Dmitriy_S Опубліковано: 3 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 3 червня 2024 5 хвилин тому, vadimv сказав: "Відучаємося казати за всіх" (с) Я якраз зацікавлений в тому, щоб вона закінчилася. Мені більше подобається зима на Гоа і літо в Карпатах, ніж зима на Costa del Sol і літо в Галісії. Ой, виявляється рідні Суми і нічого так, і в Карпати можна. А що ж ся сталося? 👇 23.05.2024 в 14:15, vadimv сказав: Ви ніяк не усунете цю причину, бо причина в тому, що ця територія стала непридатною для життя. Причому дуже давно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Danylo Ivanov Опубліковано: 3 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 3 червня 2024 15 минут назад, Dmitriy_S сказал: Давайте будемо чесними. В тому, щоб війна не закінчувалася, зацікавлені всі, окрім частини ухилянтів і частини тих, хто на нулі. Навіть ви. І ви також зацікавлені? Цікаво, продовжуйте! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 3 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 3 червня 2024 1 хвилину тому, Dmitriy_S сказав: Ой, виявляється рідні Суми і нічого так👇 Були 1 хвилину тому, Dmitriy_S сказав: і в Карпати можна А Карпати і в Румунії є. Навіть вищі, чистіші і не повипиляні. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 3 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 3 червня 2024 41 хвилину тому, Canton сказав: Блин, заткните же этот фонтан... До чьего конца, Вава? Я предпочел бы,чтобы у него конец случился раньше. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 3 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 3 червня 2024 Тільки що, Danylo Ivanov сказав: І ви також зацікавлені? Цікаво, продовжуйте! Я не зацікавлений. Бо хотілося б спокійно доживати віку на цій землі. А був би на десять років молодший, то був би зацікавлений, бо я в цьому разі вже давно уїбав би з країни:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 3 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 3 червня 2024 Только что, Danylo Ivanov сказал: І ви також зацікавлені? Цікаво, продовжуйте! Якщо виїзний, не підлягає мобілізації і не в армії - то що особливо в житті змінилось? Навпаки, можливостей стало в рази більше, конкуренція на ринку праці практично відсутня. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Danylo Ivanov Опубліковано: 3 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 3 червня 2024 2 минуты назад, murava сказал: Якщо виїзний, не підлягає мобілізації і не в армії - то що особливо в житті змінилось? Навпаки, можливостей стало в рази більше, конкуренція на ринку праці практично відсутня. Аграрії з вами не погодяться. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 3 червня 2024 2 хвилини тому, murava сказав: Якщо виїзний, не підлягає мобілізації і не в армії - то що особливо в житті змінилось? Навпаки, можливостей стало в рази більше, конкуренція на ринку праці практично відсутня. А хто не хоче працювати чи красти? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 3 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 3 червня 2024 Только что, Danylo Ivanov сказал: Аграрії з вами не погодяться. У аграріїв зараз навпаки золоті часи. Бідний аграрій - це такий самий оксюморон, як бідний митник. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 3 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 3 червня 2024 1 минуту назад, US7IGN сказал: А хто не хоче працювати чи красти? Ну, той може піти в армію. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 3 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 3 червня 2024 4 хвилини тому, murava сказав: Якщо виїзний, не підлягає мобілізації і не в армії - то що особливо в житті змінилось? Навпаки, можливостей стало в рази більше, конкуренція на ринку праці практично відсутня. Я знятий з обліку біля двадцяти років назад. Якраз тоді була мисль уїбать з країни і я подумав, шо оставаться їй шось должним - дурне діло. Як у воду гледів:) Пи.Си. А з країни треба було уйобувать. Молодий був, дурний, ідеаліст, вирішив лишитись. А мені ж ще дід казав, з гавна канхфетку не зробиш:) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 3 червня 2024 7 хвилин тому, murava сказав: Ну, той може піти в армію. Ви неуважно прочитали. Не працювати та не красти. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 3 червня 2024 4 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Я знятий з обліку біля двадцяти років назад. Не хвилюйтеся. Зараз ставлять назад без жодних проблем. 4 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 3 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 3 червня 2024 1 минуту назад, US7IGN сказал: Не хвилюйтеся. Зараз ставлять назад без жодних проблем. Доречі, при добровільній бусифікації цілком реальна процедура. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 3 червня 2024 5 хвилин тому, murava сказав: Доречі, при добровільній бусифікації цілком реальна процедура. Не всі ще зрозуміли різницю між знятий та виключений. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 3 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 3 червня 2024 (змінено) ......... Змінено 3 червня 2024 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 3 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 3 червня 2024 12 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Пи.Си. А з країни треба було уйобувать. Молодий був, дурний, ідеаліст, вирішив лишитись. А мені ж ще дід казав, з гавна канхфетку не зробиш:) Мої одногрупниці єврейки, яких виховували бабуся і дідусь (так як батьки працювали), ще у ВУЗі казали: "Ми в Україні жити не будемо". Тому посилено вчили кілька мов. Ваше оточення було таким самим. Не розумію, щоб єврей так примітивно мислив як українець))). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 3 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 3 червня 2024 (змінено) 2 часа назад, Alvalk сказал: ось так це було: IMG_1064.MP4 43 \u041c\u0411 · 0 загрузок а Кантон казав , що брехня полковник Чинганчгук геній осінтер Змінено 3 червня 2024 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Danylo Ivanov Опубліковано: 3 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 3 червня 2024 8 минут назад, murava сказал: У аграріїв зараз навпаки золоті часи. Бідний аграрій - це такий самий оксюморон, як бідний митник. То ви плутаєте аграріїв і трейдерів Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 3 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 3 червня 2024 (змінено) 29 хвилин тому, murava сказав: Якщо виїзний, не підлягає мобілізації і не в армії - то що особливо в житті змінилось? Навпаки, можливостей стало в рази більше, конкуренція на ринку праці практично відсутня. Доречі, в Києві підсобнику із Західної України платять 1800 грн/день. Змінено 3 червня 2024 користувачем XL.pro Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 3 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 3 червня 2024 3 хвилини тому, XL.pro сказав: Мої одногрупниці єврейки, яких виховували бабуся і дідусь (так як батьки працювали), ще у ВУЗі казали: "Ми в Україні жити не будемо". Тому посилено вчили кілька мов. Ваше оточення було таким самим. Не розумію, щоб єврей так примітивно мислив як українець))). Мабуть вони були єврейками по матері:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 3 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 3 червня 2024 (змінено) 2 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Мабуть вони були єврейками по матері:) Маю приклад, коли зі всієї сім'ї єдиним євреєм був дідусь, але це не завадило репатріації на "історичну батьківщину" ) Змінено 3 червня 2024 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 3 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 3 червня 2024 18 хвилин тому, US7IGN сказав: Не хвилюйтеся. Зараз ставлять назад без жодних проблем. Я ж псіх. Мені опасно зброю в руки давать. Я ще в учебці від ворогів почну Україну боронить. І главно, що все згідно конституції:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 3 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 3 червня 2024 Тільки що, Dmitriy_S сказав: Мабуть вони були єврейками по матері:) Чистокровні))). Національність відіграє вторинну роль, первинну - оточення. Вам умовний дідусь з бабусею в молоді роки розповідали те, до чого люди приходять своїм життєвим досвідом ближче до 40 р. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 3 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 3 червня 2024 5 хвилин тому, XL.pro сказав: Доречі, в Києві підсобнику із Західної України платять 1800 грн/день. О, а айтішніки жаліються, що роботи мало стало. Треба сказать хлопцям. Зарплата пошті айтішна, джуніорська. І за спортзал платить не треба, всьо безплатно:) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз