Потрошитель Опубліковано: 27 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 27 січня 2024 2 часа назад, Фрай сказал: Ви в цьому впевнені? Я служив ще за царя Панька і була 6-ствольна 30-мм гармата ГШ- 6-30, памʼятаю бо вона раптом почала херячити прямо на стоянці. Та даже двух стволов хватает с головой: выбрал нейтральный ролик)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 27 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 27 січня 2024 (змінено) 34 минуты назад, pump сказал: Я ему про Фому, а у него на городі дядько... Может все-таки, вы посмотрите в календарь, и выясните когда "состоялся" Иловайск? Если плохо со зрением, то подскажу - 10 августа – 2 сентября 2014 г. А Дебальцево, так вообще - январь – февраль 2015. А може ви таки перед тим, як казати маячню, подивитесь картинку, що я вам показав, скільки територій було втрачено до інавгурації і скілки було звільнено після? Про Іловайськ і Дебальцево я вам сам сказав, що території швидко звільнялись до цих подій, коли в дію вступили регулярні війська рф. Чи ви вважаєте що ми тоді готові були битись проти регулярних? Якщо так, подивитесь, скільки ми втратили територій проти регулярних в 2022 році. Просто х**ло тоді зрозумів, що ще декілька місяців і весь Донбас буде звільнений, тому ввів регулярні війська. І якщо б не мінські домовленості, які тут так люблять згадувати, ми б тоді втратили ще більше. Змінено 27 січня 2024 користувачем Alvalk 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
pump Опубліковано: 27 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 27 січня 2024 В 26.01.2024 в 14:38, Alvalk сказал: Що цікаво. Обидва накидують на Порошенка, але методички в них протирічать одна одної. Єдине, що роблять однаково - то брешуть, що Порошенко про@бав території Так это Порошенко вернул Украине Белгород, Таганрог и Екатеринодар? 😅 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 27 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 27 січня 2024 4 минуты назад, Alvalk сказал: Чи ви вважаєте що ми тоді готові були битись проти регулярних? А якби в 2014 Захід дав все те що дав в 2022? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 27 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 27 січня 2024 1 минуту назад, US7IGN сказал: А якби в 2014 Захід дав все те що дав в 2022? а хто зна. Можливо повномасштабна почалась би вже тоді. Боюсь, що для нас це було б набагато гірше. Бо наша армія зразка 2014 і 2022 - це дві різні речі 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 27 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 27 січня 2024 1 час назад, Vinsol2009 сказал: Пушкинскую переименовали в Сковороды. А можно было просто перевести - Гарматна! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 27 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 27 січня 2024 4 минуты назад, Alvalk сказал: а хто зна. Можливо повномасштабна почалась би вже тоді. Боюсь, що для нас це було б набагато гірше. Бо наша армія зразка 2014 і 2022 - це дві різні речі А 2019 и 2022 - тоже очень разные вещи... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 27 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 27 січня 2024 (змінено) 3 години тому, Propeller сказав: Тут в точку. Петя - спец по политике уступок. После него нелегко вернуть достоиство стране. а зел спєц по виклянчуванню)) евреям нужно оружиє. я тожє єврей) Змінено 27 січня 2024 користувачем МаТраС 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozzy Опубліковано: 27 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 27 січня 2024 (змінено) 17 минут назад, US7IGN сказал: А якби в 2014 Захід дав все те що дав в 2022? захід би виявив стурбованісь і виключив гірлянди на ейфелевій вежі на 5 хв, шлюха меркель би просприяла цьому Змінено 27 січня 2024 користувачем ozzy 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 27 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 27 січня 2024 9 минут назад, Canton сказал: А 2019 и 2022 - тоже очень разные вещи... Ось тут нічого не можу сказати. Мені здається плюс-мінус... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 27 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 27 січня 2024 6 минут назад, ozzy сказал: захід би виявив стурбованісь і виключив гірлянди на ейфелевій вежі на 5 хв, шлюха меркель би просприяла цьому Я знаю що він зробив. Я ж написав що якби зробив як в 2022. І тоді парашка не така підготовлена була і склади не підірвані... Але то альтернативна історія, тому не буду розвивати. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
pump Опубліковано: 27 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 27 січня 2024 36 минут назад, Alvalk сказал: А може ви таки перед тим, як казати маячню, подивитесь картинку, що я вам показав, скільки територій було втрачено до інавгурації і скілки було звільнено після? Про Іловайськ і Дебальцево я вам сам сказав, що території швидко звільнялись до цих подій, коли в дію вступили регулярні війська рф. Чи ви вважаєте що ми тоді готові були битись проти регулярних? Якщо так, подивитесь, скільки ми втратили територій проти регулярних в 2022 році. Просто х**ло тоді зрозумів, що ще декілька місяців і весь Донбас буде звільнений, тому ввів регулярні війська. І якщо б не мінські домовленості, які тут так люблять згадувати, ми б тоді втратили ще більше. Та, блин. Повторяю, изначально вопрос стоял: "при ком началась война - при П, или при З?" Я считаю, что при П, а вы? Утраченные территории не обсуждаем. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
pump Опубліковано: 27 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 27 січня 2024 20 минут назад, МаТраС сказал: а зел спєц по виклянчуванню)) евреям нужно оружиє. я тожє єврей) и где бы ты ныкался, не будь зел "попрошайкой"? срал бы под кустом у Тамбова. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 27 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 27 січня 2024 4 минуты назад, pump сказал: Я считаю, что при П, а вы? Чому не при Я? 4 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 27 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 27 січня 2024 7 минут назад, pump сказал: Та, блин. Повторяю, изначально вопрос стоял: "при ком началась война - при П, или при З?" Я считаю, что при П, а вы? До них. І тут неважливо, що ви вважаєте або я. Це факт. 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 27 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 27 січня 2024 20 минут назад, Alvalk сказал: Мені здається плюс-мінус... К сожалению - нет. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SermenK Опубліковано: 27 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 27 січня 2024 25 минут назад, Alvalk сказал: а хто зна. Можливо повномасштабна почалась би вже тоді. Боюсь, що для нас це було б набагато гірше. Бо наша армія зразка 2014 і 2022 - це дві різні речі Не сперечайтесь, немає сенсу. Якби Порошенко був при владі в 2022, то більшість населення не підтримало б спротив, казали б що "Пєті вигідна війна" і т.д., ви ж пам'ятаєте що писали форумчани? Занадто багато іпсо вилилось, населення морально не готово було боротись під владою Порошенка. А так в 2022 був зелений ідол при владі. Люди вірили в нього і мали сили боротись. Тепер маємо що маємо. Але накал суспільства вже досягає рівня, що скоро навіть місцеві зебобіки дозріють до "Зелі вигідна війна" 😄 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Потрошитель Опубліковано: 27 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 27 січня 2024 43 минуты назад, US7IGN сказал: А якби в 2014 Захід дав все те що дав в 2022? Кому? Воевать же было некому. Вся украинская армия 3.5 месяца не могла взять Славянск с почти безоружным Гиркиным. 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 27 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 27 січня 2024 (змінено) 4 часа назад, Danylo Ivanov сказал: Якщо уважно подивитись по людських, теріторіальних та економічних втратах - то Зеля дійсно похерив на порядки більше, ніж Порошенко. В цьому вся різниця між досвідченим політиком і коміком з КВН-у. Думай.те. Если бы при пете было полномоштабное вторжение,был бы минск 4 и Украина стала б 90м регином россии.Досвідчений политик досвідно мог только бабки рубать и что бы в 15 году наших киборгов лугондоновцы обыскивали,до этого не один идиот не доходил. Змінено 27 січня 2024 користувачем миг 4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SermenK Опубліковано: 27 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 27 січня 2024 У 2023 році кожне десяте приватне підприємство у Польщі відкривали українці. На дві третини більше стало фізичних осіб-підприємців, у порівняні з 2022 роком. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 27 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 27 січня 2024 3 минуты назад, SermenK сказал: Якби Порошенко був при владі в 2022, то більшість населення не підтримало б спротив, казали б що "Пєті вигідна війна" і т.д., ви ж пам'ятаєте що писали форумчани? Занадто багато іпсо вилилось, населення морально не готово було боротись під владою Порошенка. А так в 2022 був зелений ідол при владі. Люди вірили в нього і мали сили боротись. Тепер маємо що маємо. Тут ви перегинаєте. Трохи натягуєте сову на глобус. Це в рашці воюють за х**ла, а в Україні за сім'ї і за країну. 4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 27 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 27 січня 2024 (змінено) 16 хвилин тому, pump сказав: и где бы ты ныкался, не будь зел "попрошайкой"? срал бы под кустом у Тамбова. я ніде не никався, а обійшов всі місця,де давали зброю. пройшов ще учебку 5 днів і зараз готуюсь потрохи,бо скоро. і розвивай почуття гумору і дивись на посмішки----")" а ти шо сидим злимся,як тролять зе?) Змінено 27 січня 2024 користувачем МаТраС 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 27 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 27 січня 2024 2 минуты назад, Потрошитель сказал: Кому? Воевать же было некому. Вся украинская армия 3.5 месяца не могла взять Славянск с почти безоружным Гиркиным. І за 100000 грн. на місяць не знайшлося би бажаючих? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Потрошитель Опубліковано: 27 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 27 січня 2024 1 минуту назад, US7IGN сказал: І за 100000 грн. на місяць не знайшлося би бажаючих? За Гиркина или за украинцев?)) В Славянске денег почти не платили Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 27 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 27 січня 2024 1 минуту назад, Потрошитель сказал: За Гиркина или за украинцев?)) В Славянске денег почти не платили А без західної допомоги багато б безкоштовно воювали останні два роки? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз