МаТраС Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 6 годин тому, DmiVady сказав: Так він і обіймає, на моменті, якщо я правильно розумію цю новостворену систему, генеральську посаду. Інтерв'ю крайнє в нього було досить лояльне. Хлопці у 3-ці, з якими ми співпрацювали, дуже толкові були. Чом ні, генералів більше буде, сьогодні не одного Білецького підвищили в генералах. Да я ж не прот трійка крута питань нема. Тим більше він з нуля організував. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 41 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 41 хвилин тому 7 годин тому, 7351 сказав: Це мрія кожного московита та всіх полупідорів в Україні. Це чиста брехня. Хоча, може це проєкція відношення скрізь в Європі саме до того, хто таку брехню написав... Президента якої ще країни так вітали у Європарламенті? Як там ваша Галя? Та і пробують, і хвалять, але заміж не беруть (с) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 15 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 15 хвилин тому 7 годин тому, katso сказав: Вот интересно, люди говорящие вот это вот "валіза, вокзал" вообще знают про закрытые границы на выезд? треба змінити фразу. наплічник, Тиса. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 15 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 15 хвилин тому Анал табу": Нардепи хочуть заборонити публікувати чати держслужбовців без їх згоди Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hause Опубліковано: 11 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 11 хвилин тому Крім солдафонів Залужного і Білецького нам вже пропихають Тігіпка - можливо війні скоро кінець ну і вибори на горизонті замаячили... " Bogdan Butkevych Буквально ще одна думка з приводу раптового виходу тігіпка з політичного анабіозу. Якби я був російським спецслужбістом і переді мною поставили завдання знайти обличчя для так званого грузинського сценарію для України, яке має очолити soft-проросійську силу, у мене би не було жодного сумніву, що це за прізвище. Ні, не медведчук. Так, це тігіпко. Та й не вперше, власне. І просто прикиньте, наскільки добре він підходить на роль українського Іванішвілі. І вжахніться. Конструктивний мільярдер. З флером успішного бізнесмена. "Він прийшов будувати, а не воювати". Десь ми це все вже бачили, еге ж? На питання, навіщо це йому, не буду оригінальним. Бабло. Дуже велике. І марнославство. І комплекс меншовартості перед пропозиціями з москви." Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 11 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 11 хвилин тому 30 минут назад, Dmitriy_S сказал: Як там ваша Галя? Та і пробують, і хвалять, але заміж не беруть (с) одружуються виключно лохи Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 8 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 8 хвилин тому 1 минуту назад, Бездомный сказал: одружуються виключно лохи Сказал подкаблучник....🤣 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 7 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 7 хвилин тому 6 минут назад, Александр Аврамчук сказал: треба змінити фразу. наплічник, Тиса. Гідрокостюм, Тиса. 😎 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 5 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 5 хвилин тому 3 минуты назад, Бездомный сказал: одружуються виключно лохи Тобто, якби не лохи, людство вимерло би ?! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз