаю підари за 10 млн будують весь комплекс типу с400 (собівартість)

Кто им не дает  преуспеть в пропаганде ? У них есть все возможности.

Посилання на коментар

1 час назад, newbee2020 сказал:

ви ненавидите цілий народ і бажаєте йому знищення. це нацизм.

дуже дивна позиція, враховуючи те, що український народ зарад потерпає від геноциду

що дивного ? жиди - історично - співучасники геноциду укранців - хазарами ,  кацапами , ляхами , знов кацапами 

при чому не лишень тутешні - троцькі-хатаєвичі-кагановичі-е.т.с.  , а й на приклад - американські арманди хаммери та альберти кани , які робили зиск з Голодомору ,  ГУЛАГУ , Індустріалізації , Другої світової війни .

ніякого антисемітизму - лишень голі факти  та прізвища , які гугляться   навіть жидовським гуглом

Змінено користувачем Бездомный
  • Лайк 2
Посилання на коментар

3 хвилини тому, рыбак сказав:

Кто им не дает  преуспеть в пропаганде ? У них есть все возможности.

Звичайно є. і в тому що вони програють інфо війну винуваті самі.   

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...