akineo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 5 хвилин тому, US7IGN сказав: У селян є вила це все що залишиться після владування лідора війна це дорого. і гроші, і життя, і здоров'я. а результат який? Змінено 1 година тому користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) Виростив селянин свиню на субсидійному газі та електриці, ковбасник виготовив ковбасу на таких же халявних принципах і продав кінцевому споживачу. І де тут ПДВ?))) Змінено 1 година тому користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 16 хвилин тому, akineo сказав: а результат який? дивлячись для кого Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) Бачу податкових експертів навіть в інернетах забанили ... послідкую Підкажу: Sales Tax не працює, як ПДВ, і з ПДВ все не просто) Колись, на навчанні, у моїй юності, нам поясняли, що найкращі бухгалтери не просто зводять баланс - вони врівноважують ваги фінансової справедливості між підприємцем і державою. Тому гарному бухгалтеру бюджет завжди винен 😉 Змінено 1 година тому користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 час назад, sergio сказал: Хто не платив?! Ти) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 17 хвилин тому, US7IGN сказав: дивлячись для кого для мене і мого кота? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 10 хвилин тому, DmiVady сказав: Бачу податкових експертів навіть в інернетах забанили ... послідкую Підкажу: Sales Tax не працює, як ПДВ, і з ПДВ все не просто) Звісно, що по-різному працюють. Але ціль в них одна, податок на продаж для оподаткування кінцевого споживача, який його і сплачує. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 7 хвилин тому, akineo сказав: для мене і мого кота? кота завжди можна копнути під сраку і відправити за мишами, а самому треба думати і щось робити, а не сподіватися на когось... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 хвилину тому, Dmitriy_S сказав: Звісно, що по-різному працюють. Але ціль в них одна, податок на продаж для оподаткування кінцевого споживача, який його і сплачує. Дуже спрощено, але загалом я радше погоджуюся. У податків нема мети - є тільки шлях і податкові агенти ) А от забрати гроші в громадянина - це вже мета, мета держчиновника. Хтось із відомих американців ще у 30-х роках сказав, що громадяни мають повне право захищатися від податкового тиску держави в межах чинного законодавства. Гадаю, що таке право мають не тільки громадяни США 😉 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 44 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 44 хвилини тому (змінено) 38 минут назад, DimaF сказал: Ти) Скинути платіжку за податок за нерухомість, який дів тижня тому заплатив?! Зрештою, я не зобов"язаний виправдовуватись перед волрхатмми створіннями з морщинистим носом. 😎 Змінено 41 хвилин тому користувачем sergio 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 41 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 41 хвилин тому 3 години тому, Vinsol2009 сказав: У меня поекратили выплаты на основании того, что закончилось военное положение. Це черговий вкид брехні від рашапідорів? Чи здивуєш посиланням на закон, який скасовує дію військового стану в Україні після 24.02.2022 року? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 32 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 32 хвилини тому 1 час назад, karbo сказал: Ця сума оказується для ведення обліку підприємцем а не для того щоб показати що товар виріс в ціні на 20% для покупця. І що це все сума піде в бюджет держави. Це просто ідіотизм. а то я в метро в свое время не скуплялся и с пдв и без него...а еще с зп 23.5 и 22 работодатель за меня платит, а мог бы мне платить... и да, я безграмотен, раз чиновник создающий мне препятствия на лимузинах и в замках проживает, а я чертя себе проект домика метры считаю... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 31 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 31 хвилин тому 1 годину тому, Бармалей сказав: покупая что то отдаешь этому государству 20 процентов - каких вам еще налогов не хватает Тобто, ти стверджуєш, що коли ти купуєш щось у неплатника ПДВ, в бюджет України обов'язково поступить 16,67 відсотків від суми кожної покупки? Чи с***ів (сбрехав) в черговий раз проти України? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 26 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 26 хвилин тому 4 минуты назад, 7351 сказал: Тобто, ти стверджуєш, що коли ти купуєш щось у неплатника ПДВ, в бюджет України обов'язково поступить 16,67 відсотків від суми кожної покупки? Чи с***ів (сбрехав) в черговий раз проти України? тобто, ти стверджуєш, що усі купують у неплатників ПДВ? Чи с***ів (сбрехав) в черговий раз проти України? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 24 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 24 хвилини тому 37 хвилин тому, DmiVady сказав: Дуже спрощено, але загалом я радше погоджуюся. У податків нема мети - є тільки шлях і податкові агенти ) А от забрати гроші в громадянина - це вже мета, мета держчиновника. Хтось із відомих американців ще у 30-х роках сказав, що громадяни мають повне право захищатися від податкового тиску держави в межах чинного законодавства. Гадаю, що таке право мають не тільки громадяни США 😉 Who is John Galt? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 22 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 22 хвилини тому 3 минуты назад, Бармалей сказал: тобто, ти стверджуєш, що усі купують у неплатників ПДВ? Чи с***ів (сбрехав) в черговий раз проти України? Якщо ти побачиш чеку напис ПДВ 20%, то не вір очам своїм Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 17 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 17 хвилин тому ХЗ, хто так куди чого платить. Але коли, я повертав в Польщі VAT в тому ж Леруамарлені Жешув. то мені 23 % до гроша готівкою віддавали. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 15 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 15 хвилин тому (змінено) Цитата Кто платит НДС: покупатель или продавец Украины? Также суд отмечает, что Закон о НДС определяет двух плательщиков этого налога: — лицо, реализующее товары, то есть продавец, который при этом удерживает с покупателя НДС и передает его в бюджет. Сам покупатель не является плательщиком НДС; — лицо, ввозящее на таможенную территорию Украины товары. гугля не знаю как там в америках но с заложенных в бюджет денег на работника с каждых 10 тыс 6550 грн (грубо говоря) отбирает государство и интересно кто еще всунет нам десятину томосовскую платить)) Змінено 2 хвилини тому користувачем Бармалей Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 7 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 7 хвилин тому 9 минут назад, sergio сказал: ХЗ, хто так куди чого платить. Але коли, я повертав в Польщі VAT в тому ж Леруамарлені Жешув. то мені 23 % до гроша готівкою віддавали. Ну я ж вроді би сказав що лише білий імпорт Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 5 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 5 хвилин тому 18 хвилин тому, US7IGN сказав: Who is John Galt? There's always a sucker who pays! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 1 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 1 хвилин тому 21 хвилину тому, Бармалей сказав: тобто, ти стверджуєш, що усі купують у неплатників ПДВ? Чи с***ів (сбрехав) в черговий раз проти України? Тобто, ти стверджуєш, що всі українці, та ти, у тому числі, роблять покупки тільки у платників ПДВ? Чи ти с***ів (сбрехав) в черговий раз проти України? Чи ти показав знову недолугість вкидів рашапропагандонів? Відповісти розуму не вистачає? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз