John_ Опубліковано: 20 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2022 (змінено) 49 минут назад, Alvalk сказал: ... Змінено 20 липня 2022 користувачем John_ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: 20 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2022 1 година тому, Бездомный сказав: Ну не знаю , вніс в ігнор , і забув А смысл? Меня не раздражает. Он может внести в игнор, если хочется. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
John_ Опубліковано: 20 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2022 (змінено) За ніч антонівський міст подирявили ще більше) VID_20220720_105946_842.mp4 Змінено 20 липня 2022 користувачем John_ 4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 20 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2022 6 хвилин тому, iiigolkin сказав: Забавно, но Вы откликнулись на пост, где упоминалась рос. пропаганда, но не пропагандисты как таковые, и тем более не Вы. Но это хорошо. Можно было бы сделать выборку ваших вбросов на этой ветке,но зачем? Вы безвредны, Вас все знают, а рос. пропагандист на украинском форуме всегда должен быть хоть один, так считает и рф, но так считаем и мы — украинцам они нужны просто чтоб быть в курсе вектора рос. пропаганды, ну и чтобы пнуть иногда под настроение. Тобто ні доказів ні вибачень за постійне приписування мене до Росії? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: 20 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2022 (змінено) 1 година тому, ЧортПобьєрі сказав: Тобто ні доказів ні вибачень за постійне приписування мене до Росії? ну почему же — до росии (кстати, пишется с маленькой буквы, заслужила)? до росийской пропаганды, вроде бы я ясно указал, чем Вы тут заняты. вашего гражданства я не знаю, и не могу знать — орк Вы или коллаборант, а может даже просто зрадойоб. Но что есть — то и отмечаю о Вас. Змінено 20 липня 2022 користувачем iiigolkin 3 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 20 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2022 *⚡️Россия просит ООН вынудить Украину закрыть сайт «Миротворец».* «Мы просим вас сделать необходимые шаги, чтобы обратить внимание украинских властей на преступную деятельность проекта «Миротворец» и заставить их закрыть его», - говорится в письме РФ " Прямо на кадровий резерв посягнули🤣 2 2 8 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 20 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2022 2 минуты назад, irina1969 сказал: *⚡️Россия просит ООН вынудить Украину закрыть сайт «Миротворец».* «Мы просим вас сделать необходимые шаги, чтобы обратить внимание украинских властей на преступную деятельность проекта «Миротворец» и заставить их закрыть его», - говорится в письме РФ " Прямо на кадровий резерв посягнули🤣 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
laritus Опубліковано: 20 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2022 3 часа назад, OlaR сказал: И кто что знает в ДП "Антонова"? А ну расскажите поподробнее. Как бы про всех остальных я знаю только понаслышке, а тут проверить могу ... Так если вы в курсе, лучше уточните, почему беспилитники ДП Антонов для армии до сих пор не делает (почему вообще Байрактары выбрали, когда на них сейчас всеравно двигатели Антонова?!? К чему это совместное производство когда у нас есть контсрукторское бюро Антонова?!?)? 17 млн. у.е. для проекта - это копейки. Позавчера слышал как на радио НВ бывший испытатель рассказывал, что один вылет Мрии приносил доход 5 млн. у.е. и 90 % всех доходов ДП Антонова это авиаперевозки которые всего 7 самолетов осуществляют. И кстати эксперт по радио сказал, что Мрию могли эвакуировать т.к. самолет мог взлететь и без одного двигателя который не успели установить т.е. утрата этого самолета это вина руководство Антонова. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 20 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2022 1 минуту назад, laritus сказал: т.е. утрата этого самолета это вина руководство Антонова. Которое само сбежало еще до 24.02. Их тварей судить надо и лет на 7-10 баланду есть. 7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Spiraea Опубліковано: 20 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2022 (змінено) Только что, Вячеслав63 сказал: Путін заявив, що російські війська відійшли від Києва, щоб створити умови для переговорів Джерело: https://censor.net/ua/n3355265 Нова версія оправдань. https://www.facebook.com/sokolovsky.inform/posts/5405819946148315 Змінено 20 липня 2022 користувачем Spiraea Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 20 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2022 4 хвилини тому, iiigolkin сказав: вашего гражданства я не знаю, и не могу знать — орк Вы или коллаборант, а может даже просто зрадойоб. Но что есть — то и отмечаю о Вас. А я Ваше знаю.І відтепер під кожним Вашим постом з наклепами в мою сторону буду постити цей документ, який є ФАКТОМ і в відкритому доступі. Згоден, Серенький? 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 20 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2022 25 минут назад, John_ сказал: За ніч антонівський міст подирявили ще більше) VID_20220720_105946_842.mp4 32 \u041c\u0411 · 0 загрузок а як потім Дніпро форсувати? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 20 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2022 6 минут назад, ЧортПобьєрі сказал: буду постити цей документ, який є ФАКТОМ і в відкритому доступі. Спойлер Фактом - ЧОГО ? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 20 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2022 Тільки що, US7IGN сказав: а як потім Дніпро форсувати? Ви думаєте русские якби відходили б по цілому мосту - залишили б його? 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 20 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2022 Тільки що, 90BCO сказав: Фактом - ЧОГО ? Громадянства товарища. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: 20 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2022 (змінено) 1 година тому, ЧортПобьєрі сказав: Громадянства товарища. Более того, у меня даже на аватарке мое фото реальное. А теперь такой же документ о себе, пожалуйста, г-н росиянский пропагандист, выложите. Сколько ж уже можно анонимно глину в уши людям заливать, а? Змінено 20 липня 2022 користувачем iiigolkin 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 20 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2022 1 минуту назад, ЧортПобьєрі сказал: Ви думаєте русские якби відходили б по цілому мосту - залишили б його? думаєте і кримський за собою підірвуть? 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 20 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2022 59 хвилин тому, ЧортПобьєрі сказав: Не партесь.Вся Україна заправлялась їх топливом восимьлет , регулярно хоронячи своїх воїнів - і нічого.А тут раптом не патріотично🙂. Ви бачили черги на Лукойлі і його перевертні? Ви точно в Україні? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
John_ Опубліковано: 20 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2022 11 часов назад, ЧортПобьєрі сказал: Років через 8-10 коли вони вчергове будуть з русскими в десна лупитись - не забудьте суди заглянути.Поржать🤪. Через 10 років не буде з ким лупитись 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 20 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2022 1 минуту назад, iiigolkin сказал: А теперь такой же документ о себе, пожалуйста, г-н росиянский пропагандист, выложите. Нах оно тут надо? Потом будете свои комсомольские билеты сюда постить? 🤷♂️ 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 20 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2022 1 хвилину тому, MaxS сказав: Ви бачили черги на Лукойлі і його перевертні? Ви точно в Україні? Звичайно в Україні.Амік працювала в штатному режимі і черги були такі ж як і на інших азс , паливо на які завозилось з Білорусії.Погугліть - будеде здивовані.Мото,Глузко і ще купа.Зараз немаю часу.Напад боєвих підарасів треба відбивати. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: 20 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2022 59 хвилин тому, 90BCO сказав: Нах оно тут надо? Потом будете свои комсомольские билеты сюда постить? 🤷♂️ А и то. Анонимно-то оно выгоднее. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 20 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2022 5 минут назад, ЧортПобьєрі сказал: Громадянства товарища. Що з того ? Він українский виробник, податки платить. Хай буде хочь марсіянином. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 20 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2022 4 хвилини тому, US7IGN сказав: думаєте і кримський за собою підірвуть? Там поки що питання.Вони заявляють що за намагання звільнити Крим пульнуть ЯЗ.Хтось вірить - хтось ні.Поки що мова про це не йде.Тому і фантазувати не буду. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 20 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2022 10 хвилин тому, US7IGN сказав: а як потім Дніпро форсувати? А які шанси в того моста вціліти після відступу п...рів? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз