Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

В Запоріжжі проходить тренування евакуації найближчого до фронту району, куди вже долітають ворожі fpv.

А передмістя, до якого до фронту ще ближче, вже обстрілюється артилерією.

Зато там було збудовано т.зв. "підземну школу" за сотні мільйонів - кого ви тепер там збираєтесь навчати?

Як і очікувалось - почались наслідки закопування ресурсу в землю замість спрямування його на зупинку окупанта по лінії хоча б 2022 року.

Ще півтора роки тому наміри ворога та ця небезпека були як на долоні, але потужне бажання "осваівать" як завжди перемогло здоровий глузд та навіть інстинкт самозбереження;

так що це не ОНО САМО - це "військовій адміністрації" слід було більше думати про безпеку, а не безкінечне асфальтивництво.

Ну продовжуйте розбудовувати парки, ремонтувати ЦНАПи та фасади - побачите, що буде.

В. Прозапас

• Хаха 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

51 хвилину тому, sergio сказав:

Власне, що не ШІ а ручне донаведення на підльоті. 

Не пам ятаю точно.відос Флеш чи хтось робив. Там типа группа дронів летить і автоматом шукає ціль рухому і лупить

Посилання на коментар

‼️Парни до 22 лет массово бегут из Украины: зафиксирован сильный отток кадров, — Work. ua

💁Наибольший дефицит работников – в гостинично-ресторанном бизнесе (произошло 65% увольнений), розничной торговле (59%), пищевой промышленности (52%), строительстве и деревообработке (47%).

Посилання на коментар

6 минут назад, МаТраС сказал:

‼️Парни до 22 лет массово бегут из Украины: зафиксирован сильный отток кадров, — Work. ua

💁Наибольший дефицит работников – в гостинично-ресторанном бизнесе (произошло 65% увольнений), розничной торговле (59%), пищевой промышленности (52%), строительстве и деревообработке (47%).

Это же хорошо Стоимость такого расπιздяя, как я, на рынке труда стремительно повышается. 😎

• Лайк 3
Посилання на коментар

1 хвилину тому, sergio сказав:

Это же хорошо Стоимость такого расπιздяя, как я, на рынке труда стремительно повышается. 😎

Так, що карається фізичної праці, то можна неприємних клієнтів посилати на любому етапі) хоч при першому дзвінку, хоч посер Ед роботи.і їхати до нормального. Це круто. 

Посилання на коментар

4 години тому, US7IGN сказав:

Рекомендую екранізацію в перекладі гобліна на порнхабі :flag1:

Мені то вже буде не цікаво, хоча всю Махабхарату я не взявся читати )
Я читав у юності, деякі речі навіть взяв звідти.
А нещодавній переклад Боріс Борісича мені теж зайшов, особливо коли він його сам озвучив.
Рекомендувати читати не буду ...  😉

Посилання на коментар

6 минут назад, МаТраС сказал:

Так, що карається фізичної праці, то можна неприємних клієнтів посилати на любому етапі) хоч при першому дзвінку, хоч посер Ед роботи.і їхати до нормального. Це круто. 

Отож бо і воно. Ще би виїзд до 25 дозволили, взагалі працювати не було би кому. 

Посилання на коментар

2 хвилини тому, sergio сказав:

Ще би виїзд до 25 дозволили, взагалі працювати не було би кому. 

25-річним чоловікам із часом також можуть дозволити виїзд за кордон, — експерт з міграційної політики Андрій Гайдуцький

• Хаха 4
Посилання на коментар

2 години тому, МаТраС сказав:

да в курсі всього. я спілкуюсь десь кожен тиждень з засновником одного храму.  він ще з 80-х в цій двіжухі..

В юності мені розказували цікаву історію, розказував учасник подій:

Наприкінці 80-х пітерські "крішнаїти" поїхали (досить складним шляхом, але) до Індії, і прийшли тамочки до храму. 
Вийшов до них брахман, побалакав недовго з їх головним, подивився на них і погнав з ганку.
Після чого викликав послухів і наказав їм вимити ганок та сходи храму.
Отаке ... 😉

Змінено користувачем DmiVady
кацапизми виправляю)
  • Хаха 2
Посилання на коментар

7 минут назад, DmiVady сказал:

Десь у кінці 80-х пітерські "крішнаїти" поїхали (досить складним шляхом, але) до Індії, і прийшли тамочки до храму. 
Вийшов до них брахман, побалакав недовго з їх головним, подивився на них і погнав з ганку.
Отаке ... 😉

• Хаха 4
Посилання на коментар

1 година тому, sergio сказав:

Отож бо і воно. Ще би виїзд до 25 дозволили, взагалі працювати не було би кому. 

Або всим виїзд))) олігархи б офігіли з своїми мегапідприжмствами. А бабуїни теж не дурні під шахедами працювати. Хоча, якщо на війну є бажаючі,то тисяч за 80 грн найшли б. Але косяків скільки було б і неадекватна... Це нас і жде впринципі

Змінено користувачем МаТраС
  • Лайк 1
Посилання на коментар

3 хвилини тому, МаТраС сказав:

Або всим виїзд))) олігархи б офігіли з своїми мегапідприжмствами. А бабухни теж не дурні під шахедами працювати. Хоча, якщо на війну є бажаючі,то тисяч за 80 грн найшли б. Але косяків скільки було б і неадекватна... Це нас і жде впринципі

Щось сирійці та пакистанці поки що не поспішають на заробітки сюди їхати.. 

Посилання на коментар

28 хвилин тому, DmiVady сказав:

Наприкінці 80-х пітерські "крішнаїти" поїхали (досить складним шляхом, але) до Індії, і прийшли тамочки до храму. 
Отаке ... 😉

Хто зна що вони намололи) одіть буси в три ряди і вважати себе старшим це ще нічого не значить.хоча хтось же його призначав.. Я скільки лицемірства, невєжества бачив і в них...

Посилання на коментар

1 хвилину тому, МаТраС сказав:

Я скільки лицемірства, невєжества бачив і в них...

Зате страви у них смачні і нахаляву пригощають )

Посилання на коментар

19 хвилин тому, US7IGN сказав:

Рано. Притихне трохи .за штуку баксів будуть по 12 годин херачить

Посилання на коментар

Тільки що, vadimv сказав:

Зате страви у них смачні і нахаляву пригощають )

Дійсно смачні. І на диво ситні .. А сир саморобний хер де купиш. Він в рагу такий м якуватиц такий жовтий. Бомба

Посилання на коментар

25 минут назад, US7IGN сказал:

Поляки їдуть аж бігом.

Сам знаю кілька новостворених виробництв, де всіх працівників привезли з Польщі.

Просто тому що бронювання новачкам получити нереально.

По новинам вже пролітало, що індусів на посади водіїв вже завезли, дозвіл міністерства отримано.

• Лайк 1
Посилання на коментар

23 хвилини тому, murava сказав:

Сам знаю кілька новостворених виробництв, де всіх працівників привезли з Польщі.

можна в особисті назви?

Посилання на коментар

24 хвилини тому, murava сказав:

Поляки їдуть аж бігом.

По новинам вже пролітало, що індусів на посади водіїв вже завезли, дозвіл міністерства отримано.

Ну ці ще адекватні 

Посилання на коментар

7 годин тому, sergio сказав:

Дійсно з"явились Шахеди, що можуть атакувати ціль, що рухається, тіж потяги. 

Повне інтерв'ю теж не погане, якщо кому цікаво.
Можна доповнити, вчора німецьке профільне видання Hartpunkt виклало статтю:

Казка про ефективний і дешевий захист дронів.

Цитата

Як рішення, нібито дешеві та швидко доступні системи – переважно підтримувані безпілотниками – рекламуються, особливо в соціальних мережах, які обіцяють паритет витрат або навіть відносини на користь оборонного рішення проти атакуючих систем. Однак основна проблема багатьох з цих «рішень швидкого виправлення» полягає в тому, що вони часто запізнюються, а також не вирішують проблему стійко, як показує погляд на Україну. Крім того, єдина спроба перехоплення з такими системами може бути економічно ефективною, будівництво загальнонаціональної оборони безпілотників залишається і залишається дуже дорогим.

• Лайк 1
Посилання на коментар

48 минут назад, murava сказал:

Поляки їдуть аж бігом.

Що їм платять, середню крайову, чи українську мінімалку!! 

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...