Скромный прораб Опубліковано: 15 травня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 15 травня 2022 18 минут назад, outdoor24 сказал: З Тарту?🤦♂️ Представьте себе, больше чем некоторые с тёплых насиженных диванов в Украине 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ОИК-4 Опубліковано: 15 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 травня 2022 1 минуту назад, igor_d70 сказал: Она ценна уже хотя бы своим калибром Так у вас есть почти такой советский калибр в 152 мм, это хорошо,что присылают,артиллерия лишней не бывает. Но 777 это верх артиллерийского.... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 15 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 травня 2022 1 хвилину тому, irina1969 сказав: да мені то взагалі байдуже , дописувачю просто сказати мабудь скрепи не дозволяють ))..вважаю, що треба брати інфу з різних джерел і тому підписана і на стрелкова, і на тасс ,і прости Господь на гагаузьку республіку)) Щоб знати що попи брешуть - не обов'язково травмувати себе ходячи до церкви☝️ 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 15 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 травня 2022 6 минут назад, ОИК-4 сказал: В сравненнии с тремя топорами,эта пушка прошлый век. Це зрозуміло, але можно же порівнювати з Д20, або з МСТА. Впевнен італійська виграє такє порівняння. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igor_d70 Опубліковано: 15 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 травня 2022 1 минуту назад, ОИК-4 сказал: Так у вас есть почти такой советский калибр в 152 мм, это хорошо,что присылают,артиллерия лишней не бывает. Но 777 это верх артиллерийского.... Этот "почти" имеет ограниченный боезапас который весьма трудно пополнять А вот натовский боезапас практически не ограничен 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ОИК-4 Опубліковано: 15 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 травня 2022 4 минуты назад, irina1969 сказал: да мені то взагалі байдуже , дописувачю просто сказати мабудь скрепи не дозволяють ))..вважаю, що треба брати інфу з різних джерел і тому підписана і на стрелкова, і на тасс ,і прости Господь на гагаузьку республіку)) И? Подписаны вы на Стрелкова. Ваше мнение о данном товарище? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ОИК-4 Опубліковано: 15 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 травня 2022 1 минуту назад, igor_d70 сказал: Этот "почти" имеет ограниченный боезапас который весьма трудно пополнять А вот натовский боезапас практически не ограничен У вас есть други болгары,которые выпускают всю линейку советских боеприпасов,или вы думаете отчего у ваших град 40 и всего остального не заканчиваются снаряды😀 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Скромный прораб Опубліковано: 15 травня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 15 травня 2022 23 минуты назад, ОИК-4 сказал: И, что вы видите, ваши прогнозы? К сожалению не радужные, те о которых я написал выше. Безусловно, возможно произойдёт чудо и Путин прикажет долго жить, будем ждать... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Propeller Опубліковано: 15 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 травня 2022 Воїни 72 ОМБр ім. Чорних Запорожців зняли відео з поля бою. t.me/zsuwar/14759 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 15 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 травня 2022 7 хвилин тому, ОИК-4 сказав: Вам виднее... А я думав Вам...Як пролюбити країну і нічого не зрозуміти... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 15 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 травня 2022 5 минут назад, irina1969 сказал: да мені то взагалі байдуже , дописувачю просто сказати мабудь скрепи не дозволяють ))..вважаю, що треба брати інфу з різних джерел і тому підписана і на стрелкова, і на тасс ,і прости Господь на гагаузьку республіку)) Що таке гагаузька рєспубліка я не в курсі, а ось гіркін зараз крітикує гєнштаб/війсково-політично кєривництво московитів побільше наших екпердів))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ОИК-4 Опубліковано: 15 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 травня 2022 1 минуту назад, Скромный прораб сказал: К сожалению не радужные, те о которых я написал выше. Безусловно, возможно произойдёт чудо и Путин прикажет долго жить, будем ждать... Нда,это называется ..... Напишите ваше видение развития событий? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 15 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 травня 2022 Тільки що, ОИК-4 сказав: И? Подписаны вы на Стрелкова. Ваше мнение о данном товарище? упирь, імперець...читаю його, коли паскудно на душі і зразу стає легше коли він говорить про " досягнення" рашки 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ОИК-4 Опубліковано: 15 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 травня 2022 2 минуты назад, ЧортПобьєрі сказал: А я думав Вам...Як пролюбити країну і нічого не зрозуміти... Я вообще ничего не говорю,ваши мысли слушаю...оказалось мыслей нет Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
JFK Опубліковано: 15 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 травня 2022 14 хвилин тому, ОИК-4 сказав: В сравненнии с тремя топорами,эта пушка прошлый век. Откуда вот это «три топора»? Так только москали Боинги 777 называют. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Оконщик Опубліковано: 15 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 травня 2022 11 минут назад, US7IGN сказал: насправді з логістикою давно потрібно було щось вирішувати. ніколи не розумів нахіба офісному планктону або робочій людині кожного дня пхатись з одного краю міста в інший і назад, а такому ж як він - у зворотному боці. я для себе вже давно вирішив що робота має бути в пішій доступності або дистанційною. а кожна поїздка кудись оплачуватись окремо а лучше ваще не работать и быть и здоровым и богатым:). но не у всех получается, что б работать вот прямо возле дома... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ОИК-4 Опубліковано: 15 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 травня 2022 2 минуты назад, JFK сказал: Откуда вот это «три топора»? Так только москали Боинги 777 называют. Это портвейн,вам сколько лет? 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 15 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 травня 2022 3 хвилини тому, JFK сказав: Откуда вот это «три топора»? Так только москали Боинги 777 называют. Минская область Росийской Федерации.Вже дуже давно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ОИК-4 Опубліковано: 15 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 травня 2022 4 минуты назад, irina1969 сказал: упирь, імперець...читаю його, коли паскудно на душі і зразу стає легше коли він говорить про " досягнення" рашки Он вам жизнь облегчает,по упырьски😀. Это человек,который говорит то,что надо говорить. С известной долей лжи и правды. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 15 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 травня 2022 2 хвилини тому, ОИК-4 сказав: Это портвейн megamarket.zakaz.ua/uk/products/04820179624823/vino-port-vin-777-1000ml/?gclid=EAIaIQobChMIld2p0Kbi9wIVlfuyCh0OXAvAEAQYASABEgKFoPD_BwE Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 15 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 травня 2022 5 минут назад, JFK сказал: Откуда вот это «три топора»? Так только москали Боинги 777 называют. це ви ще про SONY не чули Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Скромный прораб Опубліковано: 15 травня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 15 травня 2022 6 минут назад, ОИК-4 сказал: Нда,это называется ..... Напишите ваше видение развития событий? Ещё раз? Зачем? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 15 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 травня 2022 6 минут назад, JFK сказал: Откуда вот это «три топора»? Так только москали Боинги 777 называют. Я чув цей вислів від нашого блогера - каже так амеріканські військови цю гаубицю кличуть... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 15 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 травня 2022 5 минут назад, Оконщик сказал: но не у всех получается, что б работать вот прямо возле дома... це в голові. хоча людина, яка отримала хрущ у спадщину, зазвичай не звикла легко змінювати місце проживання та/або роботи, регулярно питаючи себе що і нахіба вона взагалі робить... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ОИК-4 Опубліковано: 15 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 травня 2022 3 минуты назад, ЧортПобьєрі сказал: Минская область Росийской Федерации.Вже дуже давно. Вообще у нас ситуация не столь прям конкретно такая. Потому как войск рф нет,свалили, ну а дальше....никто не знает что будет. Свое лично видение,как оно у нас будет я уже сказал. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз