XL.pro Опубліковано: 4 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 червня 2024 11 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: А є гарантії, що нападуть? Ніхто ніяких гарантій не надасть (ніхто нікому нічого не винний). Але якщо ситуацію розглядати песимістично (реалістично), то: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 4 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 червня 2024 12 хвилин тому, XL.pro сказав: Немає гарантії, що не повториться знову. Давайте з іншого боку зайдемо. Припустимо, що кацапи обов'язково нападуть. Через рік-п'ять-десять. Як ви зараз хочете цьому запобігти? Військовим шляхом я бачу тільки два варіанти. Перший - повна перемога України. Кацапи капітулюють, влада на кацапії переходить під контроль України, йде повне роззброєння кацапів. Для мене очевидно, що цей варіант нереалістичний. Другий - повна поразка України. В такому разі Україна стає частиною кацапії і не зазнає нового нападу. Хоча це теж не факт, Чечню це не врятувало. У вас є якісь інші варіанти? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 4 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 червня 2024 Только что, Dmitriy_S сказал: У вас є якісь інші варіанти? Зовітє Бездомного! У нєво єсть план! 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuragon Опубліковано: 4 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 червня 2024 23 минуты назад, Dmitriy_S сказал: Так Україна їх не виконала. Саме про це я і я і пишу - вони знову скажуть що ми не виконали і підуть далі. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 4 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 червня 2024 2 хвилини тому, murava сказав: На носі опалювальний сезон. По тарифікації кіловат по газу вчетверо дешевший за електричний. Ставлю 100$, що до кінця року ціна газу зросте, всупереч запереченням влади. Поїзд відходить, а тут така нива нестрижена. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuragon Опубліковано: 4 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 червня 2024 16 минут назад, Dmitriy_S сказал: А є гарантії, що нападуть? завжди так робили, чому цього разу не зроблять? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 4 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 червня 2024 3 хвилини тому, murava сказав: На носі опалювальний сезон. По тарифікації кіловат по газу вчетверо дешевший за електричний. Ставлю 100$, що до кінця року ціна газу зросте, всупереч запереченням влади. Поїзд відходить, а тут така нива нестрижена. Так це ж чудово. Всі українці мають почати оплачувати війну. Холодильник має перемогти телевізор. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 4 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 червня 2024 4 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: У вас є якісь інші варіанти? На мордорі починається війна всих з усіма, ім більше не до наступу на Україну. 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 4 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 червня 2024 5 хвилин тому, yuragon сказав: Саме про це я і я і пишу - вони знову скажуть що ми не виконали і підуть далі. А що, ми їх виконали? Ви ж порохобот, а порохоботи тут волали, що вєлікий гєополітік Петро Олексійович ловко ухилявся від їх виконання і п'ять років морочив кацапам голову. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 4 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 червня 2024 1 хвилину тому, murava сказав: На носі опалювальний сезон. По тарифікації кіловат по газу вчетверо дешевший за електричний. Ставлю 100$, що до кінця року ціна газу зросте, всупереч запереченням влади. Поїзд відходить, а тут така нива нестрижена. Владі потрібно дати піздюлин, що не спромоглася продовжити реформу папєрєдніков і для населення залишила не ринкові ціни. І по електроенергії також. Парадокс. Коли ціни на енергоносії піднімали при Петру Олексійовичу - це реформи, коли при Володимиру Олександровичу - корупція)))). Таки населення невиліковне))). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 4 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 червня 2024 34 хвилини тому, yuragon сказав: Як там називається той хто знову пробує щось зробити таке що ніколи раніше не спрацьовувало, але думає що цього разу точно спрацює? ви маєте на увазі дороги замість украплень та зброї? 31 хвилину тому, yuragon сказав: Будь ласка - попередні наші з ними домовленості про припинення бойових дій, так звані Мінські домовленості. і вони таки працювали поки нарід не обрав блазня 31 хвилину тому, XL.pro сказав: Ви усвідомлюєте, якби Захід захотів, то війну можна було б закінчити у 2022 р шляхом надання озброєння в повному обсязі? захід зрозуміло, а що Україна зробила крім доріг? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gonchik Опубліковано: 4 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 червня 2024 2 минуты назад, vadimv сказал: На мордорі починається війна всих з усіма, ім більше не до наступу на Україну. Приблизно з такою ж ймовірністю на них нападуть прибульці) 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 4 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 червня 2024 Только что, XL.pro сказал: Владі потрібно дати піздюлин, що не спромоглася продовжити реформу папєрєдніков і для населення залишила не ринкові ціни. І по електроенергії також. Парадокс. Коли ціни на енергоносії піднімали при Петру Олексійовичу - це реформи, коли при Володимиру Олександровичу - корупція)))). Таки населення невиліковне))). Та я знаю, що навіть планові відключення - це недоробки порошенка, а включення - досягнення зеленськава 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 4 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 червня 2024 5 хвилин тому, vadimv сказав: На мордорі починається війна всих з усіма, ім більше не до наступу на Україну. Скоріше в Україні почнеться війна усіх з усіма. 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 4 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 червня 2024 1 хвилину тому, Gonchik сказав: Приблизно з такою ж ймовірністю на них нападуть прибульці) Про перший варіант я взагалі мовчу. Бо знову відправлять в бан на півроку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 4 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 червня 2024 8 хвилин тому, XL.pro сказав: Владі потрібно дати піздюлин, що не спромоглася продовжити реформу папєрєдніков і для населення залишила не ринкові ціни. І по електроенергії також. Парадокс. Коли ціни на енергоносії піднімали при Петру Олексійовичу - це реформи, коли при Володимиру Олександровичу - корупція)))). Таки населення невиліковне))). Та нічого, газ по 32 гривні швидко вправить мізки:) І електрику ще по 12 зробити на зиму. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 4 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 червня 2024 (змінено) В мене таке відчуття, що порохоботи страшенно хочуть знищити країну, щоб покарати українців за їх демократичний вибір. Тому вони так і топлять за продовження війни. Змінено 4 червня 2024 користувачем Dmitriy_S Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gonchik Опубліковано: 4 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 червня 2024 2 минуты назад, Dmitriy_S сказал: Та нічого, газ по 32 гривні швидко вправить мізки:) І електрику ще по 12 зробити на зиму. У мене складається враження, що Ви живете на утриманні держави (будинок пристарілих, інтернат для неповносправних тощо), настільки дистанціонуєтесь від проблем пересічних. І оце «доживати віку»))) 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 4 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 червня 2024 (змінено) 5 хвилин тому, Gonchik сказав: У мене складається враження, що Ви живете на утриманні держави (будинок пристарілих, інтернат для неповносправних тощо), настільки дистанціонуєтесь від проблем пересічних. І оце «доживати віку»))) Ви мене розкусили Скоро прийдуть санітари, так що треба потроху згортати обговорення:) Змінено 4 червня 2024 користувачем Dmitriy_S 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 4 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 червня 2024 4 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: В мене таке відчуття, що порохоботи страшенно хочуть знищити країну, щоб покарати українців за їх демократичний вибір. Тому вони так і топлять за продовження війни. Всі, до єдиного, УКРАЇНЦІ, бажають одного -- скорішої перемоги України, тобто, скорішого закінчення війни. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 4 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 червня 2024 3 хвилини тому, Gonchik сказав: У мене складається враження, що Ви живете на утриманні держави (будинок пристарілих, інтернат для неповносправних тощо), настільки дистанціонуєтесь від проблем пересічних. І оце «доживати віку»))) Ще назву держави треба вгадати... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 4 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 червня 2024 Тільки що, 7351 сказав: Всі, до єдиного, УКРАЇНЦІ, бажають одного -- скорішої перемоги України, тобто, скорішого закінчення війни. Повна перемога України неможлива, значить українці бажають продовження війни. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 4 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 червня 2024 (змінено) 1 хвилину тому, Dmitriy_S сказав: Повна перемога України неможлива, значить українці бажають продовження війни. Так вважають тільки НЕУКРАЇНЦІ... Змінено 4 червня 2024 користувачем 7351 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 4 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 червня 2024 1 минуту назад, Gonchik сказал: У мене складається враження, що Ви живете на утриманні держави (будинок пристарілих, інтернат для неповносправних тощо), настільки дистанціонуєтесь від проблем пересічних. І оце «доживати віку»))) Може у людини є вклейка в тцкшний аусвайс, многа дєнег - і йому ці ваші тарифи і проблеми бусифікації просто на поржать. Зараз майже будь-який прораб в будові, хто має 6-8 вімазаних від армії людей, може заробляти мільйон в місяць легально, без реєстрації та смс. 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 4 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 червня 2024 1 хвилину тому, 7351 сказав: Так вважають тільки НЕУКРАЇНЦІ... Тобто адекватні в Україні тільки неукраїнці. Ясно-понятно, так і запишемо. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз